The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Door Hidde Heikoop

Het einde van seizoen 1 en wat voor één! In deze 5 episodes zien we voor het eerst Gorilla Grodd in live-action (echt heel awesome wat ze met een tv-budget hebben gemaakt van een enorme gorilla), keren Captain Cold en Golden Glider terug als gevangenenbewakers en onthult de Reverse Flash zijn plan!

Episode 19 Who is Harrison Wells? 

flash-season-1-episode-19-everyman-shapeshifter

Barry en Eddie zitten achter een metahuman aan die Hannibal Bates (aka Everyman uit de comics) heet (natuurlijk komt ook nog even voorbij dat je gewoon crimineel bent als ouders als je je kind Hannibal noemt 🙂 Hij heeft de kracht gekregen om ieder persoon te veranderen die hij maar wil (dus ook Iris als Barry tegen hem vecht en hij verandert ook in Barry zelf en kust Caitlin!) Het is echter best wel zielig, want Hannibal weet door deze verandering niet eens meer hoe hij er zelf uit ziet! Hannibal word in ieder geval achtervolgt door Barry en Eddie en Hannibal framet Eddie voor moord, hij doet alsof hij Eddie is en schiet twee agenten dood. Vervolgens doet Hannibal zich voor als Barry, maar Harrison Wells heeft dit door en neutraliseert het gevaar: Hannibal stond namelijk op het punt om Caitlin en Iris te vermoorden. Caitlin en Iris gaan op weg naar het politiebureau, maar Hannibal gebruikt heel slim zijn krachten en vlucht weg als een klein meisje. Caitlin ontwikkelt daarna een serum dat Hannibal’s krachten kan uitschakelen en geeft dit aan Barry, die met de metahuman vecht en wint. Hannibal word opgesloten in de metahuman-gevangenis.

Ondertussen onderzoeken Joe en Cisco (in het geheim, want niemand mag erachter komen wat ze aan het doen zijn, Caitlin weet het wel en is nog niet overtuigd dat Wells niet Wells is en is bang dat ze zijn reputatie – alsof hij die nog had na de Particle Acclerator Explosion 🙂 – gaan vernietigen) de plek waar Harrison Wells en zijn vrouw Tess Morgan zijn verongelukt met een auto in Starling City (Flarrow-crossover!) en krijgen daarbij hulp van niemand minder dan Captain Lance (en Laurel Lance, die Cisco even aanschiet of hij haar wil helpen met het maken van de Canary Cry en natuurlijk wil Cisco ook nog even op de foto met Laurel in het Black Canary-kostuum :)) Captain Lance wil eerst niets weten van weer het veld in gaan, maar realiseert zich dat dit zijn kans is om achter het bureau vandaan te komen.

The Flash Episode 19The Flash Episode 19 Laurel Cisco

Met behulp van Cisco’s tech (hoe kan het ook anders!) vinden ze een lijk wat daar niet zou moeten liggen. Het blijkt de echte Harrison Wells te zijn en daarna vinden ze (Cisco, Caitlin en Barry) ook nog een geheime kamer in S.T.A.R. Labs! Daar zien ze de Reverse Flash’s kostuum (!) en het krantenartikel uit 2025, waarin staat dat The Flash vermist word.

flash-season-1-episode-19-cisco-barry-caitlin

Episode 20 The Trap

The Flash Episode 20 1

The Flash -- "The Trap" -- Image FLA120B_0011 -- Pictured: Carlos Valdes as Cisco Ramon -- Photo: Cate Cameron/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All rights reserved

Het trio ontdekt dat Barry het in de toekomst al vaker opgenomen heeft tegen de Reverse Flash, dat hij getrouwd is met Iris West, een promotie heeft gekregen bij de CCPD en de AI in de geheime kamer, genaamd Gideon (leuk feitje: haar stem is Morena Baccarin, o.a Gotham en Deadpool) zelf gecreërd heeft. Het team (Eddie, Joe, Caitlin, Cisco, Barry) verzamelt zich bij huize West en Barry komt met een plan om zijn vader uit de gevangenis te krijgen: hij wil Wells dwingen om toe te geven dat hij Nora Allen heeft vermoord. Cisco gaat met behulp van een nieuwe uitvinding terug naar het moment in de andere tijdlijn waar Eobard Thawne hem vermoord (in de comics word Cisco de superheld Vibe, daar werkt The Flash-tv-serie denk ik ook wel naartoe.) Vervolgens doet het zelfde moment zich als in de vorige tijdlijn weer voor: Cisco krijgt te horen dat Wells eigenlijk Eobard Thawne is. Cisco staat nu echter in het krachtveld, zodat Wells hem niets kan doen. Dit werkt echter niet en Joe komt tevoorschijn (tot ergernis van Barry die Wells nog nodig heeft) om Wells neer te schieten. Wells gaat dood, alleen is het niet Wells, maar Hannibal Bates die weer terugverandert naar zijn misvormde zelf!

De echte Wells (eigenlijk Eobard Thawne natuurlijk, maar op een of andere manier wil niemand hem Eobard Thawne noemen!) belt het team en onthult dat hij allang weet wat ze allemaal van plan waren, hij houdt ze namelijk al die tijd al in de gaten (maar dan ook echt iedereen, hij heeft zelfs een camera in Eddie’s appartement!) Barry’s ongeluk met de bliksem heeft hij zelf gepland, daar bouwde hij S.T.A.R. Labs en de Particle Acclerator ook voor, zodat zijn aartsvijand krachtiger zou worden. Wells/Eobard Thawne/Reverse Flash gaat na dit gesprek achter Iris en Eddie aan en als The Flash (Iris weet in deze tijdlijn nog steeds niet dat The Flash Barry Allen is, maar na dit moment wel, want ze krijgt een schok en die kreeg ze ook een keer toen Barry in coma lag!) opduikt, voelt Wells zich gedwongen om zijn verre voorouder te kidnappen. Eddie weet natuurlijk nog niet dat hij familie is van de Reverse Flash en is geschokt als hij dit hoort. In een flashback naar de 9 maanden dat Barry in coma lag, zien we Joe wanhopig zitten als Barry maar niet wakker word en Wells hem vervolgens aanbiedt om Barry te helpen.

Episode 21 Grodd Lives

The Flash Episode 21

Barry zoekt heel Central City af naar Eddie, maar moet even een pauze nemen als het Gold Reserve word overvallen. Als Barry de overvaller wil stoppen, raken ze beiden gedisoriënteerd door een onbekende metahuman. In S.T.A.R. Labs vertelt Barry aan Caitlin en Cisco hoe de aanval ging, als Iris binnen komt lopen en Barry confronteert over het zijn van The Flash en het niet vertellen aan haar wat hij doet, terwijl zij wel alles vertelt aan hem. De overvaller slaat dan weer toe en Barry lukt het nu wel om hem te stoppen, het blijkt General Eiling te zijn die volgens ARGUS (Barry heeft daar een contact, Lyla Michaels, Diggle’s vrouw) al een paar maanden vermist word en dat klopt natuurlijk, want de laatste keer dat we hem zagen werd hij door Gorilla Grodd het riool in gesleept.

Team S.T.A.R. Labs (met Iris en Joe) komen hier ook al snel achter en Joe, Cisco en Barry gaan het riool in. Ze realiseren zich dat Grodd steeds sterker en ook groter word en Barry word bewusteloos geslagen door de grote gorilla, terwijl hij Joe kidnapt. Cisco en Caitlin komen met een apparaat dat er voor kan zorgen dat Grodd Barry niet meer kan controleren. Gelukkig werkt het en Barry kan Joe bevrijden, maar het apparaat raakt wel beschadigd. Barry leidt Gorilla Grodd vervolgens weg uit het riool en laat hem voor een trein springen. Ondertussen werkt Eobard Thawne aan een apparaat dat ervoor kan zorgen dat hij naar zijn eigen tijd (2150, de toekomst dus) terug kan, terwijl hij Eddie nog steeds vasthoudt.

the-flash-image-grodd-lives-jesse-l-martin-grant-gustin-carlos-valdes

Episode 22 Rogue Air

(DISCLAIMER: Arrow Seizoen 3 Episode 22 This Is Your Sword vind voor The Flash Seizoen 1 Episode 22 Rogue Air plaats!)

The Flash Rogue Air

Cisco ontdekt dat Thawne/Wells al die tijd toen hij in de rolstoel zat zijn snelheid heeft opgeladen en daarom zo veel sneller is dan Barry. De Particle Acclerator word geactiveerd en het team realiseert zich dat Thawne al die tijd gewoon in S.T.A.R. Labs zat en de Particle Acclerator aan het repareren was! Terwijl ze op zoek gaan naar hem, ontsnapt hij, maar het team weet nu wel eindelijk Eddie te vinden. Eddie is echter heel erg in de war (Eddie wilde Iris ten huwelijk vragen net voor hij gekidnapt werd), nadat hij gehoord heeft dat Barry in de toekomst met Iris is getrouwd. Hij beëindigt dan ook de relatie met Iris en vertelt haar ook wat hij gehoord heeft. Team S.T.A.R. Labs is bang dat de metahumans in gevaar komen door de Particle Acclerator die weer aan is gegaan en Barry heeft een vrij roekeloos plan bedacht: hij wil de metahumans overbrengen naar de A.R.G.U.S.-gevangenis op Lian Yu (waar Slade Wilson/Deathstroke en Digger Harkness/Captain Boomerang gevangen zitten) en heeft Lyla ingeschakeld om een vliegtuig daarnaartoe te regelen.

The Flash -- "Rogue Air" -- Image FLA122A_0351b -- Pictured (L-R): Doug Jones as Jake Simmons, Paul Anthony as Roy G. Bivolo, Liam McIntyre as Mark Mardon, Britne Oldford as Shawna Baez and Anthony Carrigan as Kyle Nimbus -- Photo: Dean Buscher/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All rights reserved.

Ze moeten echter wel de metahumans veilig kunnen vervoeren door de stad (Barry schakelt Joe in om de DA ervan te overtuigen blokkades in de stad te maken zodat ze erdoor kunnen), dus schakelt Barry Captain Cold (die hen alleen helpt in ruil voor het wissen van zijn criminele activiteiten in de politiedatabase) en Golden Glider (die een oogje heeft op Cisco :)) in om mee te gaan naar Ferris Air met de metahumans (waaronder Weather Wizard, Peek-A-Boo, Mist en Deathbolt, de laatste is dus overgebracht van Starling City naar Central City, zie Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 deze DC DONDERDAG #11, waarin Team Arrow het voor het eerst opneemt tegen een metahuman) Hal Jordan bestaat officieel in de Arrowverse, want Barry zegt dat Ferris Air gesloten werd nadat een piloot was verongelukt en laat dat nou precies Hal Jordan zijn. Voorlopig zullen we Green Lantern nog niet in de show zien denk ik, want dat vereist heel veel special-effects 🙂

De familie Snart is echter niet van plan om zomaar te doen wat Barry zegt en ze laten de metahumans vrij, die ontsnappen en Captain Cold herinnert hen eraan wie hen vrijgelaten heeft (oftewel hij is van plan om de Rogues te vormen!) Team S.T.A.R. Labs druipt af en komt net aan als Eobard Thawne net aankomt en de Particle Acclerator op volle kracht aan staat. Barry, Firestorm en Oliver Queen (in League of Assassins-kostuum) komen samen en vallen eerst ieder apart The Reverse Flash aan (Oliver hoort van Thawne dat hij maar liefst 86 jaar word in de toekomst!) en besluiten dan hun krachten te bundelen. Oliver weet een pijl met naniten (die komt vast van Palmer Tech :)) in Thawne’s been te schieten (dan werkt zijn supersnelheid niet meer), waardoor hij uitgeschakelt is en opgesloten kan worden.

Episode 23 Fast Enough 

theflashs1e23

Barry bezoekt Thawne in zijn cel en die onthult waarom hij Nora Allen heeft vermoord. Hij was boos op Barry (uit de toekomst, niet die van nu) en wilde eigenlijk The Flash vermoorden, maar dit lukte niet in het verleden. Ook komt Thawne met een plan: creër een wormgat waardoor ik terug kan naar mijn eigen tijd en dan kan jij tegelijkertijd terug in de tijd om je moeder te redden. Het team (Joe, Cisco, Caitlin, Barry) en Iris en Eddie en Ronnie Raymond en Martin Stein, want terug in de tijd reizen en Nora Allen redden zou ervoor kunnen zorgen dat het heden er heel anders uit kan gaan zien (Henry vind ook niet dat Barry het moet doen, want hij wil niet dat Barry zichzelf in gevaar brengt hiermee.) Barry zal waarschijnlijk nooit bij Joe en Iris zijn in komen wonen, Barry zou veel later The Flash worden etc.

Barry (op aandringen van Joe, die ondanks het verliezen van zijn zoon, wel wil dat Barry zijn moeder redt) besluit om het te proberen en krijgt van Thawne te horen wat ze moeten doen. Onder leiding van de briljante Professor Martin Stein, die alles weet over wormgaten, zwarte gaten en andere natuurkunde, slagen ze erin om het wormgat te maken en hij moet 1 minuut 50 openblijven om Barry heen en weer te sturen. Dit moet echt binnen die tijd, anders vernietigt het wormgat heel Central City en misschien ook wel de hele aardbol. Ronnie en Caitlin besluiten in deze risicovolle tijden om te gaan trouwen (Professor Stein is toevallig rabbi, joods priester, en bevoegd om mensen te trouwen :)) en als dat gebeurd is reist Barry terug in de tijd naar 2000, het moment waarop zijn moeder vermoord werd door Eobard Thawne/The Reverse Flash en zijn vader daarvoor onterecht in de gevangenis terechtkwam (onderweg terug in de tijd ziet hij ook allerlei beelden van andere tijdlijnen, waaronder Caitlin Snow die haar evil-persona Killer Frost is en een Barry Allen die in de gevangenis zit!) Voordat Barry echter zijn moeder redt van een vreselijke dood, komt zijn toekomstige zelf (met een wit Flash-symbool en een andere rood-tint op het pak, er zijn nu dus welgeteld drie Flashes bij Nora Allen’s moord aanwezig geweest) hem tegenhouden.

The Flash Episode 23 2 The Flash Episode 23 3

The Flash -- "Fast Enough" -- Image FLA123A_0106b -- Pictured (L-R): Grant Gustin as Barry Allen, Jesse L. Martin as Detective Joe West and Candice Patton as Iris West -- Photo: Diyah Pera/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All rights reserved.

Barry besluit naar zichzelf te luisteren, maar heeft wel een heel emotioneel moment (man, Grant Gustin speelt het zo goed!) met zijn moeder.

Mijn reactie op deze scene ging ongeveer zo, net als Kevin Smith: 

Hij houdt haar in zijn armen en onthult dat hij haar zoon is en vertelt haar ook dat hij en zijn vader oké zijn in de toekomst en ze zich dus geen zorgen hoeft te maken over hen. Nora Allen sterft in de armen van haar zoon en Barry gaat terug naar het heden, waar The Reverse Flash zich inmiddels klaar maakt (in een tijdreisschip gebouwd door Cisco, waarbij hij ook nog even refereert naar Rip Hunter de Timemaster, te zien in Legends of Tomorrow volgende week donderdag al!) om te vertrekken.

The Flash Episode 23 5

Dat gaat echter zomaar niet, want Barry is er klaar mee en beukt het tijdreisschip doormidden! Thawne flipt als Barry hem niet wil laten gaan en ze vechten met elkaar. Het team probeert ondertussen het zwarte gat te sluiten (waar een maar al te bekende helm uitvliegt, de helm van Jay Garrick, The Flash van Earth 2!) en dit lukt maar net. Thawne lijkt Barry te overmeesteren, maar Eddie (die van zijn familielid Eobard heeft gehoord dat hij niets waard is en niks betekent in de toekomst) schiet zichzelf dood en offert zich dus op. Dit zorgt ervoor dat Eobard Thawne natuurlijk niet bestaat, zijn Wells-vermomming verdwijnt en Barry ziet voor het eerst het echte gezicht van zijn aartsvijand in de toekomst en ook in het nu. Ondanks het sluiten van het zwarte gat, opent het zich weer en Eddie’s lichaam (Iris flipt helemaal om wat Eddie gedaan heeft) word erin gezogen. Joe neemt Iris en Barry mee terug en ondanks de poging van Stein, Ronnie, Cisco en Caitlin opent het wormgat zich weer en word steeds groter tot het een zwart gat word wat zich boven Central City bevind (Captain Cold en Kendra Saunders aka Hawkgirl, die we later nog terugzien in Seizoen 2 kijken naar boven!)

The Flash Episode 23 1The Flash Episode 23 4

Er is bijna geen enkele manier meer om hem nog te sluiten en Barry besluit om tegen een wolkenkrabber aan naar boven te rennen en rondjes te blijven rennen rond het zwarte gat om het te proberen te sluiten. En dan eindigt de episode!

Gelukkig hoef je niet heel lang te wachten op het vervolg van de seizoensfinale, want volgende week behandel ik in DC DINSDAG #10 alweer de eerste zeven afleveringen van The Flash Seizoen 2, waarin we erachter komen of Barry erin geslaagd is om het zwarte gat te dichten. Deze week behandel ik dan ook nog episode 19 t/m 23 van Arrow Seizoen 3 (op DC DONDERDAG #11), om vervolgens de week daarna op DC DONDERDAG #12 de eerste zeven episodes van Arrow Seizoen 4 te bespreken, gevolgd door de Flarrow/Legends of Tomorrow-crossover (The Flash Seizoen 2 Episode 8 en Arrow Seizoen 4 Episode 8) waar Hawkman en Hawkgirl worden geïntroduceerd in de Flarrowverse en de beide midseasonfinales behandel ik natuurlijk ook volgende week donderdag, de week waarin Arrow en The Flash terugkomen en Legends of Tomorrow ook eindelijk van start gaat.

Nog even het DC DINSDAG en DC DONDERDAG-schema voor de komende weken, de shows komen eindelijk weer terug volgende week!

14 januari: DC DONDERDAG #11 Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23

19 januari: DC DINSDAG #10 The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7

21 januari: DC DONDERDAG #12 Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 + The Flash S2 en Arrow S4 Episode 8 en The Flash S2 en Arrow S4 Episode 9

26 januari: DC DINSDAG #11 The Flash Seizoen 2 Episode 10, Arrow Seizoen 4 Episode 10 en Legends of Tomorrow Episode 1!

28 januari: DC DONDERDAG #13 The Flash Seizoen 2 Episode 11, Arrow Seizoen 4 Episode 11

2 februari: DC DINSDAG #12 Legends of Tomorrow Episode 2

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/jessica-jones-seizoen-1-episode-12-13-luke-cage-and-claire-temple-easter-eggs-marvel-maandag-42/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

NIEUW FILM VRIJDAG NIEUW

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/18/paramount-hasbro-cinematic-universe-vin-diesel-over-riddick-4-en-merc-city-serie-fantastic-beasts-teaser-independence-day-resurgence-star-trek-beyond-tmnt-out-of-the-shadows-en-vele-andere-traile/

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

Advertenties

180 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.