Matthew McConaughey speelt slechterik in nieuwe The Stand-films

on

Acteur Matthew McConaughey zal de slechterik gaan spelen in de Stephen King-boekverfilmingen van The Stand, naar het gelijknamige boek van Stephen King uit 1978. Regisseur Josh Boone (The Fault in Our Stars) krijgt de taak om maar liefst vier films van het 1.200 pagina’s tellende boek The Stand te maken. The Stand werd eerder in 1994 al verfilmd als vierdelige mini-serie, maar 20 jaar later zijn er toch plannen om opnieuw dit grote boek te verfilmen. Het is nog niet bekend wanneer de eerste The Stand-film in de bioscoop te zien zal zijn.

The Stand wordt ook wel als de Amerikaanse The Lord of the Rings gezien, maar ook als de Godfather van de postapocalyptische thrillers. The Stand gaat over een gevecht tussen het goed en het kwaad, dat is ontstaan nadat een dodelijk virus een groot deel van de wereldbevolking heeft uitgeroeid.

Het lijkt erop dat McConaughey de rol speelt van een cowboy met bovennatuurlijke krachten, die een nederzetting wil opzetten in het voormalige Las Vegas. McConaughey won begin dit jaar een Oscar voor zijn rol in Dallas Buyers Club. Tegenwoordig is hij samen met Anne Hathaway te zien in Christopher Nolans Interstellar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.