Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 13 t/m 16 The Vanishing Point, 2166, Thanagar And Surprise Reveal DC DONDERDAG #22

Door Hidde Heikoop

Met het nieuws dat Citizen Steel en een nieuwe Vixen het team gaan versterken in Seizoen 2 en de vijand van Arrow Seizoen 5, Wild Dog, bekend is gemaakt (meer daarover later vandaag), bespreek ik nog even de laatste episodes van Legends of Tomorrow Seizoen 1, waarin een belangrijk onderdeel van DC Comics word toegevoegd aan de Flarrowverse.

Episode 13 Leviathan

De Legends komen aan in Londen, 2166, waar de laatste rebellen nog op proberen te boksen tegen het regime van Vandal Savage die de rest van de wereld al op de knieën heeft gedwongen. Het team splitst zich op in twee facties, de ene groep gaat de rebellen ondersteunen die het nog maar nauwelijks volhouden tegen het grote aantal troepen van Savage en de andere groep infiltreert in Savage’s hoofdkwartier, waar Kendra een armband uit haar verleden ontdekt die hen zou kunnen helpen met het verslaan van Vandal Savage (voorwerpen uit het gezamenlijke verleden van de Hawks en Savage, zoals de dolk in het eerste deel van dit seizoen bijvoorbeeld, kunnen Vandal Savage schade toebrengen en hem zelfs voorgoed uitschakelen).

Die armband word echter gedragen door niemand minder dan de dochter van Vandal Savage, Cassandra Savage! Een volgend probleem waar Rip geen rekening mee had gehouden, maar Leonard Snart gebruikt zijn skillset om haar te kidnappen en haalt haar over naar hun kant met zijn charmes en het vertellen van de waarheid over Vandal Savage die allerlei mensen heeft vermoord en gemanipuleerd om op zijn positie te komen en Cassandra realiseert zich ook dat haar vader gestopt moet worden als de Legends haar het kamp van de rebellen laten zien en het leed van de mensen ziet wat haar vader niets lijkt te doen.

Ondertussen helpt Mick Kendra met het omsmelten van de armband met zijn heatgun en toveren Carter’s oude mace om tot een wapen tegen Savage. Ray ontdekt Savage’s ultieme wapen die de dictator heeft gebouwd door kennis te vergaren over Ray’s technologie en tech uit de toekomst (wat er weer voor zorgt dat Rip het een en ander aan elkaar verbind en zich realiseert dat Vandal Savage ook meerdere keren door de tijd is gereisd), een enorme Transformers-achtige robot en besluit iets nieuws te proberen, hij laat zijn pak net zo groot groeien als de robot en een epische Giant Man-achtige vechtscene volgt (saillant detail: dit gebeurde in dezelfde week dat Captain America Civil War, met de Giant Man-scene uitkwam!)

De rest van de Legends zijn bij Vandal Savage aangekomen en weten hem te verslaan! Kendra durft het echter niet aan om Savage te vermoorden, als hij onthult dat hij de reïncarnatie van Carter Hall uit de 22ste eeuw gemanipuleerd en gebrainwashed heeft en Kendra wil Carter terug, de eerste tekenen van de afbrokkelende relatie tussen Kendra en Ray zijn al zichtbaar (die relatie werkte toch al niet zo goed en was ook best wel onnodig, dus dit was al een goed teken dat het eind daarvoor in zicht was). Het team besluit dan ook om deze versie van Carter te redden en om zijn sanity te beschermen, sluiten ze Vandal Savage op in de Waverider (dat kan uiteraard nooit lang goed gaan met een onsterfelijke gestoorde gek aan boord!)

Episode 14 River of Time

Nu Rip weet dat Vandal Savage met tijdreizen aan de gang is geweest en gebeurtenissen gemanipuleerd heeft om aan de macht te komen, denkt hij dat de Time Masters zijn missie eindelijk goed zullen keuren en hem en zijn team hun gang laten gaan met het stoppen van Vandal Savage. De Legends reizen met de opnieuw zeer gehavende Waverider naar The Vanishing Point, het hoofdkwartier van de Time Masters en een plaats buiten de tijdsstromen. Als ze ooit nog willen tijdreizen, moeten ze echter wel de Waverider repareren en dat doen ze dus ook met behulp van Jax en zijn reparatieskills. Hij raakt echter geïnfecteerd met radiatie wat ervoor zorgt dat hij dodelijk ziek word en om dit proces om te keren moet Stein, tegen Jax’s zin, Jax terugsturen naar Central City 2016 met de jumpship en raken de Legends dus een teamlid kwijt.

Kendra probeert ondertussen Carter terug te brengen door te praten over hun vorige levens, wat ervoor zorgt dat Ray boos word en de relatie met Kendra ten einde komt (thank the gods!). Sara praat met Vandal Savage en die probeert haar te manipuleren met informatie die hij heeft over haar zus Laurel, hij weet ervan af dat ze vermoord is door Damien Darhk in 2016, maar vertelt dat niet aan Sara. Sara en Ray flippen, waardoor Vandal Savage onopgemerkt kan ontsnappen, terwijl Rip ontdekt dat de Time Masters al die tijd samenwerkten met Vandal Savage (en dus ook al die tijd deel hebben uitgemaakt van de moord op Rip’s vrouw en voormalige Time Master Miranda en zijn zoontje Jonas) en van plan zijn hem naar 2166 terug te sturen om zijn plan uit te voeren. De Time Masters nemen Rip, Ray, Mick, Kendra, Carter en Stein gevangen!

Episode 15 Destiny

Rip praat met zijn oude ‘familie’ (de Time Masters) die hem en zijn gezin verraden hebben en een gestoorde dictator helpen met het veroveren van de wereld. De Time Masters assisteren Vandal Savage echter niet zomaar, want Zaman Druce (die we eerder al zagen dit seizoen, de leider van de Time Masters en gespeeld door Martin Donovan) onthult dat de Aarde word aangevallen door de planeet Thanagar in 2175 en dat Vandal Savage de enige persoon is die de wereld kan verenigen en de invasie kan afslaan  (Thanagar maakt deel uit van de origins uit een van de Hawkman en Hawkgirl-comics, de show heeft de verschillende versies van Hawkman en Hawkgirl bij elkaar gegooid om het makkelijker te maken).

Ook vertelt Druce dat de Oculus, het apparaat dat de Time Masters hebben gebruikt om Vandal Savage aan de macht te helpen en de Legends tegen te werken met de Hunters, de Pilgrim en Chronos, ook heeft geholpen bij het vermoorden van Rip’s gezin, wat Vandal Savage uitvoert op datzelfde moment in 2166 en Druce heeft de gevangen Kendra en Carter ook aan Savage overgedragen, de Legends verliezen na Jax dus opnieuw een deel van het team. Druce wil ook Mick weer terugbrengen naar zijn Chronos-staat, maar die houdt zich sterk en sluit zich opnieuw aan bij de Legends als hij de kans krijgt. Sara en Snart broeden ondertussen op een plan om de rest van het team te redden met behulp van Gideon op de Waverider.

Ze infiltreren de Vanishing Point, vernietigen de rest van de timeships die ze kunnen vinden (er blijven waarschijnlijk nog wel een paar Captains over die zich ergens anders bevinden, misschien zien we nog een paar rogue Time Masters verschijnen in Seizoen 2 in een aflevering), bevrijden de rest van de Legends die nog over zijn en besluiten om de Oculus te vernietigen, maar worden geconfronteerd met Zaman Druce en zijn leger die ruim in de meerderheid zijn. Dan arriveert Jax met de jumpship om zijn collega’s te helpen (Jax blijkt Martin Stein in 2016 gerekruteerd te hebben en die heeft hem geholpen om terug te keren) en samen slagen ze erin om bij de Oculus te komen.

Ray wil zichzelf opofferen voor het team en de Oculus handmatig opblazen, maar Mick steekt daar een stokje voor en haalt hem daar weg. Snart wil echter niet dat zijn maat zijn leven opoffert en dwingt iedereen weg te gaan en hem achter te laten, wat ze dan ook moeten doen (Captain Canary word bevestigd als Sara afscheid neemt van Leonard Snart met een langverwachte kus, die band is veel geloofwaardiger dan Kendra en Ray en Zaman Druce en zijn minions komen om bij de explosie) en het team (Rip is uiteraard weer tegen) wil Kendra en Carter gaan redden en Vandal Savage te vernietigen.

Episode 16 Legendary

Rip neemt het team mee terug naar waar het allemaal begon, Star City 2016, maar het is inmiddels 5 maanden later en Rip weigert aanvankelijk om het team op te offeren voor een onmogelijke missie en wil dat de Legends hun eigen weg gaan, ze kunnen Vandal Savage niet zomaar lokaliseren nu hij verdwenen is en hij wil niet meer hun levens opofferen aan een verloren zaak. Sara ontdekt dan eindelijk dat Laurel is omgekomen, geeft haarzelf de schuld dat ze haar zus niet heeft kunnen redden en rouwt met haar vader Quentin en gaat later na het ultieme eindgevecht ook nog naar Laurel’s graf. Natuurlijk wil ze dat Rip Laurel terugbrengt, maar die begint zich langzaam te realiseren dat gebeurtenissen, hoe verschrikkelijk ze ook zijn, hun beloop moeten hebben en dat er altijd negatieve consequenties zijn als je aanpassingen doet aan de tijdlijn. Zo denkt hij waarschijnlijk dat iemand anders van Green Arrow’s team (Diggle bijvoorbeeld) of Quentin Lance naar voren geschoven zou worden door de tijdlijn als ze Laurel zouden redden en dat kan ook niet de bedoeling zijn uiteraard.

Sara’s worstelingen om Laurel’s dood te accepteren (een parallel met haar vader Quentin en het niet kunnen redden van Laurel met de Lazarus Pit kun je al snel trekken), Snart’s heroische opoffering voor het team en het feit dat Rip zijn gezin niet zal kunnen redden zonder andere mensen te beschadigen haalt hem toch over om Savage te stoppen en toch wraak te nemen op de moordenaar van zijn gezin. De Legends komen weer bij elkaar en Rip krijgt nog meer beetje hoop als Kendra het voor elkaar krijgt om een roep om hulp te sturen naar de Waverider. Ze is erin geslaagd om te ontsnappen aan Savage in Frankrijk 1944 waar ze een briefje in een helm van een soldaat (Sgt. Rock uit de DC Comics) heeft gestopt die toevallig ook al die tijd in de Waverider lag en op de grond valt, waardoor Rip en de rest het briefje ontvangen en Vandal Savage weer kunnen vinden. De Legends reizen dan af naar Frankrijk 1944 waar ze tegen Vandal Savage en nazi’s vechten en Carter weten te bevrijden uit Savage’s klauwen.

Savage ontkomt met Kendra en onthult aan haar dat de Thanagarians drie meteoren stuurden naar de Aarde (de meteoriet die in 1700 v. Chr. Hawkman, Hawkgirl en Vandal Savage raakte is dus niet zomaar uit de lucht komen vallen, maar gericht gestuurd door een buitenaards ras) en dat hij, met een bloedoffer van Carter en Kendra, de tijd terug wil draaien naar 1700 v. Chr. waar hij oppermachtig zal zijn en niemand, ook de Legends niet, hem kan tegenhouden.

Martin Stein komt met een plan om Savage te vernietigen: Vandal Savage zal de meteoren naar drie verschillende tijdsperiodes (Harmony Falls 1958; Episode 8 Night of the Hawk vond daar plaats en we zagen daar ook een van de meteoren die daar al lag, Noorwegen 1975; daar legde Vandal Savage zijn machtsbasis na het verzamelen van informatie over de Legends en de verschillende dingen die hij kon gebruiken in zijn race naar de macht zoals Firestorm en Atom-ripoffs en ten slotte nog een meteor in St. Roch 2021) brengen om scheuren in de tijdsstroom te veroorzaken en de wereld te resetten naar 1700 v. Chr., maar wat Savage zich wellicht niet realiseert is dat hij het zwakst is in de omgeving van zijn meteor en zo gedood kan worden.

De Legends splitsen zich op in drie teams van twee, Ray en Mick slagen erin om Vandal Savage te doden in 1958 en Ray weet de meteor te beheersen en vernietigd het, Sara en Firestorm doden Vandal Savage in 1975 en Firestorm gebruikt voor het eerst zijn beroemde transmutatiekrachten uit de comics waarmee hij de meteor verandert in water en Carter en Rip slagen erin met behulp van de bevrijde Kendra om Vandal Savage te doden in 2021. De laatste meteor is echter al te ver opgeladen om nog gestopt te worden door Ray en Firestorm, die snel terugkeren van hun geslaagde objectives. De tijdlijn mag dan niet meer in gevaar zijn, de wereld in 2021 is dat wel.

Rip besluit dat het zijn beurt is om zich op te offeren voor het team, transporteert de meteor naar de Waverider neemt afscheid van zijn collega’s via de radio, terwijl hij met de Waverider op weg is naar het hart van de zon om het volgende slachtoffer te worden na Leonard Snart en droomt al over zijn gezin. Dan word hij wakker en meldt Gideon dat ze niet klaar is om te sterven en Rip besluit om de meteor in de zon te katapulteren en, met de nieuwe power die de zon geeft aan de Waverider, terug te keren naar zijn team en ze terug te brengen naar 2016 zoals hij had beloofd.

Er moet nog steeds iemand overblijven om de tijdslijn te beschermen en aangezien de Time Masters niets meer kunnen uitrichten, neemt Rip die taak op zich en verwelkomt iedereen die mee wil doen, maar begrijpt het ook als ze niet weer een gevaarlijke missie willen ondernemen waar ze wellicht niet van terugkeren. Sara bezoekt samen met Quentin Lance Laurel’s graf en besluit om haar zus te eren en goed te doen in de wereld samen met Rip Hunter en na een emotioneel afscheid van Leonard Snart die nog van niets weet over zijn dood (Rip gunt Mick dit afscheid en reist met hem terug naar een tijd voor januari 2016) besluit Mick om zich ook weer aan te sluiten bij Rip en zich in te zetten voor de goede zaak zoals Snart dat ook gedaan zou hebben. Ray, Jax en Stein blijven ook bij het team, maar de Hawks hebben besloten om de kans die ze gekregen hebben met elkaar door te brengen en te zien of ze echt voor elkaar bestemd zijn en vliegen weg naar een onbekende bestemming.

En dan als laatste, de verrassende onthulling! Een andere Waverider arriveert en een onbekend persoon stapt uit die zegt dat hij precies is waar hij moet zijn. Hij zegt dat ze niet met de Waverider weg moeten gaan en dat hij gestuurd is door Mick Rory. My name is Rex Tyler and I’m a member of the Justice Society of America! Hourman joins the team. Dat was even een verrassing van een jewelste. Nu weten we dat de Justice Society een grote rol gaat spelen in de toekomst van de Flarrowverse en wellicht de basis legt van de grote Flarrowverse Crossover in december. Met het nieuws dat Citizen Steel en een nieuwe versie van Vixen zich aan gaan sluiten bij de Atom, White Canary, Firestorm, Heatwave en Rip Hunter volgend seizoen en Hourman die waarschijnlijk ook een vast lid word van de Legends kunnen we al een Justice Society gaan vormen met de karakters die we inmiddels hebben.

De mogelijke karakters die deel kunnen uitmaken van de Justice Society van de Flarrow-Legends of Tomorrow-Supergirl-CW-Universe zijn Rip Hunter, Ray Palmer/Atom, Sara Lance/White Canary, Jefferson Jackson en Martin Stein/Firestorm, Mick Rory/Chronos/Heatwave, Kendra Saunders/Hawkgirl, Carter Hall/Hawkman, Citizen Steel, Vixen en Hourman + Oliver Queen/Green Arrow, Thea Queen/Speedy, John Diggle/Spartan en Felicity Smoak/Overwatch en Curtis Holt/Mr. Terrific en misschien ook nog wel Roy Harper als Arsenal als die volledig terugkeert  + Superman, Supergirl, Martian Manhunter en Alex Danvers, James Olsen en Winn Schott + The Flash, Cisco Ramone/Vibe, Jay Garrick en Wally West, Jesse Wells, Harrison Wells, Caitlin Snow en hopelijk Black Siren/Earth-2 Laurel Lance en andere karakters uit de toekomst die al deel uitmaken van die Justice Society , wat een awesome team om een grote nog onbekende vijand te bestrijden.

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

DC COMICS REBIRTH PREVIEWS EN REVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/rebirth-previews-batman-rebirth-1-superman-rebirth-1-green-lanterns-rebirth-1-en-green-arrow-rebirth-1-dc-dinsdag-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/07/rebirth-week-2-previews-aquaman-rebirth-1-flash-rebirth-1-wonder-woman-rebirth-1-action-comics-957-detective-comics-934-dc-dinsdag-19/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/14/rebirth-week-3-previews-titans-rebirth-1-batman-1-superman-1-green-lanterns-1-green-arrow-1-dc-donderdag-22/

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/supergirl-naar-the-cw-powerlesskrypton-series-doutzen-kroes-in-wonder-woman-en-willem-dafoe-in-justice-league-part-one-batmanbooster-goldharley-quinn-films-dc-dinsdag-18/

SUPERGIRL S1

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

Supergirl Seizoen 1 Episode 16 en 17 Red Kryptonite And Project Cadmus ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #20

Supergirl Seizoen 1 Episode 18 Flash Team Up And Silver Banshee Origins DC DINSDAG #17

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/supergirl-seizoen-1-episode-19-en-20-myriad-and-big-cliffhanger-dc-dinsdag-18/

ARROW S1 

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/18/arrow-seizoen-1-episode-1-tm-3-review-batman-castaway-dc-donderdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/23/arrow-seizoen-1-episode-4-tm-6-review-new-beginnings-green-lantern-en-flash-easter-eggs-dc-dinsdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/25/arrow-seizoen-1-episode-7-tm-9-review-the-huntress-and-the-dark-archer-dc-donderdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/07/14/arrow-seizoen-1-episode-10-tm-12-count-vertigo-and-trust-issues-dc-dinsdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

ARROW S2

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

ARROW S3 + THE FLASH S1

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

THE FLASH S2 + ARROW S4 + LEGENDS OF TOMORROW S1

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 8 Racist Fifties And Hawk Monsters DC DONDERDAG #19

The Flash Seizoen 2 Episode 16 Trajectory Arrives And Velocity 9 DC DINSDAG #17

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/the-flash-seizoen-2-episode-17-tm-19-pied-piper-returns-zooms-backstory-and-griffin-grey-dc-dinsdag-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/14/the-flash-seizoen-2-episode-20-tm-23-rupture-the-runaway-dinosaur-black-siren-and-the-race-of-his-life-dc-dinsdag-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/02/arrow-seizoen-4-episode-16-tm-19-darhks-trial-cupid-and-bug-eyed-bandit-and-canary-cry-dc-donderdag-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/14/arrow-seizoen-4-episode-20-tm-23-rubicon-genesis-and-return-of-brother-eye-and-anarky-dc-dinsdag-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/02/legends-of-tomorrow-seizoen-1-episode-9-tm-12-chronos-revealed-per-degaton-jonah-hex-and-the-pilgrim-dc-donderdag-21/

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

The Dark Knight Rises (2012) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

Man of Steel (2013) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

Nieuwe X-Men Apocalypse Trailer, Civil War Trailer 2 met Spiderman, Luke Cage-serie komt op 30 september en Finn Jones bevestigd als Iron Fist MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 11 Bouncing Back MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 12 The Inside Man MARVEL MAANDAG #51

Colleen Wing gecast, Mads Mikkelsen gespot in Doctor Strange-setfoto’s, Kingsman-sequel, New Mutants-geruchten en Marvel’s Most Wanted-casting MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 1 Episode 13 Russian Coup And Sad Goodbye MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 14 Watchdogs And Lots of MCU Easter Eggs MARVEL MAANDAG #52

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/spiderman-titels-gelekt-star-lord-en-thor-in-infinity-war-cloak-and-dagger-serie-pedro-pascal-voegt-zich-bij-kingsman-2-cast-en-boyd-holbrook-vijand-in-wolverine-3-marvel-maandag-52/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/agents-of-shield-seizoen-3-episode-15-spacetime-marvel-maandag-53/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/18/doctor-strange-teaser-trailer-civil-war-clips-kevin-feige-phase-3-update-spiderman-homecoming-tessa-thompson-in-thor-ragnarok-en-netflix-nieuws-marvel-maandag-54/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/25/iron-fist-set-fotos-inhumans-film-uitgesteld-rdj-in-spiderman-homecoming-en-scarlet-witch-in-infinity-war-marvel-maandag-55/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/02/laatste-x-men-apocalypse-trailer-taylor-swift-dazzler-punisher-serie-officieel-nathan-fillion-wonder-man-in-gotgv2-wolverine-3-casting-en-toch-iron-man-4-marvel-maandag-56/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agent-carter-en-most-wanted-gecancelled-rocket-raccoon-captain-marvel-infinity-war-lupita-nyongo-in-black-panther-whih-civil-war-en-new-mutants-lineup-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agents-of-shield-seizoen-3-episode-18-en-19-the-singularity-and-failed-experiments-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/captain-america-civil-war-bioscoop-review-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/23/jeff-goldblum-en-karl-urban-in-thor-ragnarok-michael-keaton-toch-in-spiderman-homecoming-en-carrie-anne-moss-in-marvels-iron-fist-marvel-maandag-58/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/30/luke-cage-diamondback-setfotos-miles-morales-animated-spiderman-film-2018-en-jeff-bridges-in-kingsman-the-golden-circle-marvel-maandag-59/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/06/brie-larson-eerste-keus-voor-captain-marvel-elizabeth-debicki-speelt-vijand-in-gotgv2-hugh-jackman-draagt-old-man-wolverine-baard-en-namor-rechten-terug-bij-marvel-studios-marvel-maandag-60/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/06/agents-of-shield-seizoen-3-episode-20-tm-22-emancipation-absolution-and-ascension-marvel-maandag-60/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/13/kenneth-choi-en-michael-barbieri-in-spiderman-homecoming-madame-gao-in-iron-fist-norman-reedus-ghost-rider-en-the-wolverine-3-setfotos-met-professor-x-en-x-23-marvel-maandag-61/

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016

E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Ronde van Vlaanderen OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #1

Parijs-Roubaix OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE #2

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/amstel-gold-race-en-waalse-pijl-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-3/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/luik-bastenaken-luik-op-weg-naar-de-tour-de-france-4/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/01/ronde-van-romandie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-5/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/07/giro-ditalia-etappe-1-dumoulin-pakt-de-roze-trui-in-apeldoorn-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-6/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/08/giro-ditalia-etappe-2-kittel-vernietigt-de-concurrentie-in-nijmegen-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-7/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-3-marcel-kittel-wint-opnieuw-in-arnhem-en-neemt-roze-over-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-4-diego-ulissi-wint-in-praia-a-mare-dumoulin-opnieuw-in-het-roze-en-kruijswijk-doet-goede-zaken-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/11/giro-ditalia-etappe-5-andre-greipel-wint-in-benevento-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-10/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/12/giro-ditalia-etappe-6-tim-wellens-wint-op-meesterlijke-wijze-in-rocarasso-dumoulin-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-11/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/13/giro-ditalia-etappe-7-andre-greipel-wint-opnieuw-in-foligno-neemt-de-rode-trui-over-van-kittel-en-tim-wellens-eerste-in-bergklassement-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-12/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/14/giro-ditalia-etappe-8-gianluca-brambilla-wint-in-arezzo-en-dumoulin-verliest-roze-trui-aan-de-etappewinnaar-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-13/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/15/giro-ditalia-etappe-9-roglic-wint-in-chianti-en-brambilla-behoudt-roze-trui-met-1-seconde-voorsprong-op-ploeggenoot-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-14/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/giro-ditalia-etappe-10-ciccone-wint-in-sestola-en-bob-jungels-is-de-nieuwe-man-in-het-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-15/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/18/giro-ditalia-etappe-11-ulissi-wint-zijn-tweede-etappe-in-asolo-jungels-loopt-uit-en-dumoulin-stapt-af-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-16/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/19/giro-ditalia-etappe-12-greipel-wint-opnieuw-in-bibione-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-17/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/20/giro-ditalia-etappe-13-mikel-nieve-wint-in-cividale-del-friuli-en-amador-neemt-roze-trui-over-van-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-14-chaves-wint-in-corvara-kruijswijk-pakt-roze-op-indrukwekkende-wijze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-19/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-15-foliforov-wint-in-alpe-di-siusi-en-kruijswijk-zet-nibali-op-3-minuten-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/24/giro-ditalia-etappe-16-valverde-wint-in-andalo-kruijswijk-loopt-uit-op-chaves-en-nibali-krijgt-twee-minuten-aan-zijn-broek-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/25/giro-ditalia-etappe-17-roger-kluge-verrast-het-peloton-in-cassano-dadda-kruijswijk-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/26/giro-ditalia-etappe-18-trentin-verrast-moser-en-wint-in-pinerolo-kruijswijk-behoudt-roze-opnieuw-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-23/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/27/giro-ditalia-etappe-19-nibali-wint-in-risoul-en-kruijswijk-verliest-roze-aan-chaves-en-heeft-nu-1-minuut-achterstand-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-24/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/28/giro-ditalia-etappe-20-taaramae-wint-in-santanna-di-vinadio-en-nibali-wint-de-giro-na-aanval-op-chaves-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-25/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/29/giro-ditalia-etappe-21-arndt-wint-in-turijn-na-declassering-van-nizzolo-nibali-winnaar-van-de-99ste-ronde-van-italie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-26/

Advertenties

37 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.