Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 20 t/m 22 Emancipation, Absolution And Ascension MARVEL MAANDAG #60

on

Door Hidde Heikoop

Met het einde van alle DC en Marvel-shows die ik wekelijks volg, kan het laatste deel van Agents of SHIELD Seizoen 3 natuurlijk niet uitblijven en dan vooral niet de tie-in met Captain America Civil War met AOS S3E20 Emancipation. Uiteraard opnieuw geen echte verbinding met Civil War in de vorm van karakters uit de film, maar met President Ellis in twee episodes dit seizoen ben ik ook al tevreden en SHIELD/ATCU is een geheime organisatie, dus het zou niet eens logisch zijn om op dit moment iemand als Tony Stark of een andere Avenger op te laten duiken in Agents of SHIELD.

In de laatste episodes van Seizoen 3 komen we er ook eindelijk achter wie van Team SHIELD er dood gaat en weten we meer over de status van SHIELD en haar vijanden in Seizoen 4, dat in September al weer van start gaat, ongeveer tegelijk met de release van Luke Cage Seizoen 1 op Netflix op 30 september en twee maanden voor de release van Doctor Strange in oktober/november. Ik ben nu al benieuwd of en hoe er een tie-in gaat plaatsvinden met de Doctor Strange-film.

Episode 20 Emancipation

Deze aflevering speelt zich direct af na het moment dat Tony Stark een pakketje krijgt van Stan ‘The Fed Ex Man’ Lee, het einde van Captain America Civil War dus. In AOS zien we dan het perspectief van Coulson en May die het allemaal bekijken op de tv in een bar waar al het nieuws voorbij komt zoals de vermissing van de ‘Secret’ Avengers (iedereen behalve Vision, Iron Man en War Machine), het overlijden van Agent Carter en de aankondiging van de Sokovia Accords en de VN die wil dat Enhanced Individuals zoals Inhumans en mensen met andere krachten en vaardigheden zich laten registreren. Dat hakt er flink in bij Coulson die zijn persoonlijke helden ziet verdwijnen (Cap en Peggy Carter) en die tegen de registratie is. May wijst hem erop dat ze al dat gedoe niet kunnen gebruiken nu ze Hive moeten stoppen voordat hij zijn plan voltooit: de hele mensenpopulatie veranderen in Inhumans.

Dan komt General Talbot binnen, als de General Ross in dit Civil War-verhaal, om te vertellen dat President Ellis en hijzelf ook de Inhumans/Secret Warriors onder de Sokovia Accords wil laten vallen. Talbot is nog steeds wantrouwig tegenover zijn nieuwe collega’s bij SHIELD en wil de basis zien, maar eerst gaan ze even duidelijk praten over waar ze staan in dit conflict. Coulson wil absoluut op de voorgrond treden en SHIELD uit de anonimiteit te trekken, maar is wel klaar om open kaart te spelen met Talbot en alle zorgen die hij heeft rondom het geheimzinnige SHIELD weg te nemen. Op zijn Men In Blacks knikt Coulson naar de bareigenaar die de schakelaar overhaalt en Talbot en Coulson laat afdalen naar SHIELD HQ.

Daisy offert zich ondertussen helemaal op voor Hive door haar Kree/Inhuman-bloed af te staan en is ook nog bezig met een zijproject: contact maken met Lincoln door SHIELD te hacken en hem over te halen om over te lopen naar haar kant en mee te kijken met SHIELD en de plannen die zij hebben om Hive tegen te houden. Lincoln zit nog steeds vast na zijn roekeloze poging waarbij hij het Hive-serum gebruikte en dat plan verpeste en krijgt eten van May, die hem erop wijst dat hij welkom is om zijn kamer te verlaten, maar dan moeten ze hem overdragen aan General Talbot en dat is niet de bedoeling. Fitz en Simmons doen er alles aan om Daisy ervan te weerhouden in te breken en praten over Mack, die nog steeds herstelt van zijn verwondingen in de med-bay na Daisy’s aanval.

Coulson leidt Talbot rond, die niets afwist van de oude SSR-basis waar SHIELD nu gehuisvest is, en die vraagt aan Coulson hoeveel Secret Warriors hij nou eigenlijk heeft: één. Yo Yo Rodriguez komt binnen en weet precies wat er gaande is, ze heeft immers ook alle nieuwsuitzendingen gevolgd. Ze vind het zeer naïef dat Talbot denkt dat de lijst met Enhanced Individuals niet gaat uitlekken en alle mensen die daar opstaan niet onmiddelijk in gevaar zijn als dat gebeurt. Ze is hier om te vechten voor waar ze in gelooft en wil Daisy redden uit de klauwen van Hive.

Coulson weet dat de Accords niet helpen, SHIELD had immers ook een Index en Cal Johnson maakte daar gebruik van door een paar Enhanced op te trommelen om chaos te veroorzaken in Seizoen 2. Dan gaan we naar de extreme kant in het Sokovia Accords-conflict: de Watchdogs. Die vinden de Accords maar helemaal niks en willen de Inhumans uitroeien en hebben al snel een mogelijk doelwit gevonden door een mol in de ATCU. Dit blijkt allemaal een plan te zijn van Hive en Hellfire (met het bijbehorende slaan van de ketting met vlammen, zijn signature move uit de comics) om wat verse mensen voor het Inhuman-experiment van Holden Radcliffe te ronselen. Het experiment werkt maar half en verandert de voormalige Watchdogs in een soort Silence-figuren als in Doctor Who. Hive vind ze geen abominaties en wil er meer hebben voor zijn leger door Daisy’s bloed volledig te gebruiken.

 lossy-page1-567px-The_Silent.tif

Daisy slaagt erin om met Lincoln te praten, die weer bij Daisy wil zijn, maar niet als gebrainwashde slaaf van Hive. Dat gesprek word echter onderbroken door Coulson en Talbot, die wil dat Lincoln zich gaat registreren en die wil dat om weg te komen van SHIELD. Het gesprek tussen Daisy en Lincoln gaat weer verder als Coulson Talbot weer meeneemt voor de volgende onthulling. Lincoln weet zich met behulp van instructies van Daisy, die heeft geholpen bij het bouwen van de Inhuman-kamers, te bevrijden.

Coulson laat Lash aan Talbot zien, die flipt en wil dat Lash word bevroren in de cryo-freeze tube van de ATCU en daarna vraagt Talbot zich ook nog af waar Daisy is. Hij laat foto’s zien waar een dood lichaam (Ward/Hive) en Daisy aan het wandelen zijn in een dorp waar een UFO landde pasgeleden. Coulson geeft het op en brengt Talbot tenslotte helemaal op de hoogte, samen met Fitz en Simmons, van wat er gaande is: Hive, een Inhuman en gevaarlijk voor de wereld zoals we die kennen, moet gestopt worden en heeft Daisy onder controle met zijn parasieten. Hij wil hetzelfde gaan doen met de andere potentiële Inhumans die hij gaat creëren om zo een leger te bouwen en de Aarde terug te laten keren naar zijn tijd waar hij de leider was van de eerste Inhumans.

Ze moeten dus snel handelen en kunnen Talbot’s militaire strategieën, vergaderingen en toestemming om het überhaupt te kunnen doen niet afwachten en het leger zou het hele verhaal sowieso niet geloven. Dan ontsnapt Lincoln, een potentiële rekruut voor Hive, ook nog eens en Fitz, Simmons en Mack proberen er alles aan te doen om de basis te beveiligen, maar Daisy en Lincoln zijn meer bezig met het veiligstellen van een quinjet (lijkt een beetje op het moment dat Cap en Bucky proberen te ontsnappen en Black Widow ze laat gaan) en krijgen het voor elkaar om Lincoln te laten ontsnappen. Althans dat denken Hive en Daisy, want het zit allemaal anders.

Lash komt namelijk uit de quinjet en het epische gevecht gaat van start. Lincoln legt ondertussen uit dat hij Daisy liet geloven dat hij wilde ontsnappen en May en Coulson wisten van dit plan. Iedere Inhuman heeft een doel, Lash’s doel op Aarde is het vernietigen van Hive en het bevrijden van Daisy uit Hive’s overheersing. Hij slaagt alleen in het laatste, want Hellfire doorboort hem met zijn vlammende ketting voordat hij Hive iets kan aandoen, maar Daisy weet wel te ontsnappen en terug te keren naar SHIELD.

Ze is volledig genezen van Hive’s controle, maar word nog wel gewantrouwd door de rest van het team, die door de analyse van Fitz en Simmons weten wat het einddoel van Hive is: met een gestolen raket een groot deel van het menselijk ras veranderen in Inhumans. Ten slotte iets schokkends: Yo Yo geeft haar kruisketting aan Mack, die daarmee de belangrijkste kandidaat word om dood te gaan in de finale!

Episode 21 Absolution en Episode 22 Ascension

Daisy blijft in haar Inhuman-kamer en is duidelijk niet meteen verlost van Hive’s invloed met een aantal nachtmerries en mentale problemen die ze blijft ondervinden en kan dus ook niet veel betekenen voor haar team. Hive heeft haar gebroken en ze zal nooit meer hetzelfde zijn.

Mack, May, Yo Yo en Lincoln hebben ondertussen Hive, Hellfire, Radcliffe en Giyera gevonden, die de raket al hebben geïnstalleerd en de lancering al in werking hebben gezet na het overnemen van een lanceerbasis op een eiland in de Grote Oceaan. Talbot probeert zijn collega over te halen om de annuleringscodes te bemachtigen, maar die geeft niet toe en daar komt Fitz’s brein aan te pas. Terwijl Coulson op hoge snelheid naar het Defense Logistics-gebouw rijdt waar de annuleringscodes liggen opgeslagen, houden Fitz en Talbot Undersecretary Thomas voor de gek met motion-capture om toestemming te krijgen om hun ATCU-agent, Phil Coulson, de codes te laten ophalen en dit werkt.

Marvels-Agents-of-SHIELD-Season-3-Episode-22-1-f186

Coulson leest de codes in razend tempo voor met nog 20 seconden op de klok, terwijl Fitz ze snel invoert en Lincoln en May toekijken hoe Hive steeds agressiever word, vooral tegenover Radcliffe die hij gevangenzet met zijn eigen creaties (de Primitives, de voormalige Watchdogs) aangezien hij toch niet meer bruikbaar is bij het overschrijven van lanceercodes, al geeft Radcliffe niet meteen op en hij denkt dat hij de Primitives nog wel kan gebruiken bij het oplossen van het lanceerprobleem. Yo Yo en Mack werken ondertussen aan een apparaat om Hive te stoppen en Hive komt daar al snel voorbij door Lincoln achterna te komen. Al de verschillende herinneringen van Will, Malick’s broer, Grant Ward en andere personen lopen door elkaar waardoor Hive niet meer kan focussen, maar hij nog wel net zeggen tegen Giyera en Hellfire dat ze de kop van de raket moeten losmaken van de raket zelf. Lincoln en Mack gaan vooruit, terwijl May bij Holden Radcliffe komt  en geconfronteerd word met de Primitives die ze verslaat met Radcliffe’s hulp en mee terug wil naar SHIELD. Yo Yo redt de gevangen militairen en brengt ze naar Lincoln en Mack en de SHIELD-agenten die ze opvangen. Ze weten Hive te bevriezen in een cryo-cube van de ATCU!

Talbot feliciteert Coulson met het succes, maar ze zijn er eigenlijk nog niet, want Giyera en Hellfire hebben de kop van de raket met het Hive-virus nog steeds in hun bezit. Radcliffe gaat samenwerken met Fitz en Simmons om het Hive-virus te stoppen en Lincoln weigert Coulson’s aanbod om een SHIELD-agent te worden en realiseert zich dat hij Daisy niks kan geven. Mack gaat tegen de protocollen in langs bij Daisy (hij vergeet de kruisketting mee te nemen die zo opnieuw van eigenaar verandert) en ziet zijn partner weer voor het eerst na wat ze hem aangedaan heeft. Hij vergeeft haar echter, ze kon er immers niets aan doen en dat kan ze niet echt handelen, ze is echt mentaal gebroken door Hive’s invloed.

Simmons is al met vakantieplannen bezig en wil dingen met Fitz te doen waar hij geen adem meer van zal halen: snorkelen 🙂 Fitz moet nog even Hive’s cryo-cube gaan inspecteren, trekt een jasje aan met het SHIELD-logo en neemt Yo Yo’s kruisketting mee! Giyera en James hebben een bom laten bezorgen en Fitz realiseert zich net te laat wat ze van plan zijn. De bom bevat Radcliffe’s Primitive-formule en verandert de SHIELD-agenten die met hem mee zijn gekomen in Primitives en de daaropvolgende SHIELD-agenten die komen helpen veranderen ook in Primitives, terwijl ze opgesloten zitten in de hangar. Fitz weet te ontsnappen met 1 andere agent en kan niet voorkomen dat Hive’s volgelingen Hive bevrijden zodat hij de Zephyr kan overnemen en Daisy hackt de containment module en sluit zich weer bij Hive aan.

mmHwnP6

Hive kan haar echter niet meer terugnemen nadat Lash haar bevrijd heeft en Daisy gebruikt haar krachten tegen Hive en vecht met hem in de hangar en slaagt erin om zijn botten te breken, maar dat is niet genoeg bij een wezen als Hive. Ondertussen word de SHIELD-basis overgenomen door de Primitives die al met 28 zijn en al in de luchtbuizen zijn gekomen en arriveren Giyera en Hellfire met de rest van de raket en Hive herinnert zich dat hij kan vliegen door de gezamenlijke herinneringen van Grant Ward en Will Daniels. May en Fitz zijn stiekem aan boord van de Zephyr meegesneakt.

Yo Yo vangt de kogels op voor Mack en raakt zwaargewond, terwijl Lincoln, Coulson en Radcliffe op een veilige plek proberen te komen en ze komen elkaar tegen en sluiten zichzelf op in een verlaten kamer. Simmons probeert ondertussen in haar eentje de Primitives van zich af te houden, terwijl de rest Yo Yo proberen te redden en hun enige optie is het dichtbranden van haar wonden aangezien ze never nooit bij op tijd bij de med-bay kunnen komen. De Primitives ontdekken Simmons niet en dat komt door de hitte die er heerst in haar verstopplaats en ze gooit de temperatuur hoger waardoor de rest van het team ook veilig is van de Primitives en zich naar Simmons begeeft.

Daisy wil ondertussen niet gered worden door May en Fitz en terwijl ze het daarover hebben, sluipt Giyera dichterbij en gebruikt zijn krachten om May uit te schakelen. Fitz lijkt verdedigingsloos, maar heeft nieuwe tech uitgevonden: een onzichtbaar pistool, waarmee hij Giyera doodschiet! May, Fitz en Daisy vluchten naar de veiligheid en Fitz wisselt zijn jasje met Daisy! Coulson roept een quinjet op met zijn robothand en besluit dat hij uiteindelijk degene moet zijn die zich opoffert voor de rest van het team (hij heeft Hive immers naar de Aarde gebracht) en May, Fitz en Daisy moet gaan redden.

De quinjet landt al snel op het dak van de Zephyr als Daisy haar visioen werkelijkheid ziet worden met de kruisketting, de quinjet en het SHIELD-jasje. Coulson confronteert Hive en die laat eindelijk zijn ware gezicht zien om Coulson’s lichaam te claimen als leider van een nieuw SHIELD onder zijn leiding en een leger aan Primitives om de wereld over te nemen. Coulson weet echter dat zijn team toch niet naar hem zal luisteren en hij blijkt een hologram te zijn (net als Agent Blake in AOS S3E14 Watchdogs) die dient als afleiding, terwijl het team en hijzelf al op de Zephyr zijn en de rest van de Primitives uitschakelt. Coulson: I’ve always wanted to do this, Help me Obi Wan Kenobi, you’re my only hope 🙂

hail-hydra-hive-revealed-in-terrifying-new-agents-of-shield-concept-art-two-generals-le-998637

Lincoln weet Hellfire uit te schakelen, maar raakt zwaargewond aan zijn zij en word herenigd met Daisy. Coulson en Daisy hebben hetzelfde idee: de raket op de quinjet laden en hem de ruimte invliegen, iemand moet zich opofferen. Daisy wil zich opofferen door in de quinjet te stappen en haar lot te accepteren en Mack heeft zijn awesome shotgunaxe om de Primitives en Hive tegen te houden met de rest van de groep die achterblijft. Coulson, Mack, May, Fitz en Simmons verslaan de Primitives, maar Hive stapt in de quinjet met Daisy, die de raket in de quinjet schuift met haar krachten. De autopilot staat aan, maar Lincoln is ook in de quinjet gestapt, haalt Daisy weg en offert zichzelf en Hive op om de wereld te redden. Daarmee is Lincoln de Captain America van deze finale en Daisy de Peggy Carter. Hive en Lincoln kijken vanuit de ruimte naar de Aarde en de quinjet ontploft.

Flashforward naar zes maanden later: Krantenkoppen met Quake Not A Natural Disaster, It Was A Person en Quake Takes Down Bank en een overzicht waar Daisy, die rogue is gegaan blijkbaar, toegeslagen heeft. Coulson en Mack kijken naar het gezin van Charles Hinton, waarvan Daisy had belooft om ze te beschermen. Daisy (die haar haar zwart heeft geverfd en zo steeds meer gaat lijken op Quake uit de comics) heeft het gezin geholpen met geld en geeft het beeldje dat Charles had gekerfd aan zijn dochter. SHIELD zit al een aantal weken achter Quake aan en kunnen haar net niet te pakken krijgen aangezien ze nieuwe krachten heeft ontwikkeld waarmee ze weg kan springen op daken. Dan zegt Coulson iets aparts: Call the Director. Hij is dus blijkbaar niet meer de Director of SHIELD, wie zou dat zijn?! Misschien wel Maria Hill of Nick Fury of Melinda May of General Talbot of een totaal nieuw persoon die we nog niet gezien hebben.

Screen-Shot-2016-05-17-at-9.48.00-PM-1024x576

Tenslotte nog Holden Radcliffe. Die is net klaar met zijn laatste debriefing en is klaar voor een nieuw project. Hij heeft AIDA al, een soort Jarvis, en heeft oude SHIELD-technologie genaamd Life Model Decoy’s (toen Agents of SHIELD werd aangekondigd in 2013 dachten veel mensen dat Coulson een LMD zou zijn in de serie en Tony Stark had het al over een Life Model Decoy in The Avengers). Hiermee wil hij mensen gaan vervangen die SHIELD verloren is!

Ik heb zoveel vragen die nog lang niet beantwoord zijn door deze flashforward! Ik ben ook benieuwd hoe en of Agents of SHIELD Seizoen 4 verbonden gaat worden met de andere Netflix-shows, tenslotte werd dit jaar voor het eerst Hells Kitchen genoemd in AOS S3E14, en de release van Doctor Strange en of ABC de show net als dit jaar snel verzekerd van Seizoen 5.

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

DC COMICS REBIRTH PREVIEWS EN REVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/rebirth-previews-batman-rebirth-1-superman-rebirth-1-green-lanterns-rebirth-1-en-green-arrow-rebirth-1-dc-dinsdag-18/

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/supergirl-naar-the-cw-powerlesskrypton-series-doutzen-kroes-in-wonder-woman-en-willem-dafoe-in-justice-league-part-one-batmanbooster-goldharley-quinn-films-dc-dinsdag-18/

SUPERGIRL S1

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

Supergirl Seizoen 1 Episode 16 en 17 Red Kryptonite And Project Cadmus ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #20

Supergirl Seizoen 1 Episode 18 Flash Team Up And Silver Banshee Origins DC DINSDAG #17

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/supergirl-seizoen-1-episode-19-en-20-myriad-and-big-cliffhanger-dc-dinsdag-18/

ARROW S1 

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/18/arrow-seizoen-1-episode-1-tm-3-review-batman-castaway-dc-donderdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/23/arrow-seizoen-1-episode-4-tm-6-review-new-beginnings-green-lantern-en-flash-easter-eggs-dc-dinsdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/25/arrow-seizoen-1-episode-7-tm-9-review-the-huntress-and-the-dark-archer-dc-donderdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/07/14/arrow-seizoen-1-episode-10-tm-12-count-vertigo-and-trust-issues-dc-dinsdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

ARROW S2

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

ARROW S3 + THE FLASH S1

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

THE FLASH S2 + ARROW S4 + LEGENDS OF TOMORROW S1

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 8 Racist Fifties And Hawk Monsters DC DONDERDAG #19

The Flash Seizoen 2 Episode 16 Trajectory Arrives And Velocity 9 DC DINSDAG #17

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/the-flash-seizoen-2-episode-17-tm-19-pied-piper-returns-zooms-backstory-and-griffin-grey-dc-dinsdag-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/02/arrow-seizoen-4-episode-16-tm-19-darhks-trial-cupid-and-bug-eyed-bandit-and-canary-cry-dc-donderdag-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/02/legends-of-tomorrow-seizoen-1-episode-9-tm-12-chronos-revealed-per-degaton-jonah-hex-and-the-pilgrim-dc-donderdag-21/

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

The Dark Knight Rises (2012) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

Man of Steel (2013) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

Nieuwe X-Men Apocalypse Trailer, Civil War Trailer 2 met Spiderman, Luke Cage-serie komt op 30 september en Finn Jones bevestigd als Iron Fist MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 11 Bouncing Back MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 12 The Inside Man MARVEL MAANDAG #51

Colleen Wing gecast, Mads Mikkelsen gespot in Doctor Strange-setfoto’s, Kingsman-sequel, New Mutants-geruchten en Marvel’s Most Wanted-casting MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 1 Episode 13 Russian Coup And Sad Goodbye MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 14 Watchdogs And Lots of MCU Easter Eggs MARVEL MAANDAG #52

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/spiderman-titels-gelekt-star-lord-en-thor-in-infinity-war-cloak-and-dagger-serie-pedro-pascal-voegt-zich-bij-kingsman-2-cast-en-boyd-holbrook-vijand-in-wolverine-3-marvel-maandag-52/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/agents-of-shield-seizoen-3-episode-15-spacetime-marvel-maandag-53/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/18/doctor-strange-teaser-trailer-civil-war-clips-kevin-feige-phase-3-update-spiderman-homecoming-tessa-thompson-in-thor-ragnarok-en-netflix-nieuws-marvel-maandag-54/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/25/iron-fist-set-fotos-inhumans-film-uitgesteld-rdj-in-spiderman-homecoming-en-scarlet-witch-in-infinity-war-marvel-maandag-55/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/02/laatste-x-men-apocalypse-trailer-taylor-swift-dazzler-punisher-serie-officieel-nathan-fillion-wonder-man-in-gotgv2-wolverine-3-casting-en-toch-iron-man-4-marvel-maandag-56/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agent-carter-en-most-wanted-gecancelled-rocket-raccoon-captain-marvel-infinity-war-lupita-nyongo-in-black-panther-whih-civil-war-en-new-mutants-lineup-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agents-of-shield-seizoen-3-episode-18-en-19-the-singularity-and-failed-experiments-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/captain-america-civil-war-bioscoop-review-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/23/jeff-goldblum-en-karl-urban-in-thor-ragnarok-michael-keaton-toch-in-spiderman-homecoming-en-carrie-anne-moss-in-marvels-iron-fist-marvel-maandag-58/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/30/luke-cage-diamondback-setfotos-miles-morales-animated-spiderman-film-2018-en-jeff-bridges-in-kingsman-the-golden-circle-marvel-maandag-59/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/06/brie-larson-eerste-keus-voor-captain-marvel-elizabeth-debicki-speelt-vijand-in-gotgv2-hugh-jackman-draagt-old-man-wolverine-baard-en-namor-rechten-terug-bij-marvel-studios-marvel-maandag-60/

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016

E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Ronde van Vlaanderen OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #1

Parijs-Roubaix OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE #2

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/amstel-gold-race-en-waalse-pijl-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-3/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/luik-bastenaken-luik-op-weg-naar-de-tour-de-france-4/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/01/ronde-van-romandie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-5/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/07/giro-ditalia-etappe-1-dumoulin-pakt-de-roze-trui-in-apeldoorn-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-6/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/08/giro-ditalia-etappe-2-kittel-vernietigt-de-concurrentie-in-nijmegen-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-7/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-3-marcel-kittel-wint-opnieuw-in-arnhem-en-neemt-roze-over-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-4-diego-ulissi-wint-in-praia-a-mare-dumoulin-opnieuw-in-het-roze-en-kruijswijk-doet-goede-zaken-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/11/giro-ditalia-etappe-5-andre-greipel-wint-in-benevento-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-10/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/12/giro-ditalia-etappe-6-tim-wellens-wint-op-meesterlijke-wijze-in-rocarasso-dumoulin-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-11/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/13/giro-ditalia-etappe-7-andre-greipel-wint-opnieuw-in-foligno-neemt-de-rode-trui-over-van-kittel-en-tim-wellens-eerste-in-bergklassement-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-12/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/14/giro-ditalia-etappe-8-gianluca-brambilla-wint-in-arezzo-en-dumoulin-verliest-roze-trui-aan-de-etappewinnaar-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-13/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/15/giro-ditalia-etappe-9-roglic-wint-in-chianti-en-brambilla-behoudt-roze-trui-met-1-seconde-voorsprong-op-ploeggenoot-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-14/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/giro-ditalia-etappe-10-ciccone-wint-in-sestola-en-bob-jungels-is-de-nieuwe-man-in-het-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-15/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/18/giro-ditalia-etappe-11-ulissi-wint-zijn-tweede-etappe-in-asolo-jungels-loopt-uit-en-dumoulin-stapt-af-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-16/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/19/giro-ditalia-etappe-12-greipel-wint-opnieuw-in-bibione-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-17/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/20/giro-ditalia-etappe-13-mikel-nieve-wint-in-cividale-del-friuli-en-amador-neemt-roze-trui-over-van-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-14-chaves-wint-in-corvara-kruijswijk-pakt-roze-op-indrukwekkende-wijze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-19/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-15-foliforov-wint-in-alpe-di-siusi-en-kruijswijk-zet-nibali-op-3-minuten-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/24/giro-ditalia-etappe-16-valverde-wint-in-andalo-kruijswijk-loopt-uit-op-chaves-en-nibali-krijgt-twee-minuten-aan-zijn-broek-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/25/giro-ditalia-etappe-17-roger-kluge-verrast-het-peloton-in-cassano-dadda-kruijswijk-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/26/giro-ditalia-etappe-18-trentin-verrast-moser-en-wint-in-pinerolo-kruijswijk-behoudt-roze-opnieuw-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-23/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/27/giro-ditalia-etappe-19-nibali-wint-in-risoul-en-kruijswijk-verliest-roze-aan-chaves-en-heeft-nu-1-minuut-achterstand-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-24/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/28/giro-ditalia-etappe-20-taaramae-wint-in-santanna-di-vinadio-en-nibali-wint-de-giro-na-aanval-op-chaves-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-25/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/29/giro-ditalia-etappe-21-arndt-wint-in-turijn-na-declassering-van-nizzolo-nibali-winnaar-van-de-99ste-ronde-van-italie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-26/

Advertenties

65 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.