Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

on

Door Hidde Heikoop

Na maandenlang gokken welk karakter Martin Freeman toch gaat spelen in Captain America: Civil War weten we nu dan eindelijk dat het Everett Ross is, een karakter dat ook sterk verbonden is met Wakanda en Black Panther en dus (volgens Kevin Feige, dus dan gaat het waarschijnlijk ook wel gebeuren) ook later in de Black Panther-solofilm in 2018 zal voorkomen. Op de foto hieronder staat hij met Emily VanCamp aka Sharon Carter/Agent 13. Het lijkt erop dat dit op dezelfde plek is als in de trailer waar Tony Stark zegt dat hij Steve’s perfecte tanden uit zijn mond wil slaan en de informatie die bij de foto gegeven word, wijst erop dat dit in Duitsland is (waar heel veel gefilmd is voor Civil War, Cap keert terug naar zijn WOII-roots) en dat Everett Ross (en Agent 13 wellicht nog in het begin als de lijnen tussen Team Cap en Team Iron Man nog niet zo sterk tegen over elkaar staan als in de grote VS-scene in de trailer, Sharon Carter werkt sinds Winter Soldier bij de CIA en zal dus nog aan de kant van de regering staan oftewel Team Iron Man) bij de Joint Counter Terrorist Centre hoort, een organisatie die waarschijnlijk in het leven is geroepen na het New Warriors-bombardement-moment (in de filmversie heeft het waarschijnlijk te maken met de New Avengers die het opnemen tegen Crossbones).

Civil War Everett Ross Agent 13

Deze foto werd ook nog vergezeld van een officiële first look van Crossbones, Scarlet Witch in haar nieuwe awesome outfit, een Tony Stark VS Steve Rogers-foto en een legendarisch Civil War-comic panel wat tot leven word gebracht op de cover van het Empire-tijdschrift die al deze foto’s en meer heeft in de editie van 25 februari, de Captain America Civil War-special:

Civil War CrossbonesCivil War Scarlet WitchCivil War Rogers VS Stark

Civil War ComicCivil War Comic 1

Anthony Mackie zou wel eens per ongeluk kunnen hebben onthuld dat Bruce Banner/The Hulk toch voorkomt in Civil War (ondanks de Russo’s en Ruffalo zelf die zeiden dat The Hulk uit de film geschreven zou worden omdat het te vol zou zijn):

”It was Robert Downey Jr. who first suggested that Mark Ruffalo will appear in Captain America: Civil War, but several people involved with the movie have since denied that the Green Goliath is going to show up. In fact, it’s been made clear that The Hulk is being saved for Thor: Ragnarok, but has Anthony Mackie now spoiled the surprise? Here’s what he had to say in a recent interview on Radio 1’s “Movies with Ali Plumb” podcast.

“Having seen the movie, it’s Marvel’s best movie so far. And I’m being honest – if a Marvel movie sucks, a movie in the Marvel universe, I’ll tell you it sucked. Winter Soldier and (the first) Iron Man are probably Marvel’s two best movies, and I feel like (Civil War) beats both of those movies. It’s really, really good. It’s because it’s more of an acting movie than an action movie. I feel like the story is very concise and interesting, and you get to see Robert Downey Jr and Chris Evans and Scarlett Johannson and Mark Ruffalo and everybody just do really, really good ACTING. And then there’s action in it. I think it might be the first superhero movie that might be up for Best Picture.”

Considering the huge number of actors in Captain America: Civil War, it makes very little sense that Mackie would drop Ruffalo’s name if he isn’t actually going to be in the movie. The Hulk didn’t play any sort of role in the Civil War comic book series, but it’s perfectly feasible that we could see him unleashed as a secret weapon by one of the teams similar to how that Thor clone was utilised by Iron Man’s forces in the comics.”

Het zou natuurlijk kunnen dat The Hulk in een kleine cameo voorkomt in Civil War en dan in een grotere rol voorkomt in Thor: Ragnarok volgend jaar, we komen er helaas pas eind april achter hoe het nou allemaal precies in elkaar steekt met The Hulk en hoe hij überhaupt in de ruimte terecht komt.

Dan kregen we een maand of twee geleden al de eerste officiële foto van Cumberbatch als Doctor Strange, maar nu zien we hem ook op de set met het epische kostuum aan midden in Londen in onderstaande foto’s, waarop ook een figuur in een geel kostuum op de grond ligt, wellicht is dit Benedict Wong aka Wong, Stephen Strange’s sidekick en beste vriend:

2016-02-21 16.28.29 2016-02-21 16.28.35 2016-02-21 16.28.39

Na geruchten rondom Pom Klementieff werd dan eindelijk door James Gunn zelf bevestigd dat ze zich in Guardians of the Galaxy Volume 2 bij Star-Lord en co gaat voegen als Mantis. Ook werd Kurt Russel officieel bevestigd voor de film (hij speelt of de big bad of Star-Lord’s vader of misschien wel beide, het zal in ieder geval geen kleine rol worden) en voegen Elizabeth Debicki en Chris Sullivan zich bij de cast. Vooral Elizabeth Debicki is interessant te noemen, want het zou zomaar eens kunnen dat dit de nieuwe Captain Marvel is (zie de foto’s hieronder, ziet er toch perfect uit!) Het zou het juiste moment zijn om haar te introduceren aan de Marvel-fans die niet zoveel comics lezen en zo buzz op te bouwen voor de Captain Marvel-solofilm die in Maart 2019, net voor Avengers Infinity War Part II, gaat verschijnen.

Ook zal Marvel een relatief onbekende actrice willen strikken voor deze rol, want waarschijnlijk word Captain Marvel een van de belangrijkste karakters na Phase 3 en verder (samen met Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man) en de actrice die het uiteindelijk word krijgt sowieso een contract voor 6 of 9 films, iets wat actrices als Natalie Dormer of Emily Blunt denk ik niet zouden doen en een relatieve nieuwkomer als Elizabeth Debicki wel, je word gegarandeerd een bekende persoon als je een rol speelt in de MCU (zie Chris Pratt, die word nu bijna overal voor gevraagd) en je bent verzekerd van meerdere films, iets waar je niet zeker van bent als je bijvoorbeeld indie-films gaat doen. Het zou kunnen dat Mar-Vell (de alien die Carol Danvers haar krachten bezorgde) aan het eind van de film (of zelfs in een van de post-credits-scenes) ergens op Aarde terecht komt en er zo voor zorgt dat Danvers haar krachten krijgt, wie weet wat ze van plan zijn om de verschillende franchises alvast een boost te geven voordat ze gestart zijn.

GOTG2 Official Gunn GOTG2 Official GOTG2 GOTGV2Elizabeth_DebickiElizabeth Debicki

Dan springen we over naar TV! Agents of SHIELD komt over twee weken terug en we weten nu dat Yo Yo Rodriguez aka Slingshot zich bij Quake, Sparkplug (Lincoln Campbell) en Joey en andere potentiële Secret Warriors gaat voegen in de tweede helft van Seizoen 3. Ook keert Absorbing Man terug in Agents of SHIELD S3B, die we helemaal in het begin van Seizoen 2 zagen en als zijn jongere zelf ook off-screen in het verleden moest vechten tegen Jack Murdock, Daredevil’s vader. Adrian Pasdar (General Talbot) keert ook terug en Alicia Vela-Bailey (Alisha/Ginger Ninja) voegt zich wellicht bij Quake’s Secret Warriors, aangezien zo ook al eerder samenwerkte met het team en ze zelf op Twitter bevestigde dat we haar weer terug gaan zien in Agents of SHIELD. Ten slotte onthulde Elizabeth Henstridge (die Jemma Simmons speelt) dat Grant Ward’s dode lichaam bezeten word door het monster Hive: “Watching him play Hive is interesting. He has the memories of the people he has killed.”

Ward Hive

In de onderstaande promo zie je onder andere Absorbing Man, Alisha, President Ellis (waarschijnlijk heeft die wel iets te maken met de onvermijdelijke Civil War-crossover die rond episode 18 of 19 zal plaatsvinden), Gideon Malick en Ward Hive al voorbij komen. Agents of SHIELD Seizoen 3 Deel II keert terug op 8 maart, nadat Agent Carter Seizoen 2 is afgelopen (volgende week behandel ik Episode 5 t/m 7 van Agent Carter Seizoen 2 waarin Whitney Frost de macht grijpt, gevolgd door Episode 8 t/m 10, de laatste 3 episodes van het seizoen en wellicht ook wel de serie als geheel)

Nu de R-rated Deadpool-film het zo goed doet (de opbrengst wereldwijd is al bijna 500 miljoen en is de bestverdienende X-Men film in de VS), word er ook gesproken over een R-rating voor The Wolverine-sequel die in 2017 uitkomt en de X-Force-film (waar Deadpool en Cable ongetwijfeld ook in voorkomen) die waarschijnlijk ook binnenkort uit gaat komen (rond 2017 of 2018). James Gunn maakt zich inmiddels al zorgen over het Deadpool-effect, hij weet immers dat Hollywood graag ideeën net zo lang wil uitmelken tot het publiek het zat word en wil meedoen met het succes, ook als het slechte films oplevert. Hij legt uit waarom Deadpool werkte (het is namelijk origineel!) en Hollywood niet allerlei films moet gaan starten die op de formule van Deadpool lijken:

”After every movie smashes records people here in Hollywood love to throw out the definitive reasons why the movie was a hit. I saw it happen with Guardians. It “wasn’t afraid to be fun” or it “was colorful and funny” etc etc etc. And next thing I know I hear of a hundred film projects being set up “like Guardians,” and I start seeing dozens of trailers exactly like the Guardians trailer with a big pop song and a bunch of quips. Ugh.
Ugh. Ugh. Ugh. Ugh. Ugh.
Deadpool wasn’t that. Deadpool was its own thing. THAT’S what people are reacting to. It’s original, it’s damn good, it was made with love by the filmmakers, and it wasn’t afraid to take risks.
For the theatrical experience to survive, spectacle films need to expand their definition of what they can be. They need to be unique and true voices of the filmmakers behind them. They can’t just be copying what came before them.
So, over the next few months, if you pay attention to the trades, you’ll see Hollywood misunderstanding the lesson they should be learning with Deadpool. They’ll be green lighting films “like Deadpool” – but, by that, they won’t mean “good and original” but “a raunchy superhero film” or “it breaks the fourth wall.” They’ll treat you like you’re stupid, which is the one thing Deadpool didn’t do.
But hopefully in the midst of all this there will be a studio or two that will take the right lesson from this – like Fox did with Guardians by green-lighting Deadpool – and say – “Boy, maybe we can give them something they don’t already have.”
And that’s who is going to succeed.”
Voor The Wolverine-sequel heeft Fox in ieder geval al een R-rating in gedachten (het is niet bekend of dit al voor of na het succes van Deadpool werd besloten):
Wolverine 3 R
Simon Kinberg sluit een R-rating (die zeker nodig is bij een X-Force-film!) ook zeker niet uit voor die eventuele X-Force-film: “I think there are some stories that could be R-rated. I don’t know what they are, I mean I think the mainline X-Men movies have their own tone, which is a more operatic tone. It’s more dramatic, it is more PG-13 in a way. X-Force I could see being R-rated, and who knows?”
Tenslotte nog een aantal Daredevil-promo’s met Daredevil in kettingen, Karen Page en Foggy en Punisher en Elektra en nog een grappige Deadpool-marketing-video waarin hij Kanye West’s Saturday Night Live-rant parodiseert:
Daredevil S2 1 Daredevil S2 2 Daredevil S2

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

https://hitaar.wordpress.com/2016/02/20/the-clone-wars-seizoen-1-episode-9-tm-12-kit-fisto-and-dooku-captured-star-wars-zaterdag-13/

Advertenties

144 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.