Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

on

Batman Begins

De film begint op een groot landhuis waar een jonge Bruce Wayne in een put valt. Terwijl zijn speelgenootje Rachel Dawes hulp haalt, ligt hij op de bodem van de put en wordt hij “aangevallen” door vleermuizen. Hierna heeft hij regelmatig nachtmerries over vleermuizen.

Nadat ze halverwege een operavoorstelling het theater verlaten omdat de jonge Bruce bang wordt door de als vleermuizen verklede acteurs, worden zijn ouders neergeschoten door een zwerver. Bruce wordt op het politiebureau opgevangen door agent Jim Gordon(Gary Oldman) die hem vertelt dat de zwerver, Joe Chill, is opgepakt. Butler Alfred Pennyworth (Michael Caine) neemt de jongen mee naar huis en zorgt voor hem. Zolang Bruce nog te jong is, zal het werk van zijn vader worden voortgezet door de medewerkers van diens bedrijf, onder leiding van William Earle (Rutger Hauer).

Als jaren later de zwerver in aanmerking komt voor vervroegde vrijlating omdat hij de politie informatie had gegeven in een andere zaak, gaat Bruce naar de rechtbank met het idee hem neer te schieten – hij had immers zijn ouders neergeschoten. Hij krijgt echter de kans niet, en Rachel Dawes (Katie Holmes), die nu Gotham City Assistant District Attorney is, legt hem het verschil uit tussen wraak en gerechtigheid. Bruce Wayne vertrekt uit Gotham City, en hij wordt tijdens zijn reizen opgepikt door een lid van The League of Shadows, een groep ninja’s, onder leiding van Ra’s al Ghul, die hem leert hoe onzichtbaar en onoverwinnelijk te zijn. Als hij zijn training voltooit, blijkt het genootschap echter van een soort te zijn dat beschavingen die ten dode opgeschreven zijn ten onder doet gaan. Het door misdaad bedorven Gotham City is hun volgende doel. Bruce weigert mee te werken en ontsnapt na een gevecht waarbij Ra’s al Ghul gedood wordt. Zijn leermeester Ducard weet hij nog te redden voor het klooster van het genootschap in vlammen opgaat. Hierop keert Bruce terug naar Gotham City om het daar op te nemen tegen de slechteriken.

Hij verzint zijn nieuwe alter ego: Batman. Als een symbool is hij onoverwinnelijk, als Bruce Wayne is hij “maar een mens”. Met Alfreds hulp bouwt hij in een grot onder het landhuis een geheim hoofdkwartier: The Batcave. Dankzij zijn vaders vriend, Lucius Fox, die nu dankzij de aalgladde Earle nog maar een lage positie heeft in het bedrijf, weet hij aan materialen te komen, zoals een pantser en een speciale wagen. Ook neemt hij contact op met een van de weinige eerlijke politiemannen in de stad: Gordon, die inmiddels brigadier is. Hij neemt het op tegen Falcone (die drugs smokkelt en mensen omkoopt) maar komt erachter dat er een veel duisterder tegenstander is, the Scarecrow (Cillian Murphy). Deze is in opdracht van Ra’s al Ghul bezig de watervoorraad van Gotham City te vergiftigen met een gif dat enge visioenen en angstaanvallen veroorzaakt. Bruce snapt eerst niet hoe dit mogelijk is daar hij Ra’s al Ghul heeft gedood, maar ontdekt dan dat Ducard de echte Ra’s al Ghul is, en de man die Bruce doodde slechts een stand-in was.

Batman kan Scarecrow vangen, maar wordt vervolgens in zijn huis geconfronteerd door Ra’s al Ghul. Deze onthult zijn ware plan: hij en The League of Shadows willen met het gif Gotham City ten onder laten gaan aan angst. Dit omdat de stad te corrupt en te decadent geworden is. Dit doen ze al eeuwen. Het gif heeft tot nu toe nog geen slachtoffers gemaakt daar het alleen werkt als men het inademt, maar Ra’s wil met een gestolen apparaat dat sterke magnetronstralen uitzendt de hele watervoorraad in een keer laten verdampen zodat Gotham gevuld wordt met een giftige mist. Ra’s steekt Bruce’ huis in brand, en het is enkel dankzij Alfred dat Bruce ontkomt. Ondertussen begint de League met hun aanslag door alle gevangenen in het asylum vrij te laten.

Ra’s verplaatst het apparaat middels een gekaapte trein naar de centrale wateropslag. Batman geeft Gordon de Batmobile om de trein te stoppen, en gaat zelf aan boord om Ra’s te bevechten. Gordon schiet met de wapens van de Batmobile de steunpilaren van de rails kapot, en de trein botst in een gebouw. Ra’s komt bij de explosie om het leven.

Nu het gevaar is geweken wordt Batman erkend als een publieke held. Gordon informeert hem over een nieuwe vijand, die de gewoonte heeft om speelkaarten met een Joker achter te laten op de plaats van zijn misdaden.

The Dark Knight

De film begint met een bende met clownsmaskers, die in opdracht van de Joker een maffiabank beroven en vervolgens elkaar één voor één vermoorden. De laatste overlevende blijkt de Joker zelf te zijn. De nacht daarop verstoren enkele Batman-imitators een ontmoeting tussen een criminele bende geleid door Chechen en de Scarecrow. De echte Batman duikt op en voorkomt dat de situatie uit de hand loopt. Zijn pak wordt daarbij echter ernstig beschadigd door een rottweiler en hij vraagt aan Lucius Fox een nieuw en beter kostuum, dat lichter is en meer beweeglijkheid biedt. Fox waarschuwt Bruce dat dit pak wel minder bestand is tegen kogels en messteken.

Intussen is Luitenant James Gordon vastberaden om samen met de nieuwe officier van justitie, Harvey Dent, vrijwel de hele georganiseerde misdaad uit Gotham voor de rechter te dagen. Batman en Gordon overwegen de mogelijkheid dat Dent zo de held wordt die Batman niet kan zijn. Tegelijkertijd concurreert Batmans alter ego Bruce Wayne met Harvey voor de liefde van Rachel Dawes. Noch Dent, noch Gordon zijn echter op de hoogte van het feit dat Batman en Wayne dezelfde persoon zijn.

Ook via zijn bedrijf, Wayne Enterprises, doet Bruce zijn duit in het zakje. Men start hier onderhandelingen met de controversiële Chinese zakenman Lau om toegang te krijgen tot zijn boekhouding en een link te kunnen leggen met de maffia. Lau blijkt de tegoeden van de bendes veilig naar Hong Kong te hebben doorgesluisd om Gordon te snel af te zijn. Wanneer Lau moet vluchten, reist Batman hem achterna naar China. In samenwerking met Lucius Fox slaagt hij erin Lau te ontvoeren en uit te leveren aan de politie.

Nu Lau in de cel zit, ziet de Joker zijn kans om de onderwereld in zijn handen te krijgen. Hij sluit een deal met de maffia, vermoordt een Batman-imitator en stuurt een videoboodschap naar de media. Hierop verklaart hij dat zolang Batman zich niet aangeeft, hij elke dag mensen zal vermoorden. Hij maakt zijn dreigement waar en doodt daarbij rechter Surrillo en politiecommissaris Loeb; een aanslag op Harvey Dent tijdens Bruce Wayne’s fundraiser mislukt vervolgens nipt door de tussenkomst van Batman. Daarop vermoord de Joker twee agenten met de namen Patrick Harvey en Richard Dent, waarmee hij aangeeft dat hij nog niet klaar is met Harvey Dent. Tevens plaatst Joker een overlijdensadvertentie van de burgemeester in de krant. Gordon en Batman maken hieruit op dat er een aanslag gepleegd zal worden op de burgemeester tijdens de herdenkingsceremonie van commissaris Loeb. Ondanks de bewaking weet de Joker met zijn manschappen te infiltreren in de ceremonie, maar voordat hij de kans krijgt de burgemeester te vermoorden komt Gordon tussenbeiden, waardoor hijzelf wordt neergeschoten. Naar aanleiding van Gordon’s dood besluit Bruce Wayne zijn ware identiteit te onthullen, maar dan maakt Harvey in een tv-uitzending bekend dat híj Batman is, en hij wordt gearresteerd. Dit is onderdeel van zijn plan om de Joker uit zijn schuilplaats te lokken. De Joker tracht Harvey te vermoorden terwijl deze naar de gevangenis wordt geëscorteerd, maar Gordon (die zijn dood in scène had gezet) en Batman komen tussenbeide. De Joker wordt gearresteerd en meegenomen naar de MCU . Harvey wordt met een auto naar het justitiegebouw gebracht, maar komt nooit aan op zijn bestemming. Wanneer de Joker wordt ondervraagd, vertelt hij Batman dat hij Rachel en Harvey door de maffia heeft laten ontvoeren en naar de twee uiteinden van de stad heeft laten brengen. Beiden zullen op precies hetzelfde tijdstip worden gedood, en Batman kan ze onmogelijk allebei redden. Batman besluit Harvey te redden, terwijl Gordon en de politie achter Rachel aan gaan.

De Joker heeft echter de adressen omgewisseld, zodat in werkelijkheid Batman zich naar Harvey haast en de politie naar Rachel. Met behulp van een vooraf geplaatste telefoonbom ontsnapt de Joker en neemt hij ook Lau met zich mee. Batman redt Harvey net op het moment dat het gebouw waar hij in zit wordt opgeblazen. De ontploffing verbrandt echter de linkerhelft van Harveys gezicht, daar deze in contact was geraakt met benzine tijdens Harvey’s poging om te ontsnappen. Gordon bereikt Rachel niet op tijd en ze komt om in de explosie.

In het ziekenhuis hoort Harvey over het verlies van Rachel, en geeft de maffia, de Joker en Gordon de schuld. Chechen en zijn bende ontmoeten de Joker in een loods, waar Lau vastgebonden zit op een enorme stapel maffiageld. Joker verklaart Chechen dat Gotham nu zijn stad is, steekt het geld in brand en laat Chechen aan zijn honden voeren. Ondertussen is er een televisieshow gaande, waarin Coleman Reese, een medewerker van Wayne Enterprises, de identiteit van Batman wil onthullen. De Joker belt hierop deze televisieshow en meldt dat als deze verklikker niet binnen een uur wordt vermoord, hij een ziekenhuis opblaast. Daardoor ontstaat paniek en worden alle ziekenhuizen ontruimd. Dit geeft de Joker de kans om in Harvey’s kamer te geraken en hem te overtuigen om alle “schuldigen” aan Rachels dood te vermoorden.

Harvey wordt vervolgens “Two-Face” en neemt één voor één wraak op de bendeleden en corrupte politieagenten die verantwoordelijk waren voor de dood van Rachel. Hij tost telkens met zijn halfverbrande munt om hun lot te bepalen daar dit voor hem de laatste ware manier van rechtvaardigheid is: hij geeft hen immers evenveel kans als Rachel had om aan hun gruwelijk lot te ontkomen. Daarbij vermoordt de corrupte agent Wuertz, die hem ontvoerd had, alsook godfather Sal Maroni. De Joker heeft meer geluk: de munt valt voor hem op de “goede” kant en hij mag blijven leven, net als agente Ramirez, die eerder Rachel ontvoerde.

De Joker stuurt een boodschap naar de wereld waarin hij verklaart dat hij nu heerst over Gotham. De enige manier voor de burgers om te ontsnappen is via twee schepen. Het ene schip wordt gevuld met gewone burgers, het andere met gevangen criminelen. De Joker heeft deze schepen echter van bommen voorzien, en geeft de passagiers van beide schepen de kans zichzelf te redden door het andere schip op te blazen. Uiteindelijk besluiten beide groepen afzonderlijk van elkaar, ondanks gruwelijke spanning, de ander niet op te blazen. Batman spoort de Joker in het gebouw waar deze zich schuilhoudt, en het komt tot een groot gevecht waarbij SWAT-teams en de handlangers van de Joker betrokken raken. De Joker en Batman vechten, waarbij de Joker uit het gebouw valt, maar Batman kan hem nog tijdig redden. Deze actie en het feit dat geen van de boten was geëxplodeerd, zou het ongelijk van de Joker bewijzen, die meende dat iedereen au fond even slecht was als hijzelf.

Maar de Joker heeft nog een laatste troefkaart: nu hij Harvey in een monster veranderd heeft, zou het vertrouwen van het publiek in Harvey wel eens kunnen vergaan. Ook zullen de honderden criminelen die hij in de cel heeft gezet worden vrijgelaten. Batman moet Harvey proberen te redden en vlucht terwijl de Joker wordt gearresteerd door eenSWAT-team (zijn laatste scène in de film).

Batman gaat op zoek naar Gordon. Hij vindt Gordon en zijn familie, samen met Two-Face, in het gebouw waar Rachel omkwam. Omdat hij een deel van de schuld van de dood van Rachel op Gordons schouders legt, besluit Harvey ook diens lot met een muntstuk te bepalen. Omdat Batman tussenbeide probeert te komen, gooit hij de munt ook op voor hem. De “slechte”, zwartgeblakerde kant komt vanboven te liggen, waarna Harvey Batman neerschiet. Daarop beslist hij de munt voor zichzelf op te gooien, maar nu bekomt hij wel het resultaat dat hij mag blijven leven. Tenslotte is het de beurt aan Gordons zoontje, maar net als Dent zijn muntstuk opgooit, wordt hij uit het raam van het gebouw gegooid door Batman, die de kogel heeft overleefd. Batman overleeft de val, maar Two-Face sterft. Terwijl Harvey levenloos op de grond ligt, overtuigt Batman Gordon ervan om hem alle schuld te geven van Harveys daden zodat de stad Harvey altijd als de grote held zal blijven zien. Als men immers zou ontdekken dat hun “symbool van rechtvaardigheid” vervallen is tot corruptie, zouden de inwoners van Gotham mogelijk alle hoop verliezen en heeft de Joker alsnog gewonnen. Gordon stemt toe. Aan het eind van de film begint de klopjacht op de zogenaamde “moordenaar” van Harvey Dent en diens slachtoffers.

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

 

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

ROAD TO WORLD’S FINEST

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

THE FLASH S2/ARROW S4/LEGENDS OF TOMORROW S1

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

https://hitaar.wordpress.com/2016/03/17/legends-of-tomorrow-seizoen-1-episode-8-racist-fifties-and-hawk-monsters-dc-donderdag-19/

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

Advertenties

91 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.