Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

on

Door Hidde Heikoop

Een bomvolle editie deze keer met de tweede Daredevil Seizoen 2-trailer (deze keer gefocust op Elektra), Iron Fist is eindelijk gecast, Fox kondigt twee nieuwe release-data aan die onder andere wel eens Deadpool 2 en een X-Force-film zouden kunnen zijn en er is een officiële synopsis van Marvel’s Most Wanted, een hele lading foto’s en synopsis van AOS S3E11, de terugkeer van Agents of SHIELD Seizoen 3 op 8 maart.

Natuurlijk was het maandag nog niet gedaan met alle Civil War-foto’s, vandaar nog een aantal foto’s van Empire met o.a T’Challa zonder Black Panther-kostuum en Black Widow:

Civil War Empire 1 Civil War Empire 2 Civil War Empire 3Civil War Empire 4Civil War Empire 5

We weten natuurlijk al vrij veel over Captain America: Civil War, maar wat we nog niet wisten is dat Pepper Potts ook in de film gaat verschijnen (de laatste keer dat we haar zagen was in Iron Man 3 in 2013). Reshoots en test-publiek die zich afvroegen waar Pepper was hebben het mogelijk gemaakt om Pepper Potts toch in het verhaal te verwerken, terwijl ze origineel eigenlijk niet in het script voorkwam:

”Yes, Gwyneth Paltrow’s Pepper Potts will live again! She is getting a few new scenes in Captain America: Civil War after originally being left out of the original story drafts. Test audiences questioned her whereabouts. Now, general audiences will need to wonder no more.”

De Ravagers in Guardians of the Galaxy Volume 2 krijgen volgend jaar versterking van Tommy Flanagan (Sons of Anarchy, Gladiator), die waarschijnlijk de rechterhand word van Yondu Udonta (Michael Rooker) en een rol gaat spelen rondom een bounty op Rocket Raccoon.

Tommy Flanagan

Ondertussen blijven de Russo’s (de regisseurs van Avengers: Infinity War) ons maar pesten met opmerkingen over het aantal karakters en wie er toch allemaal zou kunnen verschijnen in Infinity War:

Today, at Wizard World Cleveland Comic Con, the Russos kicked up some more dust. “The Russos also took a moment during the panel to correct a mistake they made earlier this year when describing the plot to the upcoming Avengers: Infinity War, which they are on board to direct,” Cleveland.com reports. “The movie features 68 distinct characters, not 67.”

20th Century Fox heeft zich ondertussen helemaal gerevancheerd voor Fan4stic met het succes van Deadpool (de film heeft inmiddels al 600 miljoen dollar opgehaald!) en kondigde nog twee release-data aan. Natuurlijk gaan de geruchten alle kanten op, maar je kan toch wel bijna met zekerheid zeggen dat Gambit (waarvan we nu echt zeker weten dat hij niet dit jaar uitkomt, de film start in ieder geval wel met de productie volgende maand) opschuift naar Oktober 2017 en de Deadpool-sequel Januari 2018 pakt.

Gambit start natuurlijk al dit jaar met filmen (en zou Oktober 2017 makkelijk moeten halen) en dit zou de producers van de Deadpool-sequel ook wat speelruimte geven om wellicht met nog wat meer budget een awesome vervolg met Cable en wellicht ook nog wel Domino neer te zetten. In 2017 zou dan The Wolverine 3 in maart moeten uitkomen en Gambit in oktober, met Deadpool 2 in januari 2018 en een nog onbekende Fox-X-Men-film in juli 2018. Dat word of een vervolg op X-Men Apocalypse die zich dan in de jaren 90 afspeelt en wellicht een adaptatie word van de Dark Phoenix Saga of een X-Force-film waar Gambit wellicht ook nog in op kan duiken na zijn eigen solo-film en Deadpool en Cable absoluut in zullen voorkomen. Als het een X-Force-film is, waar het steeds meer op begint te lijken met de aankondiging dat de schrijvers van het Deadpool-script er ook een aandeel in zullen hebben, dan zou het kunnen dat de X-Men-franchise even een paar jaartjes rust krijgt om ergens in 2019 of 2020 (2020 lijkt me logischer met al het Justice League en Infinity War-geweld) terug te komen met een nieuwe film met de nieuwe generatie X-Men die dit jaar worden geïntroduceerd in X-Men Apocalypse. Hieronder kun je nog een prachtige foto zien van Olivia Munn/Psylocke’s achterkant 🙂

Psylocke Back

Met deze nieuwe Fox-data leek het mij een uitstekend plan om nog eens een overzicht te geven wat er nou allemaal uitkomt de komende jaren (inclusief TV-series) op Marvel-gebied:

2016

8 Maart 2016: Agents of SHIELD Seizoen 3 keert terug!

18 Maart 2016: Daredevil Seizoen 2 op Netflix!

April/Mei 2016: Captain America Civil War

Mei 2016: X-Men Apocalypse FOX

Rest van 2016, nog geen release-datum voor: Marvel’s Luke Cage Seizoen 1, Marvel’s Most Wanted, Marvel’s Damage Control, FX’s Legion. Ook zal Agents of SHIELD wel met Seizoen 4 komen ergens in September-December dat dan weer tot aan Mei 2017 verder gaat en zijn er nog twee onbekende Marvel/ABC TV-series in de maak die ook wel in de loop van 2016 of 2017 zullen verschijnen.

2017

(Januari 2017): Agent Carter S3? Dit is nog een onzekerheidje, we zullen er ongetwijfeld deze week achter komen, want morgen is alweer de laatste aflevering van Seizoen 2.

Maart 2017: The Wolverine 3 FOX

Mei 2017: Guardians of the Galaxy Volume 2

Juli 2017: Spider-Man Reboot SONY/MARVEL

Oktober 2017: Gambit?! FOX

November 2017: Thor: Ragnarok

Rest van 2017: Marvel’s Iron Fist Seizoen 1, FX’s Hellfire. Het is nog niet zeker of Marvel’s The Defenders al in 2017 verschijnt, wellicht komen Marvel’s Jessica Jones Seizoen 2 of Marvel’s Daredevil Seizoen 3 eerder. Ook weten we nog niet of Agents of SHIELD een vijfde seizoen gaat krijgen.

2018

Januari 2018: Deadpool 2?! FOX

Februari 2018: Black Panther

Mei 2018: Avengers Infinity War Part I

Juli 2018: Ant-Man and the Wasp

Juli 2018: X-Force?! FOX

Rest van 2018: Marvel’s The Defenders en eventuele vervolgen op Marvel’s Daredevil, Marvel’s Luke Cage, Marvel’s Jessica Jones, Marvel’s Iron Fist en Marvel’s Agents of SHIELD en nog onaangekondigde Marvel-series.

2019

Maart 2019: Captain Marvel

Mei 2019: Avengers Infinity War Part II

Juli 2019: Inhumans

Rest van 2019: Vervolgen op Netflix en ABC-series en een eventueel vervolg op X-Men Apocalypse zoals ik al eerder aangaf.

2020

Mei 2020: Untitled MCU-film

Juli 2020: Untitled MCU-film

November 2020: Untitled MCU-film

Rest van 2020: Ongetwijfeld een vervolg op de Spider-Man Reboot, als die nog niet eerder uitgekomen is. Ik gok dat één van de onbekende 2020-films een Doctor Strange-sequel is en de tweede zal wel Guardians of the Galaxy 3 zijn, met wellicht nog een hele nieuwe potentiële franchise erbij (de Spider-Man Reboot is immers geen MCU-film, maar een Sony Marvel-film die zich in de MCU afspeelt).

Voorlopig zijn we in ieder geval nog niet van Marvel Studios en 20th Century Fox af.

Dan gaan we over op het TV-gedeelte met het belangrijkste nieuws van dit jaar toch wel: we weten eindelijk wie Danny Rand/Iron Fist gaat spelen. Er doken eerst geruchten op via That Hashtag Show (die onder andere met de Slingshot-casting in Agents of SHIELD kwam) dat Finn Jones, die Ser Loras Tyrell speelt in Game of Thrones, de rol van Danny Rand/Iron Fist ging spelen in Marvel’s Iron Fist en Marvel’s The Defenders. Jones’ rol als Ser Loras (ik zal geen boek-spoilers geven voor Game of Thrones, maar Loras komt er steeds minder in voor) word steeds kleiner en kleiner naarmate Game of Thrones vordert, het zou dus ideaal zijn om Finn Jones binnen te hengelen. Hij lijkt niet alleen op Danny Rand uit de comics en animatieseries, maar heeft ook al wat vechtervaring door zijn rol als ridder.

Het leken geruchten te blijven, maar al gauw bevestigden Entertainment Weekly, Heroic Hollywood en andere 100% betrouwbare bronnen dat het echt is. Marvel en Netflix wilden weliswaar geen statement geven, maar dat zou kunnen zijn omdat ze nog in contractbespreking zijn. Het zou de zelfde soort situatie kunnen zijn als met Benedict Cumberbatch, waarvan we ook al maanden van tevoren wisten dat hij Doctor Strange ging spelen, maar Marvel ook pas veel later bekend maakte wie Stephen Strange zou worden.

Danny RandImmortal_Iron_Fist__002_006Iron Fist Danny RandFinn+Jones+kMpMDVXVbIImFinnJones_IronFist

Daarmee is The Defenders-cast ook compleet!

marvel-netflix-defenders-cast

Dan nog naar de epische nieuwe Daredevil Seizoen 2-trailer met heel wat beelden van Elektra, Punisher komt ook nog kort voorbij en The Hand blijkt de big bad van het seizoen te gaan worden. Bekijk hieronder de DD S2 Punisher-trailer en DD S2 Elektra-trailer:

Ik gok op basis van deze informatie (en het feit dat de eerste episode Bang heet) dat The Punisher relatief veel te zien zal zijn in het begin van DD S2 (met bijbehorende origin story), gevolgd door een aantal episodes met Elektra en The Hand en wellicht een Elektra-Daredevil-Punisher-teamup aan het einde om Hells Kitchen te redden.

Dan springen we over naar de ABC-series. Vorige week werd wat info bekend gemaakt over Marvel’s Most Wanted, de Agents of SHIELD-spinoff rondom Mockingbird en Lance Hunter.

”Centers on Bobbi Morse (a.k.a. Mockingbird) and Lance Hunter of Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., two ex-spies and ex-spouses who are on the run with no friends, no S.H.I.E.L.D. and a long list of enemies looking to claim a bounty on their heads. Able to trust no one but each other, Bobbi and Hunter form an uneasy alliance with Dominic Fortune (Delroy Lindo), a rogue adventurer with a wealth of resources and even more adversaries, who agrees to protect them so long as they help him with his own agenda. These two heroes will help anyone in need, all while trying to uncover the conspiracy that put their own lives in jeopardy.”

Hopelijk word er binnenkort nog wat meer bekend wanneer Most Wanted moet verschijnen dit jaar, hoe het precies zit met Mockingbird en Lance Hunter in Agents of SHIELD Seizoen 3 en welke AOS-acteurs ook een rol zullen spelen in deze spinoff.

Nog maar een week te gaan en dan is Agents of SHIELD Seizoen 3 weer terug! Eerder kregen we al een promo te zien met o.a President Ellis, gloednieuwe Secret Warrior Yo Yo Rodriguez aka Slingshot, de terugkeer van Carl Creel/Absorbing Man, Gideon Malick en Ward/Hive, maar nu zijn er ook stills uit AOS S3E11 Bouncing Back online gezet met ook een synopis met wat er allemaal voor gaat komen in Agents of SHIELD S3 Part II:

”Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.: Bouncing Back (3/8) BIGGER THREATS LOOM AHEAD AS THE TEAM TRIES TO STRIKE DOWN HYDRA, ON THE MID-SEASON PREMIERE OF“MARVEL’S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.” ON ABC

“Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.” returns for a game-changing second half of Season Three, TUESDAY, MARCH 8 (9:00-10:00 p.m. EST) on the ABC Television Network. In the mid-season premiere, “Bouncing Back,” in the aftermath of his trip to Maveth, Coulson is more determined than ever to get to Gideon Malick and put an end to Hydra once and for all. Meanwhile, Daisy and the team encounter more Inhumans who have powers like they’ve never seen before, but will they be friends or enemies of S.H.I.E.L.D.? No longer able to keep powered people out of the public eye, Daisy and Mack press forward to find more Inhumans, building a team of secret warriors whose mission is to train and protect powered people. However, the growing presence of Inhumans proves to be a polarizing issue, and the S.H.I.E.L.D. team must face conflicting public opinions and defend their team from groups who have a more extreme ideology.

The divide between those who want to protect Inhumans and those who seek to destroy them is constantly widening, and Hydra, now strengthened by Grant Ward, looms once again. However, Ward is no longer the same villainous traitor that they once knew, and the team faces an all-new enemy, whose motivations, goals and strengths are unclear. Uncertain about who (or what) they are facing, the stakes for S.H.I.E.L.D. and their assembled group of Secret Warriors are higher than ever, bringing some members of the team closer together and driving others apart. Will S.H.I.E.L.D. be able to stop one of the most powerful Inhumans to walk the Earth?”

AOS S3E11 1 AOS S3E11 2 AOS S3E11 3 AOS S3E11 4 AOS S3E11 5AOS S3E11 6 AOS S3E11 8 AOS S3E11 9 AOS S3E11 10 AOS S3E11 11 AOS S3E11 12

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

https://hitaar.wordpress.com/2016/02/25/superman-iv-1987-road-to-batman-v-superman-dc-donderdag-16/

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

Advertenties

139 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.