Coldplay Adventure of A Lifetime gereleased, A Head Full of Dreams-album komt 4 december 2015 uit

on

Door Hidde Heikoop

Coldplay is terug met een nieuwe sound en dan ook echt nieuw nieuw! Coldplay gaat de funk en house-kant op met de nieuwe single Adventure of A Lifetime, die je hieronder kunt beluisteren:

Het nieuwe album heet A Head Full of Dreams en komt 4 december uit, anderhalf jaar na het album Ghost Stories, dat ook al weer heel anders klonk dan zijn voorganger Mylo Xyloto uit 2011. In ieder geval goed nieuws voor de fans en liefhebbers van Coldplay, maar ook verdrietig nieuws, want Chris Martin suggesteerde in een interview met BBC Radio vorig jaar dat A Head Full of Dreams wellicht het laatste album van de band zal zijn: ”Martin stated it might be the band’s final album and compared it to Harry Potter; “It’s our seventh thing, and the way we look at it, it’s like the last Harry Potter book or something like that.”

Wellicht gaat Coldplay vaker nummers opnemen voor soundtracks van films, aangezien ze dat de laatste jaren steeds vaker zijn gaan doen. De band deed dit al eerder op hun eigen weergaloze wijze in 2013 voor The Hunger Games: Catching Fire en vorig jaar voor Unbroken, bekijk de nummers hieronder:

Ten slotte wil ik je ook niet weerhouden van de humor van Coldplay met Game of Thrones: The Musical dat de band samen deed met de cast van Game of Thrones in het kader van Red Nose Day USA voor het goede doel:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.