Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

on

Door Hidde Heikoop

De Legends reizen naar Noorwegen 1975 waar een wapenconventie plaatsvind, waar Vandal Savage wel eens een van de kopers zou kunnen zijn. Stein, Captain Cold, Heatwave en White Canary bezoeken de conventie (in principe is dat zonder toestemming van Rip die het te gevaarlijk vind, 1 actie kan de toekomst in gevaar brengen), terwijl Jax, Hawkman en Hawkgirl stand by staan als Savage ook daadwerkelijk aanwezig is. Savage blijkt helemaal geen koper te zijn, maar juist de verkoper (hij verkoopt de nucleaire raket die hij aan het eind van episode 1 bemachtigde) en het bieden begint bij 100 miljoen dollar. Onder de bieders bevind zich een zekere Damien Darhk! (die al heel wat ouder is dan dat hij eruit ziet, zijn verraad van de League is al zeker 100 jaar geleden en Darhk wil de raket waarschijnlijk inzetten voor het plan van H.I.V.E om de wereld te resetten).

Heatwave begint mee te bieden (iedereen schiet met een pistool als hij een bod heeft) en het lukt hem ook nog om de raket te kopen. Dan begint Darhk te twijfelen aan de vier die hij niet kent en hij kan zich niet voorstellen dat ze wapenhandelaren zijn. Savage krijgt een visioen waarin hij één van de Hawks ziet en legt al gauw de link met de vier vreemde eenden in de bijt als Stein twijfels heeft bij de echtheid van de raket, omdat Savage geen toegang kan hebben tot die technologie in deze eeuw. Savage stuurt zijn mannen en de andere kopers op Stein, Cold, Heatwave en Sara af en het gevecht breekt uit. Ray springt uit Stein’s zak en Jax, Hawkman en Hawkgirl voegen zich bij de strijd. Wat een epische scene is dit!!!

DC's Legends of Tomorrow -- "Pilot, Part 2" -- Image LGN102_20150917_0182b.jpg -- Pictured (L-R): Caity Lotz as Sara Lance/White Canary, Wentworth Miller as Leonard Snart/Captain Cold, Victor Garber as Professor Martin Stein and Dominic Purcell as Mick Rory/Heat Wave -- Photo: Diyah Perah/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.
DC's Legends of Tomorrow -- "Pilot, Part 2" -- Image LGN102_20150917_0250b.jpg -- Pictured: Casper Crump as Vandal Savage -- Photo: Diyah Perah/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

DC's Legends of Tomorrow -- "Pilot, Part 2" -- Image LGN102_20150917_0279b -- Pictured (L-R): Neal McDonough as Damien Darhk and Casper Crump as Vandal Savage -- Photo: Diyah Pera/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

DC's Legends of Tomorrow -- "Pilot, Part 2" -- Image LGN102_20150917_0304b.jpg -- Pictured (L-R): Caity Lotz as Sara Lance/White Canary, Dominic Purcell as Mick Rory/Heat Wave, Wentworth Miller as Leonard Snart/Captain Cold and Victor Garber as Professor Martin Stein -- Photo: Diyah Perah/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

Tijdens het gevecht activeert Savage de raket en Ray probeert hem in atoomvorm uit te schakelen. Dit werkt echter niet en Firestorm grijpt in door de raket te laten ontploffen op een veilige plek en de energie die vrijkomt bij de explosie te absorberen. De Legends ontsnappen en lijken klaar voor een nieuwe missie. Wat ze echter niet weten, is dat bij het gevecht een stukje van Ray’s pak is losgeraakt. Rip legt vervolgens uit dat door hun roekeloosheid Savage en zijn mannen een groot wapen op basis van Ray’s stukje technologie uit de toekomst hebben ontwikkeld in 2016 dat Central City in as heeft gelegd! Professor Stein besluit om zijn jonge zelf op Ivy University te gaan bezoeken, want die heeft een tracker ontwikkeld die hen kan leiden naar het vermiste stuk van Ray’s pak. Rip wil dat Sara en Jax met hem meegaan, zodat Stein niet teveel kan loslaten over wie of wat hij is tegen zijn jongere zelf.

Ondertussen probeert Carter Kendra zover te krijgen om te graven in haar herinneringen op zoek naar een manier om Vandal Savage te verslaan. Ze ontdekt dat Carter haar een dolk heeft gegeven in het Oude Egypte en realiseert zich dat dit wapen wel eens de sleutel kan zijn in het verslaan van hun eeuwenoude vijand. Rip traceert de dolk naar een Russische eigenaar die het in zijn bezit heeft en de dolk moet natuurlijk gestolen worden. Laat dat nou net de specialiteit zijn van de Rogues! Captain Cold en Heatwave willen maar wat graag naar het huis vol waardevolle spullen en Ray gaat met hen mee om ervoor te zorgen dat ze geen gekke dingen gaan doen. Ray verpest het vrijwel meteen, want in zijn enthousiasme opent hij een dummy-alarm dat ervoor zorgt dat de bewakers het trio al opmerken. Snart en Rory slaan de bewakers knockout en ze gaan naar binnen. Ze vinden de dolk met wat andere spullen die tentoongesteld worden in het huis en Rory en Snart willen natuurlijk ook de rest meenemen. Daar is Ray het echter niet mee eens en hij protesteert.

Stein, Jax en Sara vinden de jonge Martin Stein en sparken een doobie (ze – nou alleen Sara dan 🙂 – roken een joint met jonge Stein, het is tenslotte de jaren 70 :)) om de tracker die de jonge Stein heeft ontwikkeld te bemachtigen die ze naar Ray’s tech kan leiden. Als de jonge Stein wat te eten gaat halen, doorzoekt Professor Stein het lab, terwijl Jax en Sara ”op de uitkijk” staan (Professor Stein onthult ook dat ze exact op het moment in zijn leven zijn waarin hij zijn vrouw ontmoet en hij wil dus niet dat Sara dat verpest met haar sexy assassin-charmes :)) De jongere Stein ontdekt wat de drie van plan zijn en wil niet dat ze zijn technologie jatten. Sara grijpt in en slaat hem knockout met een brandblusser 🙂 Ze gebruiken de tracker en White Canary (die zelfs als ze stoned is nog iedereen kan verslaan :)) bemachtigt het stukje tech. Ze gaan weer terug naar de Waverider, maar de jonge Stein volgt ze en komt op de Waverider terecht. Die is natuurlijk boos, maar Stein en consorten weten ervoor te zorgen dat de jonge Stein er niet achter kan komen wat ze aan het doen zijn en Jax haalt hem van de Waverider af, zodat de jonge Stein zijn toekomstige vrouw Clarissa voor het eerst kan ontmoeten.

DC's Legends of Tomorrow -- "Pilot, Part 2" -- Image LGN102_20150922_0035b -- Pictured (L-R): Brandon Routh as Ray Palmer and Leonard Snart/Captain Cold -- Photo: Diyah Pera/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.
DC's Legends of Tomorrow -- "Pilot, Part 2" -- Image LGN102_20150922_0125b -- Pictured (L-R): Leonard Snart/Captain Cold and Brandon Routh as Ray Palmer -- Photo: Diyah Pera/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

DC's Legends of Tomorrow -- "Pilot, Part 2" -- Image LGN102_20150922_0292b.jpg -- Pictured (L-R): Casper Crump as Vandal Savage, Wentworth Miller as Leonard Snart/Captain Cold and Brandon Routh as Ray Palmer/Atom -- Photo: Diyah Perah/The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

2016-02-02 05.16.58

Ray, Snart en Rory zitten ondertussen dik in de problemen als het alarm afgaat en Ray en Snart gevangen zitten. Rory word onder schot gehouden door de eigenaar van het huis: Vandal Savage! Die dwingt hen om het team te contacteren en de rest van de Legends (met Rip) begeeft zich naar het huis. Firestorm schakelt Savage uit en bevrijd Snart, Ray en Rory (die de belangrijke dolk meenemen), terwijl de rest het buiten opneemt tegen Savage’s soldaten. Die zijn al snel verslagen en Snart overhandigt de dolk aan Carter en Kendra. Die vechten tegen Savage en een nieuwe golf van soldaten duikt buiten al weer op en er volgt wederom een spectulair gevecht!

Savage lijkt verslagen als Carter de dolk in zijn lichaam steekt, maar het werkt niet. Het blijkt dat juist Kendra de dolk had moeten gebruiken, omdat het haar dolk was. Savage haalt de dolk uit zijn lichaam en steekt Carter dood! Kendra rent naar hem toe, terwijl Savage toekijkt en Carter’s levensenergie absorbeert. Kendra probeert dan nog een keer om Carter te wreken, maar ze is niet sterk genoeg en Savage steekt de dolk in haar buik. Als hij tenslotte het karwei af wil maken, grijpt The Atom in en schiet hem door het raam naar buiten. Hij tilt Kendra op en begeeft zich samen met de rest van de Legends naar de Waverider, voordat een nieuwe golf soldaten ze weet te overmeesteren. Het schip word opnieuw ernstig beschadigd en ze zitten voorlopig weer even vast in 1975 (Rip laat nog wel even zien aan Stein dat zijn toekomst met zijn vrouw Clarissa toch nog veilig is). Kendra word wakker en rouwt om Carter, terwijl de rest van het team besluit om door te gaan (Captain Cold zegt dat hij Carter niet zo goed kende, maar dat Savage een van zijn crew heeft vermoord en dat moeten ze wreken!) met de strijd tegen Vandal Savage en met een nieuw plan te komen om de gevaarlijke dictator die in de toekomst de hele wereld veroverd te verslaan.

Vanavond word aflevering 3, Bloodties, uitgezonden waarin het team afreist naar de jaren 80, waar Vandal Savage zich heeft teruggetrokken achter het IJzeren Gordijn. Hieronder kun je alvast de promo vinden:

Op 28 maart breid de Flarrow-LoT-verse zich uit naar een andere show: Supergirl. The Flash beland in National City (waarschijnlijk word de wereld van Supergirl Earth 3) in Supergirl Seizoen 1 Episode 18 World’s Finest: CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

https://hitaar.wordpress.com/2016/02/04/arrow-seizoen-4-episode-11-shadowspire-and-overwatch-dc-donderdag-14/

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Advertenties

144 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.