Nog maar 2 maanden wachten tot Avengers: Age of Ultron uitkomt in Nederland en 5 maart komt er weer een grote aankondiging van Marvel MARVEL MAANDAG #3

Door Hidde Heikoop

Er komen steeds meer details naar buiten over welke karakters er verschijnen in de nieuwe Avengers-film, Avengers: Age of Ultron. Wat we al wisten is dat Ultron (met de stem van James Spader, The Blacklist) de vijand is van de Avengers in de nieuwe film, dat Scarlet Witch, Quicksilver en Vision de nieuwe toevoegingen aan het team worden en dat War Machine (Don Cheadle) ook een rol speelt in de nieuwe film. Maar wat we nog niet wisten is dat Falcon (eerder al gespeeld door Anthony Mackie in Captain America: Winter Soldier) ook in de film zal verschijnen en waarschijnlijk dus ook in een nieuw kostuum. De vleugels die hij in Winter Soldier had werden immers kapotgeschoten door Hydra-agenten en misschien krijgt hij nieuwe vleugels van Stark Industries in Age of Ultron. Ook keert Hayley Atwell terug in haar rol als Agent Carter, waarschijnlijk in een flashback van Captain America. Idris Elba speelt ook weer Heimdall uit de Thor-films. Hij verschijnt in de film als verbinding met de derde Thor-film Ragnarok en dat gebeurt waarschijnlijk in een post-credits-scene waar Marvel-films om bekend staan. Ik ben een enorme fan van Agent Carter en ben dat nog meer geworden door de mini-serie Agent Carter waarvan de laatste aflevering vorige week verscheen. Het is nog niet bekend of er een tweede seizoen van komt, maar verwacht in ieder geval een review later vandaag op Hitaar.nl.

De laatste dagen verschijnen er stuk voor stuk nieuwe posters van de Avengers en hieronder kun je ze bekijken:

741321_867328353325172_4808702934844764937_o1911255_867328356658505_6445154888051535870_o11024221_867328359991838_5359143733559274330_oHulk Age of UltronIron Man Age of Ultronavengers-poster-ae636

Robert Downey Jr, die Iron Man speelt, poste zijn poster en plaatste er de volgende quote bij:

Got a little somethin for ya, folks. Just cuz you’re awesome, check out this new Iron Man poster for Avengers #AgeOfUltron. And don’t tell ‘em I told you, but there’s a big announcement coming in 8 days… Shhhhhhh… #getexcited.

Marvel is lekker bezig met aankondigingen en iedereen wil natuurlijk weten wat het is. Pas kwamen ze al met het nieuws dat Spiderman naar de MCU komt (lees er hier alles over: https://hitaar.wordpress.com/2015/02/16/spiderman-komt-naar-de-marvel-cinematic-universe-marvel-maandag/) en nu maken ze 5 maart weer iets bekend. Mogelijkheden volgens het internet: Toch Iron Man 4, Een nieuwe trailer met de eerste beelden van de Vision, Wie Spiderman speelt in de MCU, Regisseur gevonden voor Captain Marvel/Black Panther/Thor: Ragnarok/Inhumans/Infinity War-films.

Tot zover mijn Avengers: Age of Ultron-artikel en check zeker elke maandag voor meer Marvel-nieuws en wetenswaardigheden!

Als Tony Stark met behulp van een nieuw programma wereldvrede probeert te bewerkstelligen, gaan de zaken mis en is het aan de machtigste helden van de Aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye, om in een ultieme test voor de planeet te vechten. Terwijl de slechterik Ultron opkomt, is het aan de Avengers om hem ervan te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren en al snel banen ongemakkelijke samenwerkingen en onverwachte actie de weg voor een episch en uniek wereldwijd avontuur. Avengers: Age of Ultron verschijnt vanaf 22 april in de Nederlandse bioscopen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.