OUD BERICHT Op weg naar de Tour de France Deel 4.3 Ronde van Romandië: Albasini pakt nu ook sprintetappe

on

OUD BERICHT HITAAR.123WEBSITE.NL

Op weg naar de Tour de France Deel 4.3: Ronde van Romandië: Albasini pakt nu ook sprintetappe

MONTREUX – Michael Albasini heeft donderdag ook de tweede etappe in de Ronde van Romandië op zijn naam geschreven. De Zwitser van Orica-Greenedge, die woensdag ook al de beste was in de ingekorte bergetappe, was nu de beste in de eindsprint. Hij versloeg in deze etappe van Sion naar Montreux de Fransman Tony Hurel en de Italiaan Giacomo Nizzolo. Albasini neemt de leiding in het klassement nu over van Michael Kwiatkowski.

Belkin-troef Moreno Hofland meldde zich in de finale ook voorin vandaag, maar raakte ingesloten. Marcel Kittel (Giant-Shimano) raakte, met twee cols van de derde categorie, evenals in de eerste etappe achterop.Het jagende peloton kreeg, vooral dankzij het werk van Omega Pharma-QuickStep (Kwiatkowski), Orica-GreenEdge (Albasini) en Tinkoff-Saxo, drie kilometer voor de eindstreep de al vroeg ontsnapte Zwitsers Martin Kohler en Pirmin Lang te pakken. Hun grootste voorsprong was een klein kwartier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.