The Flash Seizoen 1 Episode 10 t/m 18 Firestorm And Time Travel DC DINSDAG #8

on

Door Hidde Heikoop

Episode 10 Revenge of the Rogues

The-Flash-Preview-Revenge-of-the-Rogues-VIDEO

Terwijl Barry aan het verbeteren van zijn snelheid werkt, keren Leonard Snart (Captain Cold) en zijn nieuwe partner Mick Rory (Heatwave) terug naar Central City om een val te zetten voor The Flash (daarmee word een kleine Prison Break-hereniging gemaakt, Wentworth Miller en Dominic Purcell speelden hierin de hoofdrol.) Zij kunnen immers niet hun gang gaan als The Flash nog in de buurt is. Op advies van Dr. Wells (die in deze acht episodes steeds verdachter word) gaat Barry echter niet achter hem aan om er wellicht voor te zorgen dat Snart weggaat en niemand het leven laat. Ondertussen onderzoekt Caitlyn wat Ronnie Raymond is (Iris heeft ook verschillende berichten over de Burning Man die opduikt in Central City.)

Natuurlijk werkt Wells aanpak helemaal niet, want Rory (met een nieuwe heat-gun) en Snart kidnappen Caitlyn Snow! Cisco en Barry komen erachter dat ze de wapens van de Rogues uit kunnen schakelen als de twee wapens op elkaar gericht zijn (dan werken de wapens namelijk niet meer.) The Flash confronteert Snart en Rory (zich daarmee ook bekend makend aan het publiek, die nog steeds niet geloven dat er iemand rondrent in Central City) en na een paar gefaalde pogingen weet Barry, met hulp van Eddie, Snart en Rory op elkaar te laten richten. De wapens werken niet meer en Snart en Rory worden gevangengenomen en getransporteerd naar Iron Heights. Ze worden echter bevrijd door Leonard Snart’s zus!

Episode 11 The Sound And The Fury

The Flash -- "The Sound and the Fury" -- Image FLA111A_0036b -- Pictured: Andrew Mientus as Hartley Rathaway/Pied Piper -- Photo: Katie Yu/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All rights reserved

Dr. Wells is thuis en stapt natuurlijk gewoon uit zijn rolstoel als niemand hem kan zien. Hij krijgt een dreigend telefoontje van een onbekende persoon en zijn glazen dak spat uit elkaar. De politie komt het huis inspecteren en Wells onthult dat de onbekende persoon niemand minder is dan Hartley Rathaway (Pied Piper uit de comics), zijn voormalige protégé en voormalige collega van Caitlyn en Cisco bij S.T.A.R. Labs (in de flashbacks zien we wat voor irritante persoon hij is :)) Hartley valt zijn familiebedrijf Rathaway Industries aan (waar hij uit gegooid is toen hij bekend maakte dat hij homo was) met sonische ontploffingen, de krachten van Pied Piper uit de comics. The Flash stopt hem natuurlijk, maar Hartley onthult dat hij weet dat Wells een geheim heeft! Wells vertelt dat Hartley hem waarschuwde dat de Particle Acclerator zou ontploffen als hij aangezet zou worden, maar Wells heeft dit genegeerd (en gooide Hartley uit S.T.A.R. Labs) en wilde doorgaan voor het succes dat het zou brengen als het wel zou werken. Cisco komt er vervolgens achter dat Hartley zich expres heeft laten gevangennemen om informatie te stelen (Barry’s moleculen) en The Flash te vermoorden.

Hartley ontsnapt en dreigt mensen op een brug in gevaar te brengen en weet Barry te verzwakken door zijn organen te raken met zijn sonische krachten. Wells weet hem te stoppen door een alternatieve frequentie te zenden via zijn satelliet en Hartley zit weer gevangen in de metahuman-gevangenis. Daar onthult hij aan Cisco dat hij meer informatie heeft over Ronnie Raymond (hij weet waar hij is en hoe hij gered kan worden.) Ondertussen vraagt Joe aan Eddie of hij meer onderzoek kan doen naar Wells (Wells geeft ook een persconferentie waarin hij toegeeft dat hij een fout heeft gemaakt met de Particle Acclerator) en Wells gebruikt het tachyon-apparaat om zijn Reverse Flash-pak te verbeteren.

Wells_speedforce

Episode 12 Crazy For You

The Flash -- "Crazy for You" -- Image FLA112B_0225b -- Pictured (L-R): Grant Gustin as The Flash and Britne Oldford as Shawna Benz -- Photo: Katie Yu/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All rights reserved.

Een vrouw met teleportatie-krachten (ze hoeft alleen te zien waar ze heen wil en ze kan ernaartoe springen) bevrijd crimineel Clay Parker uit Iron Heights. Barry, Cisco en Caitlyn komen achter de identiteit van de vrouw: Shawna Baez aka Peek-A-Boo (Shawna blijkt een relatie met Clay te hebben.) Henry helpt Barry door eens rond te vragen in Iron Heights en komt met de info dat Clay geld schuldig is aan een grote crimineel die een heist aan het voorbereiden was. The Flash vind Shawna en Clay als ze een geldtransport overvallen. Barry weet Shawna te vangen door al het licht in een tunnel te verwijderen waardoor ze niet meer ergens naartoe kan teleporteren en ze word gevangen gezet in de metahuman-gevangenis.

Cisco gaat ondertussen naar Hartley die hem meer vertelt over Martin Stein die aan Project F.I.R.E.S.T.O.R.M. werkte samen met zijn studenten (waaronder Jason Rusch, een van de versies van Firestorm) en tijdens de Particle Acclerator-ontploffing (Barry had zelfs een fijn gesprek met Stein in de trein op weg naar S.T.A.R. Labs) opgeslokt werd door Ronnie Raymond, waardoor ze twee personen in 1 lichaam werden (Ronnie’s lichaam.) Hartley gebruikt Cisco en ontsnapt nadat hij dit onthult heeft. Ondertussen is Henry in elkaar geslagen door het vele rondvragen wat hij heeft gedaan (Barry: No more playing cop, dad.) en praat hij met Barry in de kliniek in de gevangenis. Henry onthult dat hij weet dat Barry The Flash is en dat hij heel trots op hem is, ondanks dat Barry dacht dat Henry het alleen maar gevaarlijk zou vinden.

crazy-for-you

Episode 13 The Nuclear Man

The Flash Nuclear Man

Team S.T.A.R. Labs gaat op zoek naar Ronnie als hij een wetenschapper verwond (Martin Stein blijkt de controle over Ronnie te hebben en de wetenschapper is een bekende van hem) en het team heeft al snel door dat Ronnie niet in controle is, maar Martin Stein. Ze zetten Martin’s vrouw in om hem over te halen naar S.T.A.R. Labs te komen en te gaan kijken wat er gebeurd is. Ondertussen roept Joe Cisco’s hulp in bij het oplossen van de moord op Nora Allen. Ze gaan naar Barry’s oude huis waar nog een spiegel van Barry’s oma staat waarop informatie te vinden is! Cisco met zijn epische apparatuur ontdekt dat de vele flitsen die de speedster maakte ervoor heeft gezorgd dat er foto’s op de spiegel terecht zijn gekomen van die nacht. Joe ziet ook dat er achter het nieuwe behang bloed te vinden is van de moordenaar. Na wat onderzoek komen ze erachter dat een oudere Barry er die nacht was om The Reverse Flash te stoppen! Barry kan dus tijdreizen.

Joe denkt dat Wells Nora vermoord heeft en laat Cisco het onderzoeken, ondanks dat Cisco niet kan geloven dat Wells dit gedaan kan hebben (Cisco weet Wells ontdekt ondertussen dat Ronnie en Stein (Martin heeft na de hereniging met zijn vrouw toch maar besloten om zich te laten onderzoeken) niet goed verbonden zijn en een atoom-ontploffing kan veroorzaken die heel Central City in as kan leggen.

Dr. Wells (die het team natuurlijk niet kan vertellen dat hij The Reverse Flash is en het tachyon-apparaat heeft) realiseert zich dat een deel van het tachyon-apparaat kan dienen als een quantum-verdeler die de twee persoonlijkheden (Ronnie Raymond en Martin Stein) van elkaar kan scheiden. Caitlyn gebruikt het apparaat met hulp van Barry’s snelheid net voordat de twee onfortuinlijke persoonlijkheden proberen zelfmoord te plegen en de atoom-ontploffing gebeurd nog steeds, maar wel buiten de stad. General Eiling komt op de plek af om Firestorm gevangen te nemen (hij heeft met zijn soldaten er ook voor gezorgd dat Project F.I.R.E.S.T.O.R.M werd stopgezet en al de research werd in beslag genomen.)

the-flash-122239

Episode 14 Fallout

the-flashthe-flash-fallout

Barry en Caitlyn gaan snel terug en ontdekken dat Ronnie en Martin Stein weer zichzelf zijn! Ze gaan snel terug naar S.T.A.R. Labs om nog meer testen te doen. General Eiling komt aan bij de krater en ontdekt hetzelfde. Joe laat ondertussen de foto’s van 15 jaar geleden gezien aan Barry en die weet nu dat zijn oudere zelf er die nacht bij was om The Reverse Flash te stoppen. Barry praat daarna ook met Martin Stein, die zelf eigenlijk wel gelooft in tijdreizen en dat het wetenschappelijk mogelijk is om naar het verleden terug te reizen. Dr. Wells bezoekt General Eiling en Eiling onthult dat hij weet dat Barry The Flash is en dat hij het F.I.R.E.S.T.O.R.M-project wil hebben.

Wells levert Stein uit aan Eiling die hem martelt en het blijkt dat Ronnie en Stein niet helemaal gescheiden zijn, want Ronnie kan aanvoelen wat er met Stein gebeurd en weet de locatie te achterhalen waar hij vastgehouden word (door middel van morse-code die Stein doortikt.) Ronnie bevrijd hem en ze mergen weer tot Firestorm om Eiling te stoppen. Ze hebben nu de controle over de Firestorm-matrix en kunnen mergen wanneer ze willen. Ze besluiten om weg te gaan om Eiling te ontlopen en meer te leren over hun krachten en hoe ze het kunnen controleren. The Reverse Flash kidnapt tenslotte Eiling en onthult dat hij Dr. Wells is. Wells brengt Eiling naar het riool en geeft hem aan Gorilla Grodd!

Episode 15 Out of Time en Episode 16 Rogue Time

The Flash -- "Out of Time" -- Image FLA115B_0205b -- Pictured: Liam McIntyre as Mark Mardon -- Photo: Diyah Pera/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All rights reserved.

Mark Mardon (de oudere broer van Clyde Mardon, Weather Wizard I) keert terug naar Central City om de dood van zijn broertje Clyde te wreken en is op zoek naar Joe West. Cisco probeert ondertussen alsnog te ontdekken of Wells niet iets achterhoudt en ontdekt dat de val die hij had gezet voor The Reverse Flash gewoon werkte en dat de Reverse Flash die ze zagen een hologram was. Wells onthult dat hij The Reverse Flash is en Eobard Thawne heet (Eddie is trouwens een voorvader van hem, belangrijk!) Hij komt uit de toekomst en kwam terug om The Flash te vermoorden. Hij vermoorde in plaats daarvan Nora Allen en zit sindsdien vast in deze tijd. Hij onthult ook dat hij Barry helpt om zijn snelheid te verhogen, zodat hij naar zijn eigen tijd kan terugkeren en hij vermoord Cisco!!!

Mardon kidnapt Joe en dwingt hem om toe te kijken hoe hij Central City zal verwoesten door een tsunami waarin Iris ook zal omkomen. Barry word ondertussen gedwongen om te onthullen aan Iris dat hij The Flash is en ze hebben ook nog een romantisch moment! Barry rent heen en weer voor Central City om een windmuur te creëren zodat de tsunami de stad niet kan bereiken. Echter rent hij zo hard heen en weer dat hij een dag terug in de tijd reist, waarin Mark Mardon net aankomt in Central City!

The Flash -- "Rogue Time" -- Image FLA116B_0301b -- Pictured (L-R): Grant Gustin as Barry Allen / The Flash, Peyton List as Lisa Snart, and Wentworth Miller as Leonard Snart/Captain Cold -- Photo: Dean Buscher/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All rights reserved.

Barry beleeft dezelfde dag opnieuw en worstelt met beslissingen maken. Wells heeft door wat Barry heeft gedaan en waarschuwt hem dat hij niets moet veranderen, zodat de tijd niets gaat veranderen in de levens van bijvoorbeeld Iris of Cisco (Cisco leeft hier natuurlijk gewoon nog!) Barry luistert niet en vangt Mardon al voordat hij überhaupt Joe kan kidnappen en hierdoor keren Leonard Snart, Mick Rory en Lisa Snart (Captain Cold’s zus en Golden Glider uit de comics) terug naar Central City! Cold stuurt Lisa op Cisco af zodat hij hun geweren kan repareren en een nieuw goudgeweer voor Lisa kan maken (wat trouwens heel dom is, want waarom zou je nog dingen stelen als je letterlijk zelf goud kunt maken :)) Cisco wil dit natuurlijk niet, maar ze bedreigen Cisco’s broer en uiteindelijk moet Cisco wel. Barry realiseert zich al snel dat Wells gelijk had (wat natuurlijk logisch is, want Wells weet alles af van tijdreizen :)) en dat zijn acties ervoor hebben gezorgd dat Cisco gekidnapt word (hij leeft gelukkig wel nog, dat is dan wel een pluspunt) en dat Iris helemaal niks meer voor hem voelt in deze tijdlijn.

Cisco word vrijgelaten nadat zijn broer gemarteld is en hij heeft moeten vertellen dat Barry Allen The Flash is. Barry gaat natuurlijk achter Captain Cold aan en moet een wapenstilstand met de crimineel sluiten. Snart zal Barry’s identiteit niet onthullen, geen onschuldige mensen vermoorden en bij Barry’s familie (Cisco, Caitlyn, Iris, Joe etc.) vandaan blijven als Barry op zijn beurt Snart met rust laat en hem niet opsluit in de metahuman-gevangenis. The Reverse Flash vermoord Mason Bridge (Iris’ collega bij Central City Picture News waar Iris inmiddels werkt nadat haar Flash-blog steeds meer onder de aandacht kwam) die erachter is gekomen dat Wells veelvuldig liegt over zaken en meer weet over de Simon Stagg’s dood. Hij vernietigt het bewijs, laat het lichaam verdwijnen en brengt daarmee Joe West nog dichter bij Wells en zijn ultieme geheim. Hij vertelt het nu ook aan Barry, die hem gelooft en zich realiseert dat Wells The Reverse Flash kan zijn en zijn moeder kan hebben vermoord.

Episode 17 Tricksters

tricksters-flash-128681

Barry en Joe zitten achter terrorist Axel Walker aan die de identiteit van The Trickster (James Jesse, gespeeld door Mark Hamill – Luke Skywalker, wie kent hem niet! – die daarmee nog een keer de rol vertolkt die hij speelde in de tv-serie in de jaren 90 over The Flash, waarin John Wesley Shipp – Henry Allen – Barry Allen/The Flash speelde, een kleine reünie dus) heeft overgenomen. Daar is de originele Trickster natuurlijk niet blij mee (die zat al een hele tijd in de gevangenis) en hij moet samenwerken met Barry en Joe om Axel Walker te stoppen, die een hele voorraad bommen heeft gejat uit Jesse’s oude schuilplaats. Het blijkt echter allemaal een afleiding te zijn (Axel bevrijd James Jesse uit de gevangenis en ze nemen Henry Allen mee als gijzelaar), want Axel Walker blijkt de zoon te zijn van James Jesse en natuurlijk spreekt Mark Hamill de legendarische woorden uit: I am your father! 🙂 James en Axel zetten een val voor een stel rijke ondernemers (ze doen gif in de champagne) die aanwezig zijn bij een fundraiser van de burgermeester (waar Iris trouwens ook is) en lijken succesvol te zijn met het verkrijgen van miljoenen.

Barry bevrijd eerst snel zijn vader Henry en gaat naar James en Axel om ze tot stoppen te dwingen. Die weten echter een bom op zijn pols te bevestigen die afgaat als hij te snel rent. Wells heeft daar een oplossing voor, want Barry zou door iets heen kunnen rennen om de bom te verwijderen. Barry gooit zichzelf door een vrachtwagenaanhanger heen en is succesvol in het verwijderen van de bom. Hij gaat snel terug naar de fundraiser en geeft iedereen de antidote voor het Trickster-gif en neemt de beide Tricksters gevangen. Later onthult Barry aan Eddie dat hij The Flash is om Iris te beschermen, want Iris zit ook achter Wells aan om Mason Bridge. Eddie liegt dan tegen Iris dat Mason verliefd is geworden en naar Zuid-Amerika is vertrokken en Iris is veilig voor The Reverse Flash. Barry realiseert zich nu echt dat Wells The Reverse Flash is en vind het heel moeilijk om niet iets drastisch te doen tegen de moordenaar van zijn moeder.

The-Flash-970x545

In een flashback zien we vervolgens hoe Eobard Thawne (die er niet uitziet als Wells!) aka The Reverse Flash er niet in slaagt om de jonge Barry te vermoorden, maar in plaats daarvan zijn moeder vermoord. Thawne vlucht en raakt zijn supersnelheid kwijt, waardoor hij vastzit in het verleden. Gideon (die in zijn pak ingebouwd zit) vertelt hem dat het reizen door de tijd ervoor heeft gezorgd dat zijn krachten op zijn geraakt. Eobard richt zich op Dr. Harrison Wells (die hier nog gelukkig getrouwd is met Tess) en neemt zijn identiteit en gelaat over en vermoord dus de echte Harrison Wells. Hierbij onthult hij ook dat hij de gebeurtenissen rondom de bouw van S.T.A.R. Labs sneller moet laten gebeuren om in zijn eigen tijd terecht te komen. In de originele tijdlijn worden S.T.A.R. Labs en de Particle Acclerator namelijk pas in 2020 voltooid. Dit brengt het aantal tijdlijnen in de show op 3, laten we ze voor het gemak even de Eobard-tijdlijn -waar Barry’s moeder eerst nog gewoon levend was, maar vermoord werd door Eobard en daarmee het verhaal van de show neerzet-, de Out of Time-tijdlijn -waar aan het einde Barry en Iris het romantische moment hebben en Cisco vermoord word door Wells/Eobard Thawne- en de Rogue Time-tijdlijn -waar we op dit moment zijn- noemen.

Eobard Thawne

Episode 18 All Star Team Up

Flash-s1e18-STAR-team-upemily-kinney-the-flash-127666

Barry werkt nu samen met Joe en Eddie op hilarische wijze samen (Barry pakt binnen no time alle criminelen, tot verbazing van Eddie voor wie het allemaal nog nieuw is wat Barry kan) en ze zitten achter iets of iemand aan die bijen op een professor heeft afgestuurd. Dit is natuurlijk een metahuman die bijen kan controleren en dat is een klus voor S.T.A.R. Labs. Een bekend gezicht keert terug naar Central City met iemand: Felicity Smoak en Ray Palmer komen Barry een bezoekje brengen! Ray maakt een hilarische entree (waarbij er ook nog een mooie referentie gemaakt word naar zijn extreem korte tijd als Superman in Superman Returns met de woorden Is it a bird? Is it a plane? Hi, I’m Ray!) en heeft hulp nodig van Cisco en het team bij het verbeteren van zijn A.T.O.M.-pak. Terwijl Cisco (die hartstikke bang is voor bijen :)) en Ray aan het pak werken, probeert Barry de metahuman die bijen controleert te stoppen. Dit is echter geen metahuman, maar Brie Larvan aka Bug Eyed Bandit (een Atom-vijand uit de comics) gespeeld door Emily Kinney, Beth in The Walking Dead. Ze is een voormalige wetenschapper van Mercury Labs die robot-bijen heeft gemaakt die ze kan controleren en nu boos is op haar voormalige collega’s, waaronder baas van Mercury Labs, Dr Tina McGee, die ze wil vermoorden.

Barry heeft het ondertussen moeilijk met het samenwerken met Cisco en Caitlyn, omdat hij niet weet of ze wellicht samenwerken met Wells/The Reverse Flash aangezien het hun mentor is. Bij de tweede bijen-aanval werken The Flash en The Atom samen om Brie Larvan te pakken en Dr. Tina McGee te beschermen. Felicity zorgt er ondertussen voor dat ze de bijen uitschakelt met haar skills en dit lukt. Barry vangt Brie en levert haar uit aan de politie en onthult later aan Cisco en Caitlyn dat Dr. Wells The Reverse Flash is. Ze zijn verbaasd (gelukkig!) en Cisco onthult dan weer op zijn beurt dat hij dromen heeft gehad (zogenaamde Vibes, dit is in lijn met zijn superheldenidentiteit Vibe, die hij ongetwijfeld later zal worden in The Flash) over de andere tijdlijn waarin Wells onthult wie hij echt is en hem vermoordde!

Rond deze episodes begon ik me te realiseren dat ik The Flash een veel betere show vind dan Arrow, want er gebeurd zoveel tegelijk en het zit allemaal zo geniaal in elkaar. Ik vind het vooral heel knap hoe ze de twee Flash-shows met elkaar hebben verbonden zonder dat het een rotzooi werd en de tijdreis-afleveringen zijn zeker weten de beste van het seizoen en natuurlijk ook de aanleiding dat Legends of Tomorrow binnenkort van start zal gaan als derde Arrowverse-liveaction-show. Veel mensen vonden episode 18 een beetje een zwakke aflevering en daar ben ik het gedeeltelijk mee eens, omdat je van een All Star Team Up iets meer verwacht dan een kleine actiescene met de Atom en een paar scenes met Felicity en Team S.T.A.R. Labs en de vijand vormde ook niet echt een bedreiging die per se door twee superhelden bevochten moest worden. Toch vond ik het wel leuk dat ze Ray Palmer ook naar The Flash brengen voor een aflevering en zie je ook echt hoe Ray en Felicity erg op elkaar lijken 🙂

In DC DONDERDAG #10 deze week behandel ik ook episode 10 t/m 18, maar dan van Arrow Seizoen 3, waarin Team Arrow het heel even moet stellen zonder The Arrow zelf (hij is dan wel dood, maar je kan geen Arrow-show hebben zonder The Arrow, dus het was onvermijdelijk dat hij terug zou komen natuurlijk.) In deze 8 episodes komt Laurel steeds dichter bij het worden van The Black Canary, keert de nieuwe Count Vertigo weer terug, word Thea lid van Team Arrow en moet Oliver Queen een lastige beslissing maken.

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

NIEUW FILM VRIJDAG NIEUW

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/18/paramount-hasbro-cinematic-universe-vin-diesel-over-riddick-4-en-merc-city-serie-fantastic-beasts-teaser-independence-day-resurgence-star-trek-beyond-tmnt-out-of-the-shadows-en-vele-andere-traile/

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

 

 

 

 

Advertenties

189 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.