Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

on

Door Hidde Heikoop

Voorafgaand aan het tweede deel van dit seizoen van Arrow werd een Sizzle Reel (een soort sneak peek voor Seizoen 4 Deel 2) gepost en die kun je hieronder bekijken (Katana, Nyssa Al Ghul en Roy Harper keren in ieder geval weer terug in de tweede helft en Oliver moet het op gaan nemen tegen Darhk’s vrouw om het burgemeesterschap en nog vele andere dingen die je zelf kunt spotten in de trailer hieronder)

De series (The Flash en Arrow vind je voortaan een week na uitzending in DC DINSDAG) zijn weer begonnen (Ik start deze week ook met de awesome DC/Vertigo-show Lucifer op DC DONDERDAG, daar kun je vanaf nu ook de wekelijkse Legends of Tomorrow-review vinden) en we duiken gelijk maar in de flink gevulde episode 10 van Arrow Seizoen 4!

Episode 10, Blood Debts, start met een radeloze Oliver die moet toekijken hoe Felicity het ziekenhuis word binnengebracht (na Darhk’s laffe aanval met de Ghosts op de limousine nadat Oliver Felicity ten huwelijk had gevraagd, heeft ervoor gezorgd dat Felicity moet vechten voor haar leven). Tegelijk zien we ook hoe de Green Arrow informatie uit een aantal Ghosts probeert te slaan en dat werkt natuurlijk niet, want die zijn allemaal nog onder Darhk’s invloed en plegen nog liever zelfmoord dan dat ze iets verklappen. Vervolgens zien we Oliver weer bij het graf van een nog onbekend iemand staan (mijn gok is Diggle, Thea of Felicity’s moeder Donna) en hij belooft aan Barry Allen, die ook even naast hem komt staan, dat hij ”hem” (waarschijnlijk Darhk, weten we natuurlijk niet zeker) gaat vermoorden voor wat ”hij” heeft gedaan (die flashforward komt ook steeds dichterbij, nog 4 maanden – waarschijnlijk vind dit plaats rond episode 22/23 – voordat we eindelijk weten wie er in het graf ligt).

Oliver keert terug naar Green Arrow HQ en komt daar Diggle en Laurel tegen. Hij vraagt aan Diggle of hij nog eens wil proberen om informatie uit Andy te krijgen en Laurel gaat naar Felicity, Thea en Donna in het ziekenhuis. Felicity moet nog een keer geopereerd worden om haar zenuwen te verbeteren en ervoor te zorgen dat ze weer kan lopen als ze aangesterkt is van Darhk’s laffe aanval (Oliver is nog niet bij haar geweest, maar ze begrijpt dat haar verloofde en binnenkort echtgenoot bezig is om Darhk te pakken). Diggle loopt Andy’s kooi binnen en probeert het nog een keer om Andy zover te krijgen om Darhk’s geheimen te onthullen (dat werkt natuurlijk niet). Oliver kijkt even toe hoe Diggle dit doet (Diggle bezoekt Felicity en praat met Lyla over Andy en wat hij moest doen met hem) en gaat naar Captain Lance om hem te vragen naar de locatie van Darhk’s hoofdkwartier. Hierdoor moet Captain Lance zijn dubbelrol wel opgeven met gevaar voor eigen leven, maar dat neemt hij voor lief (hij gaat naar Donna, zijn nieuwe vriendin, en komt daar Laurel tegen, die hem bedankt voor zijn rol met Darhk en dat hij haar en Oliver en de rest helpt.)

Arrow -- "Blood Debts" -- Image AR410B_0130b.jpg -- Pictured: Alexander Calvert as Anarky -- Photo: Katie Yu/ The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

Arrow -- "Blood Debts" -- Image AR410a_0200b.jpg -- Pictured (L-R): Neal McDonough as Damien Darhk and Stephen Amell as The Arrow -- Photo: Katie Yu/ The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

Arrow -- "Blood Debts" -- Image AR410B_0231b.jpg -- Pictured (L-R): David Ramsey as John Diggle and Katie Cassidy as Black Canary -- Photo: Katie Yu/ The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

Oliver gaat naar Darhk’s locatie (die hij krijgt van Captain Lance), maar komt allerlei dode Ghosts tegen en er is geen spoor van Darhk te bekennen. Dan opent hij de kast waar Darhk’s altaar (een soort mystiek Lazarus Pit-helingsaltaar) normaal gesproken staat, maar daar vind hij een bekend symbool. Een grote rode A, Lonnie Machin aka Anarky is terug! Oliver gaat weer terug naar Green Arrow HQ, waar Thea, Diggle en Laurel zijn om hem op te wachten en hij vertelt hen dat Anarky terug is om wraak te nemen op Darhk. Die heeft er namelijk voor gezorgd dat de Green Arrow hem en Jessica Danforth’s dochter kon vinden en dat hij nu met een verbrand gezicht rondloopt door toedoen van Thea/Speedy (die het ook nog even over haar immuniteit tegen Darhk’s krachten heeft met Laurel, dat word waarschijnlijk heel belangrijk dit seizoen!)

Anarky/Lonnie Machin is echter niet alleen uit op wraak op Darhk, maar heeft ook zijn pleegouders vermoord en heeft zijn symbool in Darhk’s hoofdkwartier met hun bloed gemaakt! Team Green Arrow (Green Arrow, Speedy, Black Canary en Diggle) gaat dan ook naar Machin’s oude huis om Anarky te vinden. Hij zit zijn creepy zelf te wezen (met een nieuw doorzichtig masker) en kijkt naar de tv en heeft al snel door dat de Green Arrow en de rest achter hem staan. Hij heeft zich op dit moment voorbereid, want hij springt weg en gaat ervandoor, terwijl boven de TV een luik openspringt met een paar automatische machinegeweren! Oliver, Laurel en Diggle duiken weg en Thea gaat achter Anarky aan. Anarky blijkt helemaal geen wraak op Thea te willen, zij is juist degene die hem gered heeft van zichzelf, hij is dus blij met een verbrand gezicht en is duidelijk helemaal doorgedraaid 🙂 Oliver, Diggle en Laurel slagen erin om de automatische geweren uit te schakelen en komen Thea redden van creepy Anarky. Laurel gebruikt haar Canary Cry, Green Arrow leidt Anarky af met een pijl en Diggle slaat hem knockout!

Oliver, Thea en Laurel discussiëren vervolgens eindeloos over Anarky. Hij is duidelijk gek geworden en Thea en Laurel geloven niet dat ook maar iets wat hij Oliver gaat vertellen over Darhk waar is. Oliver probeert het toch, Anarky vertelt hem dat Darhk naar huis is gegaan en dat hij een ”feestje” voor hem gepland had staan. Verder wil hij niks kwijt en net als Oliver hem een pijl in hem wil prikken, vertelt Thea hem dat Felicity uit de operatie is gekomen en het gaat niet helemaal goed met haar! Oliver gaat er als een speer naartoe en Diggle voert ondertussen opnieuw een gesprek met Andy om tot hem door te dringen. Die herinnert hem aan de vorige keer dan John hem in elkaar had geslagen. Dat was 10 jaar geleden, toen John erachter kwam dat Andy drugs aan het dealen was. Vervolgens vertelt Andy John over Darhk’s plan (de wereld moet gereset worden), waar Andy het mee eens is op basis van zijn ervaringen in Afghanistan en wat hij daar allemaal gezien heeft. John vind het allemaal prima, maar legt uit dat Darhk een lijn heeft overschreden door Felicity iets aan te doen (je voelt de sterke band met Felicity, John is eigenlijk een soort broer van haar geworden in de tijd dat ze met Oliver en de anderen bad guys probeerden te stoppen) en hij smeekt Andy om hem iets te geven waarmee hij Darhk kan vinden (Andy geeft hem dan ook wat info, maar hij vertelt er wel bij dat ze nu quitte staan, hij is niet ineens weer zijn broer).

Thea bewaakt ondertussen Anarky, die haar vertelt dat ze hem heeft gedoopt met vuur en zijn zwakke kanten heeft vernietigd, waardoor hij als een feniks herrezen is. Speedy zou heel graag een pijl in zijn oog schieten, maar dat gaat niet want ze hebben hem nog nodig en ze moet zichzelf leren controleren, zodat ze niet meer zomaar agressief word met haar Lazarus Pit-instincten. Ze houdt een scherpe pijl bij zijn nek, maar moet wegvluchten als de politie aankomt om Machin te arresteren.

Arrow -- "Blood Debts" -- Image AR410a_0081b.jpg -- Pictured (L-R): Willa Holland as Speedy, Stephen Amell as The Arrow and Alexander Calvert as Anarky -- Photo: Katie Yu/ The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

Oliver is in het ziekenhuis (op de achtergrond zie en hoor je een nieuwsuitzending waarin bekend word gemaakt dat Anarky gearresteerd is) en hoort van Donna, Felicity’s moeder, dat de operatie niets geholpen heeft. Oliver wil er een andere dokter bijhalen (second-opinion), maar die andere dokter is er al (helemaal uit Central City) en is juist degene die de nieuwe diagnose heeft gesteld: Felicity is permanent verlamd en zal nooit meer kunnen lopen!

Anarky word vervoerd naar de gevangenis, maar Oliver/Green Arrow (die nog steeds niet bij Felicity langs is geweest!!) besluit hem te bevrijden en Anarky in te zetten tegen Darhk. Green Arrow: ”Make sure he’s dead!” Laurel (die Anarky heeft opgegeven aan de politie in haar positie als DA, daar heeft ze blijkbaar nog tijd voor naast het zijn van Black Canary, best knap :)) is het natuurlijk niet eens met Oliver en denkt dat Oliver een persoonlijke vendetta heeft tegen Darhk (hallo, het is ook een vendetta en Darhk is gevaarlijk!) en wil niet dat Oliver ermee doorgaat. Oliver herinnert haar er vervolgens aan hoeveel mensen Darhk en zijn mannen vermoord hebben: ”Do you remember how many lives Darhk and his men took in the last 6 months? This might be a vendetta, but it’s not personal!”

Laurel begint te zeuren dat Oliver niet nadenkt over wat hij doet, maar Oliver vertelt haar dat hij een tracker op Machin heeft geplaatst, zodat ze én Anarky en Damien Darhk kunnen pakken. Laurel is het er nog niet mee eens, want als het plan mislukt, heeft Oliver een psychopatische moordenaar opnieuw losgelaten. Oliver zegt vervolgens dat zij precies hetzelfde heeft gedaan door Sara tot leven te wekken en dat heeft ook onschuldige levens gekost (Laurel zegt: That’s unfair, helemaal niet dus, want het is gewoon waar!) Diggle komt tussenbeide en vertelt Oliver dat hij info van Andy heeft gekregen en dat hij daarmee verder is gegaan. Het is helaas niet gelukt om verder te geraken met deze info, maar Diggle vertelt hem wel dat hij alles zal doen om Oliver te helpen. Hij herinnert Oliver er echter wel aan dat hij niet zijn menselijkheid moet verliezen bij zijn vendetta tegen Darhk, dat is nou juist waar Felicity verliefd op is geworden en Diggle wil niet dat Oliver wil naar het slechte pad afglijdt.

Thea gaat ondertussen naar Olivers burgemeesterscampagne-hoofdkwartier en laat Olivers campagne-manager Alex Davis (met wie ze sinds kort op dates gaat) weten dat ze niet langer verder met hem wil met haar agressiviteitsproblemen (dit uitte zich al eerder bij een date, toen ze aangesproken werd door een man en die ze vervolgens het ziekenhuis heeft ingeslagen, waar Alex bij was). Alex prijst haar juist dat ze hier nog staat na alles wat ze meegemaakt heeft en belooft haar dat hij er zal zijn als ze klaar is om weer bij hem terug te komen en dat hij er voor haar zal zijn. Ze gaat naar Green Arrow HQ en ze voelt de spanning tussen de drie (Laurel vs Diggle en Oliver) en Diggle brengt haar ervan op de hoogte dat Machin los is en Thea is bezorgd over dit plan. Het plan gaat niet werken, want Olivers tracker verdwijnt en Diggle kan Anarky niet meer volgen. Oliver breekt en weet niet meer wat hij moet doen, dit was namelijk zijn enige plan. Diggle wil dat hij naar Felicity gaat en na wat overtuiging van Laurel (die Oliver belooft dat ze Machin weer gaan vinden) en Thea gaat hij dan eindelijk naar zijn verloofde in het ziekenhuis.

Felicity: ”Hay, stranger.” Oliver vertelt Felicity over de vorderingen tegen Darhk en geeft zichzelf de schuld dat hij niet ver genoeg is gegaan om Darhk te stoppen en zo is Felicity hier belandt. Hij vraagt zich af wat het doel is van het zijn van de Green Arrow als hij niet degene die hij liefheeft en dichtbij hem staan kan beschermen. Felicity: ”What’s the point of losing yourself in the process?”. Oliver pakt de ring die een zuster gered heeft en doet hem om Felicity’s vinger. ”For bitter or for worse.” Later gaat Laurel naar Oliver in het ziekenhuis en brengt hem ervan op de hoogte dat Andy’s info toch nog geholpen heeft bij het vinden van Darhk. Ze hebben namelijk Darhk’s huis gevonden! Oliver tegen Laurel: ”Suit up!”

Anarky heeft Ruvé en haar dochter (Damien Darhk’s vrouw en zijn dochter) gevangen en houdt een monoloog over anarchie, terwijl Team Green Arrow op weg is naar het huis, ze komen al een Anarky-symbool tegen, dus ze zitten goed. Oliver stopt Anarky voordat hij Ruvé en haar dochter kan vuurdopen en Anarky vind het maar raar wat Green Arrow doet: eerst neem je me gevangen, dan laat je me weer vrij en nou wil je me weer vangen, Make up your mind! Speedy schiet de eerste pijl en Green Arrow en Speedy vechten tegen Anarky en Diggle en Laurel bevrijden ondertussen Darhk’s familie. Anarky ontkomt en Speedy gaat achter hem aan, terwijl Oliver Damien Darhk buiten tegenkomt, die denkt dat de Green Arrow zijn gezin iets aan wil doen (Can you blame him?!) Oliver vertelt hem vervolgens dat hij Darhk’s gezin juist gered heeft en Darhk besluit om Oliver een paar weken rust te geven om daarna vervolgens alsnog door te gaan met zijn reset de wereld-plan (heel toepasselijk heet dit plan Genesis).

Thea vangt Anarky weer, maar ze onderschat hem en dood hem niet, waardoor hij alsnog ontkomt. Het team hergroepeert bij Green Arrow HQ (waar Captain Lance zich inmiddels schuilhoudt voor Darhk) en Oliver vind het niet erg dat Thea Machin niet heeft kunnen vangen, hij is juist blij dat ze oké is. Diggle maakt zijn eerdere daden goed door met Andy een potje kaart te gaan spelen en Thea besluit om Alex toch weer terug te nemen na wat ze meegemaakt heeft. Oliver is weer bij Felicity in het ziekenhuis en wil naar Bali met haar, maar daar komt niets van in, want Felicity wil niet weg voordat Darhk weg is. Oliver prijst haar kracht en Felicity vertelt hem dat ze dat van hem overgenomen heeft 🙂

Darhk’s vrouw Ruvé blijkt veel meedogenlozer te zijn dan Darhk zelf en is niet dankbaar dat de Green Arrow haar leven heeft gered van Anarky. Darhk heeft Ruvé een belofte gedaan, een nieuw begin! Darhk: ”And you will have it, when we brought this world to it’s end!”

4 maanden later (ergens in mei dus, episode 22/23): Oliver komt terug van zijn bezoek aan het graf en stapt in een limousine waar Felicity in zit (zij ligt dus niet in het graf, thank god!) Felicity: ”You know what you have to do, right? You have to kill that son of a bitch!” Nou weten we nog niet wie er dood is, maar ik vermoed dat het of Diggle is of Felicity’s moeder Donna. We weten het helaas pas over 4 maanden!

De flashback van deze aflevering naar Lian Yu, ten slotte. Oliver is zwaargewond geraakt door een haaienaanval (hij wilde kaarten van Lian Yu uit het Amazo-wrak halen) en Taiana kijkt toe hij zich laat vallen op het zand. Zij is de gevangene die Oliver heeft gered van de wrede Conklin en Reiter. Oliver heeft ook zonder dat Taiana het wist haar broer vermoord, dit moest omdat hij het anders niet zou overleven, Taiana’s broer werd namelijk gestuurd door Conklin, die hem vertelde dat Oliver zijn zus had vermoord. Taiana kijkt of ze zijn wond kan oplappen. Ze worden echter ontdekt door Conklin, die nu een serieuze reden heeft om Oliver aan te geven bij Reiter, en hij neemt Oliver en Taiana mee naar Reiter. Die is Oliver nu zat en heeft geen zin in onderlinge vetes bij zijn mannen. Van Reiter mag Conklin Oliver best vermoorden, hij is er klaar mee. Conklin heeft echter een beter plan, hij neemt wraak op Oliver door hetzelfde te doen als Oliver bij hem deed, hij geeft hem een aantal ferme zweepslagen die hij niet zal vergeten.

Olivers rug bloed al flink als Reiter een tattoo (Constantine’s tattoo die hij Oliver heeft gegeven om hem tegen Reiter en consorten te beschermen) op Olivers buik opmerkt die hem interesseert. Reiter komt op zijn beslissing terug en wil niet meer dat Conklin Oliver vermoord, hij heeft Oliver toch nog nodig. Oliver besluit om een pistool af te pakken en hem op zijn eigen nek te richten! Hij eist vervolgens dat Taiana in leven blijft, in ruil voor het helpen van Reiter van het vinden van iets waar hij naar op zoek is op Lian Yu. Conklin is het er natuurlijk niet mee eens, maar Reiter geeft toe en accepteert de deal ( dat kan nooit heel lang goed gaan :)) Oliver en Taiana worden opgesloten in de gevangenis (dat zal wel dezelfde gevangenis zijn waar Yao Fei jaren geleden opgesloten zat) en Taiana verzorgt Olivers wonden en denkt dat haar broer Oliver wel aardig had gevonden (If you only knew!)

Arrow Seizoen 4 Episode 11 (27 januari): Team Green Arrow neemt het op tegen de schimmige organisatie Shadowspire (wat ervoor zorgt dat Amanda Waller zich ook weer laat zien) en het lijkt erop dat Felicity weer beter is (kan ze nou lopen?!) en niet meer bij Team Green Arrow wil horen! Bekijk de promo hieronder:

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/25/benedict-wong-is-wong-in-doctor-strange-drie-nieuwe-guardians-voegen-zich-bij-het-team-magneto-vader-van-quicksilver-in-apocalypse-marvel-maandag-44/

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/21/the-flash-seizoen-2-en-arrow-seizoen-4-episode-8-en-9-vandal-savage-and-wally-west-dc-donderdag-12/

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

Advertenties

162 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.