Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

on

Zo, weer terug van weggeweest (Arrow en Legends of Tomorrow haal ik donderdag weer in en ik begin binnenkort ook weer met STAR WARS ZATERDAG, maar dat heeft niet zo’n haast, het eerste Star Wars-project wat ik kan bespreken komt namelijk pas in december :)) en het word een volle week.

Ik start vanaf morgen met twee nieuwe series in DC DINSDAG en DC DONDERDAG, namelijk ROAD TO WORLD’S FINEST, waarin ik alle Supergirl-episodes tot nu toe ga bespreken in aanloop naar de Supergirl-Flash-crossover op 28 maart en in ROAD TO BVS bespreek ik alle Batman en Superman-films tot nu toe in aanloop naar Batman v. Superman: Dawn of Justice op 24 maart.

We starten gelijk met een epische Daredevil Seizoen 2-trailer (Deel I van II, want er komt 25 februari nog een trailer!), het is Daredevil V Punisher en Elektra laat zich ook nog even zien!

Dan is er mogelijk slecht nieuws voor Agent Carter: het zou zomaar eens kunnen dat Agent Carter Seizoen 3 niet meer zal verschijnen. Dit komt omdat Hayley Atwell (Peggy Carter) gaat spelen in een nieuwe pilot genaamd Conviction op de zender waar Agent Carter ook word uitgezonden (ABC) en de kijkcijfers van Seizoen 2 helemaal niet denderend zijn. Nu wil dat niet zeggen dat de kijkcijfers ook echt zo slecht zijn als word aangegeven, want de Amerikanen werken met een heel vaag systeem (de zogenaamde Nielsen-rating) dat nooit representatief kan weergeven wie een aflevering allemaal gezien heeft. Zo werken ze niet of nauwelijks met DVR-cijfers (mensen die het programma opnemen en het later pas kijken, bijvoorbeeld omdat ze ook The Flash kijken op dezelfde dag of een andere show die op hetzelfde tijdstip word uitgezonden) en meten ze al helemaal niet wie er online kijkt in een app, laat staan de illegale kijkcijfers op streamingsites (het is tenslotte onmogelijk voor kijkers buiten de VS om Agent Carter te kijken zonder bijna een jaar te wachten).

Agent Carter S2

Hoe dan ook, de kijkcijfers volgens dit systeem zijn zo erg gedaald ten opzichte van Seizoen 1 dat het zomaar eens zou kunnen zijn dat ABC Agent Carter cancelt na dit seizoen en nu Hayley Atwell de hoofdrol gaat spelen in een nieuwe pilot die ook zou kunnen leiden tot een heel seizoen, word het best lastig om een eventueel Agent Carter Seizoen 3 te combineren met een heel seizoen van een andere show. Het is dus nog even afwachten of na dit seizoen bekend word gemaakt dat er geen Seizoen 3 komt, maar ik heb alvast wel een idee hoe ze verder zouden kunnen gaan met Agent Carter.

Ik neem even als voorbeeld Doctor Who. Een tijdje geleden alweer besloten de makers daarvan in plaats nog een heel seizoen met David Tennant als The Doctor, een aantal specials te maken gedurende een jaar. Dit zou ook heel goed kunnen werken voor de Agent Carter-show. Je hebt simpelweg minder afleveringen per seizoen, wat niet erg is, want het eerste seizoen kon ook prima af met 8 afleveringen, en dus ook minder tijd nodig in het schema van Hayley Atwell. De rest van dat eventuele eerste seizoen van de nieuwe serie Conviction kunnen ze dan om deze specials heen filmen en zo krijgen we alsnog Agent Carter elk jaar. Als ABC dan besluit om ondanks dit idee (wat ook al als mogelijkheid werd aangedragen) alsnog Agent Carter te cancellen, dan kan Netflix het overnemen, zij doen tenslotte al Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Defenders, dan kunnen een paar Agent Carter-specials per jaar er ook wel bij. Sterker nog, ze (Netflix en ABC Studios) werken bij Daredevil e.a al samen, dus moeilijk zal die verandering van uitzendplaats niet eens zijn.

Tussen alle bedrijven door begint Guardians of the Galaxy Volume 2 (in mei 2017 verschijnt het vervolg op de verrassende hit Guardians of the Galaxy in de bioscopen) met filmen en werd het logo ook onthult met onderstaande foto van de regisseurstoel (James Gunn quote ook nog even David Coverdale met Here I Go Again, een bekend nummer wat je vast wel eens gehoord hebt en het zit dus ook waarschijnlijk op de Awesome Mix Vol. 2 als James Gunn dit nummer quote). James Gunn heeft ook al gezegd dat er geen Infinity Stone in de film voorkomt en dat Thanos word bewaard voor Infinity War en andere films daarvoor, dus ik ben zeer benieuwd waar GOTGV2 over gaat en wie de big bad word die het op gaat nemen tegen de Guardians (die waarschijnlijk versterking gaan krijgen van Mantis, Nebula en Yondu).

Ook meldde Gunn nog meer interessante dingen in een Facebook Q&A:

Guinn revealed the following details about Guardians of the Galaxy Vol. 2 and the MCU in general:

 • Vol. 2 will not be focused on an Infinity Stone.
 • Vol. 2 will begin production early this morning (Thursday, Feb. 11th)
 • The Collector will not be returning in the sequel.

James Gunn reveals The Collector will not be back for Guardians of the Galaxy Vol. 2.

 • No, Al Pacino will not be voicing Ego the Living Planet, and will more than likely be playing The Grandmaster. 
 • Nova will not be appearing in Vol. 2.
 • Confirmed more of Yondu and Nebula (both rumored to be main team members in the sequel).
 • Kraglin will be featured more in Vol. 2, played by Gunn’s brother Sean.
 • Marvel has a large hand in Vol. 2, but Gunn respects their decisions (here’s looking at you, Joss).
 • No Ronan and no Thanos..
 • Not sure if he will continue on to direct Guardians of the Galaxy 3.
 • Gunn dispelled rumors that Beta Ray Bill was in The Collector’s collection during the first movie.
 • Peter Quill did not go to the negative zone when the Infinity Stone almost kills him during the first movie, as Fox owns the film rights to the Negative Zone, not Marvel.

This was not the Negative Zone, because according to James Gunn Fox owns the film rights, not Marvel.

 • Confirmation one of the older Guardians of the Galaxy scripts included the Negative Zone, but they weren’t able to use it.
 • Confirms that Spider-Man’s origin story is not going to be retold once again.
 • Gunn states that Marvel TV really isn’t connected to the MCU “at all”. Someone better alert Coulson…
 • Gunn talked the DC/Marvel rivalry but said he is excited to see Batman V Superman: Dawn of Justice, Deadpool, and X-Men: Apocalypse.

GOTG2 GOTGV2

Het gaat zo goed met de opbrengsten van de Deadpool-film (Deadpool had het op één na grootste openingweekend van een superheldenfilm met 135 miljoen, alleen The Avengers bracht meer op met 207 miljoen) dat er al geruchten gaan dat de sequel groen licht heeft gekregen. Als je de Deadpool-film nog niet gezien hebt (ga dat alsjeblieft wel doen, want deze film is absoluut 5 sterren waard, het is een van de grappigste comedy’s sinds tijden een van de beste comicbook-adapties ooit, in mijn bioscoop-review die vandaag ook zal verschijnen in MARVEL MAANDAG #47 ga ik nog dieper in op de film), dan volgen er nu spoilers voor karakters die de sequel zou kunnen bevatten:

deadpoolcerebroblackbird-167108

Oke, nu ik een duidelijke spoiler-waarschuwing heb gegeven kan ik het hebben over de postcredits-scene waarin Deadpool op zijn Ferris Buellers (de badjas die Deadpool draagt komt ook voor in Ferris Bueller’s Day Off, waarin het hoofdkarakter ook de kijkers direct toespreekt net als Deadpool heel vaak doet) het publiek toespreekt dat ze de zaal netjes moeten achterlaten en in het tweede deel noemt hij heel gewoontjes even op dat Cable in het vervolg voorkomt (en noemt bijvoorbeeld Dolph Lundgren en Keira Knightley als potentiële Cable :)) Nu is dit waarschijnlijk nog geen officiële bevestiging dat Cable ook daadwerkelijk in die sequel gaat voorkomen, maar er word wel verwacht dat dit absoluut mogelijk moet zijn, zeker nu Deadpool zo’n succes is bij zowel het publiek als de recensenten. We weten natuurlijk ook nog lang niet wie Cable dan zou moeten spelen in de Deadpool-sequel, maar één kandidaat heeft zich alvast gemeld: Stephen Lang, bekend van onder andere de Avatar-film uit 2009 en de televisie-serie Terra Nova. Ik denk persoonlijk dat hij al een goede keuze zou kunnen zijn, hij heeft het serieuze en militaire karakter wat Cable ook heeft in zijn vingers en kan denk ik wel opboksen tegen Ryan Reynolds’s Deadpool:

Stephen Lang Cable

Let’s lay some CABLE. You know I want it. This is pre-training. Thanks for spreading the word. #Deadpool pic.twitter.com/jI1Y1i0oH0

— Stephen Lang (@IAmStephenLang) February 13, 2016

Met de introductie van Cable in de Deadpool-sequel, die dan ongetwijfeld ook wel Deadpool & Cable zal worden genoemd, ontstaan er nog meer mogelijkheden voor vervolgen, namelijk een X-Force-film. Beide karakters kwamen in de New Mutants/X-Force voor en zouden na groot succes van Deadpool & Cable dit team kunnen leiden, waarin bijvoorbeeld ook Psylocke, die word geïntroduceerd in X-Men Apocalypse, kunnen zitten. De schrijvers van de Deadpool-film zijn in ieder geval al bezig met een Deadpool-sequel en het enige wat Fox hoeft te doen is groen licht geven en dat gaan ze waarschijnlijk wel doen, want Deadpool heeft in het eerste weekend dat de film draait al vier keer meer dan het budget opgebracht (in tegenstelling tot bijvoorbeeld Fan4stic, de film die er amper in slaagde om het budget terug te verdienen).

Tenslotte nog wat geruchten over Heimdall en Nick Fury in Thor: Ragnarok!

”According to the folks over at Latino-Review, who have a decent track record when it comes to Marvel scoops, it appears as though Heimdall will be playing a larger role in Ragnarok, although it’s one that may displease plenty of fans.

According to LR’s sources about the developing THOR: RAGNAROK story, Hela will take Asgard and, Thor attempts to stop her. Hela lays the smackdown on the God of Thunder, destroying his hammer and straight up murdering Thor’s friend Heimdall (Idris Elba).

While fans of Elba, who have been eager to see the MCU make more use of the actor, may find this piece of information unsettling, it is however worth noting that the MCU doesn’t have the best track record of keeping their dead characters dead. Meaning there’s a good chance that we Heimdall eventually reappear one way or another which appears to be case according to LR.

Thor and audiences probably won’t take Heimdall’s death well, as it happens earlier than you’d expect. But don’t worry, Elba won’t bow out of the MCU so easily. The final showdown with Hela will feature an army of the dead commanded by the villainess doing battle with good Valkyries from Valhalla and the souls of the righteous fallen, including Heimdall.”

”According to the Gold Coast Bulletin newspaper, which serves the east coast region of Australia where Thor: Ragnarok will be shooting primarily, pre-production will hit full-swing this week, and Samuel L. Jackson has been “tipped” to return as Nick Fury in the 2017 flick.  Apparently, the veteran actor will take part in scenes shot at the Village Roadshow Studios in Queensland, Australia, where he and Loki, Tom Hiddleston, just filmed Kong: Skull Island.”

Het is vooral interessant om te horen dat Samuel L. Jackson/Nick Fury wellicht dus wel in Thor: Ragnarok verschijnt, maar niet in Captain America: Civil War waar je hem eerder verwacht. Kevin Feige zei dan wel dat Thor: Ragnarok maar heel weinig scenes op Aarde zou bevatten, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat scenes met Nick Fury die The Hulk toch vind ergens in een uithoek niet mogelijk zijn. Jackson heeft ook nog maar 2 films over in zijn contract, dus het is wel mogelijk dat hij dan in Thor: Ragnarok verschijnt en in een van de twee Infinity War-films om Nick Fury’s verhaal in de MCU af te sluiten.

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

https://hitaar.wordpress.com/2016/02/09/the-flash-seizoen-2-episode-12-tar-pit-and-going-to-earth-2-dc-dinsdag-13/

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Advertenties

162 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.