RTL 5 werkt aan Robinson-variant The Ship dat in voorjaar 2015 moet verschijnen, deelnemers kunnen zich aanmelden

RTL 5 komt naar verwachting volgend jaar met een variant op Expeditie Robinson. Het nieuwe programma heet The Ship. In The Ship moeten twaalf onbekende Nederlanders zich zien te redden op een onbewoond eiland, bijvoorbeeld door vuur te maken, onderdak te regelen en voedsel te verzamelen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de deelnemers een boot bouwen om van het eiland af te komen.

Daarmee lijkt dit nieuwe reality en survival-programma inderdaad op Expeditie Robinson, maar er zit wel een leuke twist aan, omdat de deelnemers goed moeten samenwerken om uiteindelijk een boot te kunnen bouwen en voor het eerst geen BN-ers uit de kast gehaald worden. ‘Gewone’ mensen kunnen eindelijk is een keer meedoen met een reality-survival-programma op de televisie vanaf 2015. The Ship zal een goede toevoeging zijn als Expeditie Robinson-achtig programma, want laten we eerlijk wezen dat Expeditie Robinson al jaren bijna hetzelfde in elkaar zit en dat we ook wel een keer moe worden van elke keer dezelfde soort BN-ers te zien in spelprogramma’s. RTL 5 liet aan RTL Boulevard weten dat The Ship voorbij de pilotfase is en de zender hoopt het survivalprogramma in het voorjaar van 2015 op televisie te hebben.

Als je mee wil doen met het programma, meld je dan aan via http://www.rtl.nl/the-ship/.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.