Spiderman-titels gelekt, Star Lord en Thor in Infinity War, Cloak and Dagger-serie, Pedro Pascal voegt zich bij Kingsman 2-cast en Boyd Holbrook vijand in Wolverine 3 MARVEL MAANDAG #53

Door Hidde Heikoop

Het is al een tijdje geleden dat we iets hoorden over de Spiderman-reboot, die over een jaar en drie maanden in de bioscoop verschijnt. We weten tot nu toe alleen dat Tom Holland de nieuwe Peter Parker/Spiderman is (over ongeveer twee weken zien we zijn debuut in Captain America Civil War), Marisa Tomei Aunt May gaat spelen en voormalig Disney-ster Zendaya ook een rolletje heeft in de film. Sony en Marvel zijn uiteraard al bezig met de voorbereidingen voor het filmen van de eerste Spiderman-film die waarschijnlijk ook wel zal worden omgetoverd tot een trilogie (met ruimte in 2020 en 2023 voor vervolgen zit dat wel snor). Het is dan ook niet gek dat Sony overal websitedomeinen aan het opkopen is en daaruit vallen wat interessante conclusies te trekken.

”If a new web domain registered by the studio is to be believed, the web slinger’s standalone outing will be called Spider-Man Homecoming (SpiderManHomecomingTheMovie.com will take you to Sony’s web page). Excitingly, it hints that the superhero’s upcoming film will feature cameos from several Avenger characters from Marvel’s Cinematic Universe. Back in the 1980s, the Spider-Man comics featured a storyline named “Homecoming” which contained appearances from both Captain America and Iron Man; considering actors Chris Evans and Robert Downey, Jr. recently suggested they’re to film something together in Atlanta, Georgia – conveniently the filming location of the upcoming Spider-Man film – it seems a likely bet they’ll be showing up.

Kevin Feige, head of Marvel Studios, claimed that the deal made by Sony and Marvel has freed up characters introduced in the Marvel Cinematic Universe to show up in Sony’s Spidey films. According to Comicvine, other superheroes to show up in this storyline include Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner), War Machine (Don Cheadle) and Wasp (Evangeline Lilly). Other characters that appear include Venom, Lizard and Black Cat.”

De dingen die Comicvine impliceert zullen we voor de zekerheid maar even met een korrel zout nemen, maar het lijkt erop dat Spiderman in zijn solo-film in ieder geval versterking gaat krijgen van Captain America en Iron Man na zijn rol in de Civil War.

spider-man-civil-war

Spiderman Homecoming is echter niet het enige websitedomein dat werd gekocht door Sony.

”In addition to “Homecoming,” Ain’t It Cool Newshas reported that Sony has also registered the domains SpiderManComingOfAgeMovie.comSpiderManGreatnessAwaitsMovie.com and SpiderManSuspendedMovie.com. As with “Homecoming,” the URLs for “Coming Of Age,” “Greatness Awaits” and “Suspended” all redirect to the Sony Pictures website.”

Het lijkt mij niet dat Spiderman Coming of Age een gangbare titel is voor een bioscoop-film, maar het zou zomaar kunnen van wel. We moeten ook in het achterhoofd houden dat deze titels niet eens per se gelinkt zouden moeten zijn naar de bioscoop-film. Er komt namelijk ook een nieuwe Spiderman-animatiefilm uit over twee jaar en wellicht ook nog wel direct-to-DVD-films in de komende maanden/jaren. Het zal niet heel lang meer duren voordat de productie voor de bioscoop-film officieel van start gaat en dan zullen we waarschijnlijk ook meer weten over wat voor verhaal de film precies gaat volgen en welke karakters erin zullen verschijnen.

Dan kwam er last minute nog wat interessant en awesome nieuws binnen: Star Lord en Thor zullen de cast van Avengers Infinity War Part I en II gaan versterken!

The movies are intended to be a culmination of everything that’s happened before in the MCU so you don’t want to get into spoilers but I’m a big fan of what James Gunn has done. [Joe Russo and I] are both big fans of what James Gunn has done. Star-Lord is a fantastic character and Chris Pratt is an awesome performer so you’d be very excited.

The other less shocking but still good to know news is that Thor is sticking around too. Anthony Russo teased what his inclusion will mean for the movie and the character, and in doing so seems to hint at some very cool stuff coming in his next movie.

I’m excited to work with Thor. They’re doing some really interesting stuff with Ragnarok and where he’s gonna be at the beginning of Infinity Waris gonna be a very interesting place and I think very profound. I think he’s gonna have a real emotional motivation after that.

Dan hebben we nu eindelijk officieel de bevestiging dat er een Avengers/Guardians-crossover aan zit te komen over twee jaar. Nu alleen nog de rest van de Guardians, de Defenders en Agents of SHIELD/Secret Warriors bij deze cast en dan word het een episch event!

Star-Lord-and-Thor-Banner-NT-1

Over naar iets wat volkomen uit de lucht valt, Marvel is bezig met een Blade-film. Het lijkt erop dat ze al een hoofdrol-shortlist hebben (met Michael B. Jordan na zijn excellente prestatie in Creed en zijn gefaalde potentieel als Johnny Storm in de nieuwe Fantastic Four-franchise is hij een zeer goede keuze voor Blade) en willen deze zomer al gaan filmen. Collider is een bron die zeker betrouwbaar is en ik ben dan ook zeer benieuwd of de Blade-film voor Netflix gaat zijn (dat moet immers wel als ze voor een R-rating willen gaan) of toch een PG-13-film in de bioscopen ergens tussen de MCU 2017-films in (GOTGV2 in mei, Spiderman in juli en Thor: Ragnarok in november, misschien kiezen ze voor september op Netflix of in de bioscoop en lanceren ze Iron Fist begin 2017 en The Defenders-miniserie rondom Daredevil’s traditionele premieremaand maart).

”It looks like Marvel may be looking in a new direction for the lead role in a possible new ‘Blade‘ movie. According to Collider.com Marvel is looking at casting Michael B. Jordan in the lead role. Check out what they have to say below, and let us know what you think!

In a casting report released yesterday and reported on by Movie Beat, Marvel is gearing up an official reboot to their Vampire Action franchise, Blade. While there is no word on a director, the studio is reportedly looking at a very short-list of actors that includes Michael B. Jordan and Birth of a Nation’s Nate Parker; with relative unknowns Aml Ameen who had a small role in Lee Daniels’ The Butler, and Elijah Kelley from Red Tails and Hairspray. Marvel aims to start filming the movie this summer and as of this report, no mention on whether or not the movie will get an R-rating. With Marvel owned, of course, by Disney, a friendlier PG-13 rating is expected. ”

Michael B Jordan Blade

Deadpool is inmiddels de best verdienende R-rated én X-Men-film ooit en het is dan ook niet gek om te horen dat Deadpool 2 al met filmen van start gaat eind dit jaar. Ryan Reynolds keert uiteraard terug, het zal ook niet heel lang meer duren voordat we eindelijk te horen krijgen wie Cable gaat spelen en hopelijk keren Vanessa, Negasonic Teenage Warhead en Colossus ook terug voor de sequel.

”There has never been any question that Ryan Reynolds will return for Deadpool 2. What has been up for debate is just how much money the star is going to ask for this time around, seeing as how the firstDeadpool was an unexpected blockbuster and a box office phenomenon. While no numbers are being unveiled yet, it was reported earlier today by HeroicHollywood that the actor has successfully closed his deal with a fat raise in place, and that shooting will begin as early as Fall 2016.”

cloak-and-dagger

Dan kwam er aan alle geruchten een einde door de bevestiging dat er een Cloak and Dagger-tv-serie aankomt op het zusternetwerk van ABC, Freeform (onder andere bekend van de Shadowhunters-serie).

”The younger-skewing Disney-owned network (Freeform, red.) has greenlit “Marvel’s Cloak and Dagger” with a straight-to-series order, Variety has exclusively learned. Described as a superhero love story, “Cloak and Dagger” is based on the titular comic book duo (also known as Tandy Bowen and Tyrone Johnson) who have appeared in Marvel Comics classics, including “Spiderman” and “X-Men” stories.

”The live-action interracial romance follows the duo, two teenagers from very different backgrounds, who find themselves burdened and awakened to newly acquired superpowers while falling in love — Tandy can emit light daggers and Tyrone has the ability to engulf others in darkness. They quickly learn they are better together than apart, but their feelings for each other make their already complicated world even more challenging.”

”No writer has been attached to the series, but the search is currently under way. Marvel Television and ABC Signature Studios will co-produce.”

Wat een toffe toevoeging aan de MCU en de tv-series die er binnenkort aankomen, zoals Marvel’s Damage Control en Marvel’s Most Wanted op ABC en Marvel’s Luke Cage, Marvel’s Iron Fist en Marvel’s The Defenders op Netflix. Het is ook zeer slim om van Cloak & Dagger een serie te maken, omdat ze nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek en je kunt alle kanten op met de karakters, aangezien ze geen enorme backstory hebben in de comics en behalve hun origin meer in events zoals Civil War en Secret Invasion voorkomen, dan in meerdere eigen comic-series door de jaren heen.

kingsman-2-colin-firth-sophie

In de vorige MARVEL MAANDAG had ik het al even over de Kingsman-sequel Kingsman The Golden Circle die de Amerikaanse versie van de Kingsman, de Statesman, gaat introduceren en twee goede actrices (Hally Berry en Julianne Moore) toegevoegd heeft aan de cast. Nu weten we ook dat Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) een rolletje gaat spelen in de film (zijn karakter heet Jack Daniels, dus hij waarschijnlijk een Statesman-agent aangezien de Statesman in het geheim gevestigd zijn in een whiskeyfabriek), Sophie Cookson keert terug als Roxy/Lancelot en Colin Firth lijkt ook terug te keren in de sequel, terwijl zijn karakter Harry Hart eigenlijk werd vermoord in het eerste deel. Taron Egerton tweette onderstaande poster en hintte daarmee al naar de terugkeer van Colin Firth. Ik zag onder andere al voorbij komen dat Harry’s bril misschien kogelwerend was en dat hij zich dood hield of dat het een body double was die werd doodgeschoten door Valentine.

Harry HartColin Firth

Dan over naar The Wolverine 3. Narcos-acteur Boyd Holbrook gaat de big bad spelen in Hugh Jackman’s laatste Wolverine-film.

”According to Deadline, Narcos star Boyd Holbrook has been cast as the main villain in Hugh Jackman’s third and final Wolverine solo film. The 34-year-old actor is playing a “relentless, calculating and intense head of Security for a global enterprise who is set against Jackman’s clawed Wolverine/Logan hero.”

wolverinevillain-178191

Deze week word een grote week voor de MCU. Team Cap komt vanavond langs bij Jimmy Kimmel Live en brengt waarschijnlijk ook wel een exclusieve clip mee, Benedict Cumberbatch aka Doctor Strange is morgen te gast en brengt de eerste Doctor Strange-trailer mee en Clark Gregg aka Director Coulson is dan ook te gast, Team Iron Man is woensdag te gast en laat ook wel een exclusieve clip zien, gevolgd door Chris Hemsworth aka Thor op donderdagavond:

”In celebration of the highly anticipated film “Captain America: Civil War,” “Jimmy Kimmel Live” will welcome the stars of the film, as well as their Marvel friends, for an action-packed week of shows. On Monday, April 11, “Jimmy Kimmel Live” will welcome Team Captain America: Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, and Paul Rudd for a blockbuster “Captain America: Civil War” appearance. The Marvel extravaganza continues on Tuesday, April 12, with “Dr. Strange” star Benedict Cumberbatch, who will exclusively share the debut of the upcoming film’s trailer, as well as Clark Gregg of “Agents of S.H.I.E.L.D.” This will be followed by a second “Captain America: Civil War” cast appearance on Wednesday, April 13, as “Jimmy Kimmel Live” welcomes Team Iron Man: Robert Downey Jr., Don Cheadle, Emily Van Camp, Chadwick Boseman, and Paul Bettany. The week concludes on Thursday, April 14, with star of “The Huntsman: Winter’s War” and “Thor” Chris Hemsworth. “Jimmy Kimmel Live” airs weeknights at 11:35|10:35c on ABC.”

OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE

E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Ronde van Vlaanderen OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #1

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/10/parijs-roubaix-op-weg-naar-de-tour-de-france-2/

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

Nieuwe X-Men Apocalypse Trailer, Civil War Trailer 2 met Spiderman, Luke Cage-serie komt op 30 september en Finn Jones bevestigd als Iron Fist MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 11 Bouncing Back MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 12 The Inside Man MARVEL MAANDAG #51

Colleen Wing gecast, Mads Mikkelsen gespot in Doctor Strange-setfoto’s, Kingsman-sequel, New Mutants-geruchten en Marvel’s Most Wanted-casting MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 1 Episode 13 Russian Coup And Sad Goodbye MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 14 Watchdogs And Lots of MCU Easter Eggs MARVEL MAANDAG #52

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

The Dark Knight Rises (2012) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

Man of Steel (2013) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

ROAD TO WORLD’S FINEST

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

Supergirl Seizoen 1 Episode 16 en 17 Red Kryptonite And Project Cadmus ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #20

Supergirl Seizoen 1 Episode 18 Flash Team Up And Silver Banshee Origins DC DINSDAG #17

THE FLASH S2/ARROW S4/LEGENDS OF TOMORROW S1

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 8 Racist Fifties And Hawk Monsters DC DONDERDAG #19

The Flash Seizoen 2 Episode 16 Trajectory Arrives And Velocity 9 DC DINSDAG #17

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

Advertenties

108 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.