Arrow Seizoen 3 Episode 10 t/m 18 Black Canary And Brick DC DONDERDAG #10

on

Door Hidde Heikoop

In deze 8 afleveringen onthult Oliver na een lange tijd eindelijk aan mensen zijn geheim en keert Slade Wilson even terug in Arrow. Verder krijgt Team Arrow er een nieuw lid bij: Laurel Lance aka Black Canary, maakt Ra’s Al Ghul een opmerkelijke beslissing over Oliver en word The Atom geboren!

Episode 10 Left Behind

Arrow Left Behind 1

Zonder te weten of Oliver nog leeft of niet, houden Roy en Diggle (die opnieuw het Arrow-kostuum even aantrekt) de straten veilig. Er is echter een nieuwe crime-lord die de Glades wil overnemen: Danny Brickwell aka Brick uit de comics, die bewijs tegen een groep criminelen wil vernietigen om ze voor zijn zaak te winnen. Thea is bezorgd om Oliver en daardoor gaat Malcolm naar de plek van het duel waar hij een bebloed zwaard vind. Dit brengt hij terug naar Starling en daardoor concluderen Diggle, Roy en Felicity dat hij dood is en dus verloren heeft van Ra’s. Felicity breekt en zorgt er zelfs voor dat Brick ontkomt door Diggle en Roy op te sluiten in de opslagplaats van de politie waar het bewijs is wat Brick wil vernietigen. Roy en Diggle waren in de minderheid en Felicity wilde niet nog meer mensen verliezen, maar door haar actie zijn ze wel Brick en het bewijs kwijt. Felicity zegt vervolgens dat er geen Team Arrow is zonder The Arrow zelf en stopt ermee (voor even dan natuurlijk, ze laat Team Arrow echt niet in de steek.)

Met een heleboel criminelen die wegens gebrek aan bewijs zijn vrijgelaten, is het tijd voor Laurel om haar zus Sara op te volgen als de (Black) Canary. Ze is dan wel niet zo opgeleid in vechttechnieken als haar zus, maar dat weerhoudt haar er niet van om het toch te proberen. Ondertussen vind Maseo Olivers lichaam en brengt het naar zijn vrouw Tatsu (daarmee al bevestigend dat ze haar kidnapping door China White overleefd) die vlakbij Nanda Parbat blijkt te wonen, zonder zoon! Tatsu heeft blijkbaar een manier om Oliver tot leven te wekken. In de flashback naar Hong Kong stelen Oliver en Maseo de tegenhanger (Alpha) van China White’s supervirus Omega waardoor zij het niet kan gebruiken en planten ze een tracker op een van White’s mannen om Tatsu’s locatie te vinden.

Arrow Left Behind 2Arrow Left Behind 3

Episode 11 Midnight City

Nanda Parbat: Tatsu zegt tegen Oliver dat zijn wil om te leven en de koude weersomstandigheden ervoor hebben gezorgd dat hij toch nog in leven is (ondanks dat het heel ongeloofwaardig is dat iemand kan leven nadat een zwaard letterlijk door je lichaam is geweest) en Oliver waarschuwt Maseo dat de League erachter gaat komen dat hij Oliver heeft geholpen. Dit gebeurt ook, want Maseo en Tatsu moeten Oliver beschermen van een paar Assassins die vermoeden dat Maseo iets van plan is en ze wil verraden. Maseo (die waarschijnlijk heel lang traint bij de League) snijdt zichzelf in zijn keel en kan daardoor doen alsof Oliver ontkomen is, terwijl Oliver kan herstellen van zijn wonden. In Starling City zijn Roy en Diggle erachter gekomen dat Laurel roekeloos aan het vechten is in naam van haar zus en ze is niet heel goed in vechten als ze gered moet worden door Roy. Later moeten Roy en Laurel toch gedwongen samenwerken als Brick alle wethouders ontvoerd. Roy probeert Brick te verwonden met een pijl, maar dit werkt niet (is Brick een metahuman?, hij bloedt niet eens!) en door Roy’s actie (die zich nog steeds heel schuldig voelt over de politieagent die hij vermoordde toen hij onder de invloed was van Mirakuru) vermoord Brick een van de wethouders. Vervolgens eist Brick dat alle autoriteiten vertrekken uit de Glades in ruil voor de rest van de wethouders die de burgermeester en Captain Lance maar al te graag terug willen hebben natuurlijk.

Team Arrow (met behulp van Felicity die toch op haar beslissing terugkomt, nadat ze ook heeft besloten om Ray te beschermen door hem te helpen met het verbeteren van zijn ATOM-suit en goed te doen in naam van zijn verloofde) weet de wethouders te vinden en te bevrijden, maar de burgermeester besluit toch om alle autoriteiten (politie etc.) uit de Glades terug te trekken als Brick onthult dat hij iedere persoon in het bestuur kan vermoorden wanneer hij wil. Chase, de DJ van Verdant (die ironisch genoeg nu samen speelt met Arrow-collega Manu Bennett/Slade Wilson in de nieuwe fantasy-serie The Shannara Chronicles op MTV) blijkt een lid van de League of Assassins te zijn en Thea in de gaten te houden om erachter te komen wat Malcolm Merlyn van plan is. Hij brengt Maseo (!) ervan op de hoogte dat Malcolm nog steeds in Starling is. Malcolm wilde eigenlijk eerst zo snel mogelijk wegvluchten met Thea, maar kwam hierop terug omdat Thea dit niet wil. Ondertussen probeert Laurel ook nog steeds voor Quentyn verborgen te houden dat Sara dood is en gaat zelfs zo ver door te doen alsof ze haar zus is (met hulp van Felicity overigens, wat best wel pijnlijk is als je erover nadenkt.) In de flashback naar Hong Kong besluit Maseo om de tegenhanger aan China White te overhandigen in ruil voor Tatsu, de eerste keer van velen dat hij Oliver niet op de hoogte brengt van wat hij van plan is. Maseo en Oliver kunnen Tatsu redden en nemen ook de tegenhanger weer mee, zodat White het niet kan gebruiken voor haar Omega-virusverspreider.

Episode 12 Uprising

Arrow Uprising 1 Arrow Uprising 2

Oliver maakt zich zorgen over wat er met Starling gebeurd is en besluit om te vertrekken, tegen Tatsu’s advies in om nog even aan te sterken. Oliver neemt dan wel weer Tatsu’s advies aan om te gaan trainen met iemand die heel erg bedreven is in het vechten met een zwaard. Aangezien er niemand over is om Brick en zijn mannen tegen te houden in de Glades, moeten Roy en Laurel (die wat beter is geworden) ze wel tegenhouden, maar wel met behulp van Captain Lance die niet aan de zijlijn wil toekijken en Team Arrow alle info over Brick geeft die ze nodig hebben (Lance heeft wel meteen door dat Roy Harper Arsenal is :)) Malcolm bespioneert het team en komt erachter dat Brick degene is die zijn vrouw heeft vermoord! Een flashback naar 21 jaar geleden waarin Malcolm iemand vermoordde waarvan hij dacht dat het de moordenaar van zijn vrouw was. Daarna verliet hij Tommy en ging hij naar Nanda Parbat om te trainen en beter te worden, waar hij verwelkomt word door de jonge Nyssa die hem zijn naam geeft Al-Sahhar/The Magician.

Terug in het heden vraagt Malcolm aan Team Arrow of ze willen samenwerken om Brick te pakken, maar ze willen dit niet. In plaats daarvan starten ze een rebellie tegen Brick en zijn mannen door samen met de inwoners van The Glades (met Ted Grant en Sin) te gaan vechten tegen de onderdrukking (Brick bloed nu wel hoor :)) Merlyn overpowered ondertussen Brick en is klaar om hem te vermoorden, maar hij word tegengehouden door Oliver die wil dat Malcolm Brick’s leven spaart voor Thea en hij levert Brick uit aan de politie. Vervolgens trekt Oliver zijn Arrow-kostuum weer aan om een speech te geven aan de bewoners van The Glades en de rest van Starling, hij zal hen beschermen en niet nog een keer hen in de steek laten. Oliver volgt Tatsu’s advies op en vraagt aan Malcolm of hij hem wil trainen in zwaardvechten zodat hij Ra’s de volgende keer wel kan verslaan (Malcolm traint in het geheim ook nog steeds met Thea, die steeds beter word.)  Later word hij herenigd met zijn team, Felicity is echter helemaal niet blij dat hij wil gaan samenwerken met Malcolm.

Episode 13 Canaries

Werner Zytle (de nieuwe Count Vertigo) ontsnapt nadat hij een bewaker met Vertigo injecteert. Oliver is ondertussen niet blij met Laurel/Black Canary en wil niet dat ze gaat vechten. Malcolm Merlyn vertelt Oliver dat ze Thea nodig hebben om Ra’s Al Ghul te verslaan en 3 seizoenen vertelt Oliver eindelijk aan Thea dat hij The Arrow is! (alleen Captain Lance weet nu nog niet wie er achter het masker verborgen zit) Thea pakt het goed op en is niet boos op hem, maar juist trots op wat hij bereikt heeft als The Arrow. Laurel is weer eigenwijs en gaat zelf achter Zytle aan om vervolgens te worden geinjecteerd met Vertigo en door een hallucinatie moet vechten met haar eigen zus Sara/The Canary, die haar weinige zelfvertrouwen rond het worden van Black Canary verwoest. Oliver en Roy (die nu officieel Arsenal heet) komen haar redden en lappen haar weer op in Arrow HQ.

Vervolgens besluit Oliver om Laurel toch weer op te nemen in Team Arrow en gaan ze met z’n tweeën achter Zytle aan. Laurel word weer geinjecteerd met Vertigo, maar is niet meer bang en verslaat Zytle samen met Oliver. Ondertussen probeert Chase, de DJ van de Verdant, Thea te vermoorden, maar Roy en Merlyn grijpen in. Chase pleegt zelfmoord naar League-traditie en Oliver neemt Thea hierna mee naar Lian Yu om samen met haar te trainen! Laurel kan na het overwinnen van haar angsten niet langer verborgen houden wat er met Sara is gebeurd en vertelt het aan Quentyn Lance. In de flashback naar Hong Kong probeert Oliver opnieuw zijn familie te contacteren, maar word weer gevangengenomen door A.R.G.U.S. die hem martelen voor de locatie van Maseo en Tatsu (die probeerden weg te komen van Amanda Waller.) Maseo word opgehaald en Amanda Waller neemt Maseo en Oliver mee naar Starling City waar China White de Omega-virusverspreider te verkopen, ondanks dat ze het Alpha-deel mist wat nog steeds in handen is van A.R.G.U.S.

Episode 14 The Return

Arrow The Return 1

Arrow -- "The Return" -- Image AR314B_0023b -- Pictured (L-R): Manu Bennett as Slade Wilson and Willa Holland as Thea Queen -- Photo: Cate Cameron/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

Oliver en Thea zijn op Lian Yu, waar ze hun gezamenlijke training starten. Nadat Oliver een nachtmerrie heeft over Sara, besluit hij om Slade Wilson in de A.R.G.U.S-gevangenis (waar Captain Boomerang overigens ook zit, maar die zien we niet in deze episode) een bezoekje te brengen. Die is echter ontsnapt, nadat hij een bewaker heeft gedood (met behulp van Malcolm, die dit doet om Olivers moordinstincten te activeren zodat hij Ra’s kan verslaan.) OIiver waarschuwt Thea en weet een pistool te bemachtigen (wat bij zijn vaders graf ligt), maar Slade is hen voor en overmeestert ze. Hij zet ze vast in zijn eigen cel en onthult een paar geheimen die Oliver nog niet aan Thea had vertelt (over Shado bijvoorbeeld) en laat ze vervolgens wegrotten in de cel.

Oliver vind echter een manier om uit te breken. De gevangenis is immers niet gemaakt voor Thea, dus die kan met haar hand de celdeur openmaken, maar die moet haar arm wel eerst gebroken worden 🙂 Vervolgens confronteert Thea Oliver met het feit dat hij haar niet vertelt heeft dat Sara dood was en Oliver moet dan wel vertellen dat Thea degene was die haar vermoord heeft onder dwang van Malcolm! Slade arriveert en probeert de twee alsnog uit te schakelen. Thea kan hem echter overmeesteren (You go, girl!) en ze gooien hem weer terug in zijn cel. Vervolgens gaan ze terug naar Starling City, waar ze het verder hebben over dat Oliver Thea niet vertelt heeft wat ze moest doen van Malcolm. Malcolm arriveert en is zijn dochter kwijt. Ze hebben Malcolm echter wel nodig om Ra’s te verslaan, dus Thea en Oliver blijven trainen met Malcolm.

In een grote flashback (waarin de echte big bad in het verleden word onthult in plaats van Amanda Waller die weliswaar Oliver vasthoudt, maar hem wel dingen geleerd heeft die van pas zijn gekomen in het heden) volgen Maseo en Oliver een medewerker van Queen Consolidated die met China White samenwerkt om de Omega te verkopen. Oliver kijkt natuurlijk of alles goed is met zijn familie en komt erachter dat Thea aan de drugs zit (hij helpt haar dealer om zeep en dat zorgt ervoor dat ze voor even van de drugs af is in ieder geval :)), Quentyn Lance een alcohol-probleem heeft en Laurel en Tommy dichter naar elkaar toe groeien nu Oliver er niet is. Ze vinden uiteindelijk de locatie,nadat Oliver in het systeem van Queen Consolidated heeft gekeken, een videoboodschap heeft ontdekt die hem vervolgens nog meer heeft geïnspireerd om zijn vaders lijst te volgen en bijna word ontdekt door Felicity! Maseo en Oliver stoppen China White en bemachtigen de Omega. Amanda Waller blijkt aangestuurd te worden door iemand anders: General Matthew Shrieve. Hij vraagt aan Oliver of hij nog meekomt naar China om gedebrieft te worden en daarna mag hij eindelijk naar huis om zijn vaders fouten en ook zijn eigen fouten uit te wissen.

Episode 15 Nanda Parbat

Arrow Nanda Parbat

Oliver en Thea gaan verder met hun training met Malcolm. Thea heeft erg veel moeite met wat ze nu weet over Sara en dat ze haar vermoord heeft en geeft toe aan Laurel wat ze gedaan heeft. Laurel vertelt haar dat het niet haar schuld was en dat Malcolm het eigenlijk heeft gedaan. Thea levert Malcolm uit aan de League, terwijl Laurel met wat ze nu weet over Malcolm met hem vecht en verliest. Voordat Malcolm wat drastisch doet, valt Nyssa met een paar Assassins binnen en vangt Malcolm. Oliver besluit om hem te gaan redden! Dit doet hij omdat hij Thea haar menselijkheid wil laten behouden en haar niet rot laten voelen als ze zich realiseert dat ze haar vader heeft uitgeleverd aan de League. Diggle gaat met Oliver mee en ze infiltreren om Merlyn te redden, maar Ra’s heeft een val voor hen gezet.

Ra’s vermoord Oliver echter niet, maar prijst zijn moed en kracht en vraagt hem om hem op te volgen als de volgende Ra’s Al Ghul! Ondertussen onthult Thea dan ook aan Nyssa dat zij onder invloed van Malcolm Sara heeft vermoord en biedt haar de kans op wraak aan door Malcolm dus uit te leveren aan de League en Ray heeft zijn A.T.O.M.-pak eindelijk voltooid (met hulp van Felicity) en test de vliegcapaciteiten van de nieuwe uitvinding. In de flashback naar Hong Kong word Oliver gedebrieft door General Shrieve en Shrieve belooft hem vervolgens nog een keer dat hij naar huis kan gaan wanneer hij wil. Oliver gaat mee met de Yamashiros (Maseo, Tatsu en hun zoontje) en ze worden overvallen! Maseo en Tatsu worden gevangengenomen en Oliver vlucht met hun zoon.

Episode 16 The Offer

Ra’s Al Ghul wil Oliver ervan overtuigen dat hij zijn aanbod om de League over te nemen van hem aan te nemen (de League of Assassins heeft een bron waar je in kan healen als je een wond hebt en daardoor blijf je langer leven dan iedere sterfelijke, bij Ra’s werkt hij niet meer goed en hij heeft dus een opvolger nodig binnenkort) en hij laat Diggle en Merlyn vrij als vredesoffer en vergeet ook alle bloedbeloftes, Thea is dus niet meer in gevaar hierdoor. Oliver en Diggle keren terug naar Starling City (met de belofte dat Oliver een beslissing gaat maken) en laat Nyssa vrij uit de kooi waarin ze zat nadat de andere Assassins ontkwamen en Malcolm naar Nanda Parbat brachten.

Team Arrow (met Black Canary) is weer compleet en gaat weer criminelen stoppen, maar zonder de hulp van Captain Lance die niet meer samen wil werken met The Arrow nu hij weet dat hij verborgen heeft gehouden dat Sara niet meer leefde. Oliver realiseert zich dat hij niet wil stoppen met The Arrow en informeert Maseo over zijn beslissing om Ra’s aanbod misschien niet aan te nemen en die waarschuwt hem dat het niet verstandig is om tegen Ra’s in te gaan. Nyssa keert ondertussen furieus terug naar Starling City nadat ze heeft gehoord wat haar vader heeft gedaan (zij is immers zijn rechtmatige opvolger!) en besluit om Laurel te gaan trainen. Ra’s, die ongeduldig begint te raken, framet The Arrow voor een moord (The Arrow pleegt al een tijdje geen moorden meer!) In de flashback naar Hong Kong zijn Oliver en de zoon van Maseo en Tatsu nog steeds op de vlucht en komen ze iemand tegen die Oliver maar al te goed kent: SHADO!

Episode 17 Suicidal Tendencies 

Arrow STArrow ST 1

Diggle en Lyla zijn officieel weer man en vrouw nadat ze weer met elkaar trouwen (Team Arrow + Ray Palmer is heel blij voor ze en is natuurlijk aanwezig bij de trouwerij.) De honeymoon daarna word echter verstoord door Amanda Waller die hen nodig heeft voor een Suicide Squad-missie (die na Digger Harkness/Captain Boomerang’s verraad bestaat uit Floyd Lawton/Deadshot en Carrie Cutter/Cupid, Cupid is weliswaar over Oliver heen, maar is nu verliefd geworden op Deadshot :)) om Senator Cray te bevrijden uit een gijzelingssituatie. Het blijkt echter allemaal een plan van Senator Cray te zijn om zijn campagne voor het presidentschap te kickstarten. De Squad red de gijzelaars en Floyd Lawton/Deadshot lijkt zijn leven op te offeren (en daarmee de moord op Diggle’s broer Andy een soort van goed te maken) om iedereen veilig weg te laten komen (we zien hem niet op beeld doodgaan, dus wellicht keert hij nog eens terug.) In een flashback naar Lawton’s verleden zien we Floyd Lawton die terugkeert naar zijn vrouw en kind na een missie in het buitenland. Thuis word de oud-militair langzaam gek en begint hij zijn gezin te mishandelen, waardoor hij alleen overblijft. Floyd word vervolgens benaderd door H.I.V.E. voor een missie: Andrew Diggle, John Diggle’s broer, vermoorden.

Arrow ST 2

In Starling City is The Arrow niet langer een held, maar een moordenaar in de ogen van het publiek en de politie. The Arrow mag nu gewoon opgepakt worden en Ray Palmer support die beslissing. Ra’s heeft niet alleen zelf Oliver geframed, maar laat zijn Assassins overal door de stad mensen vermoorden totdat Oliver zijn aanbod eindelijk is accepteert. Ray is The Atom (zonder van klein naar groot te veranderen nog) en gebruikt voor het eerst zijn pak om iemand op te pakken: The Arrow! Hij vind The Arrow en ontdekt met facial-recognition-software dat Oliver Queen The Arrow is. Hij gaat met dit bewijs naar Laurel, die natuurlijk nog steeds District Attorney is, maar die doet daar natuurlijk niets mee.  Ray gaat dan maar zelf achter hem aan en wil hem oppakken, maar dit lukt hem niet en hij raakt een beetje gewond bij het vechten met de copycat-Arrows/Assassins. Oliver besluit om Ray te helpen om te bewijzen dat hij de moorden niet gepleegd heeft. Ze weten de Assassins samen te stoppen, behalve eentje dan. Maseo vermoord namelijk, gekleed als The Arrow, de burgermeester met meerdere getuigen erbij!

Episode 18 Public Enemy 

Voordat Ray Palmer/The Atom en Felicity Team Arrow helpen met het pakken van de Assassins etc, bezoeken ze eerst Central City om The Flash en Team S.T.A.R. Labs te helpen met het pakken van de Bug Eyed Bandit en het verbeteren van de A.T.O.M.-suit. Zie voor The Flash Seizoen 1 Episode 18 All Star Team Up: https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

Arrow Public Enemy 1

Nadat de burgermeester is vermoord, wil Captain Lance dat The Arrow en zijn team gearresteerd worden en er mag zelfs geschoten worden op hen! Ray helpt Team Arrow nog steeds (nadat hij eerst met Felicity in Central City is geweest om zijn A.T.O.M.-suit te werken) met het stoppen van de Assassins, maar word neergeschoten door de politie en beland in het ziekenhuis. Een fatale bloedprop ontstaat in zijn lichaam en zijn eigen nano-technologie is zijn redding. Felicity injecteert illegaal de nanobots in zijn lichaam en het blijkt te werken, Ray is gered. Oliver realiseert zich ondertussen dat Maseo de burgermeester heeft vermoord in opdracht van Ra’s en schakelt ”ex”-Assassin Nyssa in om hem te vinden. Ra’s is op die locatie en dringt er nogmaals op aan bij Oliver om zijn aanbod te accepteren, anders zal hij doorgaan met doden. De politie arriveert ook en Oliver en zijn team kunnen maar net vluchten. Om Oliver nog meer te pushen, kidnapt Ra’s Captain Lance en onthult dat Oliver The Arrow is!

Captain Lance maakt de echte identiteit van The Arrow bekend in een persconferentie en Oliver is gedwongen om zichzelf aan te geven. Daar komt echter niets van in, want Roy doet alsof hij The Arrow was en geeft zichzelf aan. In de flashback naar Hong Kong denkt Oliver dat Shado nog leeft, maar het blijkt haar tweelingzus Mei te zijn. A.R.G.U.S. komt achter hen (Oliver, Mei en de zoon van Maseo en Tatsu) aan en Oliver vertelt aan Mei dat haar vader en zus overleden zijn.

Arrow Public Enemy 3

Arrow Public Enemy 2

Volgende week dinsdag in DC DINSDAG #9 bespreek ik de laatste 5 afleveringen van The Flash Seizoen 1 en volgende week donderdag in DC DONDERDAG #11 bespreek ik de laatste episodes van Arrow Seizoen 3. Vervolgens bespreek ik, in de week dat Arrow en The Flash terug zijn en Legends of Tomorrow eindelijk begint, The Flash S2 Episode 1 t/m 9 en Arrow S4 Episode 1 t/m 9 en vanaf 26 januari ziet het schema er zo uit:

DC DINSDAG: The Flash S2 Episode 10, Arrow S4 Episode 10, Legends of Tomorrow Episode 1

DC DONDERDAG: The Flash S2 Episode 11, Arrow S4 Episode 11

DC DINSDAG: Legends of Tomorrow Episode 2

DC DONDERDAG: The Flash S2 Episode 12, Arrow S4 Episode 12

etc. etc. etc.

Vanaf 9 februari blik ik ook alvast vooruit naar Batman v Superman: Dawn of Justice met besprekingen van alle Superman en Batman-films tot nu toe (Superman I – IV, Superman Returns en Man of Steel, Batman, Batman Returns, Batman Forever, Batman & Robin en Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises) in DC DINSDAG ROAD TO BVS en DC DONDERDAG ROAD TO BVS.

Totdat de shows op hiatus gaan (dat zal ongeveer april/mei zijn), houd ik het schema hierboven aan. Tussendoor zal ik misschien ook de afleveringen van de nieuwe DC/Vertigo-shows op Fox en AMC, Lucifer en Preacher, bespreken en voor Arrow S4 Episode 15 bespreek ik ook nog even kort de kleine pilot Vixen op CW Seed waarin een nieuwe superheldin geïntroduceerd werd in de Arrowverse in animatievorm. Na het einde van The Flash S2, Arrow S4 en LoT S1 bespreek ik de korte serie Constantine die helaas gecancelled werd door NBC, John Constantine kreeg gelukkig nog wel een klein rolletje in Arrow Seizoen 4, waardoor Constantine nu bij de Arrowverse hoort. Vervolgens bespreek ik ook nog de DC/Vertigo-show op CW, iZombie (S1 en S2), een zombie meets superheldin-show wat zich afspeelt buiten de DC-wereld. Daarna bespreek ik uiteraard ook nog Gotham S1 en S2 en dan zijn we waarschijnlijk alweer aangekomen bij de nieuwe seizoenen van alle DC-shows en uiteraard post ik ook een bioscoop-review van Suicide Squad in augustus.

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

NIEUW FILM VRIJDAG NIEUW

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/18/paramount-hasbro-cinematic-universe-vin-diesel-over-riddick-4-en-merc-city-serie-fantastic-beasts-teaser-independence-day-resurgence-star-trek-beyond-tmnt-out-of-the-shadows-en-vele-andere-traile/

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

Advertenties

186 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.