Doctor Strange Teaser Trailer, Civil War Clips, Kevin Feige Phase 3 Update, Spiderman Homecoming, Tessa Thompson in Thor Ragnarok en Netflix-nieuws MARVEL MAANDAG #54

Door Hidde Heikoop

Nu de premiere van Captain America Civil War steeds dichterbij komt, worden er ook meer dingen bekend gemaakt over de volgende films in de almaar uitdijende lijst van Marvel-verfilmingen. Zo is daar onder meer de bevestiging dat de Spiderman-solofilm Spiderman Homecoming gaat heten en dat Michael Keaton de vijand (waarschijnlijk Vulture) misschien gaat spelen, Tessa Thompson voegt zich bij de cast van Thor: Ragnarok en Nick Fury verschijnt in Avengers Infinity War. Ook gaven Kevin Feige en een aantal andere belangrijke personen waaronder de gebroeders Russo in verschillende interviews een update over de verschillende films na Civil War en welke fase ze zitten qua ontwikkeling, productie en casting en werden de showrunners van The Defenders-mini-serie bekendgemaakt.

Maar natuurlijk maakt al dit nieuws deze MARVEL MAANDAG niet compleet zonder de eerste Doctor Strange-trailer! Benedict Cumberbatch introduceerde de eerste trailer bij Jimmy Kimmel Live en je kunt hem hieronder bekijken, net als alle andere video’s uit de Jimmy Kimmel Marvel-week (Team Cap, Team Iron Man, Clark Gregg en Chris Hemsworth):

Wellicht krijgen we nog een andere versie van de eerste teaser trailer bij de Captain America Civil War-premiere op 28 april, ik kijk in ieder geval heel erg uit naar de Doctor Strange-film: Matrix meets Inception meets Batman Begins, count me in! Natuurlijk kun je ook niet om alle verschillende tv-spots en clips van Civil War heen, vandaar deze galerij met alle scenes en beelden die tot nu toe online zijn gekomen:

We weten dan nu eindelijk de officiële titel van de Spiderman-solofilm: Spiderman Homecoming. Tegelijk met dit nieuws en het officiële logo, werden er twee nieuwe leden aan de cast toegevoegd (Laura Harrier en Tony Revolori, waarschijnlijk worden zij klasgenoten van Peter Parker en Laura Harrier zou Peter’s redelijk onbekende love-interest Liz Allen kunnen zijn om later nog Mary Jane of Gwen Stacy te introduceren) en kwamen er ook geruchten naar boven dat Michael Keaton misschien de vijand in de film gaat spelen.

Spiderman HomecomingTony-Revolori-Laura-Harrier-Spider-Man-Homecoming

Natuurlijk zou het heel meta zijn als hij Vulture is, aangezien hij pas geleden nog een vogelman heeft gespeeld in Birdman. Vulture is echter wel een mogelijkheid voor de eerste Spiderman-film als big bad om even een pauze te geven aan de Green Goblin en vijanden als Electro, Sandman, Rhino en Lizard. Waarschijnlijk krijgen we ook nog wel een nieuwe Norman Osborn, maar ik denk dat ze nog even wachten tot ze hem Green Goblin maken.

Tessa Thompson (Creed) werd toegevoegd aan de cast van Thor Ragnarok en waarschijnlijk gaat zij de Valkyrie spelen, aangezien het artikel aangeeft dat de nieuwe superheldin in meerdere films gaat verschijnen:

The third installment of Marvel’s Norse myth-inspired franchise is heading towards a June start with Taika Waititi in the director’s chair.

Chris Hemsworth is back as the Marvel superhero version of the Norse god of thunder with Tom Hiddleston and Jaimie Alexander among those that are also returning.

Also playing roles are Mark Ruffalo, as Bruce Banner/The Hulk, and Cate Blanchett.

Details for Thompson’s part have not been revealed, but she could be the female lead as Natalie Portman, who was the female lead as Dr. Jane Foster in the previous two Thor installments, is not returning.

Now, while the details from THR don’t call Thompson’s character a superhero, Deadline’s report does. They also state that she will appear in other Marvel films as well.

Sources tell Deadline that the character Thompson will play will be a kind of superhero and will appear in other Marvel films as well.”

Tessa-Thompson

Kevin Feige was uiteraard aanwezig bij de Captain America Civil War-wereldpremiere en op Cinemacon om zijn product te vertegenwoordigen en gaf, net als Anthony en Joe Russo over Infinity War en Peyton Reed over Ant-Man and the Wasp, in verschillende interviews een update over de films na Captain America Civil War en Doctor Strange:

Infinity War Part I en Part II worden twee verschillende films, volgens Kevin Feige, Anthony en Joe Russo en Christopher Markus en Stephen McFeely:

“The movies are very very different from one another,” said Anthony Russo. “It’s not a part one and part two scenario, necessarily. They’re just two different expressions. I think it creates a misconception that we’re shooting them at the same time.”

Writers Christopher Markus and Stephen McFeely went on to confirm Anthony’s comments that we should expect the films to be two different films, even though they’re essentially two parts of one overall story.

“I will agree the two movies are very different, and that was very important to all of us,” McFeely said.

Leading up to Avengers: Infinity War, just how long has the MCU been preparing for this story? According to the Russo brothers? For them it kicked off with 2014’s Captain America: The Winter Soldier.

“For us there’s a through line from Winter Soldier, through Civil War, right to Infinity War,” said Anthony Russo. “In our mind, the storytelling arc moves that way.”

“There’s an overarching story that’s going to be told through all four films,” added Joe Russo. “And I think having the amount of characters we have in [Civil War] certainly prepares us to deal with probably triple the amount of characters in Infinity War.”

Marvel Studios president Kevin Feige added that we have already seen some of the build-up, and that more is to come in all of the Marvel properties.

“Much of the groundwork has already been laid,” he said. “That’s the truth. Doctor Strange will lay some more. Thor: Ragnarok will lay some more—but I think the majority of it is already there.”

Markus and McFeely, who are currently at work writing Infinity War, added that the planning has been extensive and that they have a major task in pulling everything together.

“We’re on set for Civil War and then as soon as they start shooting we don’t have much to do for the next six hours,” McFeely said. “We’d go to the office, read comic books, write down ideas, put everything on the wall and just go ‘These are all the characters we could have.’”

“We sent in literally 60 pages of unrelated ideas,” Markus added. “Just like ‘Here’s some stuff that could happen in this insane movie.’ Then we came back from Atlanta and everyone had a copy of that [document] and they’d circle this, ‘This is cool, this is insane, this is cool, we’re not allowed to do that,’ and from there we’ve pieced it together very slowly. We’re in the middle of it now.”

The article goes on to say that the Infinity War team is in constant communication with the rest of the Marvel Studios teams.

Again, no one would talk about any specifics in the movie—but both the writers and directors said they’ve been talking to the directors and writers of the other Phase 3 movies on an almost weekly basis, to make sure everything lines up right. And both pairs used the word “culmination” when referring to the films. Does that suggest the Marvel Cinematic Universe could be over in 2020? Not at all.”

Kevin Feige over Captain Marvel (release-datum: Maart 2019): ”I think we’ll be announcing a filmmaker in the next month or two, and probably some cast members later in the summer, at the end of the summer,” Feige told us, alluding to the possibility that Marvel will make a big Captain Marvel announcement at this year’s San Diego Comic-Con in July.”

Peyton Reed over Ant-Man and the Wasp (release-datum: Juli 2018): “Evangeline is an amazing actress. The first movie was really about her coming into her own as a hero, even though we didn’t see her suit up yet. So we’re so excited about now being able to show her fully formed and what she is as a superhero. Her power set, how she fights, and what are the injustices that matter to her that she wants to right. That’s part of the really fun thing of the next movie.”

“It just didn’t make sense for Wasp to be in Civil War because there’s so many characters in this movie, and you really want to see her become a hero and really spend time with her. She’s a complicated character and a rich character. We’re really, really having fun writing that.”

“The challenge in Ant-Man and the Wasp is just topping everything that comes before. But that’s a challenge I think with every Marvel movie, with every hero movie. You don’t want the audience to get bored and feel like, oh man, I saw that in the last movie. You always got to give them something different.”

“We’re just getting started. We’re working on it for a little while. Coming up with some ideas … It’s creatively fulfilling, and challenging, and daunting, and exciting, more than anything.”

Kevin Feige over Inhumans (release-datum: Juli 2019): ”Since we made our initial phase three announcement, we added Spider-Man, which was a big joyous coup for us. We added Ant-Man and the Wasp, which was a big fun continuation of that story for us. Walt Disney Company has announced an Indiana Jones film for right around that same time. So I think it will shuffle off the current date that it’s on right now. How far down it shuffles, I’m not sure yet.”

De kans op een Black Widow-solofilm, volgens Kevin Feige: ”As far as whether Marvel has any plans to produce additional female-led films, Feige says they do, just not between now and 2019. “Yes, for sure, I think Black Widow at some point would be great,” he teases. “But when you start talking about things that are now four/five years away…sometimes we do that. Dr. Strange has been talked about for ten years. But we’re focused on the next nine movies, which is a lot, between now and 2019.”

Guardians of the Galaxy 3 komt in Phase 4, volgens Kevin Feige: “We’re only working on what’s been announced through the end of 2019. And it is still a big chess board for 2020 and beyond, but certainly I would say Guardians 3 is [one film that’s] up there. I don’t know what exactly the order will be.”

Harold Meachum407991-wenham

Dan kwam er nog wat casting-nieuws rondom Iron Fist, dat nu wel zo’n beetje begonnen is met filmen. David Wenham, die we allemaal wel kennen als Faramir in Lord of the Rings, gaat namelijk Harold Meachum spelen, de rivaal van Danny’s vader Wendell Rand en een belangrijk deel van de origin van Iron Fist:

David Wenham (“The Lord of the Rings: Return of the King,” “300,” “Top of the Lake”) has joined the growing cast of the Netflix Original Series, “Marvel’s Iron Fist” as Harold Meachum. A ruthless corporate leader, Harold Meachum was partners with Danny Rand’s parents at the time of their deaths. What role he plays in Danny’s past and future will be revealed over the course of the series.

“I’m very excited to have David as our Harold Meachum. David is capable of displaying raw, visceral strength as well as extremely keen intelligence,” said Executive Producer and Showrunner, Scott Buck.
“This will add up to a character of complex depth who will keep us off balance all season.”

“David brings both a vulnerability and a danger to his many diverse roles,” said Executive Producer/Head of Marvel Television, Jeph Loeb. “This key quality creates a gravitas our series requires as Danny
unravels the secrets behind Rand Enterprises.”

Ook hebben we eindelijk een indicatie wanneer we The Defenders-miniserie kunnen bekijken op Netflix. Matt Murdock zelf, Charlie Cox, vertelde namelijk dat de productie voor de langverwachte team-up eind dit jaar van start zal gaan:

”Charlie began by stating that there is nothing to announce in regards to Daredevil Season Three.

“We don’t know if there’s going to be a season three,” he revealed to a crowded room of journalists. “I certainly don’t know.”

But he does know a tiny bit about The Defenders.

What we do know is at the end of this year we’re going to be making The Defenders and, of course, Daredevil is very much a part of that foursome.

I have no idea what the storyline is going to be for that show. I’m very excited to see how those world’s combine… and interested to see tonally how those shows become one.

The second season of Daredevil left many loose threads and planted many seeds for future plots. Will we be seeing those in The Defenders?

In terms of wrapping up any storylines, maybe they’ll do some of that in The Defenders. Or maybe they won’t.”

Een paar dagen later werd dit ook bevestigd met de aankondiging dat de showrunners van Daredevil Seizoen 2 ook de showrunners zijn van The Defenders-serie:

Douglas Petrie (“Marvel’s Daredevil,” “Buffy the Vampire Slayer”) and Marco Ramirez (“Marvel’s Daredevil,” “Orange is the New Black”) are set to return as showrunners to the Marvel Universe for the Netflix Original Series “Marvel’s The Defenders“!

Another alum from “Marvel’s Daredevil,” Oscar-nominee Drew Goddard(“The Martian,” “Lost,” “Alias”), will also join the team as an Executive Producer.

The Executive Producers and showrunners of “Marvel’s Daredevil” Season 2 will unite the Man Without Fear with Jessica Jones, Luke Cage, and Iron Fist for the mini-series event bringing our heroes together to face their biggest threat yet.

“Doug and Marco captivated our members around the world with their continuation of the story of Matt Murdock in ‘Marvel’s Daredevil,’ and we can’t wait to see how they and Drew will introduce the full Defenders team to our global audience,” said Cindy Holland, Netflix Vice President of Original Content.

“We’re incredibly excited to be able to bring our four street level heroes together in an epic tale woven by Doug and Marco whose work on ‘Marvel’s Daredevil’ speaks for itself,” said Executive Producer/Head of Marvel Television, Jeph Loeb. “They write and produce not only great action and adventure, but also the heart and touch of humor that’s makes us Marvel. With the inclusion of Drew Goddard, we’ve got a team that’s as formidable as the Defenders themselves.”

“This is the big one. Four amazing casts, four amazing series, now all in one amazing story,” said showrunners and Executive Producers Douglas Petrie and Marco Ramirez. “We are thrilled at the opportunity to deliver the show that both we and the fans have been waiting for.”

Marvel’s The Defenders” will star Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter, and Finn Jones, all reprising their roles as Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, and Iron Fist, respectively.

Ik denk dat het zo gaat werken met de Netflix-series in de komende jaren. Luke Cage komt 30 september 2016 uit, Iron Fist rond februari/maart 2017, Jessica Jones Seizoen 2 in het najaar van 2017 en The Defenders begin 2018, gevolgd door Daredevil Seizoen 3 later in 2018. Het zal nog eventjes duren voordat we de echte premiere-data weten van alle shows, aangezien de helft nog niet van start is gegaan met filmen.

Dan opnieuw nieuws over de Kingsman-sequel Kingsman: The Golden Circle. Channing Tatum (waardoor we opnieuw kunnen concluderen dat de Gambit-film nog verder in development hell word geduwd) voegt zich namelijk bij de cast die inmiddels al bestaat uit Taron Egerton (Eggsy), Julianne Moore (nog niet bekend), Halle Berry (nog onbekend), Colin Firth (Harry Hart), Sophie Cookson (Roxy), Pedro Pascal (Jack Daniels) en Mark Strong (Merlin). Ook Elton John lijkt een rolletje in de sequel te gaan krijgen.

Als laatste nog een heel tof reclamespotje rondom Quicksilver en X-Men Apocalypse. Op één van de nummers van de soundtrack van Guardians of the Galaxy (dat zal niet geheel toevallig gekozen zijn 😉 ) zien we hem zijn ding doen met een aantal andere jonge X-Men uit de film die al over een maandje in de bioscoop te zien is:

OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE

E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Ronde van Vlaanderen OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #1

Parijs-Roubaix OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE #2

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

Nieuwe X-Men Apocalypse Trailer, Civil War Trailer 2 met Spiderman, Luke Cage-serie komt op 30 september en Finn Jones bevestigd als Iron Fist MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 11 Bouncing Back MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 12 The Inside Man MARVEL MAANDAG #51

Colleen Wing gecast, Mads Mikkelsen gespot in Doctor Strange-setfoto’s, Kingsman-sequel, New Mutants-geruchten en Marvel’s Most Wanted-casting MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 1 Episode 13 Russian Coup And Sad Goodbye MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 14 Watchdogs And Lots of MCU Easter Eggs MARVEL MAANDAG #52

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/spiderman-titels-gelekt-star-lord-en-thor-in-infinity-war-cloak-and-dagger-serie-pedro-pascal-voegt-zich-bij-kingsman-2-cast-en-boyd-holbrook-vijand-in-wolverine-3-marvel-maandag-52/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/agents-of-shield-seizoen-3-episode-15-spacetime-marvel-maandag-53/

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

The Dark Knight Rises (2012) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

Man of Steel (2013) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

ROAD TO WORLD’S FINEST

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

Supergirl Seizoen 1 Episode 16 en 17 Red Kryptonite And Project Cadmus ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #20

Supergirl Seizoen 1 Episode 18 Flash Team Up And Silver Banshee Origins DC DINSDAG #17

THE FLASH S2/ARROW S4/LEGENDS OF TOMORROW S1/SUPERGIRL S1E19 + 20

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 8 Racist Fifties And Hawk Monsters DC DONDERDAG #19

The Flash Seizoen 2 Episode 16 Trajectory Arrives And Velocity 9 DC DINSDAG #17

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

Advertenties

111 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.