Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

Door Hidde Heikoop

Inmiddels is het tweede seizoen van Agent Carter alweer afgelopen en morgen keert Agents of SHIELD gelukkig weer terug en natuurlijk wachten we ook in spanning af of Agent Carter nog een derde seizoen gaat krijgen (van Agents of SHIELD weten we sinds vorige week al dat het terugkomt met een vierde seizoen, waarschijnlijk weten we in mei meer over het lot van Marvel’s Agent Carter). Vandaag behandel ik Episode 5 t/m 7 gevolgd door Episode 8 t/m 10 volgende week, samen met de midseasonpremiere van Agents of SHIELD Seizoen 3 Deel 2.

Episode 5 The Atomic Job

Peggy word wakker gemaakt door Jason, die haar laat zien dat hij een soort Zero Matter-magneet is en op die manier ook weer een normaal lichaam kan krijgen in plaats van de geest die hij nu is. Peggy besluit dan ook om samen met Jarvis naar de plek te gaan waar Jane Scott’s lichaam (dat vol met Zero Matter zit) opgeslagen is. Ze zijn echter net te laat, want Frost en Chadwick zijn er al en stelen de Zero Matter voor hun neus weg (Frost absorbeert het en begint langzaam van het padje af te raken). Whitney wil vervolgens dat Calvin een atoombom gaat bemachtigen van Hugh Jones/Roxxon om een rift te creëren die meer Zero Matter maakt. Peggy en Jarvis horen dit en gaan terug naar huize Stark, waar Jason vertelt dat Frost gevaarlijk is en absoluut geen atoombom in handen mag krijgen.

AC 10

Ondertussen vraagt Sousa zijn vriendin Violet ten huwelijk en word hij later gefeliciteerd door zijn collega’s en Peggy, die hem snel vertelt wat ze van plan is. Ze gaan naar SSR-technicus Samberly die Peggy een Memory Inhibitor geeft (een apparaatje dat ervoor zorgt dat het geheugen van iemand telkens een paar seconden gereset word) die ze dan weer gebruikt om te infiltreren bij Roxxon om de toegangssleutel die ze nodig hebben te bemachtigen van Hugh Jones zelf die hem in zijn riem heeft verstopt.

AC 9

Whitney Frost heeft hulp nodig bij het vervoeren van de atoombommen en gaat samen met Chadwick naar haar ex-geliefde Joseph Manfredi van de Maggia-maffia (die nog even iemand flink in elkaar mept omdat hij volgens hem te veel staarde naar Whitney) om mannen in te huren voor die klus. Chadwick word steeds angstiger voor de krachten van zijn vrouw en moet wel meewerken met dit gevaarlijke plan.

AC 11

Peggy en Sousa hebben uiteraard ook hulp nodig bij het onschadelijk maken van de bommen en rekruteren Jarvis, Samberly en Rose voor hun heist. Door geklungel van Samberly komt Jarvis vast te zitten in de kamer met atoombommen en moet hij met behulp van Sousa de bommen onschadelijk weten te maken voordat Frost en haar Maggia-maffiosi ze af kunnen pakken. Terwijl Samberly probeert om zijn fout recht te zetten, vechten de awesome powervrouwen Peggy en Rose met Frost’s mannen. Samberly weet gelukkig gauw de juiste draadjes te verbinden om de deur open te krijgen en Jarvis is er ondanks zijn nervositeit in geslaagd om de bommen onschadelijk te maken. Peggy confronteert ondertussen Frost, die haar krachten op Peggy gebruikt en haar in een diepte laat vallen, waardoor ze doorboort word door een stuk ijzer.

AC 12

Frost en Chadwick ontsnappen, Rose en Samberly brengen de uraniumbuizen in veiligheid en Sousa en Jarvis brengen Peggy snel naar Violet (ze is immers een nurse en ze kunnen een normaal ziekenhuis niet vertrouwen door de wijdverbreide invloed van de Council of Nine), waar ze Peggy’s wond dichten en haar nog enigzins kunnen oplappen. Wat Violet zich echter wel realiseert is dat Sousa helemaal niet van haar houdt, maar juist van Peggy en ze verbreekt de verloving (dat is toch wel de kortste verloving ooit :))

Chadwick probeert tegen Frost in te gaan, maar die bedreigt hem, wat er weer voor zorgt dat Chadwick een noodbijeenkomst van de Council of Nine in het leven roept.

Episode 6 Life of the Party

Jason word bijna verleid om een rift vol met Zero Matter in te gaan als hij weer onzichtbaar word en net zo van het padje af te raken als Frost, maar Peggy schreeuwt zijn naam en hij keert weer terug naar de wereld. Peggy en Jason besluiten dat dit niet zo langer door kan gaan en ze moeten een apparaat gaan maken wat ervoor kan zorgen dat Jason weer permanent een lichaam krijgt. Daar hebben ze echter wel een Zero Matter-sample (Whitney Frost’s bloed) nodig en daar komt een oude bekende bij om de hoek kijken. Peggy kan natuurlijk nog lang niet zelf op pad in haar conditie en daarom bevrijden Peggy en Sousa Dottie Underwood uit haar FBI-gevangenschap om het bloed te verkrijgen.

Het plan werkt als volgt: Jarvis (in superincognitomodus met zijn bril) en Underwood gaan naar Chadwick’s fundraiser om Frost te prikken met een apparaatje waardoor ze het bloed kunnen bemachtigen. Dit gaat snel fout als Jarvis ontdekt word door Jack Thompson (Dottie slaagt er overigens wel in om het bloed te bemachtigen) en Dottie van de gelegenheid gebruikmaakt om mee te luisteren met de noodbijeenkomst van de Council of Nine. Frost demonstreert haar verworven krachten door een rat te absorberen en de Council besluit om haar gevangen te nemen. Dit gaat natuurlijk niet goed, Frost vermoord de helft van de Council (inclusief haar eigen echtgenoot Calvin) en dwingt Mortimer Hayes, de persoon die over de media-invloed gaat, om een coverup-verhaal te bedenken en Hugh Jones om al zijn Roxxon-faciliteiten aan haar over te dragen. De heren hebben weinig keuze en stemmen in en daarmee is Whitney Frost in één klap de leider van de Council en heel gevaarlijk voor de rest van de wereld.

AC 5AC 7

Dottie verbaast zich over wat ze zojuist allemaal heeft gezien, maar voordat ze kan ontsnappen word ze ontdekt door Vernon Masters en moet ze met zijn mannen vechten om niet opnieuw gevangengenomen te worden door Masters. Peggy en Sousa hebben ondertussen een intiem moment (Sousa heeft geen contact meer met Violet), maar voordat ze iets kunnen doen, worden ze wakker geschud door een lichaam dat Dottie uit een raam gooit. Het lijkt erop dat Dottie kan ontkomen, maar Thompson komt Masters helpen en ze weten haar te vangen.

AC 6AC 8

Het lijkt er dan op dat het hele plan mislukt is, maar Jarvis ontdekt dat Dottie het buisje bloed heeft laten vallen in het gevecht en ze zijn dus niet helemaal terug bij af. Dottie word echter ondertussen wel weggevoerd door Frost’s mannen en Peggy is ook weer niet zo harteloos dat ze Dottie zomaar achterlaat.

Episode 7 Monsters 

Dottie word vastgehouden op de Chadwick Ranch, waar ze eerst onsuccesvol word gemarteld (ze heeft natuurlijk training in Rusland gehad, dus ze breekt helemaal niet) door Vernon Masters. Als Whitney Frost echter haar krachten gebruikt, kan Dottie het niet langer aan en moet ze wel vertellen dat Jason Wilkes nog leeft en weer een lichaam heeft door Zero Matter. Vervolgens activeert Frost Dottie’s GPS-zender, waardoor Peggy en de groep haar kunnen vinden en ze in haar val kunnen lopen.

Jason heeft ondertussen zijn apparaat voltooit, is er in geslaagd om zijn lichaam weer te herstellen en steelt snel een kus van Peggy die hem beantwoord. Ana Jarvis realiseert zich dat Peggy en haar echtgenoot Edwin met gevaarlijke dingen bezig zijn en wacht in spanning af op hun terugkomst tijdens een diner met Wilkes die in zijn apparaat moet blijven om niet te verdwijnen.

Sousa krijgt bezoek van Masters, die door Frost gestuurd is om de uranium te bemachtigen die ze nodig heeft om een rift te openen en meer Zero Matter te bemachtigen. Sousa wil die natuurlijk niet aan de corrupte Masters geven en betaalt daar een prijs voor: een aantal gemaskerde mannen slaan hem namelijk die nacht in elkaar.

AC 1 AC 2

Jarvis en Peggy zijn onderweg naar de Chadwick Ranch en hebben een gesprek over Peggy’s liefdesleven wat nu ineens gecompliceerd is geworden door Wilkes en Sousa die allebei iets voor haar voelen. Peggy is er een beetje van in de war en weet niet zo goed wat ze ermee aan moet. Eenmaal aangekomen bij Dottie’s gevangenis gebruiken ze een Stark-uitvinding genaamd de Jitterbug (het deed mij erg denken aan de subwoover-achtige apparaten uit Incredible Hulk die geluidsgolven produceren) om de Maggia-mannen uit te kunnen schakelen, maar Jarvis typt per ongeluk de verkeerde code voor de langzame stand in en ze worden gevangen. Ze weten zich echter weer te bevrijden als de Jitterbug even later toch afgaat. Whitney Frost is er niet en als ze vervolgens Dottie bevrijden, vertelt ze dat het allemaal een grote afleidingsmanoeuvre was, want Frost is op weg naar huize Stark om Wilkes gevangen te nemen.

Ana Jarvis is een beetje dronken van het diner met Wilkes en schakelt per ongeluk het alarm uit, waardoor Frost naar binnen kan komen. Jason absorbeert per ongeluk wat Zero Matter van Frost, waardoor hij permanent zijn lichaam weer terug heeft. Wilkes valt flauw en Manfredi stopt hem in de auto. Ana probeert Frost en Manfredi te stoppen, maar als Peggy en Jarvis aankomen, schiet Frost Ana in haar buik als afleiding om weg te kunnen komen.

AC 3 AC 4

Jarvis en Peggy gaan als de wiedeweerga naar het ziekenhuis met Ana en in alle commotie bevrijd Dottie zichzelf en ontkomt ze (de weg openlatend voor een rol in een eventueel derde seizoen). Het is inmiddels al weer ochtend en Peggy belt naar de SSR om Sousa te vertellen wat er allemaal gebeurd is, maar ze krijgt Masters aan de lijn die de SSR heeft overgenomen nu Sousa helemaal bont en blauw is geslagen door zijn mannen. Ana word nog steeds geopereerd aan haar verwondingen en Jarvis wacht bezorgd af, terwijl Peggy zijn hand vasthoudt.

Volgende week dus de ontknoping van Agent Carter Seizoen 2 met Episode 8 t/m 10 (waarin Howard Stark ook weer terugkeert) en ik hoop toch wel dat er nog een derde seizoen in zit voor deze serie, want de SSR is nog niet omgetoverd tot S.H.I.E.L.D en we weten nog te weinig over Peggy’s rol tussen pakweg 1950 en 1989 (zie Ant-Man voor die scéne met een jonge Hank Pym). Er beginnen al geruchten te ontstaan dat ABC heeft besloten om Agent Carter Seizoen 3 door te laten gaan, maar we moeten helaas nog even wachten tot een officiële bekendmaking.

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

https://hitaar.wordpress.com/2016/03/03/superman-returns-2006-road-to-batman-v-superman-dc-donderdag-17/

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

Advertenties

133 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.