Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 18 en 19 The Singularity And Failed Experiments MARVEL MAANDAG #57

Door Hidde Heikoop

Vandaag in MARVEL MAANDAG bespreek ik de laatste twee episodes van Agents of SHIELD (Ik bespreek Captain America Civil War tot in detail in mijn bioscoop-review vandaag en de Civil War-tie-in van AOS Episode 20 Emancipation kun je volgende week in MARVEL MAANDAG #58 vinden, samen met AOS Seizoen 3 Episode 21-22) die zich voor Captain America Civil War afspeelden en volgende week bespreek ik ook nog Agent Carter Seizoen 2 Episode 8 t/m 10 die ik nog wilde bespreken, zeker nu we weten dat er geen Seizoen 3 van Agent Carter komt op ABC.

Episode 18 The Singularity

Mack, Lincoln en Fitz en Simmons repareren de apparatuur die beschadigd is door Daisy’s acties onder invloed van Hive’s parasieten en Joey en Elena zijn overgebracht naar de Cocoon, de SHIELD-faciliteit die we eerder dit seizoen zagen waar Joey werd getraind en onderzocht werd voor de Index, om ze te beschermen tegen Hive en Daisy. Daisy heeft de Kree-bol en de Terrigen-staven meegenomen en heeft de hydraulische deur van de basis vernietigd zodat ze niet meteen achterna kon worden gezeten door haar collega’s van SHIELD. De meesten zijn ongedeerd gebleven, maar Coulson heeft bij de poging om achter Daisy aan te gaan zijn been gebroken en kan dus alleen tactische orders geven aan het team. Wat het team zich wel realiseert is dat het allemaal veel erger had kunnen zijn en dat Daisy ze ook makkelijk levend had kunnen begraven, wat er weer toe leidt dat Daisy wellicht nog te redden is van Hive’s invloed.

Coulson en het team betreden de Zephyr One, de awesome helicarrier die gelukkig nog intact is, en gaan op zoek naar een manier om Daisy terug te krijgen en Hive’s plan om een Inhuman-leger te bouwen te stoppen. Ondertussen praat de gehypnotiseerde Daisy met Hive, die ook weer laat zien dat hij Ward’s herinneringen heeft als hij uitlegt dat Ward iets voor haar voelde en ze zoenen dan ook. Hive onthult dat hij Alisha (de Inhuman die meerdere versies van haarzelf kan creëren, zij is een van de karakters die deel uitmaakte van Jaiying’s Afterlife, maar nu een bondgenoot is van SHIELD) en James wil toevoegen aan zijn team van gehypnotiseerde Inhumans.

agents-of-shield---the-singularity-280

Coulson, May en Lincoln proberen dan ook om bij Alisha te komen voordat Hive dat doet, maar ze zijn al te laat. Alisha is inmiddels al bij Hive en heeft haar duplicaten achtergelaten om SHIELD uit te schakelen. Lincoln vermoord de duplicaten en Coulson kan hem niet meer inzetten tegen Hive, omdat verdovingen tegen gehypnotiseerde Hive-Inhumans niet werken en ze ook Lincoln niet willen prijsgeven aan Hive omdat hij veel te krachtig is.

Hive en Daisy bezoeken James en vertellen dat ze weten dat hij nog een Kree-artefact heeft dat het enige middel is dat tegen Hive werkt. Ze transformeren James in een Inhuman, Hellfire uit de comics die krachten heeft wat een beetje lijkt op Extremis uit Iron Man 3 en wat ook veel voorkwam in Agents of SHIELD Seizoen 1. Daisy gebruikt haar krachten om het anti-Hive-wapen op te graven en Coulson en May ontdekken dat, maar komen te laat om James en Daisy te redden en Coulson beschermt May van de vallende brokstukken met een awesome Captain America-achtig hologramschild wat uit zijn arm komt en wat uiteraard is ontworpen door Fitz. Dit hologramschild werd in de comics gemaakt door Tony Stark voor Captain America en is ook gelijk een referentie naar de soortgelijke scene in Captain America The Winter Soldier waar Captain America en Black Widow SHIELD’s aanval op de militaire basis waar Zola was opgeslagen overleven door Steve’s schild.

agents-of-shield---the-singularity-180349

Fitz, Simmons en Mack doen ondertussen nog meer research naar Hive en parasietenbiologie en komen uit bij Holden Radcliffe, een transhumanist die werkte voor Transia in een anti-parasietenprogramma  voordat hij ontslagen werd voor zijn controversiële ideeën rondom het upgraden van de mens. Mack blijft achter als back-up terwijl Fitz en Simmons een transhumanistische club bezoeken en Radcliffe futuristische oogtechnologie uit Project Deathlok willen verkopen om hem over te halen om hen te helpen met een geneesmiddel tegen Hive’s parasieten. Hive arriveert echter met Daisy en Alisha. Alisha ontvoerd Radcliffe, Daisy verwond Fitz en dwingt hem om niet tegen Hive in te gaan om Daisy’s visioen waarin een van de SHIELD-agent doodgaat te voorkomen en Hive heeft een creepy gesprek met Simmons waarin hij praat door middel van Will, haar ex-vriend wiens lichaam werd achtergelaten op Maveth en eigenlijk al die tijd Hive was geweest in de zes maanden die Simmons doorbracht op Maveth. Simmons is het zat en schiet Hive, ontsnapt met Mack en Fitz komt even later terug naar het hotel waar Fitz en Simmons hun relatie bevestigen met hun eerste keer sex.

Coulson schakelt dan als laatste Talbot en de ATCU in om, met de informatie die hij van Malick heeft gekregen vlak voordat hij werd vermoord door Daisy, Hydra de laatste slag toe te brengen door middel van het invallen van alle nog bestaande bases door het leger en de ATCU. Het enige wat dan nog overblijft van Hydra is Hive, zijn Inhuman-groepje en Holden Radcliffe. Hive en zijn ‘bondgenoten’ (James heeft zichzelf ondertussen omgedoopt tot Hellfire, zo heet de Secret Warrior ook in de comics) zijn ondertussen aangekomen in een dorp dat Hive heeft opgekocht met Malick’s laatste geld en onthult dat hij de hele populatie van de Aarde wil omtoveren tot Inhumans door middel van de Kree-experimenten te herhalen met Radcliffe’s hulp.

Episode 19 Failed Experiments

Radcliffe slaagt er niet meteen in om met de Terrigen-staven gewone Hydra-agenten om te toveren tot Inhumans. Ze smelten weg tot er niets meer van ze over is en Radcliffe realiseert zich dat hij vers Kree-bloed nodig heeft om mensen te transformeren tot Inhumans. Daisy stelt voor aan Hive dat ze haar oude teamleden in de val kunnen lokken en haar bloed (wat immers half-Kree is toen ze in Seizoen 1 werd gered nadat ze neergeschoten werd door Ian Quinn met hetzelfde bloed – GH325 – dat werd gebruikt bij het tot leven wekken van Coulson nadat hij werd vermoord door Loki in The Avengers) kunnen gebruiken om Coulson en de anderen Inhumans te maken om ze aan Hive’s Inhuman-leger toe te voegen en te herenigen met Daisy. Hive vertrouwt Daisy nog niet 100 procent en denkt niet dat ze haar collega’s zo makkelijk op kan geven als het zover is.

shield-319-synopsis

Het is Fitz en Simmons dan eindelijk gelukt om een middel tegen Hive’s hypnose te vinden, maar het enige nadeel is dat de persoon die het in zijn lichaam spuit zijn immuunsysteem kan beschadigen en het is ook niet zeker dat het zal werken tegen Hive. Lincoln biedt zichzelf aan als vrijwilliger, hij is immers een Inhuman en hij wil niet langer stilzitten terwijl zijn vriendin Daisy steeds meer onder de invloed komt van Hive, maar Coulson verbiedt het hem. Lincoln is eigenwijs en doet het alsnog als Fitz en Simmons even met iets anders bezig zijn en zijn immuunsysteem word vernietigd. Het middel werkt dus niet en Lincoln word in quarantaine geplaatst totdat hij weer volledig is aangesterkt.

agents-of-shield-kreeAgents-of-SHIELD-22-615x346agents-of-shield-19

Coulson, Mack en May zien Daisy op surveillancebeelden en Mack concludeert dat Daisy SHIELD probeert te contacteren via deze weg en dus nog niet helemaal onder invloed is van Hive. Coulson denkt echter dat het een val is, maar waagt het er toch op om Mack en May naar Hive’s Inhuman-dorp te sturen met een aantal SHIELD-agenten om Hive te gaan vermoorden en Daisy te bevrijden. May doet zich voor als Hydra-agent tegenover James/Hellfire die flirt met haar, terwijl zij probeert uit te vinden waar Hive is.

Mack en zijn team ontdekken ondertussen de Kree-orb die Hive heeft gebruikt als beacon om Kree Reapers, een soort Assassins die zijn achtergelaten door de Kree in een schip in de ruimte om eventuele achterblijvende Inhumans die zouden willen rebelleren tegen hun makers te vermoorden, zij zijn ook de makers van Hive zoals te zien in de flashback naar Hive die gecreërd is in de prehistorie zoals onthuld werd in een flashback in deze aflevering. Hive gebruikt dit om de Kree Reapers op te roepen en ze te vermoorden voor hun Kree-bloed wat hij, Radcliffe en Daisy dan weer kunnen gebruiken voor hun Inhuman-experimenten.

Een van de twee Kree Reapers slaagt erin om Alisha Whitley te vermoorden en gaat op zoek naar Daisy die op gruwelijke wijze zijn botten breekt zodat Radcliffe zijn bloed kan aftappen. Later kijken May en Mack toe hoe de andere Kree Reaper vecht met Hive en Hive verslaat hem makkelijk. Vervolgens probeert het SHIELD-team Hive te vernietigen met een granaatwerper wat uiteraard niet lukt en Mack probeert dan nog om Daisy over te halen om met hem mee te gaan, maar Daisy is nog steeds onder invloed van Hive, vertelt Hive’s plan om de wereld om te toveren tot Inhuman-paradijs en begint Mack tot moes te slaan en gebruikt haar krachten op hem nadat hij de gevangen Kree Reaper heeft vernietigd met een splinterbom. May redt Mack door Daisy neer te schieten en May, Mack en het SHIELD-team ontsnappen voordat Hive hen kan vernietigen.

Episode 19 speelt zich direct voor Captain America Civil War af en naar aanleiding van de Easter Egg in AOS Seizoen 3 Episode 14 rondom Hells Kitchen kunnen we nu ook concluderen dat Daredevil Seizoen 2 zich rond april tot en met december (dat kun je zien in de eerste episode waarin het hartje zomer is in Hells Kitchen en de laatste episode speelt zich rond Kerst af) dit jaar afspeelt, tegelijk met Agents of SHIELD Seizoen 3 en Captain America Civil War dus. Zie ook vooral de WHIH-video’s rondom de release van Captain America Civil War die ook meer duidelijkheid geven over de MCU-tijdlijn met de shows en de film (die kun je onder andere vinden op het Youtube-kanaal WHIH World News en in MARVEL MAANDAG #56 en #57 in het nieuwsoverzicht).

OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016

E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Ronde van Vlaanderen OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #1

Parijs-Roubaix OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE #2

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/amstel-gold-race-en-waalse-pijl-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-3/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/luik-bastenaken-luik-op-weg-naar-de-tour-de-france-4/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/01/ronde-van-romandie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-5/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/07/giro-ditalia-etappe-1-dumoulin-pakt-de-roze-trui-in-apeldoorn-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-6/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/08/giro-ditalia-etappe-2-kittel-vernietigt-de-concurrentie-in-nijmegen-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-7/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-3-marcel-kittel-wint-opnieuw-in-arnhem-en-neemt-roze-over-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-4-diego-ulissi-wint-in-praia-a-mare-dumoulin-opnieuw-in-het-roze-en-kruijswijk-doet-goede-zaken-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/11/giro-ditalia-etappe-5-andre-greipel-wint-in-benevento-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-10/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/12/giro-ditalia-etappe-6-tim-wellens-wint-op-meesterlijke-wijze-in-rocarasso-dumoulin-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-11/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/13/giro-ditalia-etappe-7-andre-greipel-wint-opnieuw-in-foligno-neemt-de-rode-trui-over-van-kittel-en-tim-wellens-eerste-in-bergklassement-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-12/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/14/giro-ditalia-etappe-8-gianluca-brambilla-wint-in-arezzo-en-dumoulin-verliest-roze-trui-aan-de-etappewinnaar-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-13/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/15/giro-ditalia-etappe-9-roglic-wint-in-chianti-en-brambilla-behoudt-roze-trui-met-1-seconde-voorsprong-op-ploeggenoot-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-14/

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

Nieuwe X-Men Apocalypse Trailer, Civil War Trailer 2 met Spiderman, Luke Cage-serie komt op 30 september en Finn Jones bevestigd als Iron Fist MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 11 Bouncing Back MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 12 The Inside Man MARVEL MAANDAG #51

Colleen Wing gecast, Mads Mikkelsen gespot in Doctor Strange-setfoto’s, Kingsman-sequel, New Mutants-geruchten en Marvel’s Most Wanted-casting MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 1 Episode 13 Russian Coup And Sad Goodbye MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 14 Watchdogs And Lots of MCU Easter Eggs MARVEL MAANDAG #52

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/spiderman-titels-gelekt-star-lord-en-thor-in-infinity-war-cloak-and-dagger-serie-pedro-pascal-voegt-zich-bij-kingsman-2-cast-en-boyd-holbrook-vijand-in-wolverine-3-marvel-maandag-52/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/agents-of-shield-seizoen-3-episode-15-spacetime-marvel-maandag-53/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/18/doctor-strange-teaser-trailer-civil-war-clips-kevin-feige-phase-3-update-spiderman-homecoming-tessa-thompson-in-thor-ragnarok-en-netflix-nieuws-marvel-maandag-54/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/25/iron-fist-set-fotos-inhumans-film-uitgesteld-rdj-in-spiderman-homecoming-en-scarlet-witch-in-infinity-war-marvel-maandag-55/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/02/laatste-x-men-apocalypse-trailer-taylor-swift-dazzler-punisher-serie-officieel-nathan-fillion-wonder-man-in-gotgv2-wolverine-3-casting-en-toch-iron-man-4-marvel-maandag-56/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agent-carter-en-most-wanted-gecancelled-rocket-raccoon-captain-marvel-infinity-war-lupita-nyongo-in-black-panther-whih-civil-war-en-new-mutants-lineup-marvel-maandag-57/

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

The Dark Knight Rises (2012) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

Man of Steel (2013) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

ROAD TO WORLD’S FINEST

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

Supergirl Seizoen 1 Episode 16 en 17 Red Kryptonite And Project Cadmus ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #20

Supergirl Seizoen 1 Episode 18 Flash Team Up And Silver Banshee Origins DC DINSDAG #17

THE FLASH S2/ARROW S4/LEGENDS OF TOMORROW S1/SUPERGIRL S1E19 + 20

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 8 Racist Fifties And Hawk Monsters DC DONDERDAG #19

The Flash Seizoen 2 Episode 16 Trajectory Arrives And Velocity 9 DC DINSDAG #17

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13   

Advertenties

89 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.