Ward is weer terug en we komen erachter wat het andere SHIELD nou precies is MARVEL MAANDAG #7

Door Hidde Heikoop

Op aanbeveling van Garner haalt Coulson Skye uit het SHIELD-team en laat haar achter in een safehouse met de bekende Quake-handschoenen uit de comics, die ontworpen zijn om haar te helpen haar krachten te beheersen. Ward en Agent 33 sporen de man op die het masker van Agent 33 heeft gemaakt in een Pulp Fiction-achtige scene. Dat is een leuke verwijzing naar de rol van Samuel L. Jackson in Pulp Fiction die in de MCU natuurlijk Nick Fury speelt. (Pulp Fiction-scene = https://youtu.be/2ru7DjKD1S4 en Agents of S.H.I.E.L.D.-scene = https://youtu.be/up4Ded4wBu8?list=FL5ea-qEeo0dxqfdJmyitMlQ). Ook zien we een grappige verwijzing naar The Avengers in een scene waarin Fitz, Simmons en Skye het hebben over de krachten van Skye:

Agent_33_YWEH

De man repareert uiteindelijk haar masker zodat ze haar oorspronkelijke gezicht weer aan kan nemen en haar uiterlijk naar believen kan veranderen. Hiermee infiltreren ze Talbots basis en halen Bakshi uit de militaire basis van Talbot. Van Bakshi leren ze over Agent 33’s leven voordat hij haar hersenspoelde, inclusief haar naam, Kara, en vervolgens hersenspoelen ze hem zelf.

2015-03-29 20.16.15

Mack stelt Hunter voor aan Robert Gonzales en de leiders van “het echte S.H.I.E.L.D.”, dat gebouwd werd op het ideaal van transparantie in plaats van Fury’s constante geheimhouding. Dit is meteen al zeer apart, omdat verder niemand weet dat deze S.H.I.E.L.D.-organisatie überhaupt bestaat, dus hoe kun je dan transparant zijn. Ze zien Coulson en zijn grillige gedrag als een bedreiging en denken dat hij gek is geworden door het alien-DNA waarmee hij tot leven werd gewekt. Hunter ontsnapt uiteindelijk van het vliegdekschip en Morse besluit direct om Coulsons team aan te vallen.

Coulson en May weten dat Mack en Morse iets van plan zijn en geloven dus totaal niet dat Hunter aan de drank is en zelf weg is gegaan. In de promo van volgende week zien we al dat Mack geconfronteerd word met zijn leugens en ook kun je hieronder twee nieuwe Age of Ultron-video’s zien met nieuwe beelden van Scarlet Witch en Quicksilver en wat epische beelden van de andere Avengers:

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.