Avengers Infinity War bevat maar liefst 67 karakters! Marvel’s Most Wanted komt binnenkort met pilot, Daredevil Seizoen 2-premiere op 18 maart, Fox’s Gambit begint met filmen dit jaar en Legion-serie vind zijn vrouwelijke hoofdrol MARVEL MAANDAG #42

Door Hidde Heikoop

Vanochtend werd nog even een knuppel in het hoenderhok gegooid: Maar liefst 62 karakters komen voor in Avengers: Infinity War! Dit maakt mij enorm hoopvol dat zowel de Guardians als The Defenders en de Agents of SHIELD de Avengers gaan versterken tegen Thanos op wat voor manier dat ook mag zijn. Hieronder volgt een mogelijke lijst van karakters die in de twee Infinity War-films zouden kunnen voorkomen, er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden wie die 62 karakters zouden kunnen zijn en bij welke kant ze horen, dit is 1 van die mogelijkheden:

The Avengers: Captain America, Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow, Hawkeye, Scarlet Witch, Quicksilver (met de Time Stone/Soul Stone teruggehaald voor het ultieme gevecht tegen Thanos), Vision, War Machine, Falcon, Spider-Man, Black Panther, Winter Soldier, Sharon Carter, Ant-Man, Wasp, Captain Marvel, Doctor Strange.

The Defenders: Daredevil, Jessica Jones/Jewel, Luke Cage/Power Man, Iron Fist, Hellcat, Misty knight, Claire Temple.

Guardians of the Galaxy: Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket Raccoon, Groot, Mantis, Yondu, Howard the Duck.

Agents of SHIELD: Coulson, Nick Fury, Maria Hill, Daisy Johnson/Quake, Mockingbird, Lance Hunter, Mack, Fitz, Simmons, Joey, Andrew Garner/Lash, May, Lincoln Campbell/Sparkplug,
Deathlok.

Nova Corps (en misschien ook nog wel de superheld Nova!) komen waarschijnlijk ook nog wel voor in Infinity War, want Thanos moet immers de Power Stone in zijn macht krijgen en die heeft de Nova Corps inmiddels in bewaring.

Loki, Mandarin, Red Skull, Ronan, Nebula: Ronan is dan weliswaar in stukken uiteengespat, maar als Thanos de Time en/of Soul Gem heeft zal hij zijn helper wellicht terugbrengen om de Kree, het machtigste ras in de ruimte zo’n beetje, achter zich te scharen en de rest zou denk ik wel samenwerken met Thanos en komt waarschijnlijk ook wel terug in deze films: Red Skull word dan waarschijnlijk wel gerecast, want Hugo Weaving wil het niet meer en wellicht speelt Ben Kingsley nu wel de echte Mandarin, want volgens de one-shot All Hail The King is er wel een echte Mandarin ergens in de wereld.

Chitauri: Het grote schip uit The Avengers was vast niet het laatste van het ras, wellicht volgt er een Battle of New York II.

Baron Mordo en Dormammu: Dit hangt er helemaal van af of Baron Mordo al een vijand van Doctor Strange is geworden na de solofilm en of Mads Mikkelsen Dormammu of een andere vijand gaat spelen in de Doctor Strange-film.

GOTG 2 Villain: op dit moment nog onbekend

Collector: Het is nog niet bekend waar de Collector nou precies bij hoort: werkt hij voor Thanos of verzamelt hij Infinity Stones voor zichzelf?

Malekith: Wellicht wil Thanos, die waarschijnlijk ook wel Asgard in zijn vizier heeft en Loki wellicht niet genoeg vertrouwt, de Dark Elves/Elves achter zich scharen en brengt hij hun leider terug, ook kunnen Dark Elves Infinity Stones aanraken zonder te verpulveren wellicht zet hij ze, net als Ronan en de Kree, in om de Stones op te halen voor hem.

Iron Monger, Aldrich Killian: Wie weet komen ze terug, maar ik denk het niet.

Zemo, Crossbones: Bij deze karakters hangt het er helemaal van af of ze Civil War overleven of liever met hun eigen zaken bezig zijn dan met Thanos samenwerken.

Abomination, Ultron, Yellowjacket: Ik denk persoonlijk dat deze sowieso terugkomen, Ultron is duidelijk niet dood, want hij kan zo weer ergens opduiken (hij kan immers ontsnappen via het internet en het hoeft helemaal niet zo te zijn dat Vision het laatste deel van Ultron heeft uitgewist), Yellowjacket zou misschien terug kunnen komen door de Quantum Realm als oorzaak van het gebruiken van een van de Infinity Stones en Abomination zit nog steeds ergens gevangen en kan vrijgelaten worden om de superhelden bezig te houden en wellicht af te leiden van het echte gevaar.

Nog een awesome outsider-theorie van een Youtube-commenter:

67 Characters he said? Ok here goes. at 4am by a casual Marvel Fan making up a basic plot as I go. 1. Thanos (destroys Asgard in Thor 3 to get Space stone and enlists) 2. Loki (again , then) 3. Thor (and) 4. Hulk (meet and need the help from the GOTG) 5. Star Lord 6. Rocket Raccoon 7. Groot 8. Drax 9. Gamora (Now, after Reality Stone being sent to) 10. Collector (at the Kyln is sought after by thanos and loki and 11. Howard the Duck (informs about) 12. Adam Warlock (being around and having Soul Stone and The Kyln is destroyed by thanos, then bringing back) 13. Ronan (and now after Nova Corps for Power Stone and Nova Corps use)
14. Nova (to defend it but ultimately defeated, then loki informs about Earth Mightiest Heroes) 15. Captain America 16. Winter Soldier 17. Scarlett Witch 18. Falcon 19. War Machine 20. Ant-Man 21. Wasp 22. Black Widow (to thanos because) 23. Vision (has the Mind Stone and finally need to get to Earth to battle The Avengers.) 24. Doctor Strange (realizes thanos is coming and informs) 25. Nick Fury (who along with) 26. Agent 13 (brings back the) 27. Agents 28. Of 29. Shield 30. and some heroes they find on earth didn’t see the show. 31. Iron Man (contacted by fury about the danger thanos brings, then contacts) 32. Spiderman (instructed to find more heroes to defend earth, The Defenders) 33. Daredevil 34. Jessica Jones 35. Luke Cage 36. Iron Fist (along with help from) 37. Punisher 38. Electra 39. Hellcat 40. Night Nurse (all recruited by Shield/Avengers with the help of) 41. Maria Hill (to save people because) 42. Kingpin (joins up with) 43. Green Goblin (, who after knowing the cosmic origin of) 44. Venom (sees an opportunity with kingpin to join the cosmic villains and help) 44. Doc Ock (form the Sinister Six) 45. Electro 46. Vulture 47. Sandman 48. Kraven 49. Mysterio (because thanos wants the heroes dead. With the Time Stone he brings past villains back to life.)
51. Abomination 52. Whiplash 53. Red Skull 54. YellowJacket 55. Killgrave 56. Crossbones 57. Red Hulk (to fight the Avengers thus the Teams must split to fight thanos in space and) 58. Hawkeye (and leads the heroes left on earth to fight earth-bound villains and) 59. Ultron (resurrected and his army. All of this because thanos with the help of) 60. Nebula (made his first attack in Wakanda.) 61. Black Panther (and his country are the first to feel the power of the infinity gauntlet.) 62. Captain Marvel ( Along with the Avengers/GOTG brings the fight to space to battle) 63. Dormammu (who teamed up with thanos first and then to thanos himself.) 64. Inhumans (comes in and help them all in space to finally take down THANOS.) (After all that fighting at the end of Infinity War 2 Avengers and the GOTG enlist the new heroes they met to protect Earth and Space from all future threats. Then three new heroes people never met walk up) 65. Squirrel-Girl 66. Moon Knight (and) 67. Ghost Rider (all offer to join them and then before parting their ways, THE MONEY SHOT,) (Spiderman, Captain America, Iron-Man, Hulk, Thor, Star-Lord, Gamora, Drax, Groot, Rocket Racoon, Ant-Man, Wasp, Scarlett Witch, Vision, Falcon, Winter Soldier, War Machine, Nick Fury, Black Widow, Hawkeye, SHIELD, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, Punisher, Elektra, Doctor Strange, Black Panther, Captain Marvel, Inhumans, Howard the Duck, Adam Warlock, Nova, Hellcat, Night Nurse, Agent 13, Maria Hill, MoonKnight, Squirrel-Girl, and Ghost Rider stand together and Captain America shouts AVENGERS ASSEMBLE!) Post Credit Scene- Celestials teased. FINAL After Credit Scene- Quicksilver also got brought back to life and a man says “son”. 68. MAGNETO Fox finally made a deal to get new rebooted X-MEN into MCU It’s now 5am and my neck hurts bye! Hope i forgot nobody. EDIT mobile version doesnt show numbers but trust me thats 68. second edit stupid reddit formating messed this list like 5 times.

Infinity_stones_low

Joe Russo nadat zijn broer Anthony Sharon Carter verward met Peggy Carter 🙂 “We have so many characters we’re dealing with.  We’re breaking ground on Avengers: Infinity War. We have a board with 67 characters on it.  You have to forgive him.” Nu is deze quote dan wel geen directe indicatie dat alle bovenstaande karakters of de 67 karakters die de Russo’s bedoelen ook echt allemaal zullen voorkomen in de films, maar dit toont wel aan hoe groot en ambitieus de Infinity War-films gaan worden en we zullen aan het eind van het jaar erachter komen welke acteurs allemaal gaan filmen voor Infinity War, want dan begint de productie van maar liefst 9 maanden achter elkaar!

While speaking to Comicbook.com at Wizard World, they were asked about whether or not the Guardians and Avengers will meet in a few years.

Joe: That is another one that we would have to reserve as a surprise, but we will say this: People will not be disappointed in the amount of characters in the movie. The concept of Infinity Waris that the Marvel universe unites to battle the greatest threat to the world and universe that you’ve ever seen, and we’re going to honor that concept.

When asked how they would adapt their grounded and realistic tone with the Captain America movies to an Avengers film, Joe responded by saying,

I sat in the theater and watched Empire Strikes Back seven times in a row when I was a kid. Yeah, we’re science fiction fans as well, Dungeons and Dragons. We collected all the books when we were kids. We had figurines. Anything that you could think of that has to do with fantasy or sci-fi or superheroes was in our universe. We’re just going to approach the cosmic side with the same fervor that we did the earthbound work we’ve been doing. We also are going to work really hard to bring a psychological realism. We obviously can’t bring a naturalism to it because it doesn’t really exist outside of science fiction, but we can bring that psychological realism to it, to the characters, and that’s going to be our focus.

Also, it’s going to be our focus to explore the cosmic side, applying the same rules that we like to apply to the last two films that we’ve done. It ends up being the rules of physics always apply or apply as much as we can get them to apply based on what we’re doing.

Infinity_War_Teaser

Ook een kort nieuwtje: Cate Blanchett is bijna 100% zeker de vijand in Thor: Ragnarok. We weten nog niet wie ze gaat spelen, maar wel dat ze in de film zit:

While speaking with ET at the BAFTA Awards Season Tea Party on Saturday, Mark Ruffalo was asked about the actress appearing in the film to which he replied the following.

“I’m so thrilled. I saw her at the Governors’ banquet here and heard that maybe she was circling, they were talking to her about the part, so I ran up to her and I was like, ‘Please, please, please make this work!’ She’s just one of the best, and to have her play a baddie is going to be really exciting.”

Nog meer Civil War-art en een indicatie hoe de Doctor Strange’s Sanctum Santorum eruit gaat zien in de MCU:

Team Iron Man2016-01-05 05.20.56

Dan had ik het vorige week al over wanneer Daredevil Seizoen 2 zou verschijnen, wellicht ergens in maart. Deze week werd dat bevestigd met een officiële teaser van Daredevil Seizoen 2 (zie ook nog de NYCC-trailer van vorig jaar waarin we heel even het achterhoofd van Frank Castle zien en Elektra die haar mond bedekt met een rood masker), waarin de premiere-datum van 18 maart werd bekendgemaakt (nog maar 2 maandjes tot The Punisher en Elektra debuteren in de MCU!)

Daredevil S2

Ook weten we nu eindelijk dat de AOS-spinoff Marvel’s Most Wanted wel degelijk binnenkort eraan komt, we hebben alleen nog steeds geen release-datum voor de Lance Hunter en Bobbi Morse-serie:

” Despite putting a halt on the “Marvel’s Agents of SHIELD” spinoff, which was proposed earlier this year, ABC is closing in on a deal to order a pilot for a project centered around MockingbirdVariety has learned exclusively. Titled “Marvel’s Most Wanted,” the drama will focus on popular “SHIELD” characters Adrianne Palicki‘s Bobbi Morse (also known as Mockingbird) and Nick Blood’s Lance Hunter. The two actors will topline the pilot and prospective series. “SHIELD” producers Jeffrey Bell and Paul Zbyszewski co-created the project for Marvel and ABC Studios, co-writing the pilot. They will serve as showrunners and exec producers together with Marvel’s head of television Jeph Loeb also exec producing.

”Insiders say the series is not a spinoff, per se, but rather an entirely new project solely focused on the two characters to continue their story. Though plot details are scarce at this point, “Marvel’s Most Wanted” will follow the pair and their adventures together. At this time, ABC has not made any decisions regarding premiere date or a path of introduction, such as introducing the new show as a planted episode during “SHIELD. An “Agents of SHIELD” offshoot was originally reported in April, but was soon after shot down with the network deciding not to move forward. However, during New York Upfronts this spring, ABC president Paul Lee alluded to the possibility of the series being resurrected, teasing, “It certainly is a possibility of spinning them off. Lee added that “SHIELD” had hit its creative stride, suggesting that the net didn’t want to mess around with a formula that was working — which includes Palicki and Blood’s storylines. “We absolutely love those characters on ‘SHIELD,’” he said, at the time. But with “SHIELD” coming back for Season 3, in addition to “Agent Carter” returning for Season 2, there’s still a large Marvel appetite at ABC. Also in the works at the network is a top-secret Marvel project helmed by “American Crime” creator John Ridley.”

Mockingbird

Agent Carter Seizoen 2 gaat bijna van start (19 januari, wederom een dubbele aflevering aan het begin van het seizoen) en een hele lading foto’s van de cast werd onthult, samen met beschrijvingen van het plot van de eerste twee episodes:

Agent Carter 1 Agent Carter 2Agent Carter 3 Agent Carter 4 Agent Carter 5 Agent Carter 6 Agent Carter 7 Agent Carter 8 Agent Carter 9 Agent Carter 11

Marvel’s Agent Carter returns for a second season of adventure and intrigue, starring Hayley Atwell in the titular role of the unstoppable agent for the SSR (Strategic Scientific Reserve), TUESDAY, JANUARY 19 (9:00-10:00 p.m. EST) on the ABC Television Network. Dedicated to the fight against new Atomic Age threats in the wake of World War II, Peggy must now journey from New York City to Los Angeles for her most dangerous assignment yet. But even as she discovers new friends, a new home – and perhaps even a new love – she’s about to find out that the bright lights of the post-war Hollywood mask a more sinister threat to everyone she is sworn to protect.

In the season premiere episode, “The Lady in the Lake,” Peggy moves to the City of Angels to help Chief Daniel Sousa at the West Coast Strategic Scientific Reserve (SSR) investigate a bizarre homicide involving an alleged killer and Isodyne Energy, and reunites with some familiar faces.

Agent Carter 12 Agent Carter 13 Agent Carter 15 Agent Carter 16 Agent Carter 17 Agent Carter 18 Agent Carter 19 Agent Carter 20 Agent Carter 21 Agent Carter 22 Agent Carter 23 Agent Carter 24 Agent Carter 25 Agent Carter 26 Agent Carter 27 Agent Carter 28 Agent Carter 29 Agent Carter 30 Agent Carter 31 Agent Carter 32 Agent Carter 33 Agent Carter 34Agent Carter 35Agent Carter 36Agent Carter 37

AGENT PEGGY CARTER UNCOVERS SECRETS THAT PUT EVERYONE IN PERIL, ON “MARVEL’S AGENT CARTER” ON ABC
“A View in the Dark” – Peggy discovers her murder investigation has huge ramifications that can destroy her career, as well as everyone near and dear to her, on “Marvel’s Agent Carter,” TUESDAY, JANUARY 19 (10:00-11:00 p.m. EST) on the ABC Television Network.

Agent Carter 38Agent Carter 39 Agent Carter 40 Agent Carter 41 Agent Carter 42 Agent Carter 43 Agent Carter 44 Agent Carter 45 Agent Carter 46 Agent Carter 47 Agent Carter 48 Agent Carter 49 Agent Carter 50 Agent Carter 51 Agent Carter 52 Agent Carter 53 Agent Carter 54 Agent Carter 55 Agent Carter 56 Agent Carter 57 Agent Carter 58

Nog wat televisie-nieuws: de vrouwelijke hoofdrol voor de Legion-televisieserie op FX, een Xmen-spinoff waarbij Marvel en Fox samenwerken, is bekend:

“Legion” has cast “Fargo” star Rachel Keller in an as-yet-unnamed lead role. Deadline describes Keller’s role as “a scrappy, optimistic woman in her 20s,” with powers potentially related to the human touch (much like Rogue). “Legion,” featuring Charles Xavier’s son David Haller from Marvel Comics lore, is in development at cable network FX, with “Fargo” showrunner Noah Hawley on board as a producer. According to the official description, “Since he was a teenager, David has struggled with mental illness. Diagnosed as schizophrenic, David has been in and out of psychiatric hospitals for years. But after a strange encounter with a fellow patient, he’s confronted with the possibility that the voices he hears and the visions he sees might be real.

Rachel Keller Legion

Keller is best known for her role as Simone Gerhardt on “Fargo,” where she plays a femme fatale. She has also appeared in minor roles on “Supernatural” and “The Mentalist. Both “Legion” and “Hellfire,” a series based on longtime X-antagonists The Hellfire Club, are an extension of 20th Century Fox’s X-Men film franchise, which started in 2000 with the original “X-Men” movie and continues through this year’s “X-Men: Apocalypse” and beyond.”

Channing Tatum Gambit

Dan weten we eindelijk wanneer eens begonnen word aan de productie van de Xmen-spinoff Gambit, met Channing Tatum als Remy LeBeau:

Channing Tatum’s Gambit will begin filming in Hollywood South this March, according to WGNO. The X-Men solo film was supposed to begin filming in November 2015, but those plans were put on hold when director Rupert Wyatt unexpectedly exited the project in September. After a couple months, 20th Century Fox hired Doug Liman (The Bourne Identity, Edge of Tomorrow) to helm the project (zie ook: https://hitaar.wordpress.com/2015/11/23/agent-carter-seizoen-2-premiere-datum-bekendgemaakt-luke-cage-ook-in-daredevil-seizoen-2-xmen-spinoff-gambit-verhuisd-naar-2017-iron-fist-toch-wel-netflix-serie-marvel-maandag-35/)

Tatum will play the card-tossing mutant, Remy LeBeau (Gambit), whose family come from a guild of thieves. He’s a master-thief capable of stealing your wallet and your heart with his endless charm. Lea Seydoux (Spectre) is playing Belladonna Boudreaux, a childhood friend of Remy’s in the comic whose family belongs to a rival guild of assassins. To unite the guilds, a marriage is arranged between the two. As of right now, nobody know if any of the source material will be covered in the film, which the producer Simon Kinberg described as a PG-13heist movie and a sexy thriller in a way.” Gambit was initially scheduled to open October 7, 2016, but will probably be pushed back to 2017.

deadpool-cat-165313

Dan even wat TV-spots voor de andere Xmen-spinoff die wel dit jaar uitkomt (en heel snel al, over een maand!), DEADPOOL:

Tenslotte nog een awesome panel met de Civil War-cast op Wizard World New Orleans:

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

NIEUW FILM VRIJDAG NIEUW

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/18/paramount-hasbro-cinematic-universe-vin-diesel-over-riddick-4-en-merc-city-serie-fantastic-beasts-teaser-independence-day-resurgence-star-trek-beyond-tmnt-out-of-the-shadows-en-vele-andere-traile/

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

Advertenties

200 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.