Makers van Uncharted-film willen volgend jaar beginnen, Uncharted 4 komt in 2015 uit

seth-gordon-at-event-of-horrible-bosses-(2011)

Volgens regisseur Seth Gordon (http://www.imdb.com/name/nm1164861/) gaat het filmen van de Uncharted-film van producent Sony begin volgend jaar van start. De film, gebaseerd op de Uncharted-games op de Playstation, is al sinds 2008 in ontwikkeling en had lang Mark Wahlberg (Transformers: Age of Extinction, Ted) als hoofdpersonage Nathan Drake en regisseur David O. Russel (Silver Linings Playbook, American Hustle) aan zich verbonden, maar Mark Wahlberg en David O.Russel besloten allebei om zich op andere projecten te richten.

Later kwam er een nieuwe regisseur, Neil Burger (Divergent), maar die trok zich ook terug. De film heeft nu 10 juni 2016 als premiere-datum en Seth Gordon als nieuwe regisseur, maar heeft nog altijd geen nieuwe Nathan Drake gevonden. Nathan Fillion (Firefly) is een favoriet van de fans en was in 2011 al geïnteresseerd in de rol, maar het is nog niet bekend of hij nou ook daadwerkelijk Nathan Drake gaat spelen:  “I am certainly still interested in playing Nathan Drake. I think every actor I know wants their action-adventure hero, their Indiana Jones. That would be a good one for me, I think. What I don’t want is people pressuring that poor man [The director at the time, Neil Burger] and souring him on the actual idea. If we could somehow just… do you remember the movie Inception? I think that’s what we need to do. We need to let him land on the idea on his own.” (http://www.classicalite.com/articles/10016/20140723/sony-uncharted-movie-release-date-ps4-game-transformer-4-mark.htm)

Nieuwe regisseur Seth Gordon (Horrible Bosses) bevestigde in een interview met Zap2it (http://www.zap2it.com/blogs/uncharted_filming_early_2015_seth_gordon_director-2014-07) dat het script inmiddels klaar is en dat ze begin 2015 willen gaan filmen. Hij zegt wel dat het misschien later in het jaar wordt, omdat de film op locaties over de hele wereld wil draaien: ”That’s the plan. That’s like tomorrow, essentially, because the preparation is so complicated for the movie,” The setting of the film will be “very international” with scenes taking place “all over the world.”

De regisseur is nog steeds op zoek naar een acteur van Mark Wahlberg’s kaliber: “I want it to be a great actor. That’s number one, and then if it’s someone who has an actual jaw, that’s even better. The game is so well done that you need it to live up to that. There’s no way we’d do the inverse of that where it’s somebody famous who can’t act. The movie is going to honor the mythology of the game, but I would say honor some of the most interesting stuff from the first one and build from there. There’s some stuff that isn’t in the game.”

Regisseur Gordon over de Uncharted-game en hoe hij het wil overbrengen op het witte doek: “I love the complexity and frankly the sophistication of the storytelling in the game, and we aspire to that — but don’t want to tell the exact same story, of course — so something that doesn’t break the rules of what it did but expands. Because I feel like the people who play the games and know them well don’t want to just see the same story told. You want extra shades.”

De Uncharted-games van producent Naughty Dog zijn actie en avontuur en volgt de avonturen van een afstammeling van Sir Francis Drake, Nathan Drake, die in de eerste game denkt de oude Zuid-Amerikaanse goudstad El Dorado te hebben gevonden.

Uncharted 4 A Thief’s End

Het nieuws over de Uncharted-film valt samen met de nieuwe Uncharted-game Uncharted 4 die in 2015 uitkomt. Op de E3 werd dit bekend gemaakt met een teaser-trailer:

In oktober van dit jaar kwam er een Concept Art-boek met locaties van de game (http://www.latestnewsexplorer.com/uc4-concept-art-emerges/).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.