Elektra en Punisher-origins in Daredevil Seizoen 2, Luke Cage Jessica Jones Set Foto’s, Leaked Deadpool en Xmen Apocalypse Comic Con Trailers, Aunt May gecast en Sif keert terug in Ragnarok, Inhuman Lash is de big bad van Agents of SHIELD Seizoen 3 MARVEL MAANDAG #21

on

Door Hidde Heikoop

Elodie Yung (G.I. Joe: Retailation, District 13: Ultimatum) is de nieuwe Elektra. Eerder werd al bekend dat Marvel en Netflix bezig waren met de casting en Elektra werd al geteased in Daredevil Seizoen 1 door Foggy en Matt Murdock die het hadden over een Grieks meisje dat Matt datete op de universiteit. “Elektra is a mysterious woman from Matt Murdock’s past whose dangerous and exotic ways may be more than he can handle. After a worldwide search,  we found in Elodie the perfect actress to embody both Elektra’s impressive and deadly physicality, as well as her psychological complexity,” Executive Producer and Head of Marvel Television, Jeph Loeb, told Marvel.com. “Paired with Charlie as Matt Murdock, the two will bring one of the most beloved and tumultuous comic book relationships to life with all the accompanying sparks and spectacular action sequences the show is known for.” Plus ze heeft al een rood kostuum aan gehad en ze is badass 🙂 Ook wisten we natuurlijk al dat voormalige Shane van The Walking Dead Jon Bernthal The Punisher gaat spelen, dus het word zeker een episch seizoen met de introductie van Elektra en The Punisher. Marvel en Netflix zijn net begonnen met het filmen van seizoen 2 en de eerste foto’s van Jon Bernthal als undercover-Punisher zijn al opgedoken.

elektra-142967jon-bernthal-pictured-as-the-punisher-on-daredevil-set-02jon-bernthal-pictured-as-the-punisher-on-daredevil-set-03-1jon-bernthal-pictured-as-the-punisher-on-daredevil-set-04jon-bernthal-pictured-as-the-punisher-on-daredevil-set-05

Marvel en Netflix zijn ook nog aan het filmen voor Jessica Jones, de serie die eind dit jaar of begin volgend jaar op Netflix zal komen te staan. Hieronder zijn alvast wat setfoto’s van David Tennant als The Purple Man, Jessica Jones en Luke Cage in vuur en vlam, terwijl we wachten 🙂

2015-07-09 07.50.57Luke Cage 1Luke Cage 2Luke Cage 3

We wisten al dat seizoen 3 van Agents of SHIELD grotendeels in het teken zal staan van Secret Warriors, maar wat we nog niet wisten is wie de nieuwe ‘big bad’ van het seizoen gaat worden. Het word – heel verrassend – een Inhuman. Lash gaat de ultieme vijand voor Skye aka Daisy Johnson aka Quake en haar nieuwe Secret Warriors-team worden. ”Created by Charles Soule and Joe Maduiera, the character is a frightening force in the world of Terrigenesis. Lash uses energy to create wickedly powerful whips, and in the comics declared himself judge of which new Inhumans were worthy of carrying super powers.” We weten nog niet wie Lash zal spelen, maar het zal ongetwijfeld een goede acteur worden, want Marvel weet bijna altijd goede acteurs te vinden voor hun schurkenrollen.

Lash AOSsecret-warriors-22-cover-125610

Dit weekend was San Diego Comic Con (waar ook de Xmen Days of Future Past Rogue Cut met extra scenes die uit de bioscoop-release zijn gehaald gescreend werd, die morgen uitkomt in de VS, maar er is nergens te vinden of die überhaupt in Nederland uitkomt. Door teasers op het YouTube-kanaal van 20th Century Fox weten we al van scenes met Rogue, Magneto en Professor X en Beast en Mystique die het doen met elkaar, waarschijnlijk resulterend in baby Nightcrawler die in Xmen Apocalypse gespeeld word door Kodi Smith-McPhee) en ondanks de beveiliging en strengheid van de filmstudio is het fans toch gelukt om de Deadpool en Xmen: Apocalypse-trailers te filmen met hun telefoon. Hieronder kun je zie bekijken, als ze niet ondertussen al vernietigd zijn door 20th Century Fox. (De Deadpool-trailer word trouwens over drie weken echt gereleased, dus dan kunnen we hem in HD bekijken):

Xmen 2 Xmen 3 Xmen 4 Xmen 5 Xmen 6 Xmen 72015-07-12 20.12.292015-07-11 06.03.44

Dan nog een laatste beetje MCU-filmnieuws. Jaimie Alexander, die Sif speelt in Thor en Thor: The Dark World en twee keer haar karakter vertolkte in een aflevering van Agents of SHIELD, zal ook in Thor: Ragnarok voorkomen.

thor-sif-jaimie-alexander-570x379

En dan nog twee weekjes wachten tot Ant-Man uitkomt in Nederland!!!

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.