Cal ontmoet Gordon de Inhuman en er zijn 2 SHIELD-organisaties?! MARVEL MAANDAG #6

Door Hidde Heikoop

In deze aflevering van Agents of SHIELD verzamelde Cal een team van superschurken die slecht behandeld zijn door SHIELD. Het team bestaat uit een vrouw met messen aan haar vingertoppen, een hacker, iemand die supersterk is en een man die alleen geluiden kan maken die mensen bewusteloos maken. Cal brengt zijn team naar Coulson’s geboorteplaats en maken de mensen in het lokale voetbalstadion bewusteloos. Mack houdt Hunter gevangen en wil niks loslaten over zijn loyaliteit naar een andere groep dan SHIELD. Bobbi vertelt Coulson dat Hunter aan de drank is en dat ze niet weet waar hij is. Coulson schakelt ondertussen May’s ex-man in om Skye te helpen met het controleren van haar emoties en de krachten die de emoties kunnen oproepen.

shield-213Agents-of-SHIELD-Bobbi-and-Mack-Secret

Coulson en May vechten tegen Cal’s team en Cal word weggehaald door Gordon. Gordon vertelt Cal dat hij nooit bij zijn groep Inhumans heeft gehoord en zal horen, omdat hij krachten heeft gekregen door experimenten. Cal blijft voorlopig vastzitten in de Inhumans-basis. Cal’s team word gevangen door Coulson en May, Skye kan haar krachten niet onder controle houden en maakt haar eigen handen kapot. Mack onthult aan Hunter dat hij al die tijd voor het echte SHIELD werkt. In de rest van het seizoen zullen we erachter komen wat dat echte SHIELD precies is, wie erachter zitten en wat Coulson’s SHIELD gaat doen tegen deze andere organisatie. De mogelijkheden zijn: Fury gebruikt Coulson’s SHIELD als afleidingsmanoeuvre om het echte SHIELD opnieuw op te bouwen; het echte SHIELD is eigenlijk Hydra of het echte SHIELD is een andere organisatie die de naam van SHIELD gebruikt, bijv. SWORD: de organisatie die buitenaardse gevaren tegenhoudt of STRIKE: een zelfde soort organisatie als SHIELD.

In de volgende episode ”Love In The Time of Hydra” komen Ward en Agent 33 (die nog steeds het gezicht van May draagt) weer tevoorschijn en zien we wat Bobbi en Mack van plan zijn met Hunter. Bekijk de promo voor deze aflevering hieronder:

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.