Daredevil Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 You’re Just One Bad Day Away From Being Me MARVEL MAANDAG #62

on

Door Hidde Heikoop

Beter laat dan nooit 🙂 Ik begin dan eindelijk met het bespreken van Daredevil Seizoen 2. Dit is pas de tweede keer dat ik de gehele serie ga bekijken na mijn bingewatch-sessie van het hele seizoen op 18 maart en er is weer flink wat gebeurd dit seizoen wat de MCU nog een beetje completer maakt.

Gebaseerd op de gebeurtenissen in heel Seizoen 2, de weerpatronen (Episode 1 is hartje zomer en Episode 13 speelt zich af rond kerstmis) en de Easter Eggs, denk ik dat Daredevil Seizoen 2 zich eigenlijk in Juli 2016 – December 2016 afspeelt en dat is ongeveer 6 of 7 maanden na de gebeurtenissen in Jessica Jones Seizoen 1. Vandaar dat we ook weinig tot niets horen over de gebeurtenissen in Hell’s Kitchen in Agents of SHIELD (behalve de Easter Egg naar bendeoorlogen in AOS S3E14 Watchdogs die zich al een tijdje kunnen afspelen voordat de Punisher om de hoek komt kijken) en Captain America Civil War, het is simpelweg nog niet allemaal gebeurt. Ook is het gewoon zo dat Marvel Television en Marvel Studios niet zoveel met elkaar samenwerken, Kevin Feige gaf zelfs toe bij een premiere dat hij nog niet alle episodes van Daredevil heeft gezien.

Episode 1 Bang

Seizoen 2 word geopend met Daredevil die over zijn geliefde Hells Kitchen kijkt en opmerkt dat een groep dieven met koffers diamanten rondrennen en een politieagent neerschieten. Daredevil gaat erop af en slaat een crimineel tot moes en redt het leven van de andere politieagent, achtervolgt en schakelt twee anderen uit samen met het personeel van een Chinees restaurant waar dit gevecht plaatsvind, terwijl de laatste overgebleven crimineel zich in een kerk probeert te verschuilen waar hij een meisje vasthoudt. Daredevil schakelt de lichten uit waardoor de crimineel hem niet ziet aankomen, schakelt hem uit en redt het meisje die even later opgevangen word door de politie.

Daredevil-season-2-costume1-large-1-

De volgende dag lopen Matt en Foggy door het bloedhete Hell’s Kitchen naar Nelson and Murdock en bespreken wat ze zoal gedaan hebben de vorige nacht. Foggy is volop het nachtleven in gedoken met een scharrel die hem gelijk ook weer dumpte en Foggy wil eigenlijk dat Matt ook een keer met hem mee gaat. Matt legt uit dat het niet meer mogelijk is om uit te gaan, want zonder hem zijn mensen in levensgevaar en hij wil ze redden van het kwaad dat nog steeds rondspookt ook nu Wilson Fisk in de gevangenis zit.

Zo zorgde hij er onder andere voor een cliënt van hen die te maken had met een man die haar voortdurend sloeg toen ze naar een blijf-van-mijn-lijf-huis wilde vluchten en achterna gezeten werd met een slagersmes door haar man. Die man vond zichzelf terug met twee gebroken armen en een straatverbod op zijn borst geprikt. Hij wil koste wat het kost zijn twee banen behouden, ook als dat ten koste gaat van zijn eigen leven en gezondheid (Karen weet bijvoorbeeld nog steeds niet dat Matt Daredevil is en denkt dat Matt een drankprobleem heeft en vandaar telkens allerlei verwondingen heeft door het vele vallen en er niet helemaal bij zijn door de drank).

foggy-and-matt-590x900

Het word steeds moeilijker om het advocaten en vigilanteleven te combineren, want het is inmiddels een stuk drukker bij Nelson And Murdock met allerlei soorten cliënten die rechtshulp nodig hebben zoals een burenruzie waarbij de buurman een hondje heeft geslagen, iemand is gewond geraakt bij een bargevecht en een vrouw krijgt haar werkvisum maar niet verlengt. Karen is al druk bezig om dit allemaal af te handelen en dit zijn nog maar de afspraken van het eerste uur. Ze vertelt ook dat ze zo goed als blut zijn omdat de cliënten die ze hebben het niet breed hebben en alleen in voedingsmiddelen kunnen betalen zoals trossen bananen en allerlei soorten taarten die Foggy dankbaar opeet. Matt belooft dat het allemaal goed komt en dat ze altijd een manier zullen vinden om hun rekeningen te kunnen betalen.

Daredevil-murdock-page-small-1-

De Kitchen Irish, een van de bendes die is overgebleven na het wegvallen van Wilson Fisk, bespreken die avond hoe ze ervoor staan en dat ze Hell’s Kitchen kunnen overnemen nu er geen weerstand meer is van de Chinese maffia, de Russen en de Yakuza. Voordat ze dat echter kunnen doen, worden ze vermoord door een onbekende schutter (we weten natuurlijk allemaal wie dat is, The Punisher!) en blijft er maar Ă©Ă©n man van hen over.

Matt, Foggy en Karen spelen ondertussen een potje pool in Josie’s bar en Karen leert Matt hoe hij pool moet spelen, terwijl hij dat stiekem allang weet omdat hij de ballen kan onderscheiden en nog redelijk kan zien. De romantische gevoelens tussen Matt en Karen beginnen op te komen. Dan merkt Matt dat de adrenaline van een man bij de bar abnormaal hoog is en hij gaat polshoogte nemen aangezien hij aanvankelijk denkt dat de man een wapen bij zich zou kunnen hebben. Dat heeft hij ook, maar met een goede reden. Hij is de man (Grotto) die weg is gekomen bij de moordpartij bij de Ieren en vermoed dat hij de volgende is die uitgeschakelt gaat worden.

Hij wil dan ook dat Nelson And Murdock hem gaan helpen door een getuigenbeschermingsprogramma. Ze zijn echter wel wantrouwig om een crimineel te gaan helpen, ze helpen immers voornamelijk arme en goede mensen. Het is echter niet de bedoeling dat ze iemand zomaar laten doodgaan en ze beloven dan ook om Grotto te helpen met het getuigenbeschermingsprogramma, die flauwvalt door bloedverlies van de verwondingen die hij heeft opgelopen. Karen gaat met hem mee naar het ziekenhuis, Metro-General Hospital. Later word Grotto weer wakker en vertelt Karen hem dat hij een aantal diepe verwondingen heeft en dat ze ervoor heeft gezorgd dat hij onder een andere naam is opgenomen en dat Karen zijn vrouw speelt om zijn cover te behouden. Grotto ziet het allemaal somber in en denkt niet dat ze veilig zijn ondanks Karen’s voorzorgsmaatregelen en moed.

daredevil-season-2-episode-1-brett

Matt en Foggy gaan polshoogte nemen bij de plaats delict en lopen daar Brett Mahoney tegen het lijf (die we voor het laatst zagen in Jessica Jones Seizoen 1), die aanvankelijk weigert om informatie los te laten, maar Foggy onthult dat ze een kroongetuige hebben en Brett legt dan uit dat er al een tijdje dit soort moordpartijen plaatsvinden (dit klopt met mijn theorie dat het al een tijdje aan de gang is en dit klopt dan ook met de AOS-easteregg eerder dit jaar) en dat de politie eigenlijk niet wil dat het massaal word besproken in de media om geen angst te zaaien. Hij vermoed dat er een nieuwe bende actief is die een bendeoorlog wil starten.

Matt ontdekt met zijn superhearing dat het om geavanceerde wapens gaat die gebruikt worden bij deze aanvallen en dit kan hij weer gebruiken om de daders te vinden als Daredevil. Hij vermoed dat Turk Barrett (die gearresteerd werd in Seizoen 1 Episode 13 en ook een rolletje zal spelen in Marvel’s Luke Cage) er wel eens achter zou kunnen zitten, aangezien hij de wapenhandelaar van Wilson Fisk was en net vrij is gelaten. Die blijkt inmiddels alweer begonnen met zijn criminele activiteiten en na wat druk van Daredevil geeft hij toe dat hij wapens heeft verkocht aan iemand uit Riker’s Island die iets te maken heeft met Wilson Fisk en vertelt hem over een vleespakhuis waar de boosdoener wel eens zou kunnen zitten en gooit Turk’s autosleutels in het water zodat de politie hem weer kan oppakken.

Dogs of Hell Easter Egg0eefb0267a887ac6033ad9dbbbe70e09

Foggy is na de informatie die Matt opving met zijn superhearing over een andere aanval op de Dogs of Hell bij het hoofdkwartier van de Dogs of Hell aangekomen (dit keer een Easter Egg naar Agents of SHIELD, waarin de Dogs of Hell kort te zien waren in Seizoen 1 Episode 15 Yes Men met Lady Sif en Lorelei, ze zijn waarschijnlijk de MCU-variant van de Hells Angels die overal verspreid over de wereld zitten) en vraagt naar Smitty die hij ooit heeft geholpen en die hem misschien kan vertellen wat er aan de hand is met de verschillende bendes die aangevallen worden. De Dogs of Hell willen hem aanvankelijk niet binnenlaten en bedreigen hem een paar keer, maar hij word uiteindelijk achterom geleid en daar praat een van de Dogs met hem en onthult dat Smitty is omgekomen bij een soortgelijke aanval als de Kitchen Irish.

Daredevil begeeft zich naar het vleespakhuis en ontdekt dat leden van het Mexicaanse kartel aan vleeshaken zijn opgehangen en weet nog net uit een van de stervende mannen te krijgen dat het niet om een bende gaat, maar om Ă©Ă©n man! Die man (Frank Castle/The Punisher) heeft ondertussen ontdekt dat Grotto nog leeft en gaat naar het ziekenhuis om het werk af te maken met een shotgun. Grotto en Karen weten zonder gewond te raken te ontkomen met Ben Urich’s oude auto door toedoen van Daredevil die Frank Castle weet tegen te houden (hij had zijn sniper al gericht op Grotto), de twee vechten en Castle krijgt de overhand en schiet van afstand Daredevil in zijn voorhoofd!

Episode 2 Dogs To A Gunfight

De volgende ochtend vind Foggy de flink gehavende Matt op de top van een gebouw en brengt hem naar zijn appartement om uit te rusten. Matt’s armor heeft hem weliswaar gered, maar zijn superhearing en andere verhoogde zintuigen zijn flink beschadigd, waardoor hij nog niet achter Frank Castle aan kan gaan en ook Foggy en Karen niet kan helpen met het beschermen van Grotto. Karen heeft Grotto naar het hoofdbureau van de NYPD overgebracht, waar hij uiteraard veel veiliger is voor The Punisher, en probeert samen met Foggy (die weer tegenover Karen moet liegen voor Matt) getuigenbescherming te krijgen voor de als enige overgebleven Kitchen Irishman. Officer Brett Mahoney is bezig met de zaak om meer te weten te komen over het eenmansleger en vertelt Karen en Foggy dat District Attorney Samantha Reyes (die ook Jessica Jones in de gevangenis wilde gooien voor de moord op Kilgrave, maar tegengehouden werd door Jeri Hogarth, zie Jessica Jones Seizoen 1 Episode 13) The Punisher ziet als vigilante die een copycat-Daredevil/Devil Worshipper probeert te zijn en daarom verschillende bendes uitmoord.

Matt schenkt zichzelf een glas water in, maar ontdekt dat zijn gehoor verdwenen is en is voorlopig dus nog wel even uit de running als Daredevil.

Ddtt33-1-Negotiations

Samantha Reyes en haar assistent Blake Tower arriveren op het hoofdbureau en Reyes kondigt aan dat Foggy en Karen veel te onervaren zijn om een getuigenbeschermingszaak op zich te nemen en wil dat ze de zaak overdragen. Foggy en Karen zijn het daar absoluut niet mee eens en Foggy herinnert Reyes eraan wie de zaak-Fisk heeft gedaan: Nelson And Murdock. Hij meldt haar dat zij helemaal niet gaat over getuigenbescherming en doet alsof hij haar baas belt, waardoor ze terugkrabbelt en de zaak toch door Foggy en Karen laat doen. DA Reyes, haar assistent Blake Tower en Foggy en Karen verhoren Grotto en die zegt dat hij alle informatie die hij kent wel op wil geven in ruil voor bescherming. Reyes en Tower willen dat Grotto Edgar Brass, een grote drugsdealer, aan hen gaat uitleveren en Grotto zal daarbij een zendertje moeten dragen en Edgar Brass uit zijn schuilplaats moeten lokken. The Punisher loopt echter nog rond, Grotto is bang voor zijn eigen veiligheid en weigert aanvankelijk, maar word dan toch overgehaald door Foggy en Karen en Blake Tower die hem vertelt dat als hij weigert en New York verlaat, The Punisher hem nog steeds zal vinden en niet stopt totdat zijn doelwit uitgeschakelt is. Grotto accepteert de deal en zal Edgar Brass uit zijn schuilplaats lokken zodat de NYPD de drugsdealer kan oppakken en Grotto een nieuw leven kan beginnen.

Punisheroldman

The Punisher/Frank Castle koopt ondertussen een NYPD-politieradio in een pandjeshuis. De verkoper zegt dat die illegaal zijn, maar word toch overgehaald door de flinke stapel geld die Castle bij zich heeft. Dan vraagt Castle om de opname van de bewakingscamera’s en de shotgun onder de toonbank en na nog een stapeltje dollars geeft de verkoper die ook aan. Dan probeert de pandjesbaas porno te verkopen aan Castle en die heeft daar geen interesse in. Pandjesbaas: Kinderporno dan? Dat had de pandjesbaas beter niet kunnen zeggen, want Castle pakt een honkbalknuppel en slaat de pandjesbaas tot moes.

Foggy en Karen gaan weer terug naar Nelson And Murdock in afwachting van Grotto’s grote opdracht die avond. Ze praten over de steeds hogere stapel rekeningen die maar blijven binnenkomen en Karen denkt dat ze ongelukken naar zich toetrekt, eerst met Wilson Fisk en nu The Punisher. Foggy zegt dat The Punisher maar een bijnaam is, dat het allemaal wel goedkomt en dat ze awesome is door het ontkomen aan The Punisher.

Melvin Potter

Later die avond merkt Matt dat zijn gehoor en superzintuigen weer terugkeren en krijgt bezoek van Karen, die gebroken glas ziet en nog steeds denkt dat Matt een drankprobleem heeft. Daar zegt ze echter niets over, maar ze praten wel over The Punisher en of Daredevil dit geweld heeft uitgelokt. Matt zegt dat Daredevil een vigilante is, maar Karen gelooft nog steeds in hem omdat hij haar toen gered heeft toen ze het het hardst nodig had. Matt gaat naar zijn helper Melvin Potter om zijn helm te laten repareren (Melvin maakt ook alvast een nieuwe, maar Matt heeft de gerepareerde helm nu nodig) en pakt het zijn van Daredevil alweer op. Hij realiseert zich, na het inspecteren van de plaats delict waar de Kitchen Irish werden vermoord, dat er een hond mist en hij volgt het spoor naar een dichtstbijzijnd appartement waar hij ontdekt dat The Punisher een politieradio heeft en Grotto en de politie heeft afgeluisterd.

Het is tijd voor Grotto om zijn opdracht te volbrengen. In het zicht van een voltallige eenheid NYPD-agenten en DA Reyes begeeft zich naar de plek waar de drugdealer zou moeten zitten, maar die komt niet opdagen en Foggy en Karen realiseren zich al snel dat het eigenlijk een val is om The Punisher te lokken.

The Punisher is de politie te slim af door een vrachtwagen van de Dogs of Hell te stelen en de chauffeur vast te zetten in de bestuurdersstoel, waardoor de politie denkt dat The Punisher achter het stuur zit en het vuur opent, terwijl The Punisher Grotto dood kan proberen te schieten. Daar komt echter niets van in, want Daredevil grijpt in en zorgt ervoor dat Grotto niet doodgeschoten word (Grotto ontkomt en probeert waarschijnlijk weg te vluchten uit New York). Terwijl Reyes het shoot-to-kill-order geeft aan de politie, die ook onmiddelijk beginnen te schieten op Daredevil en The Punisher die na hun tweede gevecht door een glazen dak vallen. Daredevil verliest zijn superzintuigen weer en The Punisher slaagt erin om hem gevangen te nemen en weg te halen voordat de politie hen kan oppakken.

Episode 3 New York’s Finest

Daredevil word wakker als Castle’s gevangene en praat met zijn collega-vigilante over waarom The Punisher criminelen vermoord. Castle legt uit dat hij de criminelen zo definitief uitschakelt en ervoor kan zorgen dat ze nooit meer iemand kwaad kunnen doen, maar Daredevil is ervan overtuigd dat criminelen ook weer op het rechte pad kunnen belanden na een aanvaring met Daredevil of iemand anders die hen tegenhoudt.

Karen en Foggy komen weer recht tegenover Reyes te staan als ze haar confronteren met haar roekeloze gedrag, maar worden vervolgens bedreigd door Reyes die hen de schuld kan geven van de schietpartij en zo Nelson And Murdock in diskrediet kan brengen, waardoor ze nog verder van huis zijn en de firma kwijt kunnen raken. Foggy kan Matt niet te pakken krijgen en begeeft zich naar Metro General Hospital waar iedereen overuren maakt met het helpen van allerlei gewonde criminelen. Claire Temple (die we voor het laatst zagen aan het eind van Jessica Jones Seizoen 1 toen ze Luke Cage en Jessica Jones helpte) is daar ook en praat met Foggy over hun wederzijdse vriend Matt Murdock. Karen krijgt ondertussen Grotto aan de lijn die helemaal klaar is met Nelson And Murdock en de stad uit wil vluchten. Claire vertelt dat Matt niet in het ziekenhuis geweest is en zegt dat ze non-stop werkt na een ander incident met een zekere grote man (aka Luke Cage) en er geen problemen meer bij kan hebben anders word ze ontslagen. Dan ontstaat er een gevecht tussen een crimineel en een andere crimineel van een rivaliserende bende en Foggy sust het gevecht met zijn expertise als advocaat zonder geslagen of bedreigd te worden, chapeau Foggy, chapeau!

s02e03FoggyAndClaire

Een van de bewoners van het pand waar Daredevil en The Punisher zich ophouden, komt polshoogte nemen en na het bespreken van hun gezamenlijke bezigheden (de al wat oudere man diende in Vietnam en Frank Castle in Afghanistan en Irak, in de comics diende Frank Castle in Vietnam, het is natuurlijk logischer om in 2016 een Afghanistan en Irak-veteraan te zijn) weet Frank hem weg te sturen zodat hij weer verder kan met zijn gesprek met Daredevil.

Frank Human Side

Frank Castle aka The Punisher: ”Look around, Red. This city, it stinks. It’s a sewer. It stinks and it smells like shit and I can’t get the stink out of my nose. I think that this world, it needs men who are willing to make the hard call. I think you and me are the same!”
“That’s bullshit, Frank, and you know it!”
“Only I do the one thing you can’t. You hit’em and they get back up. I hit’em and they stay down!

Karen gaat op bezoek bij ADA Blake Tower en brengt hem ervan op de hoogte dat ze op het spoor is wat Reyes heeft gedaan, onder andere Elliott James, Nicole Kent en Chris Davidson laten opdraaien voor haar fouten en wil Tower ervan overtuigen dat hij weleens de volgende zou kunnen zijn die voor Reyes’ fouten op het hakblok word gelegd en dat hij Nelson And Murdock informatie geeft over The Punisher zodat ze Reyes’ dreigementen kunnen doorstaan. Blake Tower is echter te bang om tegen Reyes in te gaan en stuurt Karen weg.

Daredevil V Punisher

The Punisher heeft een exact voorbeeld dat hij gelijk heeft meteen crimineel als Grotto, die hij heeft gevangen toen hij een auto stal en New York probeerde uit te vluchten, en Frank Castle onthult dat Grotto in zijn criminele verleden allerlei mensen heeft vermoord waaronder een onschuldige oude man en vrouw.

Frank tapet een pistool met 1 kogel vast aan Matt’s hand en biedt hem de keuze: of je schiet Grotto dood, of mij of je doet niks en je leeft met het feit dat je iemands dood veroorzaakt hebt. Daredevil besluit om zichzelf te bevrijden uit de kettingen, maar zorgt ervoor dat Frank Grotto alsnog doodschiet! Vervolgens schiet Castle op een nabijgelegen Dogs of Hell-pand en vernietigt een groot aantal motoren, wat ervoor zorgt dat de de Dogs of Hell met grote getale uitrukken om degene die hun bezit heeft vernield te vernietigen.

Karen ontvangt ondertussen alsnog de informatie over Frank Castle/The Punisher van Blake Tower via de post in het geheim en ontdekt meer over zijn acties in de laatste paar maanden en ze ziet op een röntgenfoto dat Frank Castle een kogelgat in zijn hoofd heeft.

Daredevil slaagt er dan eindelijk in om The Punisher knockout te slaan en verslaat in zijn eentje in een awesome Hallway Fight Scene On Steroids (in seizoen 1 was er al een awesome vechtscene, maar deze is al helemaal awesome en is al helemaal grappig als je bedenkt dat in Civil War een soortgelijke trapvechtscene voorkomt :)) de hele Dogs of Hell-bende!

Ik ben enorm onder de indruk van Daredevil Seizoen 2, vooral van Jon Bernthal’s The Punisher en ik kan dan ook niet wachten tot Luke Cage, Iron Fist, The Defenders, The Punisher en Jessica Jones Seizoen 2 op Netflix verschijnen.

Volgende week bespreek ik zoals gewoonlijk weer het laatste nieuws in de MCU en daarbuiten in MARVEL MAANDAG #63. Daarin plaats ik ook mijn bioscoop-review van X-Men Apocalypse (die film is echt awesome!) en ga ik verder met Daredevil Seizoen 2. Als ik Daredevil Seizoen 2 heb afgerond, bespreek ik in opmaat naar Agents of SHIELD Seizoen 4 en Luke Cage Seizoen 1 eind september de laatste episodes van Agent Carter Seizoen 2, Agents of SHIELD Seizoen 1 en de eerste tien episodes van Seizoen 2 die ik nog niet besproken had en daarnaast bespreek ik ook nog de Blade en Ghost Rider-films ter ere van de mystieke Doctor Strange-film die eind oktober in de Nederlandse bioscopen gaat verschijnen.

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

DC COMICS REBIRTH PREVIEWS EN REVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/rebirth-previews-batman-rebirth-1-superman-rebirth-1-green-lanterns-rebirth-1-en-green-arrow-rebirth-1-dc-dinsdag-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/07/rebirth-week-2-previews-aquaman-rebirth-1-flash-rebirth-1-wonder-woman-rebirth-1-action-comics-957-detective-comics-934-dc-dinsdag-19/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/14/rebirth-week-3-previews-titans-rebirth-1-batman-1-superman-1-green-lanterns-1-green-arrow-1-dc-donderdag-22/

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/supergirl-naar-the-cw-powerlesskrypton-series-doutzen-kroes-in-wonder-woman-en-willem-dafoe-in-justice-league-part-one-batmanbooster-goldharley-quinn-films-dc-dinsdag-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/16/citizen-steel-en-nieuwe-versie-van-vixen-in-legends-of-tomorrow-seizoen-2-wild-dog-big-bad-arrow-seizoen-5-en-superman-en-lena-luthor-in-supergirl-seizoen-2-dc-donderdag-22/

SUPERGIRL S1

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

Supergirl Seizoen 1 Episode 16 en 17 Red Kryptonite And Project Cadmus ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #20

Supergirl Seizoen 1 Episode 18 Flash Team Up And Silver Banshee Origins DC DINSDAG #17

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/supergirl-seizoen-1-episode-19-en-20-myriad-and-big-cliffhanger-dc-dinsdag-18/

ARROW S1 

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/18/arrow-seizoen-1-episode-1-tm-3-review-batman-castaway-dc-donderdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/23/arrow-seizoen-1-episode-4-tm-6-review-new-beginnings-green-lantern-en-flash-easter-eggs-dc-dinsdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/25/arrow-seizoen-1-episode-7-tm-9-review-the-huntress-and-the-dark-archer-dc-donderdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/07/14/arrow-seizoen-1-episode-10-tm-12-count-vertigo-and-trust-issues-dc-dinsdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

ARROW S2

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

ARROW S3 + THE FLASH S1

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

THE FLASH S2 + ARROW S4 + LEGENDS OF TOMORROW S1

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 8 Racist Fifties And Hawk Monsters DC DONDERDAG #19

The Flash Seizoen 2 Episode 16 Trajectory Arrives And Velocity 9 DC DINSDAG #17

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/the-flash-seizoen-2-episode-17-tm-19-pied-piper-returns-zooms-backstory-and-griffin-grey-dc-dinsdag-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/14/the-flash-seizoen-2-episode-20-tm-23-rupture-the-runaway-dinosaur-black-siren-and-the-race-of-his-life-dc-dinsdag-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/02/arrow-seizoen-4-episode-16-tm-19-darhks-trial-cupid-and-bug-eyed-bandit-and-canary-cry-dc-donderdag-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/14/arrow-seizoen-4-episode-20-tm-23-rubicon-genesis-and-return-of-brother-eye-and-anarky-dc-dinsdag-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/02/legends-of-tomorrow-seizoen-1-episode-9-tm-12-chronos-revealed-per-degaton-jonah-hex-and-the-pilgrim-dc-donderdag-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/16/legends-of-tomorrow-seizoen-1-episode-13-tm-16-the-vanishing-point-2166-thanagar-and-surprise-reveal-dc-donderdag-22/

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

The Dark Knight Rises (2012) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

Man of Steel (2013) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

MARVEL MAANDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

Nieuwe X-Men Apocalypse Trailer, Civil War Trailer 2 met Spiderman, Luke Cage-serie komt op 30 september en Finn Jones bevestigd als Iron Fist MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 11 Bouncing Back MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 12 The Inside Man MARVEL MAANDAG #51

Colleen Wing gecast, Mads Mikkelsen gespot in Doctor Strange-setfoto’s, Kingsman-sequel, New Mutants-geruchten en Marvel’s Most Wanted-casting MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 1 Episode 13 Russian Coup And Sad Goodbye MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 14 Watchdogs And Lots of MCU Easter Eggs MARVEL MAANDAG #52

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/spiderman-titels-gelekt-star-lord-en-thor-in-infinity-war-cloak-and-dagger-serie-pedro-pascal-voegt-zich-bij-kingsman-2-cast-en-boyd-holbrook-vijand-in-wolverine-3-marvel-maandag-52/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/agents-of-shield-seizoen-3-episode-15-spacetime-marvel-maandag-53/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/18/doctor-strange-teaser-trailer-civil-war-clips-kevin-feige-phase-3-update-spiderman-homecoming-tessa-thompson-in-thor-ragnarok-en-netflix-nieuws-marvel-maandag-54/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/25/iron-fist-set-fotos-inhumans-film-uitgesteld-rdj-in-spiderman-homecoming-en-scarlet-witch-in-infinity-war-marvel-maandag-55/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/02/laatste-x-men-apocalypse-trailer-taylor-swift-dazzler-punisher-serie-officieel-nathan-fillion-wonder-man-in-gotgv2-wolverine-3-casting-en-toch-iron-man-4-marvel-maandag-56/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agent-carter-en-most-wanted-gecancelled-rocket-raccoon-captain-marvel-infinity-war-lupita-nyongo-in-black-panther-whih-civil-war-en-new-mutants-lineup-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agents-of-shield-seizoen-3-episode-18-en-19-the-singularity-and-failed-experiments-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/captain-america-civil-war-bioscoop-review-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/23/jeff-goldblum-en-karl-urban-in-thor-ragnarok-michael-keaton-toch-in-spiderman-homecoming-en-carrie-anne-moss-in-marvels-iron-fist-marvel-maandag-58/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/30/luke-cage-diamondback-setfotos-miles-morales-animated-spiderman-film-2018-en-jeff-bridges-in-kingsman-the-golden-circle-marvel-maandag-59/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/06/brie-larson-eerste-keus-voor-captain-marvel-elizabeth-debicki-speelt-vijand-in-gotgv2-hugh-jackman-draagt-old-man-wolverine-baard-en-namor-rechten-terug-bij-marvel-studios-marvel-maandag-60/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/06/agents-of-shield-seizoen-3-episode-20-tm-22-emancipation-absolution-and-ascension-marvel-maandag-60/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/13/kenneth-choi-en-michael-barbieri-in-spiderman-homecoming-madame-gao-in-iron-fist-norman-reedus-ghost-rider-en-the-wolverine-3-setfotos-met-professor-x-en-x-23-marvel-maandag-61/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/20/donald-glover-martin-starr-en-logan-marshall-green-in-spiderman-homecoming-en-mcu-phase-4-geruchten-marvel-maandag-62/

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016

E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Ronde van Vlaanderen OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #1

Parijs-Roubaix OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE #2

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/amstel-gold-race-en-waalse-pijl-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-3/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/luik-bastenaken-luik-op-weg-naar-de-tour-de-france-4/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/01/ronde-van-romandie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-5/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/07/giro-ditalia-etappe-1-dumoulin-pakt-de-roze-trui-in-apeldoorn-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-6/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/08/giro-ditalia-etappe-2-kittel-vernietigt-de-concurrentie-in-nijmegen-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-7/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-3-marcel-kittel-wint-opnieuw-in-arnhem-en-neemt-roze-over-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-4-diego-ulissi-wint-in-praia-a-mare-dumoulin-opnieuw-in-het-roze-en-kruijswijk-doet-goede-zaken-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/11/giro-ditalia-etappe-5-andre-greipel-wint-in-benevento-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-10/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/12/giro-ditalia-etappe-6-tim-wellens-wint-op-meesterlijke-wijze-in-rocarasso-dumoulin-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-11/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/13/giro-ditalia-etappe-7-andre-greipel-wint-opnieuw-in-foligno-neemt-de-rode-trui-over-van-kittel-en-tim-wellens-eerste-in-bergklassement-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-12/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/14/giro-ditalia-etappe-8-gianluca-brambilla-wint-in-arezzo-en-dumoulin-verliest-roze-trui-aan-de-etappewinnaar-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-13/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/15/giro-ditalia-etappe-9-roglic-wint-in-chianti-en-brambilla-behoudt-roze-trui-met-1-seconde-voorsprong-op-ploeggenoot-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-14/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/giro-ditalia-etappe-10-ciccone-wint-in-sestola-en-bob-jungels-is-de-nieuwe-man-in-het-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-15/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/18/giro-ditalia-etappe-11-ulissi-wint-zijn-tweede-etappe-in-asolo-jungels-loopt-uit-en-dumoulin-stapt-af-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-16/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/19/giro-ditalia-etappe-12-greipel-wint-opnieuw-in-bibione-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-17/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/20/giro-ditalia-etappe-13-mikel-nieve-wint-in-cividale-del-friuli-en-amador-neemt-roze-trui-over-van-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-14-chaves-wint-in-corvara-kruijswijk-pakt-roze-op-indrukwekkende-wijze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-19/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-15-foliforov-wint-in-alpe-di-siusi-en-kruijswijk-zet-nibali-op-3-minuten-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/24/giro-ditalia-etappe-16-valverde-wint-in-andalo-kruijswijk-loopt-uit-op-chaves-en-nibali-krijgt-twee-minuten-aan-zijn-broek-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/25/giro-ditalia-etappe-17-roger-kluge-verrast-het-peloton-in-cassano-dadda-kruijswijk-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/26/giro-ditalia-etappe-18-trentin-verrast-moser-en-wint-in-pinerolo-kruijswijk-behoudt-roze-opnieuw-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-23/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/27/giro-ditalia-etappe-19-nibali-wint-in-risoul-en-kruijswijk-verliest-roze-aan-chaves-en-heeft-nu-1-minuut-achterstand-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-24/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/28/giro-ditalia-etappe-20-taaramae-wint-in-santanna-di-vinadio-en-nibali-wint-de-giro-na-aanval-op-chaves-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-25/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/29/giro-ditalia-etappe-21-arndt-wint-in-turijn-na-declassering-van-nizzolo-nibali-winnaar-van-de-99ste-ronde-van-italie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-26/

Advertenties

61 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.