E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Ronde van Vlaanderen OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #1

Door Hidde Heikoop

Het is weer een nieuw jaar en dat betekent een nieuwe editie van Op weg naar de Tour de France. Hierin bespreek ik alle World Tour-koersen tot aan de start van de Tour de France die dit jaar start met een normale etappe vanaf de Mont Saint Michel en in het teken zal staan van D-Day, want die eerste etappe zal eindigen bij één van de stranden van de landing in Normandië: Utah Beach.

Vandaag bespreek ik de E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Ronde van Vlaanderen en later ook Parijs-Roubaix die op het moment van schrijven van start is gegaan.

E3 Harelbeke 2016

E3 1

Acht koplopers met onder anderen de Nederlanders Wouter Wippert en Sjoerd van Ginneken ontsnapten aan het begin van de koers van 206 kilometer, maar hun rol was al ver voor de finale uitgespeeld. Een versnelling van Tom Boonen op de Taaienberg leverde met nog zo’n zeventig kilometer te gaan een zeer sterk achtervolgend groepje op die naast Boonen bestond uit Zdenek Stybar, Matteo Trentin, Niki Terpstra, Tiesj Benoot, Jürgen Roelandts, Sep Vanmarcke, Cancellara, Daniel Oss en Boom.

Drievoudig winnaar Cancellara (die aan zijn laatste seizoen als prof bezig is) viel door materiaalproblemen weg vooraan en terwijl de Zwitser een lange achtervolging opzette, groeide de achtervolgende groep door toedoen van Team Sky tot een klein peloton. Na een versnelling op de Oude Kwaremont van Sagan bleven er vooraan tien renners over, maar dit groeide snel naar vijftien doordat Cancellara samen met vier anderen aansloot na een knappe achtervolging. Boom en Terpstra waren de Nederlandse vertegenwoordigers (dit zijn toch wel echt dé Nederlandse klassiekerrijders).

E3 2E3 3

Sagan en Kwiatkowski reden vervolgens weg op de Karnemelkbeekstraat en de pakten ruim een halve minuut op hun achtervolgers. Terpstra reed zich leeg voor ploegmaat Boonen, maar de Nederlands kampioen kon het gat naar het leidende duo niet dichten. In de laatste kilometers kwam de groep van dertien toch nog heel dichtbij, maar Sagan en Kwiatkowski mochten sprinten om de overwinning.

E3 4

De Brit Ian Stannard, ploeggenoot van Kwiatkowski bij Team Sky, werd derde, voor Fabian Cancellara, Jasper Stuyven en Lars Boom. De 25-jarige Kwiatkowski, de wereldkampioen van 2014, boekte zijn eerste zege van dit seizoen na zijn winst in de Amstel Gold Race van vorig jaar. Regerend wereldkampioen Sagan wachtte op 25 maart nog altijd op zijn eerste overwinning van 2016. Daar kwam echter al snel verandering in twee dagen later, op 27 maart, en opnieuw op 3 april en hij verbrak daarmee ook de wereldkampioen-vloek: de meeste wielrenners die het jaar daarop wereldkampioen zijn geworden, winnen in het voorjaar van het volgende jaar vaak geen wedstrijd meer.

Gent-Wevelgem 2016

sagan-maakt-met-zege-in-gent-wevelgem-einde-reeks-tweede-plaatsen

In de beginfase schoot Lieuwe Westra (die op imponerende wijze een paar dagen later de Driedaagse De Panne op zijn naam wist te schrijven na een uitstekende tijdrit) weg met een aantal renners. Hij kreeg de Belg Jonas Rickaert, de Rus Pavel Brutt, de Zwitser Simon Pellaud en de Tsjech Josef Cerny met zich mee.

Het vijftal fietste naar een voorsprong van meer dan elf minuten, maar deze voordelige marge verdween als sneeuw voor de zon toen het peloton verbrokkelde door waaiers. Er ontstonden twee grote groepen die voor elke seconde streden. Op ongeveer honderd kilometer van de meet was de samensmelting tussen deze twee pelotons een feit en kon de wedstrijd in feite opnieuw beginnen. Ondertussen was de groep-Westra ingerekend.

De finale werd even later op indrukwekkende wijze in gang geschoten door Kuznetsov, die het solo probeerde. De Rus van Katoesja pikte aan bij Cancellara, Sagan en Vanmarcke toen dit drietal versnelde op de Kemmelberg, de belangrijkste heuvel in Gent-Wevelgem, en hun medefavorieten achter zich lieten. De leiders werkten uitstekend samen, waardoor al vrij vroeg duidelijk was dat zij om de overwinning zouden strijden. Kuznetsov zette de sprint in, maar hij werd gecounterd door Sagan, die eerder al in 2013 triomfeerde in Gent-Wevelgem.

sagan-blij-hij-eindelijk-wint-in-regenboogtrui

Sagan over zijn overwinning:

“Eindelijk heb ik gewonnen in deze trui. Het is ook een belangrijke wedstrijd voor mij, want het is de tweede keer dat ik hier win”, aldus Sagan, die ook al in 2013 zegevierde, direct na afloop van de koers. De 26-jarige Slowaak veroverde eind vorig jaar in Richmond de wereldtitel en werd dit seizoen al zes keer tweede, waaronder in de E3 Harelbeke. “Ik moet mijn ploegmaats bedanken. Ze hebben goed werk geleverd en het spel goed gespeeld. In de finale was de koers lastig, want er was eens sterke wind. De hele dag was het vol gas”, beschreef Sagan.

Dat hij na Rik Van Looy in 1962 de eerste renner is die Gent-Wevelgem als wereldkampioen weet te winnen, deed Sagan weinig. “In welke trui ik win, vind ik niet zo belangrijk. Ik vind dit gewoon een belangrijke klassieker.”

“Onze voorsprong was groot genoeg om ons goed te positioneren voor de sprint. Na zo’n zware wedstrijd weet je het immers nooit. Cancellara is ook iemand die in een klassieker nog een goede sprint in de benen heeft”, legde Sagan uit.

“We moesten echt vanuit een heel minieme snelheid op gang komen. Maar ik had vandaag heel sterke benen. Ik wil deze zege opdragen aan mijn schoonvader, die gisteren door gezondheidsproblemen getroffen werd. Dat was voor mij een extra motivatie om te winnen.”

RIP Antoine Demoitié 1990-2016 en Regels rondom motorrijders in de koers

Antoine Demoitié van Wanty-Groupe Gobert overleed op 25-jarige leeftijd na een aanrijding met een motor in Gent-Wevelgem. De 25-jarige Demoitié, die nog maar aan zijn eerste seizoen begonnen was bij kwam na ongeveer 150 kilometer samen met vier andere renners ten val en werd daarna aangereden door een motorrijder. Hij werd naar het ziekenhuis in Lille gebracht, maar overleed al snel aan zijn verwondingen.

Alberto Contador: “Mijn diepste condoleances gaan uit naar de familie en vrienden van Antoine Demoitié. Rust in vrede. Er moet echt iets gebeuren met de motoren in de koers.”

“Plots is een tweede plaats helemaal niet meer belangrijk na dit vreselijke nieuws. Rust zacht Antoine Demoitié. Veel sterkte aan allen”, aldus Sepp Vanmarcke, de nummer twee in Gent-Wevelgem, op Twitter.

Ook Johnny Hoogerland is aangeslagen. “Verschrikkelijk om wakker te worden met het overlijden van Antoine Demoitié. Veel sterkte voor familie, vrienden en ploeggenoten.”

“Vreselijk nieuws over Antoine Demoitié”, laat Bram Tankink weten. “Mijn condoleances voor familie, vrienden en Wanty-Groupe Gobert. Onwerkelijk onbegrijpelijk.”

“Ik heb hier geen woorden voor”, meldt Daniel Oss. “RIP Antoine Demoitié. Ik ben zo boos! Mijn gedachten zijn bij zijn familie.”

Sebastian Langeveld is eveneens bedroefd. “Verschrikkelijk nieuws, we hebben onze collega Antoine Demoitié verloren. Mijn gedachten zijn bij zijn familie en vrienden.”

“Verschrikkelijk om wakker te worden en dit te lezen. Geen woorden”, aldus Wout Poels.

Michael Rogers doet een oproep aan de UCI. “Moeten tragische omstandigheden de aanzet vormen tot veranderingen?”

Manuel Quinziato is “sprakeloos”. “Het gevoel dat betere regels dit had kunnen voorkomen is zo pijnlijk!”

Het gedrag van motorrijders staat al enige tijd ter discussie. Eerder dit jaar werden Stig Broeckx en Danilo Wyss aangereden tijdens een wedstrijd. Vorig jaar dreigde Tinkoff uit de Ronde van Spanje te stappen, nadat Peter Sagan en Sergio Paulinho waren aangereden.

Antoine Demoitie

Ronde van Vlaanderen 2016

De jubileumeditie van de Ronde van Vlaanderen (dit jaar gekruid met achttien hellingen) werd verreden onder een fraai lentezonnetje. Opvallend was dat de traditionele ‘vroege kopgroep’ pas na ruim anderhalf uur werd gevormd; lange tijd lag het tempo simpelweg te hoog om weg te komen.

Lukas Pöstlberger brak de ban met zijn demarrage. De Oostenrijker kreeg de Nederlander Wesley Kreder, de Belg Gijs Van Hoecke, de Spanjaard Imanol Erviti, de Italiaan Federico Zurlo en de Canadees Hugo Houle met zich mee.

Het peloton gaf de zegen aan de vlucht, maar zorgde er wel voor dat het verschil niet groter werd dan vijf minuten.

Er trad een zekere status quo in, welke af en toe werd verstoord door een valpartij. Arnaud Démare, Tiesj Benoot, Bram Tankink en de Belgische favoriet Greg Van Avermaet moesten opgeven. Laatstgenoemde brak zijn sleutelbeen bij de val.

Met minder dan negentig kilometer te gaan moest Kreder lossen uit de kopgroep, die even later onder anderen versterking kreeg van de uit de hoofdmacht ontsnapte André Greipel. De sterk koersende Van Baarle meldde zich ook vooraan, op een moment dat de favorieten nog vooral naar elkaar aan het kijken waren en weinig initiatief namen. Dat veranderde op ongeveer 35 kilometer van de meet, toen het kaf door de opeenvolging van hellingen als vanzelf van het koren werd gescheiden.

Michal Kwiatkowski zette aan op een ‘tussenstuk’ en zowel Sagan als Vanmarcke reageerde attent. Het drietal won snel terrein op het uitgedunde peloton en meldde zich met nog ruim twintig kilometer voor de wielen bij de kopgroep. Op de laatste van drie passages over de Oude Kwaremont lieten Sagan en Vanmarcke hun metgezellen achter zich. Uit de achtergrond probeerde Cancellara de kloof te dichten. De Zwitser pikte op de laatste helling – de Paterberg – Vanmarcke op, maar daarmee was hij nog niet vooraan. Even daarvoor had de Belg immers moeten lossen bij Sagan. De Slowaak maakte er in de slotfase een tijdrit van. De tandem Cancellara/Vanmarcke leek nog dicht bij te komen, maar moest in de laatste kilometers de witte vlag hijsen.

De 26-jarige Slowaak schudde alle favorieten van zich af in de 255 kilometer lange voorjaarsklassieker en soleerde naar de overwinning in Oudenaarde. Fabian Cancellara versloeg Sep Vanmarcke (de kopman van Lotto-Jumbo, die aan een uitstekend voorjaar bezig is) in de strijd om de tweede plaats. De Zwitser gaf liefst 24 seconden toe op de wereldkampioen. Dylan van Baarle was met een zesde plaats de beste Nederlander. De renner van Cannondale reed de hele dag goed. Alexander Kristoff, de winnaar van 2015, legde beslag op de vierde plaats. Niki Terpstra werd tiende.

Sagan droeg zijn overwinning in de Ronde van Vlaanderen op aan de onlangs overleden renners Antoine Demoité en Daan Myngheer. “Ik denk nu aan die twee jongens. Het is heel triest wat er is gebeurd. Ik wil deze zege dan ook aan hen opdragen”, zei Sagan gelijk na afloop van de klassieker tegen Sporza. Demoitié werd vorige week tijdens Gent-Wevelgem aangereden door een motor en overleed niet veel later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. Myngheer kreeg tijdens de ochtendetappe van het Critérium International een hartstilstand.

Sagan wenste ook zijn ploegmaat Maciej Bodnar, die zaterdag zwaar ten val kwam, beterschap toe. ”Hij kon daardoor vandaag niet rijden. Ik hoop dat hij snel terugkeert in het peloton.”

“Er werd ook nog eens veel gevallen. Na honderd kilometer had ik zelf ook pech, met twee kapotte wielen. Maar dankzij mijn ploegmaats kwam ik telkens terug.” De Slowaakse wereldkampioen wilde het niet op een sprint aan laten komen. “Ik heb al gemerkt dat er niemand met mij wil samenrijden. Dan kan ik hen beter overboord gooien.”

Ronde van Vlaanderen 2016sagan-ronde van vlaanderen

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

Nieuwe X-Men Apocalypse Trailer, Civil War Trailer 2 met Spiderman, Luke Cage-serie komt op 30 september en Finn Jones bevestigd als Iron Fist MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 11 Bouncing Back MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 12 The Inside Man MARVEL MAANDAG #51

Colleen Wing gecast, Mads Mikkelsen gespot in Doctor Strange-setfoto’s, Kingsman-sequel, New Mutants-geruchten en Marvel’s Most Wanted-casting MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 1 Episode 13 Russian Coup And Sad Goodbye MARVEL MAANDAG #52

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/04/agents-of-shield-seizoen-3-episode-14-watchdogs-and-lots-of-mcu-easter-eggs-marvel-maandag-52/

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

The Dark Knight Rises (2012) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

Man of Steel (2013) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

ROAD TO WORLD’S FINEST

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

Supergirl Seizoen 1 Episode 16 en 17 Red Kryptonite And Project Cadmus ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #20

Supergirl Seizoen 1 Episode 18 Flash Team Up And Silver Banshee Origins DC DINSDAG #17

THE FLASH S2/ARROW S4/LEGENDS OF TOMORROW S1

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 8 Racist Fifties And Hawk Monsters DC DONDERDAG #19

The Flash Seizoen 2 Episode 16 Trajectory Arrives And Velocity 9 DC DINSDAG #17

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

Advertenties

77 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.