Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Chronos Revealed, Per Degaton, Jonah Hex And The Pilgrim DC DONDERDAG #21

Door Hidde Heikoop

Het eerste seizoen van Legends of Tomorrow is inmiddels ook alweer afgelopen. We zagen onder andere al de vroege dood van één van de Hawks: Carter Hall, een korte cameo van Damien Darhk in 1975 die geen dag jonger lijkt dan in 2016 (door de Lazarus Pit komt dit natuurlijk, hij was immers lid van de League of Assassins), een Star Trek-achtige aflevering die zich volledig afspeelde op de Waverider en een glimps in de toekomst van de Green Arrow en Star City in 2046 en een nieuw karakter die zomaar is lid zou kunnen worden van de Legends of Tomorrow in de toekomst.

Vandaag bespreek ik episode 9 t/m 12 van Legends of Tomorrow Seizoen 1 (volgende week episode 13 t/m 16 waarin een belangrijk team word geïntroduceerd) en ik begin even waar Episode 8 eindigde: Ray Palmer, Kendra Saunders en Sara Lance blijven achter in 1958, terwijl Rip, Snart, Jax en Stein ontvoerd worden door Chronos op de Waverider.

Episode 9 Left Behind

Chronos blijkt Snart te hebben gekidnapt en is ervandoor met zijn eigen Time-schip en beschadigt de Waverider, waardoor Rip, Jax en Stein vastzitten in de tijdsstroom en zo duurt het vrij lang voordat ze Gideon en het schip kunnen repareren. Ondertussen zitten Sara, Kendra en Ray nog steeds vast in 1958 en op hulp te wachten die niet komt. Sara blijft niet langer hangen en besluit om zich eerder bij de League of Assassins te voegen (in de vroegere tijdlijn was dat rond 2008, als je de nieuwe tijdlijn zou pakken dan herkent Ra’s Al Ghul Sara dus al). Talia Al Ghul maakt in 1960 deel uit van de League naast haar vader Ra’s en het is dan ook vreemd dat zij nergens te bekennen is in het heden, wellicht is ze de vrouw van Batman offscreen of is ze vermoord in de tussentijd en is Ra’s daarom zoveel harder geworden in het heden.

Rip, Jax en Stein hebben dan eindelijk het schip gerepareerd en komen aan in 1960, waar ze Ray (die net Kendra ten huwelijk wil vragen na 2 jaar samenzijn en samenleven) en Kendra oppikken en Sara gaan redden uit Nanda Parbat.

Ondertussen zit Snart nog steeds vast op de Jumpship met Chronos, die zijn masker afzet en Heatwave blijkt te zijn! Vanaf het moment dat Chronos de Legends achtervolgt, wist hij al precies waar ze gingen verschijnen en Mick Rory is getraind door de Time Masters om Rip en de rest te vangen en heeft daarbij duizenden levens geleeft in allerlei tijden en plaatsen.

Rip, Jax, Stein, Ray en Kendra komen aan in Nanda Parbat om Sara te redden, maar die is inmiddels al volledig toegewijd aan de League of Assassins en levert ze uit aan Ra’s Al Ghul (die we voor het laatst zagen in Arrow Seizoen 3 Episode 23). Die wil ze uiteraard meteen dood hebben, maar Rip weet dat er ook iets als een trial by combat bestaat (zoals al gebeurde in Arrow Seizoen 3 Episode 9, het gevecht tussen Oliver Queen en Ra’s Al Ghul en Arrow Seizoen 4 Episode 13, het gevecht tussen Oliver Queen en Malcolm Merlyn/Ra’s Al Ghul). Kendra vecht als kampioen voor de Legends of Tomorrow aan de ene kant en Sara vecht als kampioen voor de League of Assassins aan de andere kant. Het gevecht lijkt redelijk gelijk op te gaan, maar dan vermoord Sara Kendra bijna en realiseert zich dan eigenlijk pas wat ze aan het doen is.

Dan komt Chronos/Heatwave ook nog eens binnen en begint om zich heen te schieten. Ra’s ziet dat er niets anders op zit dan de Legends vrij te laten om Chronos te verslaan, wat ze dan ook doen. De rest van het team ontdekt zo dus ook wie Chronos is (Snart heeft zichzelf bevrijd door zijn eigen hand te bevriezen en af te hakken) en ze sluiten hem op en gaan proberen hem weer terug te veranderen in de Mick Rory/Heatwave die ze kennen. Ra’s bevrijdt Sara uit de League en weet dat ze uit de toekomst komt en Sara zorgt ervoor dat Ra’s alle informatie heeft om Nyssa Sara op te pikken in oktober 2008 als ze daar als schipbreukeling in de Chinese Zee drijft vlakbij Lian Yu. Met deze informatie is Sara eigenlijk de naamgever van Nyssa die nog geboren moet worden.

Het team verzamelt zich in de Waverider en Rip onthult dat ze naar 2147 moeten om Vandal Savage te stoppen en ze zijn daar niet eerder geweest, omdat ze teveel risico zouden lopen, maar nu ze nog maar weinig opties over hebben moeten ze wel.

Episode 10 Progeny

De Legends komen aan in 2147, waar Vandal Savage de mentor is van de jonge Per Degaton, zoon van wereldleider Tor Degaton, die met het Armaggedon-virus een groot deel van de rest van de wereld gaat vernietigen een aantal jaren later, waardoor Savage aan de macht kan komen. Ze hebben eigenlijk maar één keuze: Per Degaton, nog maar een jonge jongen, vermoorden en daardoor kan Vandal Savage niet aan de macht komen. Rip en Snart staan erop dat ze het zo doen, maar de rest wil het niet hebben en dit leidt ertoe dat ze Per Degaton kidnappen, op hem proberen in te praten om niet met Vandal Savage in zee te gaan om hem vervolgens weer vrij te laten.

Tijdens een bezoekje aan de Kasnia Conglomerate, de hoofdstad van de wereld en machtsbasis van de corporaties die de macht in handen hebben met aan het hoofd Tor Degaton, komt Ray erachter dat zijn Atom-technologie is gebruikt door zijn rivaal en broer Sydney Palmer om robot-agenten te maken die Vandal Savage in de toekomst helpen om de wereld te veroveren en ontmoet daarbij ook een van zijn toekomstige familieleden.

Vandal Savage is al een tijdje de mentor van Per Degaton en de jongen is al zo gebrainwashed dat hij zijn eigen vader vermoord en ervoor zorgt dat Vandal Savage praktisch aan de macht komt en dat is veel vroeger dan eerst, waardoor de verovering van de wereld ook eerder plaatsvind. Mick/Chronos en Snart vechten met elkaar en Mick geeft op, omdat het toch allemaal geen zin heeft. Zijn missie is gefaald en de Time Masters zullen zijn vroegere collega’s, The Hunters, op hen afsturen om de klus af te maken.

Er komt ook een korte flashback van Kendra naar 1920 in deze aflevering voor, waarin de jonge Aldus Boardman te zien is met Edith (Kendra’s alias in de jaren 20) en Joe (Carter’s alias in de jaren 20).

Episode 11 The Magnificent Eight

Nu The Hunters overal op zoek zijn naar de Legends, verschuilen ze zich in 1871 in het kleine dorpje Salvation in South Dakota. Rip (waarvan later word onthult dat hij ooit te lang in The Old West gebleven is en daardoor eigenlijk niet zijn focus wil verliezen door zich opnieuw onder te dompelen in die tijdsperiode) blijft achter op het schip om een nieuw plan te bedenken en de rest van de Legends (waaronder Mick, die ouder en wijzer geworden is door zijn meerdere levens als Chronos) gaan naar een bar om wat te drinken en dit loopt natuurlijk al snel uit de hand 🙂 Daar duikt Jonah Hex, een van de oudste helden uit de DC Comics, op die Rip Hunter blijkt te kennen!

De Legends nemen Jonah Hex mee naar de Waverider, waar Jonah Rip weer ontmoet en het blijkt dat ze heel wat meegemaakt hebben samen. De mannen waar de Legends mee gevochten heb in de bar, blijken leden te zijn van de Stillwater Gang, een bende die Salvation al maanden terroriseert en Jonah Hex zit achter ze aan voor voor een beloning. Ray wil weer de held uit gaan hangen en dringt er bij Rip op aan dat ze met z’n allen de Stillwater Gang gaan stoppen. Ray doet zich voor als John Wayne en word al snel de nieuwe Sheriff van Salvation en jaagt de Stillwater Gang, met behulp van Snart met een snipergeweer, weg uit Salvation.

Stein wil ondertussen een jongen van een dodelijke ziekte redden die in de toekomst met een simpel medicijn genezen kan worden en ontdekt later dat dit H.G. Wells is, een van de eerste sciencefiction-schrijvers en die ook over tijdreizen schreef. Even daarvoor ontdekt Stein waarom Rip zich niet meer wil mengen in het Wilde Westen. Op een missie voor de Time Masters in Calvert, Oklahoma was hij uiteindelijk de reden dat het hele stadje werd vernietigd door bandieten. Een dag voordat die aanval plaatsvond moest hij zichzelf wegrukken uit het Wilde Westen en verder gaan met zijn leven om ervoor te zorgen dat hij zijn latere vrouw en zoon nog zou krijgen. Hij noemde zijn zoon Jonas naar zijn goede vriend Jonah die hij leerde kennen tijdens deze periode. Jonah heeft de Stillwater Gang gevonden

Stein wil ondertussen een jongen van een dodelijke ziekte redden die in de toekomst met een simpel medicijn genezen kan worden en ontdekt later dat dit H.G. Wells is, een van de eerste sciencefiction-schrijvers en die ook over tijdreizen schreef. Even daarvoor ontdekt Stein waarom Rip zich niet meer wil mengen in het Wilde Westen. Op een missie voor de Time Masters in Calvert, Oklahoma was hij uiteindelijk de reden dat het hele stadje werd vernietigd door bandieten. Een dag voordat die aanval plaatsvond moest hij zichzelf wegrukken uit het Wilde Westen en verder gaan met zijn leven om ervoor te zorgen dat hij zijn latere vrouw en zoon nog zou krijgen. Hij noemde zijn zoon Jonas naar zijn goede vriend Jonah die hij leerde kennen tijdens deze periode. Jonah heeft de Stillwater Gang gevonden en Mick, Ray, Snart en Jax gaan met hem mee om de bende voorgoed te verslaan. Ray slaagt erin om Jeb Stillwater gevangen te nemen, maar op weg terug naar Salvation weet de bende Jax gevangen te nemen.

Ondertussen hebben Sara en Kendra een vroegere versie van Kendra gevonden die haar Hawkman (Hannibal Hawkes) kwijt is geraakt en die waarschuwt haar dat het geen zin heeft om van iemand anders te gaan houden, omdat het toch allemaal slecht eindigt.

Jonah heeft het perfecte plan om Jax terug te krijgen: een duel! Rip wil nog steeds niet meewerken en onthult dat hij wist dat Calvert eraan zou gaan toen hij het Wilde Westen verliet en dat pikt Jonah niet van hem. Rip is natuurlijk geen Time Master meer die niet de held mogen uithangen en besluit dan ook om tegen zijn eigen oude principes in te gaan en zal gaan duelleren met Stillwater. Rip is de beste als het op schieten aankomt en wint dan ook, maar dan hebben The Hunters het team gevonden en vallen ze aan. Mick verslaat een van de Hunters en die onthult dat de Time Masters The Pilgrim hebben gestuurd die de jongere versies van de Legends zal vermoorden om ze te verslaan voordat ze de Legends worden.

Episode 12 Last Refuge

Het team weet al snel op basis van de bewegingen van het schip van The Pilgrim een plan te maken en Atom (Come with me if you want to live!) red eerst de jonge Mick in 1990 die zijn huis per ongeluk in de fik heeft gestoken en op dat moment ook een pyromaan werd. De jonge Sara Lance krijgt ondertussen een tour van haar vader Quentin in het hoofdbureau van de SCPD in 2007 en ze worden overvallen door The Pilgrim, die dan weer gestopt word door Sara en Mick. Beide jonge versies van Sara en Mick worden alleen gelaten in de ”garage” van het schip.

The Pilgrim heeft alweer de volgende Legend gevonden, ze valt Ray Palmer aan op 19 december 2014 (dit vind ongeveer plaats na Arrow Seizoen 3 Episode 9, het gevecht tussen Oliver Queen en Ra’s Al Ghul) en Ray raakt ook zwaargewond in het heden. Rip en Firestorm redden de Ray van 2 jaar geleden en die weet nadat Rip The Pilgrim heeft neergeschoten ook meteen dat zijn Atom-suit werkt. Ray word wakker in het heden en verlooft zich dan toch met Kendra, die niet helemaal voor het idee is en dan ook nog geen ja zegt.

In deze episode ontdekken we ook meer over Jax’s vader die vlak na Jax’s geboorte is omgekomen tijdens zijn uitzending naar Mogadishu en Jax heeft hem dus nooit gekend. Gelukkig heeft Rip het plan om de rest van de Legends (Jax, Stein en Snart) al als baby’s te redden en krijgt Jax de kans om zijn vader in levende lijve te zien.

Dan blijft Rip nog over. Zijn jongere zelf (zijn geboorte naam is Michael Jon Carter Jr., zijn vader is Booster Gold, die over een paar jaar een film krijgt in de DCEU) word samen met andere toekomstige Time Masters opgevoed door zijn pleegmoeder op een plek waar de Council ze niet weet te vinden. Dat is dan ook een ideale plek om de jongere versies van henzelf te verbergen, maar The Pilgrim pakt in plaats van de baby’s de rest van de familie van de Legends en dreigt ze te vermoorden als de Legends zichzelf niet opofferen voor hun familie. Rip besluit om zijn jongere zelf en zichzelf op te offeren om iedereen te beschermen en The Pilgrim accepteert dat. Maar dan steekt de jonge badass Rip gewoon The Pilgrim neer als ze bezig is met het tegenhouden van de Legends. Nu ze afgeleid is door haar wond, kunnen de Legends haar vernietigen. Daarna praten de Legends bij met hun familieleden die terugkeren naar hun eigen tijd (van Ray’s verloofde Anna zien we ook een kleine glimps). Het kan niet lang duren voordat de tijd zichzelf herstelt en dingen gaat veranderen aan het verleden van alle Legends en daarom moeten ze Vandal Savage gaan verslaan op het allerhoogste punt van zijn macht: Londen, 2166.

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

DC COMICS REBIRTH PREVIEWS EN REVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/rebirth-previews-batman-rebirth-1-superman-rebirth-1-green-lanterns-rebirth-1-en-green-arrow-rebirth-1-dc-dinsdag-18/

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/supergirl-naar-the-cw-powerlesskrypton-series-doutzen-kroes-in-wonder-woman-en-willem-dafoe-in-justice-league-part-one-batmanbooster-goldharley-quinn-films-dc-dinsdag-18/

SUPERGIRL S1

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

Supergirl Seizoen 1 Episode 16 en 17 Red Kryptonite And Project Cadmus ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #20

Supergirl Seizoen 1 Episode 18 Flash Team Up And Silver Banshee Origins DC DINSDAG #17

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/supergirl-seizoen-1-episode-19-en-20-myriad-and-big-cliffhanger-dc-dinsdag-18/

ARROW S1 

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/18/arrow-seizoen-1-episode-1-tm-3-review-batman-castaway-dc-donderdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/23/arrow-seizoen-1-episode-4-tm-6-review-new-beginnings-green-lantern-en-flash-easter-eggs-dc-dinsdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/25/arrow-seizoen-1-episode-7-tm-9-review-the-huntress-and-the-dark-archer-dc-donderdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/07/14/arrow-seizoen-1-episode-10-tm-12-count-vertigo-and-trust-issues-dc-dinsdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

ARROW S2

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

ARROW S3 + THE FLASH S1

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

THE FLASH S2 + ARROW S4 + LEGENDS OF TOMORROW S1

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 8 Racist Fifties And Hawk Monsters DC DONDERDAG #19

The Flash Seizoen 2 Episode 16 Trajectory Arrives And Velocity 9 DC DINSDAG #17

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/the-flash-seizoen-2-episode-17-tm-19-pied-piper-returns-zooms-backstory-and-griffin-grey-dc-dinsdag-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/02/arrow-seizoen-4-episode-16-tm-19-darhks-trial-cupid-and-bug-eyed-bandit-and-canary-cry-dc-donderdag-21/

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

The Dark Knight Rises (2012) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

Man of Steel (2013) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

Nieuwe X-Men Apocalypse Trailer, Civil War Trailer 2 met Spiderman, Luke Cage-serie komt op 30 september en Finn Jones bevestigd als Iron Fist MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 11 Bouncing Back MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 12 The Inside Man MARVEL MAANDAG #51

Colleen Wing gecast, Mads Mikkelsen gespot in Doctor Strange-setfoto’s, Kingsman-sequel, New Mutants-geruchten en Marvel’s Most Wanted-casting MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 1 Episode 13 Russian Coup And Sad Goodbye MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 14 Watchdogs And Lots of MCU Easter Eggs MARVEL MAANDAG #52

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/spiderman-titels-gelekt-star-lord-en-thor-in-infinity-war-cloak-and-dagger-serie-pedro-pascal-voegt-zich-bij-kingsman-2-cast-en-boyd-holbrook-vijand-in-wolverine-3-marvel-maandag-52/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/agents-of-shield-seizoen-3-episode-15-spacetime-marvel-maandag-53/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/18/doctor-strange-teaser-trailer-civil-war-clips-kevin-feige-phase-3-update-spiderman-homecoming-tessa-thompson-in-thor-ragnarok-en-netflix-nieuws-marvel-maandag-54/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/25/iron-fist-set-fotos-inhumans-film-uitgesteld-rdj-in-spiderman-homecoming-en-scarlet-witch-in-infinity-war-marvel-maandag-55/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/02/laatste-x-men-apocalypse-trailer-taylor-swift-dazzler-punisher-serie-officieel-nathan-fillion-wonder-man-in-gotgv2-wolverine-3-casting-en-toch-iron-man-4-marvel-maandag-56/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agent-carter-en-most-wanted-gecancelled-rocket-raccoon-captain-marvel-infinity-war-lupita-nyongo-in-black-panther-whih-civil-war-en-new-mutants-lineup-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agents-of-shield-seizoen-3-episode-18-en-19-the-singularity-and-failed-experiments-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/captain-america-civil-war-bioscoop-review-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/23/jeff-goldblum-en-karl-urban-in-thor-ragnarok-michael-keaton-toch-in-spiderman-homecoming-en-carrie-anne-moss-in-marvels-iron-fist-marvel-maandag-58/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/30/luke-cage-diamondback-setfotos-miles-morales-animated-spiderman-film-2018-en-jeff-bridges-in-kingsman-the-golden-circle-marvel-maandag-59/

 

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016

E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Ronde van Vlaanderen OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #1

Parijs-Roubaix OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE #2

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/amstel-gold-race-en-waalse-pijl-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-3/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/luik-bastenaken-luik-op-weg-naar-de-tour-de-france-4/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/01/ronde-van-romandie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-5/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/07/giro-ditalia-etappe-1-dumoulin-pakt-de-roze-trui-in-apeldoorn-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-6/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/08/giro-ditalia-etappe-2-kittel-vernietigt-de-concurrentie-in-nijmegen-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-7/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-3-marcel-kittel-wint-opnieuw-in-arnhem-en-neemt-roze-over-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-4-diego-ulissi-wint-in-praia-a-mare-dumoulin-opnieuw-in-het-roze-en-kruijswijk-doet-goede-zaken-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/11/giro-ditalia-etappe-5-andre-greipel-wint-in-benevento-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-10/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/12/giro-ditalia-etappe-6-tim-wellens-wint-op-meesterlijke-wijze-in-rocarasso-dumoulin-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-11/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/13/giro-ditalia-etappe-7-andre-greipel-wint-opnieuw-in-foligno-neemt-de-rode-trui-over-van-kittel-en-tim-wellens-eerste-in-bergklassement-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-12/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/14/giro-ditalia-etappe-8-gianluca-brambilla-wint-in-arezzo-en-dumoulin-verliest-roze-trui-aan-de-etappewinnaar-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-13/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/15/giro-ditalia-etappe-9-roglic-wint-in-chianti-en-brambilla-behoudt-roze-trui-met-1-seconde-voorsprong-op-ploeggenoot-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-14/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/giro-ditalia-etappe-10-ciccone-wint-in-sestola-en-bob-jungels-is-de-nieuwe-man-in-het-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-15/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/18/giro-ditalia-etappe-11-ulissi-wint-zijn-tweede-etappe-in-asolo-jungels-loopt-uit-en-dumoulin-stapt-af-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-16/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/19/giro-ditalia-etappe-12-greipel-wint-opnieuw-in-bibione-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-17/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/20/giro-ditalia-etappe-13-mikel-nieve-wint-in-cividale-del-friuli-en-amador-neemt-roze-trui-over-van-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-14-chaves-wint-in-corvara-kruijswijk-pakt-roze-op-indrukwekkende-wijze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-19/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-15-foliforov-wint-in-alpe-di-siusi-en-kruijswijk-zet-nibali-op-3-minuten-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/24/giro-ditalia-etappe-16-valverde-wint-in-andalo-kruijswijk-loopt-uit-op-chaves-en-nibali-krijgt-twee-minuten-aan-zijn-broek-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/25/giro-ditalia-etappe-17-roger-kluge-verrast-het-peloton-in-cassano-dadda-kruijswijk-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/26/giro-ditalia-etappe-18-trentin-verrast-moser-en-wint-in-pinerolo-kruijswijk-behoudt-roze-opnieuw-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-23/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/27/giro-ditalia-etappe-19-nibali-wint-in-risoul-en-kruijswijk-verliest-roze-aan-chaves-en-heeft-nu-1-minuut-achterstand-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-24/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/28/giro-ditalia-etappe-20-taaramae-wint-in-santanna-di-vinadio-en-nibali-wint-de-giro-na-aanval-op-chaves-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-25/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/29/giro-ditalia-etappe-21-arndt-wint-in-turijn-na-declassering-van-nizzolo-nibali-winnaar-van-de-99ste-ronde-van-italie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-26/

Advertenties

53 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.