Deadpool-solo-film in 2016, Vrouwelijke hoofdrol bekend en Kostuum Teaser Ryan Reynolds MARVEL MAANDAG #1

Door Hidde Heikoop

Vorig jaar verscheen er zomaar test-footage van Deadpool gespeeld door Ryan Reynolds (Xmen Origins: Wolverine, Green Lantern) op het internet. Ryan Reynolds speelde al eerder de Merc With A Mouth in Xmen Origins: Wolverine, maar werd daar drastisch veranderd in een wapen met allerlei krachten die hij niet heeft in de comics. Dat noem je in filmtermen een Deus Ex Machina en dat is nooit goed als mensen dat over een film zeggen. De tijdlijn van de Xmen-films is inmiddels veranderd door het tijdreizen van Wolverine in de geweldige film Days of Future Past, dus Deadpool aka Ryan Reynolds krijgt nu de kans om te shinen in zijn eigen solo-film die februari 2016 verschijnt naast de Gambit-solo-film met Channing Tatum (22 Jump Street, Foxcatcher)  in de hoofdrol en Xmen: Apocalypse in 2016. Deadpool of Wade Wilson is een fictief personage en antiheld van de Marvel stripverhalen, hij is een huursoldaat met sarcastische opmerkingen en zwarte humor. Oorspronkelijk kwam hij voor in de strips New Mutants en X-Force, later kreeg hij zijn eigen stripserie. Nu krijgt het personage dus ook zijn eigen film in het Xmen-universum van Fox.

angel dustgina carano angel dust

Naast Ryan Reynolds die Deadpool speelt is inmiddels ook een vrouwelijke rol bekend. Gina Carano (Furious 6, American Gladiators) vertolkt de rol van Angel Dust, een mutant die samen met andere verstoten mutanten, de Morlocks, in het riool van Chicago leven op de vlucht voor de Sentinels, de gemene mutantdoders uit Xmen: Days of Future Past. Angel Dust is ontzettend sterk en Gina Carano kan dat uitstekend vertolken, want ze heeft een carrière van worstelen, mixed martial arts en kooigevechten achter de rug en speelde naast oerkracht Dwayne The Rock Johnson in het zesde deel van Fast and the Furious, Furious 6.

Er bestaat ook een kans dat Colossus in de Deadpool-film voorkomt, eerder al vertolkt door Daniel Cudmore (Volturi Felix in Twilight Saga, Master Chief in Halo 4 Webserie, Minotaur in Percy Jackson And The Lightning Thief en Manticore in Percy Jackson And The Sea of Monsters) in X2: X-Men United, X-Men: The Last Stand, and X-Men: Days of Future Past. Het is nog niet bekend of Colossus meedoet in Deadpool en of Daniel Cudmore hem weer speelt, maar het zou wel de eerste poging zijn van Fox om ook een Cinematic Universe te creëren.

Ryan Reynolds plaatste onderstaande foto via Twitter en bevestigde daarmee dat ze hetzelfde kostuum als in de test footage gaan gebruiken:

deadpool-220x300

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.