De nieuwe Avengers Age of Ultron-trailer is gearriveerd MARVEL MAANDAG #4

on

Door Hidde Heikoop

Vorige week schreef ik in Marvel Maandag #3 over Avengers: Age of Ultron en ik kondigde aan dat op 5 maart Marvel weer met iets kwam. Dat was de nieuwe trailer van Avengers: Age of Ultron. We zien nieuwe beelden van Maria Hill, Scarlet Witch en Quicksilver die met en tegen de Avengers vechten en Ultron is weer te horen in de voice-over. Mocht je hem nog niet gezien hebben, check hem dan hieronder:

Fans konden door zoveel mogelijk te tweeten met de hashtag #AvengersAssemble de nieuwe trailer al eerder laten verschijnen en er werd zoveel getweet dat dit ook gebeurde. Robert Downey Jr. kondigde aan dat er op 5 maart iets kwam en we kregen een nieuwe trailer, maar dat was niet het enige wat hij aankondigde.

2015-03-04 20.03.50

Fans (helaas kunnen alleen fans in de VS meedoen) kunnen door middel van geld doneren een ticket naar de wereldpremiere van Age of Ultron winnen. De winnaar kan Avengers Age of Ultron als een van de eerste zien en brengt 2 dagen door met Downey Jr. zelf. De winnaar krijgt ook nog een helikoptervlucht en gaat skydiven. De fans die doneren kunnen bepaalde perks krijgen, bijvoorbeeld een bedankkaartje van Robert Downey Jr, posters en concept-art en als er 50.000 dollar word gedoneerd krijg je zelfs een op maat gemaakt Iron Man-kostuum/helm.

We kunnen niet wachten tot deze nieuwe MCU-film komt. Kon het maar alvast april zijn!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.