Ronde van Romandië OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #5

on

Door Hidde Heikoop

De eerste Zwitserse koers in de voorbereiding van de Tour de France (de Ronde van Zwitserland komt er ook nog aan na de Giro d’Italia) en een test voor de renners die mee willen doen om de prijzen in de Giro d’Italia die dit jaar in Apeldoorn start, begon dinsdag met een korte proloog van 4 km in La-Chaux-de-Fonds.

26 april 2016 Etappe 1 La-Chaux-de-Fonds – La-Chaux-de-Fonds (4 km)

Door regen en natte sneeuw was het parcours in het dal van het Juragebergte spekglad. Onder andere Michael Albasini van Orica-GreenEdge en Wilco Kelderman kwamen ten val. De kopman van Lotto-Jumbo keek na één dag al tegen een achterstand van 33 seconden aan. De favorieten, Chris Froome en Nairo Quintana, namen geen enkel risico in de bochten. Froome van Team Sky moest met de zestigste plek genoegen nemen en Quintana van Movistar hield de schade met een achttiende plaats beperkt. Bauke Mollema, voor wie deze ronde een belangrijke wedstrijd in zijn Tour de France-voorbereiding is, behaalde de zesenveertigste tijd.

Romandie 1Romandie 2

Jon Izagirre van Movistar zette de sterkste tijd neer en mocht dan ook woensdag in de gele leiderstrui starten. Tom Dumoulin, die wil gaan scoren in de tijdrit op 6 mei in Apeldoorn na zijn ijzersterke prestaties in de Vuelta vorig jaar, behaalde de tweede plaats met zes seconden achterstand op de teamgenoot van Nairo Quintana. Michal Kwiatkowski van Team Sky eindigde op zeven seconden van Izagirre als derde. Kwiatkowski’s teamgenoot Geraint Thomas legde beslag op de vierde plaats en Gorka Izagirre, de oudere broer van de ritwinnaar, zette de vijfde tijd neer. Martijn Keizer, teamgenoot van Wilco Kelderman bij LottoNL-Jumbo, was goed voor de tiende tijd, op twaalf seconden van Izagirre.

27 april 2016 Etappe 2 La-Chaux-de-Fonds – Moudon (100,5 km)

De eerste rit in lijn zou eigenlijk 167 kilometer lang zijn en van start gaan in La Chaux-de-Fonds, maar vanwege hevige sneeuwval  paste de organisatie de route aan. De etappe begon nu in Mathod en telde nog iets meer dan honderd kilometer.

Romandie 4

Sander Armée van Lotto-Soudal ging na de verlate start alleen op avontuur en hij hield dat lang vol. Marco Minnaard van Wanty-Groupe Gobert en Nico Brüngger van Roth probeerden nog een tegenaanval op te zetten, maar het duo wist het gat naar de eenzame koploper nooit te dichten. Armée hield de bergtrui over aan zijn solo en op twaalf kilometer van de streep werd hij teruggepakt door het peloton. Etixx-QuickStep bereidde vervolgens de sprint voor en Kittel maakte het werk van zijn ploeg vakkundig af in de straten van Moudon. De Duitser, die eind vorig jaar Giant-Alpecin inruilde voor Etixx-Quickstep, won eerder twee etappes en het eindklassement in de Dubai Tour, twee ritten in de ronde van de Algarve, een rit in de Driedaagse De Panne-Koksijde en de Scheldeprijs.

Romandie 3

Niccolo Bonifazio van Trek-Segafredo kwam nog dicht bij Kittel, maar de renner van Etixx-QuickStep drukte zijn wiel duidelijk eerder over de streep dan de Italiaan. De rest van het peloton volgde op gepaste afstand van de top twee. De Zwitser Michael Albasini zette de sprint vroeg aan, viel stil, maar eindigde nog wel op de derde plek. Tosh Van der Sande reed naar de vierde plaats, voor Ramunas Navardauskas, Davide Cimolai, Samuel Dumoulin en Amstel Gold Race-winnaar Enrico Gasparotto. Lotto-Jumbo-sprinter Moreno Hofland was de beste Nederlander op plek twaalf. Jon Izagirre kon zijn leiding in het algemeen klassement vasthouden en Tom Dumoulin bleef nog op de tweede plek staan op 6 seconden van de Spanjaard in het geel.

28 april 2016 Etappe 3 Moudon – Morgins (173,9 km)

Ilnur Zakarin, de verrassende winnaar van de Ronde van Romandië vorig jaar, won oorspronkelijk de eerste bergrit. De Rus van Katusha troefde Quintana af in de laatste kilometers van de eerste bergrit, maar terwijl Zakarin juichend over de streep kwam, maakte de Colombiaan zich boos over een slinger die de Rus had gemaakt. De wedstrijdjury besloot Zakarin vanwege die manoeuvre terug te zetten naar de tweede plaats. Quintana pakte niet alleen de ritzege, maar nam ook de leiding in het klassement over van Jon Izagirre.

Romandie 5Romandie 6

Zakarin was absoluut niet te spreken over de onterechte beslissing van de jury. “Ik ben natuurlijk teleurgesteld over de in mijn ogen foute keuze. De situatie maakt me boos, maar geeft me motivatie om morgen nog beter te rijden.”

De Portugees Rui Costa van Lampre-Merida werd derde door de sprint te winnen van een uitgedund groepje met favorieten. Chris Froome reed lek aan de voet van de voorlaatste klim en kon niet meer terugkeren bij de klassementsrenners, waardoor hij veel tijd verloor (zo’n 17 minuten) en kon daardoor een goede eindklassering vergeten. Bauke Mollema kwam na ruim 170 kilometer als elfde over de streep en Tom Dumoulin en Wilco Kelderman verloren een kleine minuut in het klassement. “Ik ben lichtelijk teleurgesteld na deze rit, maar ik ga me nu volledig focussen op de tijdrit van vrijdag”, zei Dumoulin na afloop.

29 april 2016 Etappe 4 Sion – Sion (15,1 km) 

De tweede rit tegen de klok, die werd gekenmerkt door een beklimming, kende een spannende start. Bob Jungels van Etixx-Quickstep, Chris Froome van Team Sky en Jerome Coppel van IAM Cycling reden dezelfde tijd (20.30), maar omdat Jungels daar minder honderdsten voor nodig had, ging de Luxemburger van Etixx-Quick Step lange tijd aan de leiding.

Romandie 7

Tom Dumoulin dook in de slotfase van de etappe onder de tijd van Jungels. Enkel Pinot slaagde er nog in de tijd van de Limburger te verbeteren. Bij de tijdmeting bovenop de klim reed hij tien tellen sneller dan Dumoulin en aan de finish was daar nog maar twee seconden van over, maar toch kon de Fransman van FDJ opnieuw onze landgenoot ervan weerhouden om de tijdrit te winnen. Nairo Quintana bleef de leider in de gele trui (hij reed ook een tijd van 20.30) en hield Pinot achter zich met 23 seconden achterstand, gevolgd door Tom Dumoulin op de vijfde plek in het algemeen klassement.

“Het is heel teleurstellend om weer als tweede te eindigen”, liet Dumoulin weten. “Ik reed een sterke tijdrit, maar het was helaas niet genoeg om te winnen. Ik heb geen fouten gemaakt en mijn krachten goed verdeeld over het parcours.”

30 april 2016 Etappe 5 Conthey – Ollon (173,2 km)

De koninginnenrit van de Ronde van Romandië ontbrandde op zo’n vijftig kilometer van de streep. Op de voorlaatste klim ging Froome in de aanval. De Brit van Team Sky was vanwege een lekke band in de tweede etappe al kansloos voor de eindzege, was geen bedreiging meer voor Quintana en mocht dan ook wegrijden uit het peloton. Hij kreeg gezelschap van Tejay van Garderen van BMC. Het duo sloot op 35 kilometer van de streep aan bij Bob Jungels van Etixx-Quickstep en Pavel Kochetkov van Katoesja, die als enigen van een kopgroep van elf renners waren overgebleven.

Het viertal begon met een voorsprong van ongeveer een minuut op het peloton aan de beklimming naar Villars-Sur-Ollon, een berg van de eerste categorie. Jungels en Kochetkov konden het tempo al snel niet meer volgen en ook Van Garderen moest Froome laten gaan. De Brit soleerde zodoende in de stromende regen naar zijn tweede ritzege van dit seizoen.

Romandie 8

Achter de Tourwinnaar eindigde Jon Izagirre op vier seconden als tweede. Thibaut Pinot werd derde en Quintana kwam als vijfde over de streep en behield de leiderstrui. De Colombiaan heeft een voorsprong van negentien seconden op Pinot. Bauke Mollema was op de zesde plek de beste Nederlander in de koninginnenrit en steeg naar de negende plek in het algemeen klassement. Tom Dumoulin eindigde net buiten de top tien en bleef vijfde in het klassement.

1 mei 2016 Etappe 6 Ollon – Geneve (172 km)

De laatste etappe ging van start met vijf renners minder. Marcel Kittel, die eerder de tweede etappe won, moest opgeven door ziekte en Rigoberto Uran en Davide Formolo van Cannondale, Rafal Majka van Tinkoff-Saxo en Mikel Nieve van Team Sky gingen niet meer van start om zich ongetwijfeld voor te bereiden op de Giro die vrijdag 6 mei al begint. Later werd bekend dat Bob Jungels, die sterk reed in de tweede tijdrit, van Etixx-Quickstep ook opgaf om aan de voorbereiding voor de Giro te beginnen.

Het duurde eventjes voordat het tempo werd opgeschroefd door het peloton, dus Jan Bakelants van AG2R en Carlos Verona van Etixx-Quickstep trokken weg om de etappe te gaan winnen. Al snel kregen zij gezelschap van Christopher Froome van Sky, Michael Albasini van Orica-GreenEdge, Romain Bardet van AG2R, Andrey Amador van Movistar, Sander Armée van Lotto-Soudal, Wilco Kelderman van LottoNL-Jumbo, Jerome Coppel van IAM Cycling, Moreno Moser van Cannondale en Tsgabu Grmay van Lampre-Merida.

Sander Armée pakte zijn kans om de laatste punten voor de roze bergtrui te pakken en Quintana in te halen en slaagde daar makkelijk in door op beide bergaankomsten als eerste over de streep te komen. De kopgroep had ondertussen al een voorsprong van 2 minuten en 30 seconden opgebouwd. Brent Bookwalter van BMC en Miguel Angel Lopez van Astana hadden de slag gemist en wisten al snel 15 seconden van het peloton weg te rijden, maar konden door kopwerk van Team Dimension Data in het peloton niet meer bij de kopgroep komen. Jan Bakelants loste uit de kopgroep, maar Bardet kon voor AG2R de eer nog hoog gaan houden.

Ondertussen werd bekend dat Philippe Gilbert van BMC niet aan de start van de Giro zal verschijnen. Hij heeft nog steeds last van zijn gebroken vinger.

Froome vond het niet snel genoeg gaan en gaf er even een klap op. Met nog maar zo’n anderhalve minuut voorsprong en nog 35 km te gaan tot de finish werd de Brit nerveus, hij wilde immers nog een rit winnen na zijn succes in de koninginnenrit. Armée (die ook de superaanvalsprijs in ontvangst mocht nemen voor zijn drie sterke aanvalspogingen in deze Ronde van Romandië) had zijn doel bereikt, kon het tempo niet meer bijbenen in de kopgroep en liet zich terugzakken naar het peloton waar hij al snel achterin ging uitrijden. Ondertussen kwam zijn ploeg Lotto-Soudal in het peloton naar voren om de achtervolging op de kopgroep in te zetten en hun volgende pion Tosh van der Sande de kans te geven om bij een eventuele sprint als eerste over de streep te komen.

Romandie 9

De samenwerking in de kopgroep was ver te zoeken en met nog 11 km te gaan trok Verona van Etixx-Quickstep weg met Kelderman van LottoNL-Jumbo, Albasini van Orica-GreenEdge en Amador van Movistar. Froome, Moser, Bardet, Grmay en Coppel werden ingelopen door het peloton dat volgde op 45 seconden achterstand van de vier sterkste mannen van de dag. Verschillende ploegen die nog geen prijs te pakken hadden, begonnen samen te werken om het groepje alsnog terug te halen en dit resulteerde in een almaar kleinere voorsprong. Buiten beeld was er een valpartij in het peloton waardoor er ineens een BMC-renner (Tom Bohli) voorbij de kopgroep schoot, maar Albasini haalde hem nog razendsnel in en kwam als eerste over de streep. Amador werd tweede, gevolgd door Kelderman, sprinter Bonifazio en Moreno Hofland. Maar liefst twee Nederlanders in de top tien van de laatste rit! Nairo Quintana wint de 70ste editie van de Ronde van Romandië en doet een goede zaak in zijn voorbereiding voor de Tour de France in juli van dit jaar.

Romandie 10

OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE

E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Ronde van Vlaanderen OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #1

Parijs-Roubaix OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE #2

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/amstel-gold-race-en-waalse-pijl-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-3/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/luik-bastenaken-luik-op-weg-naar-de-tour-de-france-4/

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

Nieuwe X-Men Apocalypse Trailer, Civil War Trailer 2 met Spiderman, Luke Cage-serie komt op 30 september en Finn Jones bevestigd als Iron Fist MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 11 Bouncing Back MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 12 The Inside Man MARVEL MAANDAG #51

Colleen Wing gecast, Mads Mikkelsen gespot in Doctor Strange-setfoto’s, Kingsman-sequel, New Mutants-geruchten en Marvel’s Most Wanted-casting MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 1 Episode 13 Russian Coup And Sad Goodbye MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 14 Watchdogs And Lots of MCU Easter Eggs MARVEL MAANDAG #52

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/spiderman-titels-gelekt-star-lord-en-thor-in-infinity-war-cloak-and-dagger-serie-pedro-pascal-voegt-zich-bij-kingsman-2-cast-en-boyd-holbrook-vijand-in-wolverine-3-marvel-maandag-52/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/agents-of-shield-seizoen-3-episode-15-spacetime-marvel-maandag-53/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/18/doctor-strange-teaser-trailer-civil-war-clips-kevin-feige-phase-3-update-spiderman-homecoming-tessa-thompson-in-thor-ragnarok-en-netflix-nieuws-marvel-maandag-54/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/25/iron-fist-set-fotos-inhumans-film-uitgesteld-rdj-in-spiderman-homecoming-en-scarlet-witch-in-infinity-war-marvel-maandag-55/

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

The Dark Knight Rises (2012) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

Man of Steel (2013) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

ROAD TO WORLD’S FINEST

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

Supergirl Seizoen 1 Episode 16 en 17 Red Kryptonite And Project Cadmus ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #20

Supergirl Seizoen 1 Episode 18 Flash Team Up And Silver Banshee Origins DC DINSDAG #17

THE FLASH S2/ARROW S4/LEGENDS OF TOMORROW S1/SUPERGIRL S1E19 + 20

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 8 Racist Fifties And Hawk Monsters DC DONDERDAG #19

The Flash Seizoen 2 Episode 16 Trajectory Arrives And Velocity 9 DC DINSDAG #17

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

Advertenties

70 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.