Parijs-Roubaix OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #2

Door Hidde Heikoop

Na het officiële startsein van een zeer zonnige 114de editie van Parijs-Roubaix trokken Kenneth Vanbilsen, Robin Stenuit, Politt (die in de Ronde van Vlaanderen lang wegbleef met Andre Greipel) en Jarrier weg uit het peloton. Bagdonas en Siskevicius kwamen even later aansluiten bij het viertal. Zij mochten echter niet wegblijven van het peloton en werden dan ook al gauw gegrepen.

Parijs Roubaix 1 Parijs Roubaix 2 Parijs Roubaix 3

In de chaotische beginfase waarin het peloton zelfs in twee stukken brak, sprong er opnieuw een groep renners weg met maar liefst drie renners voor Cancellara’s ploeg Trek Segafredo (Stijn Devolder, Jasper Stuyven en Boy van Poppel), die dus al vroeg iets probeerden te forceren voor hun kopman. Devolder, Wallays, Van Keirsbulck, Naesen, Stuyven, Helven, Porsev, Van Poppel, Gerts, Gaimon, Jöeäär, Trentin, Zabel, Trusov, Knees, Cavendish, Castelijns, Le Bon, Curvers, Schwarzmann, Viviani, Oliveira, Ladagnous en Coledan leken aanvankelijk goed samen te werken, maar het peloton haalde ze opnieuw terug, waarna Viviani, Boy van Poppel en Porsev het opnieuw probeerde met zijn drieën. Hardrijder Matthias Brändle van IAM Cycling probeerde er nog bij te komen, maar werd ook al weer snel gegrepen samen met de drie koplopers in de snelle openingsfase.

Bij de eerste kasseistrook liet het peloton dan toch weer een groep renners wegrijden en Marko Kump van Lampre-Merida, Borut Bozic van Cofidis, Jelle Wallays van Lotto-Soudal, Tim Declerq van Topsport Vlaanderen, Johan Le Bon van FDJ, Magnus Cort Nielsen en Matthew Hayman van Orica-GreenEdge, Yannick Martinez van Delko Marseille Provence-KTM, Jaroslav Popovitsj van Trek Segafredo, Reinhardt Janse Van Rensburg van Dimension Data, Salvatore Puccio van Sky, Frederik Backaert van Wanty-Groupe Gobert, Imanol Erviti van Movistar, Michael Morkov van Katoesja, Sylvain Chavanel van Direct Energie (het voormalige Europcar) en Maxim Daniel van AG2R kregen een voorsprong van een minuut.

Michael Morkov en Yannick Martinez konden het niet meer volhouden na een aantal kasseistroken en zo waren de koplopers nog maar met 14 met inmiddels een voorsprong van anderhalve minuut. Jelle Wallays reed even later lek en moest keihard vechten om weer terug te komen bij de kopgroep, want er reed geen ploegauto tussen de kopgroep en het peloton. In het peloton werd het steeds nerveuzer met een paar valpartijen, waardoor onder andere Niki Terpstra even achter het peloton in een groepje reed.

Kasseien

Met nog zo’n 20 km te gaan tot aan het Bos van Wallers gaf het peloton zijn zegen aan de kopgroep van 13 en liet de voorsprong oplopen tot vier minuten. Even later brak het peloton in twee stukken door een valpartij en sterk kopwerk van hardrijder Tony Martin voor Etixx-Quickstep en kopman Boonen, waardoor Sagan en Cancellara met een hele berg ploegmaten op een minuut achterstand terechtkwamen. LottoNL-Jumbo en Etixx-Quickstep sloegen de handen ineen en reden samen weg van de twee topfavorieten en sprokkelden al snel een minuut voorsprong bij elkaar.

Parijs Roubaix 6

De eerste groep na de kopgroep liep nog meer uit en telde nog maar zo’n 10 renners. Tony Martin reed nog steeds aan de kop van dit groepje met Boonen, terwijl de kopgroep aan het Bos van Wallers begon en Vanmarcke de slag miste om zijn concurrenten voor te blijven en toch nog probeerde om Cancellara en Sagan voor te blijven en bij Boonen en Martin van Etixx-Quickstep en zijn ploegmaat Wagner bij LottoNL-Jumbo te komen met zijn twee Belgische ploegmaten Vanasbroeck en Wynants, terwijl hij op de hielen gezeten werd door Sagan, Cancellara en Terpstra en de rest die nog op een minuut achterstand reden.

Even later was de samensmelting een feit. Danny van Poppel, Luke Rowe, Gianni Moscon en Ian Stannard van Sky, Robert Wagner, Sep Vanmarcke, Tom Vanasbroeck en Maarten Wynants van LottoNL-Jumbo, Tom Boonen en Tony Martin van Etixx-Quickstep, Edvald Boasson Hagen van Dimension Data, Luke Durbridge van Orica-GreenEdge, Marcus Burghardt van BMC, Marcel Sieberg van Lotto-Soudal en Aleksejs Saramotins en Heinrich Haussler van IAM Cycling trokken verder, terwijl Jasper Stuyven (winnaar van Kuurne-Brussel-Kuurne eind februari dit jaar) in de groep daarachter Cancellara probeerde terug te brengen vooraan en Sagan geen ploegmaat meer over had. Matthew Hayman sprong ondertussen weg uit de kopgroep en had al snel 15 seconden voorsprong.

Johan Le Bon viel in de kopgroep helemaal stil, terwijl Hayman weer ingelopen werd en de kopgroep van inmiddels 12 man nog 50 seconden voorsprong had op de groep Boonen-Vanmarcke. Danny Van Poppel leidde hier de achtervolging op de kopgroep en de voorsprong dunde steeds meer uit, waardoor het niet heel lang meer kon duren voordat de groep Boonen-Vanmarcke en de kopgroep bij elkaar zouden komen.

Popovitsj, die aan de laatste wedstrijd van zijn prof-carriére bezig was, liet zich terugvallen uit de kopgroep en zakte meteen terug naar de groep Cancellara-Sagan om zijn kopman te helpen. Het verschil tussen de groep Cancellara-Sagan en de groep Boonen-Vanmarcke was inmiddels nog maar 30 seconden, terwijl de kopgroep en groep Boonen-Vanmarcke samensmolt. Cancellara was het zat en trok met Sagan verder om bij Boonen en de rest aan te kunnen sluiten. Ze kregen even later al versterking van Bert de Backer met rugnummer 1 en Ramon Sinkeldam van de onthoofde ploeg Giant-Alpecin (John Degenkolb was nog steeds herstelt van de grote val bij een training aan het begin van dit jaar en kon dus ook niet zijn titel verdedigen dit jaar).

Parijs Roubaix 4Parijs Roubaix 7

Een voor een werden de ex-koplopers ingelopen en vooraan vielen Rowe en Moscon van Sky en even later gleed ook Puccio uit. Alleen Stannard bleef nog voor Sky over, maar Sky-kopman Rowe kon even later toch nog terugkomen. Burghardt loste uit de kopgroep, terwijl de achterstand van Cancellara en Sagan nog meer opliep naar 45 seconden. Vanmarcke en Stannard sprongen weg uit de kopgroep, terwijl Cancellara tegen de grond ging op de gladde kasseien en Niki Terpstra in zijn val meenam. Boonen en een groepje koplopers konden weer aansluiten bij Vanmarcke en Stannard, terwijl Sagan, Sinkeldam, De Backer, Naesen en Burghardt alleen overbleven in een achtervolgend groepje. Cancellara bleef alleen over op 2 minuten achterstand van Sagan en co.

Parijs Roubaix 5

Vooraan in de kopgroep bleven Hayman, Erviti, Boasson Hagen, Saramotins, Stannard, Vanmarcke en Boonen over met een voorsprong van een minuut op 39 km van de eindstreep in het Velodrome in Roubaix. Sieberg, Haussler en Rowe konden even later nog aansluiten bij de 7 koplopers. Sagan en co bleven op een minuut achterstand hangen en het leek er ook niet op dat ze er nog bij konden komen.

Stannard sprong weg met in zijn wiel Hayman, Boonen, Vanmarcke en Boasson Hagen en de rest kon het niet meer bijbenen. Vanmarcke zag dan zijn kans op 14 km voor de streep en beukte weg met Boonen, Boasson Hagen en Stannard op zijn hielen. Hayman, die alleen is overgebleven uit de eerste kopgroep en al zo’n 200 km voorop rijdt, sloot opnieuw aan bij Boonen, Boasson Hagen en Stannard, terwijl Vanmarcke nog meer uitliep. Het lukte echter niet om in zijn eentje vooruit te blijven en de kop van de wedstrijd telde weer 5 man met nog 10 km te gaan. Erviti, Haussler, Sieberg en Saramotins kwamen ondertussen nog wat dichterbij, terwijl Stannard wegsprong uit de kopgroep, maar door de licht oplopende weg kon Vanmarcke hem al snel weer inrekenen. Boasson Hagen en Hayman probeerden het allebei ook nog even, maar Boonen liet ze niet wegrijden, ging zelf verder en kreeg Hayman met zich mee en die sprong er zelfs even over.

Boonen kon dan weer aansluiten en het duo ging verder en ze kregen Vanmarcke nog achter zich in de laatste kilometer in de Velodrome. De anderen sloten ook weer aan, Boonen werd ingesloten door Vanmarcke en Stannard en de 38-jarige Matthew Hayman van Orica-GreenEdge kwam als eerste over de streep en kon het bijna niet geloven. Tom Boonen van Etixx-Quickstep werd nog tweede en Ian Stannard van Sky derde, gevolgd door Sep Vanmarcke van LottoNL-Jumbo en Edvald Boasson Hagen van Team Dimension Data. In het tweede groepje won Heinrich Haussler van IAM Cycling, gevolgd door Marcel Sieberg van Lotto-Soudal, Aleksejs Saramotins van IAM Cycling, Imanol Erviti van Movistar en Adrien Petit van Direct Energie won de sprint in de groep-Sagan.

Parijs Roubaix 14Parijs Roubaix 9Parijs Roubaix 10Parijs Roubaix 8Parijs Roubaix 13Parijs Roubaix 15Parijs Roubaix 11Parijs Roubaix 12

OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/10/e3-harelbeke-gent-wevelgem-en-ronde-van-vlaanderen-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-1/

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

Nieuwe X-Men Apocalypse Trailer, Civil War Trailer 2 met Spiderman, Luke Cage-serie komt op 30 september en Finn Jones bevestigd als Iron Fist MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 11 Bouncing Back MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 12 The Inside Man MARVEL MAANDAG #51

Colleen Wing gecast, Mads Mikkelsen gespot in Doctor Strange-setfoto’s, Kingsman-sequel, New Mutants-geruchten en Marvel’s Most Wanted-casting MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 1 Episode 13 Russian Coup And Sad Goodbye MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 14 Watchdogs And Lots of MCU Easter Eggs MARVEL MAANDAG #52

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

The Dark Knight Rises (2012) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

Man of Steel (2013) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

ROAD TO WORLD’S FINEST

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

Supergirl Seizoen 1 Episode 16 en 17 Red Kryptonite And Project Cadmus ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #20

Supergirl Seizoen 1 Episode 18 Flash Team Up And Silver Banshee Origins DC DINSDAG #17

THE FLASH S2/ARROW S4/LEGENDS OF TOMORROW S1

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 8 Racist Fifties And Hawk Monsters DC DONDERDAG #19

The Flash Seizoen 2 Episode 16 Trajectory Arrives And Velocity 9 DC DINSDAG #17

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

 

 

 

 

Advertenties

76 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.