Coldplay werkt aan nieuw en volgens Chris Martin voorlopig laatste album

Coldplay werkt aan een nieuw album. Frontman Chris Martin verklapte aan Zane Lowe van BBC Radio 1 dat de plaat A Head Full Of Dreams gaat heten. “We hebben dit verder aan niemand verteld”, zei Martin. De band ziet het nieuwe album als “het laatste Harry Potter-boek”, oftewel een (voorlopig) laatste album voor de Britse poprock-band. “Niet dat er niet ooit nog wat komt, maar dit is de afsluiting van iets. Ik moet het zien als het laatste ding dat we doen, anders zouden we er niet alles instoppen.”

Het is niet duidelijk wanneer het zevende album van Coldplay af moet zijn, maar wanneer het zover is gaat de band op tournee. Eerder dit jaar bracht Coldplay hun zesde studioalbum uit, Ghost Stories. Toen gingen ze nog niet op een grote stadiontournee, maar wellicht dat ze dat met dit nieuwe album wel weer gaan doen. De eerste single van Ghost Stories, Magic, werd donderdag door BBC Radio 1 uitgeroepen tot de Hotste Plaat van 2014.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.