Supergirl naar The CW, Powerless/Krypton-series, Doutzen Kroes in Wonder Woman en Willem Dafoe in Justice League Part One, Batman/Booster Gold/Harley Quinn-films DC DINSDAG #18

on

Door Hidde Heikoop

Het is inmiddels alweer twee maanden geleden dat ik iets poste wat met DC te maken had. Marvel staat bij mij nog op de eerste plaats en ik was niet zo tevreden over de DC-shows (vooral Arrow, dat is een partij afgezakt op mijn watchlist sinds episode 16), vandaar een grote update in DC DINSDAG en DC DONDERDAG deze week met alle resterende episodes van Arrow Seizoen 4 (E16 t/m 23), The Flash Seizoen 2 (E17 t/m 23), Legends of Tomorrow Seizoen 1 (E9 t/m 16) en Supergirl Seizoen 1 (E19 en E20), het laatste nieuws op TV en filmgebied en ik plaatste vanochtend de eerste previews van DC Rebirth, waarin ik de allernieuwste previews van Batman Rebirth, Superman Rebirth, Green Lanterns Rebirth en Green Arrow Rebirth en de rest van het jaar alle Rebirth-comics zal bespreken en wellicht ook aanhaak bij de zoveelste Marvel Now-reboot van Marvel Comics.

Volgende week plaats ik dan eindelijk mijn lang uitgestelde Batman v Superman Dawn of Justice-Bioscoopreview, die ik twee maanden geleden in de bioscoop heb bekeken en die de grond ingeboord is door alles en iedereen, en bespreek ik de Constantine-serie die helaas maar 1 seizoen liep, review ik de Pilot van de Preacher-serie en ter ere van John Wesley Shipp die een niet nader te noemen karakter speelt na The Flash Seizoen 2 bespreek ik The Flash-serie uit de jaren 90 in delen vanaf volgende week.

Maar voordat ik me daar allemaal op ga storten, begin ik met een leuk nieuwtje rondom de Supergirl-serie. Na het uitzenden van de laatste twee episodes leek het alsmaar onzekerder te worden dat een Seizoen 2 in de pijplijn zat, terwijl alle andere DC-shows (niet alleen de CW-shows, maar bijvoorbeeld ook Gotham en Lucifer) al zeker waren van een volgend seizoen. Toen werd echter bekendgemaakt dat Supergirl naar The CW gaat verhuizen, gewoon op de maandag gaat blijven, deel uit gaat maken van de Flarrowverse en er een 4-delige (!!!) crossover aankomt tussen LoT, Arrow, The Flash en Supergirl in het najaar. Ik kijk er nu al naar uit om bijvoorbeeld de reactie van Diggle en Oliver te zien als Barry Supergirl introduceert en de Legends of Tomorrow over hun vele avonturen vertellen tegen de rest. Deze historische crossover zal waarschijnlijk plaatsvinden rondom Episode 8 en 9 van alle shows (net als de Flash vs Arrow-crossover en de introductie van Hawkman, Hawkgirl en Vandal Savage in het begin van The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4) en de shows zullen elkaar zeker meer gaan beïnvloeden.

Ik ben zeer benieuwd of ze de Supergirl-show in haar eigen wereld blijven houden (we noemen de wereld voor het gemak even Earth-S, waar alleen Supergirl en Superman bestaan als superhelden, althans voor zover wij weten) of haar en Team Supergirl alleen naar Earth-1 brengen voor crossovers of dat er een Crisis of Infinite Earths-achtig event plaatsvind waardoor Earth-S en Earth-1 bij elkaar komen. Daarbij is het natuurlijk ook interessant om te weten te komen hoe en of de Flarrowverse Superman gaat introduceren nu de Supergirl-serie erbij komt.

Dan wat beelden van de Powerless-serie die ergens dit najaar op televisie zal verschijnen. Deze DC-serie (die qua opzet een beetje lijkt op Marvel’s Damage Control) draait rondom een verzekeringsmaatschappij die met mensen te maken krijgen die slachtoffer zijn van alle gevechten tussen superhelden en superschurken.

Powerless LogoPowerless 1 Powerless 2 Powerless 3

Hoogstwaarschijnlijk kunnen we geen cameo’s verwachten van bijvoorbeeld Stephen Amell als de Green Arrow en Henry Cavill als Superman aangezien het zich niet in de DC Extended Universe of Flarrowverse gaat afspelen, maar er komen in deze leaked trailer sowieso al veel easter eggs voorbij uit de DC Universe, zoals bijvoorbeeld Green Lantern, Wonder Woman en Aquaman die genoemd worden, Hawkman staat op de cover van de Rolling Stone en de redelijk onbekende superheldin Crimson Fox (van oorsprong Frans en lid van de Justice League Europe, dat is toch wel een primeur!) zal een rolletje gaan spelen in deze The Office-achtige comedyserie op NBC. Het team van verzekeringsagenten bestaat uit de hoofdrol, Emily Locke, gespeeld doorVanessa Hudgens (High School Musical, Gimme Shelter, Grease: Live), Teddy, gespeeld door Danny Pudi (Community) en überklootzak-baas Alan Tudyk (Clark Kent in Justice League War, Rogue One: A Star Wars Story). Los van de matige special effects in deze trailer (die inmiddels helaas is verwijderd, hopelijk word hij binnenkort echt onthult) kijk ik zeker uit naar deze aparte serie en zal ik hem zeker verder blijven bespreken als hij bevalt.

Krypton

Dan nog een andere serie die er binnenkort aan gaat komen. SyFy gaat een Superman-prequel-prequel maken, genaamd Krypton, die zal draaien om de grootvader van Kal-El/Clark Kent/Superman en de rest van The House of El voordat Krypton werd vernietigd in Man of Steel (het is nog niet bekend of Krypton daarmee officieel deel uitmaakt van de DC Extended Universe of dat het een apart verhaal word) en zal een soort Game of Thrones in space worden en het is hetzelfde concept als Gotham en Smallville. Dat klinkt ambitieus en ik ben zeer benieuwd hoe dat gaat werken op SyFy (met een wisselende reputatie op het gebied van TV en filmprojecten zoals Sharknado en Haven en veel lagere budgetten dan HBO en filmproducties kun je je bedenkingen hebben bij zo’n project op deze zender). Met Damian Kindler (Stargate SG-1) en Colm McCarthy (Sherlock) als executive producers komt dat hopelijk goed. Wederom een interessant project om te volgen en hopelijk iets dat we kunnen toevoegen aan de DC Multiverse op tv en in de films.

De DC Extended Universe is inmiddels van start gegaan met Batman v Superman Dawn of Justice en met nog 3 maanden te gaan tot Suicide Squad in de bioscopen gaat verschijnen (zie hieronder Trailer 3 van een maandje geleden), leek het mij een goed idee om even een update te geven over alle films na Suicide Squad en welke acteurs er bij zijn gekomen in de laatste twee maanden.

Wonder Woman (2017): De oorspronkelijke release-datum, 23 juni 2017, is inmiddels verschoven naar 3 weken eerder om niet in aanraking te komen met Transformers.

Status: klaar met filmen, post-productie en waarschijnlijk re-shoots een paar maanden voor release.

Regisseur: Patty Jenkins

Acteurs/actrices: Gal Gadot als Diana Prince/Wonder Woman, Chris Pine als Steve Trevor, Robin Wright als General Antiope, Connie Nielsen als Queen Hippolyta en moeder van Wonder Woman, Lucy Davis als Etta Candy en Nederlands model Doutzen Kroes speelt een Amazonian Warrior in de film.

Victoria’s Secret model Doutzen Kroes cast in ‘Wonder Woman’

Setting: speelt zich af rond 1917/1918 in Londen en op het slagveld van WOI en het Amazoniaanse eiland Themyscira, vertelt de origin van Wonder Woman en waarom ze Themyscira verlaat en besluit mensen te gaan helpen, waardoor ze 100 jaar later met Batman en Superman te maken krijgt en de film introduceert ook Steve Trevor in de DCEU.

Wonder-Woman-Wrap-PhotoWonder Woman 1Wonder Woman 2Wonder Woman 3Wonder Woman 4bvswonderwomanheader-175505

Justice League Part One (November 2017) en Justice League Part Two (Juni 2019)

Status: pre-productie/bezig met filmen

Regisseur: Zack Snyder

Acteurs/actrices: Ben Affleck als Bruce Wayne/Batman, Gal Gadot als Diana Prince/Wonder Woman, Henry Cavill als Clark Kent/Kal-El/Superman, Jason Momoa als Arthur Curry/Aquaman, Amber Heard als Mera (Aquaman’s vrouw), Ezra Miller als Barry Allen/The Flash, Ray Fisher als Victor Stone/Cyborg, Amy Adams als Lois Lane, Jesse Eisenberg als Lex Luthor Jr, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth. Nieuwe toevoegingen aan deze film zijn JK Simmons als Commissioner Gordon en Willem Dafoe in een nog onbekende rol (misschien is hij wel Martian Manhunter of een belangrijk figuur rondom Aquaman en Atlantis).

Green Lantern maakt waarschijnlijk pas deel uit van de League in Part Two en hopelijk ontdekken we binnenkort welke versie het word (John Stewart, Hal Jordan, Guy Gardner, Kyle Rayner, Simon Baz, Jessica Cruz) en wie het karakter gaat spelen.

Setting: Gotham, Metropolis, Atlantis en de diepe oceanen van de Aarde, Central City en wellicht nog een paar andere plekken op de wereld. Er is nog niet zoveel bekend over het verhaal van de Justice League-films, maar het werd beschreven als een soort Seven Samurai-plot waarin Batman en Wonder Woman (we weten dat Superman dood gaat aan het eind van BVS, maar hij komt zeker weer tot leven in deze film) de Justice League gaan vormen en de superhelden rekruteren om te gaan strijden tegen een vijand (waarschijnlijk word dat één van Darkseid’s minions of Darkseid zelf, dat ligt eraan hoe Part One en Part Two ingedeeld worden)

The Flash Ezra

The Flash (Maart 2018)

Status: in ontwikkeling/pre-productie

Regisseur: tot voor kort scriptschrijver en producer Seth Grahame-Smith (Dark Shadows, Abraham Lincoln: Vampire Hunter, The Lego Batman Movie, Beetlejuice 2), maar hij verliet het project met creatieve meningsverschillen. Heroic Hollywood denkt de nieuwe regisseur te hebben gevonden: Rick Famuyiwa (Dope): http://heroichollywood.com/rumor-will-rick-famuyiwa-direct-dc-film/

Acteurs/actrices: Ezra Miller als Barry Allen/The Flash. Dat is op dit moment de enige die gecast is, waarschijnlijk worden in de loop van dit najaar en begin volgend jaar de belangrijke rollen zoals Iris West, Eobard Thawne/Reverse Flash en andere karakters en vijanden bekendgemaakt. Ook zal een van de Justice League-leden zoals Batman wel een cameo hebben in de film, net zoals in Suicide Squad bijvoorbeeld.

Setting: voornamelijk Central City en het zal een origin zijn van Barry Allen als CSI en hoe hij The Flash werd en wellicht met een paar flashbacks en flashforwards om het niet al te standaard superheldenfilm te houden.

Aquaman-Jason-Momoa-1

Aquaman (Juli 2018)

Status: in ontwikkeling/pre-productie

Regisseur: James Wan (Saw, Insidious en Insidious Chapter 2, The Conjuring, Furious 7)

Acteurs/actrices: Jason Momoa als Arthur Curry/Aquaman en Amber Heard als Mera, Aquaman’s vrouw. Net als in Suicide Squad en The Flash zal een van de Justice League-leden wel een cameo hebben in de film.

Setting: voornamelijk in Atlantis en in de oceanen van de wereld en misschien een paar scenes op het land. Deze film zal ook voornamelijk een origin worden van Aquaman en Atlantis en met een horror en actie-regisseur worden er spectaculaire beelden verwacht en waarschijnlijk word er ook wel met flashbacks en flashforwards gewerkt om het te verbinden met de andere DCEU-films en het geen eentonig verhaal te laten worden.

DCEUDCEU 2

The Batman (Oktober 2018)

De solo-Batman-film is nog niet officieel bevestigd voor oktober 2018, maar met de matige ontvangst van BVS en uitermate positieve reacties op Ben Affleck’s prestaties als de nieuwe Batman is het logisch dat de film eerder komt dan na 2019.

Status: in ontwikkeling, Geoff Johns (het nieuwe hoofd van DC Films, Chief Creative Officer bij DC Comics, schrijver van The Flash Vol. 2, Flash: Rebirth en Green Lantern: Rebirth en bedenker van de DC Rebirth-revamp die nu gaande is in DC Comics) en Ben Affleck (die naast het spelen van The Batman al Oscars won voor het schrijven van het script met Good Will Hunting en het regisseren en het spelen van de hoofdrol in Argo) schrijven aan het script op dit moment.

Regisseur: Ben Affleck

Acteurs/actrices: Ben Affleck als Bruce Wayne/Batman. Jeremy Irons als Alfred Pennyworth en JK Simmons als Commissioner Gordon komen er zeker in voor en Jared Leto als de Joker kan natuurlijk niet uitblijven.

Setting: dat zal uiteraard voornamelijk Gotham zijn. We weten nog niet of dit een prequel word waarin we de eerste jaren van Batman te zien krijgen of dat het post-BVS en Justice League Part One is met delen van de film in het verleden. Waarschijnlijk gaan we veel bekende Batman-rogues zien zoals The Riddler, Penguin en Clayface en misschien krijgen we wel een adaptatie van storylines zoals Court of Owls of Hush nu The Dark Knight Returns al in de treure is gedaan in BVS en The Dark Knight Trilogy.

Shazam! (April 2019): Het enige wat we op dit moment weten over de Shazam-film, is dat er op dit moment aan het script gewerkt word door Darren Lemke (scriptschrijver van Goosebumps, Turbo, Jack The Giant Slayer en Shrek Forever After), Bill Birch en wederom Geoff Johns en dat Dwayne The Rock Johnson de aartsvijand van Shazam, Black Adam, gaat spelen.

Booster Gold of Harley Quinn & The Gotham Sirens/Birds of Prey (November 2019) Ik gok erop dat dit of de Booster Gold-film word die op dit moment ontwikkeld word door Greg Berlanti (de Geoff Johns van de Flarrowverse) of de Harley Quinn-teamup met verschillende vrouwelijke personages zoals Poison Ivy en de Birds of Prey (The Huntress, Black Canary, Batgirl etc.) die werd gepitcht door Margot Robbie zelf en die enthousiast werd ontvangen door de studio. Een Harley Quinn-film met andere vrouwelijke karakters trekt uiteraard veel bezoekers en is weer een volgende stap in de gelijke vertegenwoordiging van vrouwen in het superhelden-genre en gaat natuurlijk ook de concurrentie aan met de Captain Marvel-film die in hetzelfde jaar uitkomt.

Cyborg Raygreen lantern corps

Cyborg en Green Lantern Corps (2020): Hier weten we ook nog vrij weinig van, behalve dat Ray Fisher de hoofdrol zal gaan spelen in de Cyborg-film en dat een groot deel van de Green Lanterns uit de comics deel gaan uitmaken van de Green Lantern Corps-film.

Verdere mogelijkheden: Man of Steel 2 zou nog gemaakt kunnen worden als solo-film naast Superman’s rol in BVS en Justice League Part One en Part Two, Suicide Squad zou nog een vervolg kunnen krijgen wat ervoor zou kunnen zorgen dat films als Shazam en Cyborg later zouden kunnen komen en sequels van Aquaman, The Flash en The Batman worden toch ook wel verwacht. Ook komt er een Lobo-film aan die geregisseerd gaat worden door Brad Peyton (San Andreas) en het script word geschreven door Jason Fuchs, schrijver van Wonder Woman en Justice League Dark, met onder andere Constantine en andere mystical karakters, komt er ook nog aan.

Dat was al het nieuws van de afgelopen twee maanden over alle DC-projecten in ieder geval. Er is veel om naar uit te kijken de komende maanden en jaren.

DC COMICS REBIRTH PREVIEWS EN REVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/rebirth-previews-batman-rebirth-1-superman-rebirth-1-green-lanterns-rebirth-1-en-green-arrow-rebirth-1-dc-dinsdag-18/

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

Nieuwe X-Men Apocalypse Trailer, Civil War Trailer 2 met Spiderman, Luke Cage-serie komt op 30 september en Finn Jones bevestigd als Iron Fist MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 11 Bouncing Back MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 12 The Inside Man MARVEL MAANDAG #51

Colleen Wing gecast, Mads Mikkelsen gespot in Doctor Strange-setfoto’s, Kingsman-sequel, New Mutants-geruchten en Marvel’s Most Wanted-casting MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 1 Episode 13 Russian Coup And Sad Goodbye MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 14 Watchdogs And Lots of MCU Easter Eggs MARVEL MAANDAG #52

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/spiderman-titels-gelekt-star-lord-en-thor-in-infinity-war-cloak-and-dagger-serie-pedro-pascal-voegt-zich-bij-kingsman-2-cast-en-boyd-holbrook-vijand-in-wolverine-3-marvel-maandag-52/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/agents-of-shield-seizoen-3-episode-15-spacetime-marvel-maandag-53/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/18/doctor-strange-teaser-trailer-civil-war-clips-kevin-feige-phase-3-update-spiderman-homecoming-tessa-thompson-in-thor-ragnarok-en-netflix-nieuws-marvel-maandag-54/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/25/iron-fist-set-fotos-inhumans-film-uitgesteld-rdj-in-spiderman-homecoming-en-scarlet-witch-in-infinity-war-marvel-maandag-55/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/02/laatste-x-men-apocalypse-trailer-taylor-swift-dazzler-punisher-serie-officieel-nathan-fillion-wonder-man-in-gotgv2-wolverine-3-casting-en-toch-iron-man-4-marvel-maandag-56/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agent-carter-en-most-wanted-gecancelled-rocket-raccoon-captain-marvel-infinity-war-lupita-nyongo-in-black-panther-whih-civil-war-en-new-mutants-lineup-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agents-of-shield-seizoen-3-episode-18-en-19-the-singularity-and-failed-experiments-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/captain-america-civil-war-bioscoop-review-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/23/jeff-goldblum-en-karl-urban-in-thor-ragnarok-michael-keaton-toch-in-spiderman-homecoming-en-carrie-anne-moss-in-marvels-iron-fist-marvel-maandag-58/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/30/luke-cage-diamondback-setfotos-miles-morales-animated-spiderman-film-2018-en-jeff-bridges-in-kingsman-the-golden-circle-marvel-maandag-59/

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

The Dark Knight Rises (2012) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

Man of Steel (2013) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

ROAD TO WORLD’S FINEST

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

Supergirl Seizoen 1 Episode 16 en 17 Red Kryptonite And Project Cadmus ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #20

Supergirl Seizoen 1 Episode 18 Flash Team Up And Silver Banshee Origins DC DINSDAG #17

THE FLASH S2/ARROW S4/LEGENDS OF TOMORROW S1/SUPERGIRL S1E19 + 20

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 8 Racist Fifties And Hawk Monsters DC DONDERDAG #19

The Flash Seizoen 2 Episode 16 Trajectory Arrives And Velocity 9 DC DINSDAG #17

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016

E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Ronde van Vlaanderen OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #1

Parijs-Roubaix OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE #2

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/amstel-gold-race-en-waalse-pijl-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-3/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/luik-bastenaken-luik-op-weg-naar-de-tour-de-france-4/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/01/ronde-van-romandie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-5/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/07/giro-ditalia-etappe-1-dumoulin-pakt-de-roze-trui-in-apeldoorn-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-6/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/08/giro-ditalia-etappe-2-kittel-vernietigt-de-concurrentie-in-nijmegen-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-7/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-3-marcel-kittel-wint-opnieuw-in-arnhem-en-neemt-roze-over-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-4-diego-ulissi-wint-in-praia-a-mare-dumoulin-opnieuw-in-het-roze-en-kruijswijk-doet-goede-zaken-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/11/giro-ditalia-etappe-5-andre-greipel-wint-in-benevento-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-10/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/12/giro-ditalia-etappe-6-tim-wellens-wint-op-meesterlijke-wijze-in-rocarasso-dumoulin-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-11/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/13/giro-ditalia-etappe-7-andre-greipel-wint-opnieuw-in-foligno-neemt-de-rode-trui-over-van-kittel-en-tim-wellens-eerste-in-bergklassement-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-12/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/14/giro-ditalia-etappe-8-gianluca-brambilla-wint-in-arezzo-en-dumoulin-verliest-roze-trui-aan-de-etappewinnaar-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-13/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/15/giro-ditalia-etappe-9-roglic-wint-in-chianti-en-brambilla-behoudt-roze-trui-met-1-seconde-voorsprong-op-ploeggenoot-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-14/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/giro-ditalia-etappe-10-ciccone-wint-in-sestola-en-bob-jungels-is-de-nieuwe-man-in-het-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-15/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/18/giro-ditalia-etappe-11-ulissi-wint-zijn-tweede-etappe-in-asolo-jungels-loopt-uit-en-dumoulin-stapt-af-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-16/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/19/giro-ditalia-etappe-12-greipel-wint-opnieuw-in-bibione-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-17/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/20/giro-ditalia-etappe-13-mikel-nieve-wint-in-cividale-del-friuli-en-amador-neemt-roze-trui-over-van-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-14-chaves-wint-in-corvara-kruijswijk-pakt-roze-op-indrukwekkende-wijze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-19/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-15-foliforov-wint-in-alpe-di-siusi-en-kruijswijk-zet-nibali-op-3-minuten-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/24/giro-ditalia-etappe-16-valverde-wint-in-andalo-kruijswijk-loopt-uit-op-chaves-en-nibali-krijgt-twee-minuten-aan-zijn-broek-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/25/giro-ditalia-etappe-17-roger-kluge-verrast-het-peloton-in-cassano-dadda-kruijswijk-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/26/giro-ditalia-etappe-18-trentin-verrast-moser-en-wint-in-pinerolo-kruijswijk-behoudt-roze-opnieuw-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-23/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/27/giro-ditalia-etappe-19-nibali-wint-in-risoul-en-kruijswijk-verliest-roze-aan-chaves-en-heeft-nu-1-minuut-achterstand-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-24/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/28/giro-ditalia-etappe-20-taaramae-wint-in-santanna-di-vinadio-en-nibali-wint-de-giro-na-aanval-op-chaves-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-25/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/29/giro-ditalia-etappe-21-arndt-wint-in-turijn-na-declassering-van-nizzolo-nibali-winnaar-van-de-99ste-ronde-van-italie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-26/

Advertenties

136 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.