Jessica Jones-trailer gereleased, Kingsman 2 in 2017, Peyton Reed ook regisseur van Ant-Man and the Wasp, Kurtwood Smith in Agent Carter Seizoen 2 en Rob Morgan ook in Luke Cage MARVEL MAANDAG #31

on

Door Hidde Heikoop

Na een aantal korte teasers van Marvel’s tweede Netflix-serie Jessica Jones is er dan nu eindelijk een echte trailer. Aan de hand van de beelden word deze serie nog veel donkerder en grimmiger dan Daredevil (mensen die zich ophangen, een vijand – David Tennant’s Killgrave aka Purple Man – die mensen alles kan laten doen wat hij wil.) Luke Cage heeft zo te zien ook een grote rol voordat hij te zien is in zijn eigen solo-serie en het is nog niet bekend of hij zijn krachten al heeft. Ik kan in ieder geval niet wachten tot 20 november, je kunt de reviews van alle 13 afleveringen zeker op deze site verwachten (ik ga de serie in twee delen – 1 t/m 6 en 7 t/m 13 – reviewen, net zoals ik in april met Daredevil heb gedaan: https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/ en https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/)

Jessica Jones 3 Jessica Jones 4 Jessica Jones 5 Jessica Jones 6 Jessica Jones 7 Jessica Jones 9 Jessica Jones 10 Jessica Jones 11 Jessica Jones 12 Jessica Jones 13 Jessica Jones 14 Jessica Jones 15

Jessica Jones 17Jessica Jones 18

Eerder dit jaar – in januari – kwam de spionnenfilm Kingsman: The Secret Service uit met onder andere Colin Firth en Samuel L. Jackson en in de glansrijke hoofdrol Taron Egerton. De film van 20th Century Fox, gebaseerd op de Icon-comic The Secret Service (een dochterbedrijf van Marvel Comics) van Mark Millar en geregisseerd door Matthew Vaughn (Kick-Ass, Xmen: First Class) was een groot succes en het duurde dan ook niet lang voordat het vervolg werd aangekondigd. De datum was nog niet bekendgemaakt en nu weten we dat Kingsman 2 in Juni 2017 gaat uitkomen. Hoofdrolspeler Taron Egerton keert terug als Eggsy en Matthew Vaughn gaat het script weer schrijven. Het is nog niet bekend of Vaughn ook weer gaat regisseren en ook is het nog niet bekend of favoriet van de fans Colin Firth in het vervolg terug gaat komen.

Wie in ieder geval wel terugkeert als regisseur van het vervolg op een succesvolle film is Peyton Reed. Die nam vrij laat in het productieproces de regisseurstoel over van Edgar Wright bij Ant-Man. Nu Ant-Man al meer heeft binnengebracht dan Thor, Captain America; The First Avenger en The Incredible Hulk wil Marvel Peyton Reed bedanken voor het redden van hun nieuwste franchise. Ant-Man and the Wasp komt in Juli 2018 uit en Paul Rudd in zijn rol van Scott Lang/Ant-Man en Evangeline Lilly in haar rol als Hope VanDyne/Wasp keren in ieder geval terug voor het vervolg.

Na het castingnieuws over Agent Carter Seizoen 2 is nu ook bekend geworden dat Kurtwood Smith (vooral bekend als Red Forman in That 70’s Show) ook een rol zal hebben in het nieuwe seizoen. Hij speelt Vernon Masters, een veteraan van het oorlogsdepartement. Smith heeft al eerder samengewerkt met de showrunners bij de ABC-serie Resurrection en zal in een paar afleveringen te zien zijn:

“We had the pleasure of working with Kurtwood on both ‘Resurrection’ and ‘Chaos,’ and were well aware of what a commanding presence he is,” said Executive Producers Tara Butters, Chris Dingess and Michele Fazekas. “So when we were developing the character of Vernon Masters, we wrote it with him in mind. We just never thought we could actually get him. Thankfully, we were wrong. We’ve been fans of Kurtwood’s work for years, from his villainous turn in ‘RoboCop’ to his role as a father confronted with the return of his long-dead son in ‘Resurrection,’” said Executive Producer/Head of Marvel Television, Jeph Loeb. “That type of range makes him a perfect addition to our cast for Peggy’s second thrilling solo adventure.”

kurtwood-smith-620x332Turk-Barrett

De eerste crossover die we gaan zien in de Netflix-series is crimineel Turk Barret (gespeeld door Rob Morgan) uit Daredevil, die we voor het laatst opgepakt zagen worden door de politie na het gevecht tussen Daredevil en Wilson Fisk. Turk Barret gaan we namelijk ook zien in Marvel’s Luke Cage. Het is nog niet bekend of het een flashback betreft of dat hij op een of andere manier vrij komt en in het heden Luke Cage tegenkomt.

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.