Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

on

Door Hidde Heikoop

Even nog wat kort nieuws voordat we de epische Vixen-Arrow-episode (en een hele belangrijke episode voor dit seizoen) en animatie-serie gaan bespreken: Bug Eyed Bandit (die we eerder zagen in de The Flash Seizoen 1 Episode 18, de Atom/Felicity-crossover) komt voor in Arrow Seizoen 4 Episode 17 Beacon of Hope, Eddie Thawne en Pied Piper keren terug in de timetravel-episode The Flash Seizoen 2 Episode 17 Flash Back en Episode 9 van Legends of Tomorrow word heel bijzonder, want Sara, Ray en Kendra komen vast te zitten in de jaren 50 en aangezien ze maanden moeten wachten voordat de Waverider terugkeert, doen Ray en Kendra zich voor als een koppel (en dat zijn ze eigenlijk ook echt sinds Episode 7 na de kus, daar kom ik later op terug in DC DINSDAG volgende week) en verandert Sara haar eigen tijdslijn door zich al in de jaren 50 bij de League of Assassins aan te sluiten en daar zien we Ra’s Al Ghul (Matt Nable) als zijn ”jongere zelf” weer.

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taken Deel 1

Felicity probeert de chip die Curtis Holt voor haar heeft gemaakt om weer te kunnen lopen, maar helaas gaat dat niet meteen goed, ze valt en Oliver en Curtis’ echtgenoot en revalidatietherapeut vangen haar op. Ze is teleurgesteld dat de chip niet werkt en ze gaan naar de parkeergarage. Daar komt Damien Darhk hen tegemoet lopen die gelijk even onthult dat hij William heeft en eist dat Oliver uit de race om het burgemeesterschap stapt en zijn vrouw Ruvé Adams aanbeveelt voor het burgemeesterschap. Oliver is nu natuurlijk ook gedwongen om te vertellen aan Felicity dat William zijn zoon is en ze begeven zich snel naar Arrow HQ om een plan te bedenken om William terug te krijgen.

arrow-season-4-photos-7arrow-season-4-photos-10arrow-season-4-photos-11arrow-season-4-photos-12

Samantha Clayton, Williams moeder, weet natuurlijk nog niet dat hij de Green Arrow is en het blijkt dat William uit het niets ontvoerd is door iemand (aan het eind van de episode word onthult dat Malcolm Merlyn hierachter zat en Thea wil hem nooit meer zien, wat natuurlijk best logisch is voor al de shit die hij geflikt heeft over de jaren). Oliver vertelt dan ook dat hij The Green Arrow is en dat hij er alles aan gaat doen om William terug te krijgen en neemt Samantha mee naar beneden. Het team weet natuurlijk dat ze Darhk niet zelf kunnen stoppen, Thea’s immuniteit is weg nu haar bloedlust is verdwenen met de Lotus, en Oliver weet nog wel iemand die ze kan helpen: Mari McCabe aka Vixen uit Detroit. Daar had Oliver een ”animated encounter” mee vorig jaar 😉

Vixen Seizoen 1 Een animatie-serie in de Arrowverse

vixen-animated-live-action

Een tijdje terug werd een kleine animatieserie (van zo’n 30 minuten op de Amerikaanse website CW Seed, waar je helaas niet bij kan hier in Nederland, maar er zijn natuurlijk wat illegale manieren om het alsnog te bekijken) gemaakt om het karakter Vixen, die in de comics ook lid is van de Justice League en een magisch karakter, iets wat Arrow steeds meer aan het introduceren is en dat zie je natuurlijk vooral dit seizoen met Damien Darhk en de flashbacks naar Lian Yu. Er werd dit jaar ook bekendgemaakt dat Vixen Seizoen 2 eraan komt en dat het mogelijk is dat Vixen misschien wel een eigen televisie-serie krijgt naast The Flash, Arrow en Legends of Tomorrow of een vast lid van de Legends of Tomorrow word in een eventueel tweede seizoen van Legends of Tomorrow.

Mari McCabe (haar stem word vertolkt door Megalyn Echikunwoke, die ook de live-action versie van Vixen speelt) is een modedesigner die op zoek is naar haar echte identiteit, aangezien ze opgegroeid is in een pleeggezin in Detroit en haar echte ouders zijn omgekomen in Afrika toen ze nog heel jong was en ze weet dus vrij weinig van haar familie. Het enige wat ze nog heeft is een ketting, de Tantu Totem, die haar magische dierenkrachten geeft zoals een arend die haar kan laten vliegen, een panter waardoor ze zich kan camoufleren en een spin die haar op muren kan laten klimmen. Kortom, ze is een van de krachtigste supermensen in de wereld. Het duurt dan ook niet heel lang voordat andere superhelden horen van haar: Arrow en The Flash. Mari moet vluchten voor een paar ingehuurde schurken en haar krachten, die zich voor het eerst activeren via haar ketting, gebruiken om weg te komen nadat ze probeerde om meer informatie over de Tantu Totem en haar echte ouders te vinden door middel van Professor Macalaster, waarvan later blijkt dat hij voor haar zus werkt, Kuasa, die machtswellustig is en de ketting waarvan ze vind dat het haar ”rechtmatige eigendom” is, probeert te bemachtigen. Ondertussen geeft Cisco Mari natuurlijk een superheldennaam, Vixen, en zijn Barry en Cisco verbaasd over de eerste metahuman (ze is eigenlijk niet echt een metahuman, want ze is niet in aanraking gekomen met de Particle Acclerator Explosion, haar krachten werken meer door haar ketting die ze altijd om heeft) buiten Central City, wat er gelijk voor zorgt dat we weten wanneer de animatieserie plaatsvind in de Flarrowverse Timeline.

vixen-seriesvixen-series-arrow-flashvixen-series-cisco-flash

De animatieserie werd in September 2015 gereleased en Arrow draagt hierin nog zijn normale kostuum en het speelt zich dus ook af voordat hij zich bij de League of Assassins aansluit. Barry en Cisco noemen al de eerste metahuman buiten Central City en dit was eigenlijk Deathbolt, die we in Arrow Seizoen 3 Episode 19 zagen en even later nog zagen in The Flash Seizoen 1 Episode 22 Rogue Air. Je kunt dus concluderen dat de Vixen-serie zich ongeveer afspeelt rondom Episode 14/15/16 van Arrow en laat Arrow Seizoen 4 Episode 15 nou net het debuut zijn van live-action Vixen. Het klopt precies met de timeline van Arrow Seizoen 3, want in Episode 14 The Return is Oliver met Thea op Lian Yu en hij zou dus makkelijk voordat Episode 15 Nanda Parbat begint nog in Detroit geweest kunnen zijn om samen met Barry naar Vixen op zoek te gaan. Dit zou dus ook betekenen dat Vixen al een jaar haar krachten gebruikt, wat ook best wel awesome is, aangezien ze toen ze haar krachten pas net had Arrow en The Flash al makkelijk kon overpoweren.

Arrow en The Flash proberen Vixen ervan te overtuigen om hun hulp te accepteren (zij denkt juist dat ze haar proberen te vangen), maar ze weet ze af te schudden met haar krachten en gaat opnieuw naar Professor Macalester, die haar uitlevert aan Kuasa. Mari kan de totem niet verwijderen van haar nek en Kuasa besluit om haar neer te laten schieten en mee te nemen naar hun geboortedorp in Afrika. Daar vertelt Kuasa dat zij was gekozen om de totem te beschermen nadat hun ouders waren vermoord en het dorp verwoest was en ze probeert de band die Mari met de totem heeft te verbreken met een giftige spin die Mari bijt. Dat werkt niet, maar als Mari probeert te vluchten en flauwvalt, lukt het Kuasa toch om de totem te claimen. De dierengeesten maken Mari wakker en vertellen haar dat zij wel de echte gebruiker van de totem is en Mari keert terug naar het dorp om Kuasa en haar volgers te verslaan met haar awesome krachten. Ze gaat terug naar Detroit en besluit om een superheldin te worden, met de eventuele support van Arrow en The Flash die haar opnieuw bezoeken en beloven dat ze haar zullen helpen als ze hulp nodig heeft.

Vixen Seizoen 1 Easter Eggs

 • The “52” million dollar question? An obvious reference to the New 52 comic line, a staple in the Arrow-verse as it is the writers favorite line and where they draw
 • Speaking of ‘the usual references’, Big Belly Burger also gets a mention here. It’s apparently the favorite place to eat for all past and future heroes
 • “Central City, where crazy is the new normal”. This also places the show as not long after the Meta-human outbreak at the start of The Flash.
 • Besides Stephen Amell and Grant Gustin making appearances to lend their voice to Green Arrow and Flash, Carlos Valdes and Emily Bett Rickards also return as voice cameos as Cisco and Felicity
 • Starling City, Central City … Detroit. It might not be as glamorous, but at least we finally have a hero/heroine protecting a real city.

Quotes:

 • “Normally, this is where I’d say ‘my eyes are up here’” – Mari to Dr Macalester while he inspects her necklace
 • “I really need to start drinking right now” – Chuck after he sees Mari pick up a table
 • “Because she is a fox, check out that hotness!!!” – Cisco making us laugh as always
 • “A Meta-human outside of central city could be something… more” – Flash making a joke about Arrow’s usual opening monologue
 • “I know I know, I failed my city” – Mari making fun of Green Arrow’s old catchphrase
 • “I know he seems cold and off putting, but once you get to know him… well then he’s definitely cold and off putting” – Flash talking about Green Arrow
 • “Usually when I meet a meta for the first time, I get beat up a little” – Flash
 • “I’m pretty sure you’re the ‘history of mental illness in our family’” – Mari to Kuasa
 • “We will stand with you as long as you stand with us” – Animal Kingdom, and basically the whole theme of the show.
 • “Cisco has been calling you vixen… not that there’s any Cisco affiliated with me” – Flash totally giving away the fact that he works with someone named Cisco

Exchange #3

 • Flash: ”I kind of have a rapport with Meta-humans”
 • Arrow: “You throw them in your pipeline prison..”

Exchange #2

 • Kuasa: “You understand”
 • Mari: “Nope! Not at all, bye!”

Exchange #1

 • Arrow: “Were you and felicity separated at birth?”
 • Flash: “ I hope not, cause if we had been, that kiss would have been weird!”
 • Arrow: “… You kissed her?”
 • Flash: “You know what, I gotta run!”

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taken Deel 2

Arrow -- "Taken" -- Image AR415b_0043b.jpg -- Pictured: Megalyn E.K. as Vixen -- Photo: Bettina Strauss/ The CW -- © 2016 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

We ontmoeten Vixen, die wat criminelen stopt, en Green Arrow roept haar hulp in om zijn zoon terug te vinden. Ze gaan terug naar Arrow HQ (Laurel is nog even in de war van het feit dat Oliver een kind heeft verwekt toen hij nog een relatie met haar had, maar wist ook wel dat hij niet altijd trouw aan haar was) en Mari vraagt aan Samantha of ze iets heeft van William zodat ze hem kan vinden met haar krachten. Ze vind een spoor en Vixen en Team Arrow gaan naar de plek toe, terwijl Samantha Oliver verdedigt tijdens een gesprek met Felicity, die helemaal down is nu ze weet dat Oliver opnieuw tegen haar gelogen heeft en het is natuurlijk niet zomaar iets om een zoon voor iemand verborgen te houden. Vixen probeert Darhk te stoppen met haar krachten, maar hij is toch net iets krachtiger en weet ook de rest van het team in zijn greep te houden. William blijkt al over te zijn gebracht naar een andere plek en het team moet op zoek naar een andere manier om Darhk te stoppen.

arrow-season-4-photos-2 arrow-season-4-photos-3

arrow-season-4-photos-13arrow-season-4-photos-13arrow-season-4-photos-18 arrow-season-4-photos-20

Mari gaat samen met Captain Lance, die gezien heeft hoe Darhk’s totem eruit ziet, op zoek naar een manier om Darhk’s krachten weg te nemen, terwijl de rest van het team een tactisch plan bedenkt. Ze gaan opnieuw op weg om er ditmaal wel in te slagen om William terug te krijgen. Vixen vliegt door het dak en jat Darhk’s totem om hem te vernietigen met haar gorilla-krachten, terwijl Oliver en de rest Darhk en zijn mannen succesvol verslaan. Darhk word opgepakt, William (die nu ineens veel meer fan is van de Green Arrow dan The Flash :)) word naar zijn moeder gebracht op het politiebureau, terwijl Oliver en Thea tevreden toekijken. Oliver neemt afscheid van Vixen en Samantha en Oliver hebben besloten om William een normale kindertijd te geven door hem ver weg te laten opgroeien met zijn moeder Samantha en Oliver spreekt een emotionele boodschap in waarin hij uitlegt dat hij The Green Arrow is en Williams vader en waarom ze de beslissing hebben genomen. Dan word hij geconfronteerd door Felicity: ze kan niet langer zijn verloofde zijn en met hem zijn als hij dingen blijft verzwijgen en als ze zich realiseert dat de bio-chip van Curtis begint te werken, loopt ze letterlijk weg uit Olivers leven.

Dan nog de flashback naar Lian Yu: Oliver en Taiana en de rest van de gevangenen worden achtergelaten bij het wezen dat het dode lichaam van Conklin heeft bezeten en Oliver word beschermd door Constantine’s tattoo en krijgt toestemming om de grot binnen te gaan waar het wezen uitkomt.

Arrow Seizoen 4 keert terug op 23 Maart met Episode 16 Broken Hearts, waarin Carrie Cutter aka Cupid terugkeert en Damien Darhk in de rechtbank moet verschijnen. Bekijk hieronder alvast een promo voor de terugkeer:

Later vandaag behandel ik nog Legends of Tomorrow Episode 6, wat eigenlijk een directe vooruitblik is naar Star City 30 jaar later in 2046 met de 60-jarige Oliver Queen met 1 arm, een nieuwe Green Arrow genaamd Connor Hawke en een nieuwe Deathstroke. Ook blik ik terug op Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 waarin Toyman, de vader van Winn, White Martian en Bizarro Supergirl voorkomen en goed nieuws: Supergirl Seizoen 2 lijkt eraan te gaan komen!

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

https://hitaar.wordpress.com/2016/03/07/agent-of-shield-s3b-sneak-peeks-sony-werkt-aan-standalone-venom-spinoff-shang-chi-in-marvels-iron-fist-en-stallone-cameo-in-gotgv2-marvel-maandag-50/

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

Advertenties

110 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.