Uncharted 4 A Thief’s End Gameplay Trailer

Nadat ik eerder al schreef over de Uncharted-film en Uncharted 4 A Thief’s End (https://hitaar.wordpress.com/2014/12/02/makers-van-uncharted-film-willen-volgend-jaar-beginnen-uncharted-4-komt-in-2015-uit/), is dan nu eindelijk de eerste gameplay-trailer verschenen. Uncharted 4: A Thief’s End komt eind 2015 uit.

De Uncharted-gameserie volgt de avonturen van schattenzoeker Nathan “Nate” Drake, mentor Victor Sullivan “Sully” and journalist Elena Fisher, die over de hele wereld historische mysteries ontrafelen. De vierde game in de franchise speelt zich een paar jaar na Nathan’s laatste avontuur af. Nathan is gestopt, maar word snel weer gedwongen om terug te keren naar zijn oude avonturen en dit keer is het persoonlijk. Nathan Drake moet deze keer op een wereldreis in achtervolging op een historische samenzwering die achter een fabelachtige piratenschat aanzitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.