Batman v Superman: Dawn of Justice Trailer 2: De Trinity en het begin van de Justice League DC DONDERDAG #6

on

Door Hidde Heikoop

We leven in een tijd waarin superhelden het filmscherm over hebben genomen! Captain America: Civil War en Batman v Superman: Dawn of Justice zijn de films waar 90% van de filmfans naar uitkijken in 2016 (laten we eerlijk zijn, wat komt er nou nog meer uit qua grote films in 2016, anders dan superheldenfilms en Star Wars: Rogue One :)) Eerder dit jaar kwam al de eerste trailer uit voor Batman v Superman: Dawn of Justice (zie hieronder) en de Civil War-trailer kwam natuurlijk vorige week uit, net als een kleine teaser-trailer voor BVS. Nu is er dan ook de tweede volledige trailer van BVS (die onthult nog verrassend veel, dus SPOILERS als je nog niks wil weten over het verhaal!!!), bekijk hem hier:

De Batman-Superman-teaser van maandag, BVS Comic-Con Trailer en Teaser Trailer 1:

Deze film zou wel eens dé film kunnen worden die de DC Extended Universe (de officiële naam van DC’s filmuniversum) start. Het is natuurlijk ook de bedoeling van de film (Dawn of Justice kondigt ook het begin van de Justice League aan, de DC Trinity is alvast bij elkaar in BVS), maar het hoeft geen garantie van te voren te zijn dat het ook gaat lukken, al ga ik daar wel van uit bij Batman v Superman. Ik voorspel dat BVS:DOJ DC’s The Avengers zal zijn. De film gaat héél veel geld en bezoekers aantrekken en gaat ervoor zorgen dat er een awesome cinematic universe ontstaat, net zoals Marvel dat heeft gestart met Iron Man in 2008 (Man of Steel in 2013 was voor DC het begin, maar op dat moment waren er volgens mij nog geen plannen voor een cinematic universe, vandaar ook al de flashbacks van Bruce Wayne naar het gevecht tussen Zod en Superman en het neerzetten van een oudere Batman die al zijn halve leven bezig is als vigilante.)

Ik kan niet wachten om deze film in de bioscoop te gaan zien en hoe goed (of slecht, we gaan er niet van uit, maar je kunt nooit zeker weten, het is wel eens eerder voorgekomen dat een superheldenfilm nou niet bepaald goed was) de film ook is, er word sowieso geschiedenis geschreven, want dit is de eerste keer dat Batman en Superman samen in een live-action film te zien zijn en het is ook het debuut van de DC Trinity (Batman, Superman en Wonder Woman) op het witte doek. Ik ben ook zeer benieuwd of en hoe we cameo’s gaan zien van de andere Justice League-leden (The Flash, Aquaman, Shazam, Cyborg en Green Lantern krijgen allemaal hun eigen film en zullen ongetwijfeld ook een rol spelen in de twee Justice League-films in 2017 en 2019.)

Tenslotte wil ik je ook niet de Suicide Squad-trailer (de tweede DC-film in 2016, die komt in augustus uit) onthouden. In die film zal het ongetwijfeld ook wat duidelijker worden hoe lang Batman al Batman is in de Man of Steel/BVS-wereld en of Batman al eerder tegen Deadshot en The Joker heeft gevochten in het verleden:

BVS 1 BVS 2 BVS 3 BVS 4 BVS 5 BVS 6 BVS 7 BVS 8 BVS 9 BVS 10 BVS 11 BVS 12 BVS 13 BVS 14 BVS 15 BVS 16 BVS 17 BVS 18 BVS 19 BVS 20 BVS 21 BVS 22 BVS 23 BVS 24 BVS 25 BVS 26 BVS 28 BVS 29 BVS 30 BVS 31 BVS 32 BVS 33 BVS 34 BVS 35 BVS 36 BVS 37 BVS 38 BVS 39 BVS 40 BVS 41 BVS 42 BVS 43 BVS 44 BVS 45 BVS 46 BVS 47 BVS 48 BVS 49 BVS 50 BVS 51 BVS 52 BVS 53 BVS 54 BVS 55 BVS 56 BVS 57 BVS 58 BVS 59 BVS 60 BVS 61 BVS 62 BVS 63 BVS 64 BVS 66 BVS 67 BVS 70

 

 

 

 

Advertenties

247 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.