De marketingmachine van Fant4stic (Four) komt op gang MARVEL MAANDAG #8

on

 

Door Hidde Heikoop

Na maandenlang niks gehoord te hebben over de nieuwe Fantastic Four-film genaamd Fant4stic, komt er nu dus eindelijk wat meer materiaal naar buiten over de reboot van Marvel’s First Family.

Heel veel fans waren niet echt enthousiast toen bekend werd gemaakt dat de Fantastic Four-franchise van 20th Century Fox opnieuw een reboot kreeg. In 1994 was er eerder al een B-film gemaakt die alleen maar was bedoeld om de filmrechten voor het bekende Marvel-team te behouden. Vervolgens kwamen in 2005 en 2007 wel normale Fantastic Four-films uit, genaamd Fantastic Four en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. Hierin speelde Chris Evans (nu in de glansrijke rol van Captain America in de Marvel Cinematic Universe) Johnny Storm/Human Torch en Jessica Alba Sue Storm/The Invisible Woman. Deze films waren vrij matig en de humor was nogal saai.

Fantastic Four posterfantasticfourheader

Nu komt er dit jaar dus een totaal nieuwe Fantastic Four-film uit. Dit keer is het team gebaseerd op de Ultimate Fantastic Four-stripboekreeks die van 2004 tot en met 2009 liep. Hierin zijn de leden van de Fantastic Four iets jonger dan hun tegenhangers en hebben ze een andere oorsprong. In deze nieuwe franchise spelen Miles Teller (Whiplash, Divergent Series) de rol van Reed Richards/Mr. Fantastic, Kate Mara (House of Cards, Transcendence) de rol van Sue Storm/The Invisible Woman, Jamie Bell (King Kong, The Eagle en de stem van Kuifje in de Adventures of Tintin-franchise) de rol van Ben Grimm/The Thing en Michael B. Jordan (Chronicle, de stem van Cyborg in Justice League: Flashpoint Paradox) de rol van Johnny Storm/The Human Torch. Toen de nieuwe film werd aangekondigd, werd er al meteen bij gezegd dat Fantastic Four 2 in 2017 komt. Het hele internet ontplofte natuurlijk weer omdat Johnny Storm in de comics en in de vorige franchise wit was in plaats van zwart. Laten we eerst maar eens kijken naar de trailer en de film zelf, die op 6 augustus uitkomt, voordat we gaan oordelen over deze verandering.

Miles-TellerKate_MaraMichaelB_JordanJamie_Bell

Bekijk hieronder de trailer van Fant4stic en vier video’s waarin de scriptschrijver Simon Kinberg (die ook Xmen: Days of Future Past schreef) en regisseur Josh Trank (bekend van Chronicle en gaat de eerste Star Wars spinoff regisseren) het hebben over hun hoofdrolspelers:

Trailer:

Karakter-video’s:

,

,

,

Plot Synopsis: When four people teleport to an alternate universe, which alters their physical form and grants them new abilities, they must learn to harness their abilities and work together as a team to save the Earth from a familiar enemy.

DE NIEUWE AVENGERS: AGE OF ULTRON-TRAILER (JA, ALWEER):

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.