Daredevil Seizoen 2 Episode 11 t/m 13 Blacksmith Revealed, Surprise Cameo And Team Daredevil VS The Hand MARVEL MAANDAG #74

Door Hidde Heikoop

Vrijdag is het alweer tijd voor de premiere van Luke Cage Seizoen 1 en vandaag bespreek ik dan ook de laatste drie episodes van Daredevil Seizoen 2 nog even. In deze laatste afleveringen word onder andere bekend wie die mysterieuze Blacksmith nou is en vecht Daredevil verder tegen The Hand om Hell’s Kitchen veilig te houden.

Episode 11 .380

De ninja’s van The Hand dringen Metro General binnen en Daredevil weet te voorkomen dat ze Claire vermoorden, die een collega in haar armen ziet sterven en zelf bijna ook het loodje legt als ze een ninja probeert uit te schakelen en uit het raam valt. Daredevil weet haar te redden, maar kan zo niet voorkomen dat de gebrainwashde Black Sky-kinderen weer in de handen van The Hand vallen.

Claire verbind haar wonden en Matt keert terug om uit te leggen wat er in godsnaam aan de hand is. Claire vreest dat Matt Hells Kitchen niet meer kan redden nu The Hand met zijn ninja’s ruim in de meerderheid is en ze ziet dat de acties van Matt zijn tol eisen. Matt zegt dat het hem spijt van de dood van haar collega en verlaat het pand om bij Karen op bezoek te gaan.

Karen zit bij de politie om haar verklaring af te leggen over de schietpartij bij haar appartement en moet uiteraard voor zich houden dat Frank Castle haar heeft geholpen. Ze vertelt aan Matt, die buiten op haar staat te wachten, dat Frank het niet heeft gedaan en blijft onder politiebescherming zolang de echte dader nog niet gevonden is, de Blacksmith. Karen en Matt zijn uit elkaar gegroeid, aangezien Matt ook nog niet wist van haar samenwerking met Ellison en is duidelijk niet blij dat ze tegen de politie en hem liegt. Ze wil niet dat hij zich nog met haar bemoeit en vertrekt met de politieagenten naar een veilige plek. Ze is echter nog niet van plan om haar zoektocht naar de Blacksmith op te geven en vertrekt onmiddelijk naar haar auto waar Frank Castle haar opwacht.

marvels-daredevil-season-2-episode-11-10-2acd

Marci bezoekt de herstellende Foggy in Metro General en heeft misschien wel een nieuwe kans voor de nieuwe werkloze. Mensen zijn namelijk onder de indruk van Foggy’s opening statement bij de Frank Castle-zaak en Marci kan misschien wel iets regelen met Jeri Hogarth voor hem nu Nelson And Murdock verleden tijd is. Claire krijgt de schuld van de dood van haar collega en is het helemaal zat dat het ziekenhuis de gebeurtenissen met de ninja’s, die letterlijk levende doden zijn aangezien ze een Y-incisie op hun borst hebben wat betekent dat ze eigenlijk al dood waren, probeert weg te moffelen om geen geld te verliezen.

Blake Tower is klaar om Hells Kitchen te verlaten, maar moet eerst nog alles wat hij weet over de Blacksmith doorgeven aan Daredevil die hem weggrist van de straat. Tower vertelt hem dat hij niet weet wie de Blacksmith is, maar dat zijn grootste concurrent in Chinatown misschien kan helpen om daarachter te komen. Karen en Frank rusten even uit in een restaurant en overleggen over hoe ze erachter gaan komen wie de Blacksmith is. Frank vermoed, door het gespecialiseerde .380-pistool, dat Karen al zo haar eigen ervaringen heeft met criminelen (waarschijnlijk komen we daar meer van weten in Seizoen 3) en weet dat ze gevoelens heeft voor Matt en voelt zich kut dat hij geen ruzie meer kan maken met zijn vrouw zoals Karen dat met Matt kan doen. Daarna zegt hij dat ze naar achteren moet gaan en moet zorgen dat het personeel van het restaurant zich goed verstopt, want er komen wat bad guys aan die hij opzettelijk gelokt heeft.

Daredevil is aangekomen in Chinatown en ontdekt wie de grootste concurrent van de Blacksmith is, Madame Gao! Zij is de oude bondgenoot van Fisk bij Union Allied en is weer teruggekeerd naar New York om haar oude praktijken op te pakken en is bereid om te praten met de Devil of Hells Kitchen over haar concurrent.

ep-11-madame-gao

Frank martelt en vermoord de bad guys die gestuurd zijn door de Blacksmith op brute wijze, maar niet voordat hij een plek heeft waar hij zijn vijand kan vinden, dat is een pier bij de haven. Net toen Karen dacht dat Frank enigzins menselijk was, kijkt ze nu naar de bloederige chaos en Frank dringt er bij haar op aan dat ze hem zijn gang moet laten gaan en zijn zaak moet laten rusten. Karen belt de politie om haar te laten ophalen.

Madame Gao vertelt (in het Engels, wat ze eerst niet sprak met Fisk, dit laat maar weer duidelijk zien wie de slimste was van Fisk’s collega’s) dat ze eigenlijk nooit is weggegaan en nog wel andere plekken heeft waar ze geld uit kan halen. Ze weet dat de heroïne van Blacksmith van de puurste soort is, dat hij meedogenloos is aangezien hij systematisch haar drugsmakers en dealers vermoord en dat zijn heroïne via schepen word aangevoerd. Ondanks dat de haven in het algemeen geen makkelijk punt is om te starten, gaat Matt op pad om de Blacksmith te vinden.

Marvel's Daredevil

Claire wacht af en krijgt goed nieuws: ze is niet ontslagen voor het geheim houden van vijf patiënten, maar ze moet wel oppassen aangezien dit haar tweede waarschuwing is (de eerste is haar verdwijning na de komst van Jessica Jones en Luke Cage). Claire kan echter niet voorbij laten gaan wat er gebeurd is. De aanvallers zijn letterlijk levende doden en krijgen voor de tweede keer een autopsie, Louisa (Claire’s collega) is doodgestoken met een zwaard en het ziekenhuis geeft alleen maar om geld en de reputatie. Het ziekenhuis is blijkbaar betaald door een anonieme donor (waarschijnlijk The Hand zelf) en is teleurgesteld in haar collega die alleen maar om haar eigen baan geeft en niet ziet hoe fout het is. Claire is er helemaal klaar mee en loopt naar het corrupte en laffe bestuur om haar ontslag in te dienen.

Daredevil kijkt uit over de haven en Frank dringt de pier van de Blacksmith binnen om zijn handel in de fik steken en wraak te nemen. Hij krijgt hem makkelijk te pakken en dwingt hem om toe te geven dat hij Franks gezin heeft vermoord. De man staat op het punt om toe te geven als Daredevil binnenkomt. Frank wil hem weghebben (Get out of here, Red!) en Daredevil weet dat de man liegt en dat hij niet de echte Blacksmith is. Als Frank hem vermoord hebben ze geen aanwijzingen meer en kunnen ze de echte Blacksmith niet meer vinden. Frank is er klaar mee dat Red zich overal mee bemoeit en vecht opnieuw met Daredevil. Hij heeft echter niet zoveel energie meer over en verliest van Daredevil. Frank heeft de oorlog nodig en wil wraak, koste wat het kost. Daredevil begrijpt het en weet ook wel dat de wet niet werkt, slaat een kruisje en geeft toe dat de Blacksmith voorgoed gestopt moet worden. Frank legt uit dat een keer die lijn overstappen betekent dat er geen weg terug meer is en dan arriveren de gewapende Blacksmith-mannen om de Punisher voorgoed uit te schakelen. Het schip ligt vol explosieven, weet Daredevil te melden, en Frank brengt zijn collega in veiligheid door hem van boord te gooien. De mannen van de Blacksmith openen het vuur en het schip ontploft en het is niet zeker of Frank Castle dit heeft overleeft.

daredevil-380-fight-656

Stick krijgt te horen dat Elektra zijn assassin heeft vermoord en stuurt zijn mannen weg om iets voor hem uit te voeren. Die komen echter niet ver, want Elektra steekt ze neer en gaat op weg naar Stick voor wraak.

ep-11-stick

Daredevil klimt uit het water, terwijl Brett Mahoney en Karen aankomen en vermoeden dat The Punisher dood is. Foggy verlaat het ziekenhuis en komt Claire tegen, die vertelt dat Matt op zoek moet naar een andere verpleegster om zijn wonden te verzorgen aangezien ze niet meer werkt bij Metro General en Foggy vraagt zich af wat er eigenlijk gebeurd is. De Black Sky-kinderen offeren zich op voor de mysterieuze sarcofaag onder goedkeurend oog van Nobu en Asano die duidelijk wat verschrikkelijks van plan zijn met Hell’s Kitchen.

Matt hoort rumoer buiten en de mannen van Stick komen aangereden om Matt te melden dat Elektra Stick gaat vermoorden. Stick wacht rustig af en slijpt nog even zijn zwaard. Elektra komt aan en zegt dat ze moeten praten.

Episode 12 The Dark At The End Of The Tunnel

Eindelijk een flashback naar het verleden van Elektra. Ze is al van jongs af aan (net als Matt) opgeleid door Stick en heeft de moordlust al in zich zitten en zelfs Stick vind dat ze zich moet inhouden. Elektra begrijpt het niet zo goed, aangezien ze getraind is voor de oorlog en zich niet wil inhouden. Stick is bang dat zijn superieuren, The Chaste, Elektra gaan uitschakelen als ze nog een keer te ver gaat en wil haar temmen om dat te voorkomen. De scene loopt daar naar het heden waar Elektra laat zien wat ze kan en vecht met Stick.

daredevil-s2-young-elektra

Ze krijgt de overhand en dreigt Stick te wurgen, maar Daredevil komt tussenbeide en voordat ze het uitgebreid kunnen hebben over Stick’s poging om Elektra te vermoorden, komt The Hand tussenbeide en valt aan. Het licht valt uit en The Hand blijkt Stick te hebben gekidnapt. Elektra is boos dat Matt tussenbeide is gekomen en wil hem niet helpen met het bevrijden van Stick, die duidelijk meer weet aangezien The Hand hem niet meteen vermoord heeft. Matt wil hem helpen aangezien Stick de enige was die hem hielp toen hij alleen was en ervoor heeft gezorgd dat hij nu als Daredevil te werk kan gaan. Elektra meld dat ze Matt zal vermoorden als hij nog een keer tussen haar wraak op Stick zal komen.

Terwijl de politie de bende opruimt, praat Karen met Mahoney die ervan overtuigt is dat Frank Castle dood is en Karen ervan overtuigt dat ze nu veilig is. Karen krijgt een lift en vertrekt.

Matt is terug bij het kantoor van Nelson And Murdock om wat onderzoek te doen en Foggy komt binnen die meld dat Matt nog een maandje kan blijven, maar dat dan het licht uit gaat bij het kantoor en Nelson And Murdock officieel verleden tijd is. Matt biedt zijn excuses aan dat hij hem niet is komen opzoeken in het ziekenhuis en legt uit waar hij mee bezig is. Foggy geeft hem de tip dat de mannen die steeds maar weer verdwijnen wel eens in verlaten metrotunnels wegvluchten aangezien die niet meer gebruikt worden. Matt bedankt hem voor de tip en gaat snel op weg naar een verlaten metrotunnel waar hij ook daadwerkelijk de ninja’s vind.

Karen komt aan bij de Daily Bulletin en meld Elisson dat iedereen dood is en ze dus geen verhaal kan schrijven over The Punisher en de Blacksmith en de hele zaak daaromheen. Elisson weet uit haar te krijgen dat The Punisher niet zomaar een bloedlustige moordenaar was, maar een rouwende man die zijn gezin is verloren. Elisson weet haar ervan te overtuigen om het exposé wat ze eerst zou gaan schrijven, een profiel word en ze gaat opnieuw aan de slag om bronnen te vinden voor dit artikel. Een van die bronnen is Colonel Ray Schoonover, Franks oude baas bij het leger, die blij is dat ze een stuk gaat schrijven over de echte Frank.

ep-12-schoonover

Hij vertelt over de humor van Frank en hoe zijn collega echt door mensen hun ziel kon kijken en Karen voelt dat ze moet melden dat Frank wel eens dood zou kunnen zijn gegaan bij de explosie van de haven. Schoonover laat zijn hoofd zakken en ziet dat Karen kijkt naar een foto waar Frank, Schoonover en gewonde soldaat Gosnell opstaan (dezelfde man die het vuur opende op Frank en het schip!) die Karen herkent als één van de lijken. Ray vertelt dat de man na zijn operaties en herstel naar hem toe kwam en vroeg hoe hij Schoonover weer kon dienen. Die man werkte dus voor de Blacksmith en Schoonover is dus de Blacksmith! Hij houdt Karen onder schot die inmiddels weet wie hij is en hoe het zit.

Daredevil is nog steeds in de metrotunnels en ontdekt bloed op een ladder. Hij vecht opnieuw met ninja’s en hoort Stick, die gemarteld word door Asano en nog een paar ninja’s van The Hand. Stick adviseert Matt om in plaats van op hun hartslag op hun ademhaling te letten, aangezien ze toch een keer moeten uitademen. Op dat moment moet Matt toeslaan, anders kan hij ze nooit aan. Dit doet hij en hij slaagt erin om ze uit te schakelen. Stick word ondertussen nog verder gemarteld door Asano en co die iets uit hem willen krijgen.

Karen word door Schoonover gedwongen om in de auto te stappen en als ze haar auto aanzet hoort ze het bandje dat Frank had aanstaan toen hij haar ophaalde en realiseert zich dat hij nog leeft en haar komt redden.

Stick lacht om de martelingen, Matt schakelt de ninja’s uit en Stick bijt Asano. Dan komt Elektra aangelopen die nog steeds wraak wil op Stick. Die vertelt haar dat ze precies is waar The Hand haar wil hebben. Opnieuw een flashback naar Elektra en Stick in het verleden: Elektra vermoord de jongen die ze eerder bijna vermoordde en dat is de druppel voor Stick’s collega die haar voorgoed wil uitschakelen en vind dat Stick een zwak voor haar heeft gekregen. Stick geeft toe en handelt het zelf wel af. Hij vermoord zijn collega en neemt Elektra mee. We zijn weer terug in het verleden waar Nobu uitlegt dat hij Elektra wil en dat ze de Black Sky dienen. Stick vertelt Matt dat ze zojuist de oorlog hebben verloren: Elektra is de Black Sky! Nobu knielt en biedt zijn zwaard aan en Elektra realiseert zich dat Stick ervan wist dat The Hand naar haar op zoek was.

daredevil-season-2-12-the-dark-at-the-end-of-the-tunnel-elektra-dd-charlie-cox-elodie-yung-review-episode-guide-list

De laatste flashback naar Elektra en Stick in het verleden: Stick geeft Elektra aan een paar die geen kinderen kunnen krijgen en Elektra weet dat Stick iemand anders zal gaan trainen (Matt Murdock) en haar gaat achterlaten. Terug naar het heden zegt Elektra dat ze zich al heel haar leven probeert te beheersen en besloten heeft dat niet meer te doen. Daredevil zegt dat hij de vijand van The Hand is en ze hem zal moeten doden. Elektra twijfelt en Matt grijpt dit moment aan om het zwaard op haar keel te zetten om het voordeel aan hun kant te krijgen en The Hand af te leiden. Elektra en Stick vluchten, terwijl Daredevil het opneemt tegen The Hand.

ep-12-daredevil-stick-and-elektra

Karen kruipt uit de auto en ziet dat Frank verderop ergens naartoe is gelopen met de gewonde Schoonover. Schoonover had gehoopt dat Frank na Afghanistan bij hem in dienst zou treden om rijk te worden met de verkoop van heroïne en heeft Franks gezin vermoord en geprobeerd Frank uit de weg te ruimen voor iets wat in Kandahar gebeurd is. Karen probeert Frank er nog van te overtuigen om Schoonover niet te vermoorden, maar het maakt Frank allemaal niet meer uit, hij sleept hem de hut en schiet Schoonover door het hoofd. Hij ontdekt dat de hut eigenlijk een wapenopslag is met allerlei geweren en een mini-gun en een vest wat erg lijkt op het Punisher-logo.

ep-12-punisher-war-chest

Elektra en Stick zijn erin geslaagd om weg te komen en Daredevil verslaat Nobu, die van een reling dondert. Uiteraard leeft hij nog gewoon en word opnieuw omringt door nieuwe ninja’s en spreekt de woorden: Daredevil must die!

Episode 13 A Cold Day In Hell’s Kitchen

Nobu en The Hand hebben twintig doelen die ze willen vernietigen om de stad in handen te krijgen, maar eerst moet Daredevil uit de weg worden geruimd om Elektra/The Black Sky te verkrijgen en hun plannen te verwezelijken. Matt verzorgt Stick’s wonden en heeft hem vastgebonden. Hij wil Elektra overtuigen dat ze niet hoeft toe te geven aan de Black Sky-mythe en wil samen met haar The Hand verslaan en er zo voor zorgen dat The Hand de Black Sky niet in handen krijgt en haar doelen kan bereiken. Ze moeten achter Nobu aan om hem zonder dat The Hand het merkt te pakken en te laten zien dat hun heilige leider ook maar een gewone man is om The Hand als het ware te verzwakken en schade toe te brengen. Matt weet dat hij Elektra vertrouwt, aangezien zij haar hartslag niet kan verbergen en de ninja’s van The Hand wel. Elektra is overtuigd en samen gaan ze achter Nobu aan.

Foggy heeft een meeting met niemand minder dan Jeri Hogarth, die we voor het laatst zagen in Jessica Jones Seizoen 1 als bondgenoot van Jessica. Zij is Marci Stahl’s baas en wil Foggy een heus partnerschap aanbieden bij Hogarth, Chao & Benowitz om te helpen bij zaken rondom vigilantes. Foggy denkt buiten de kaders en Hogarth en haar partners kunnen hem goed gebruiken.

ep-13-hogarth

Karen krijgt niks op papier en verlaat het kantoor van de Daily Bulletin. Melvin Potter meet Elektra op voor nieuwe gear en vertelt Daredevil dat de mensen op straat weten wie er voor hen opkomt. Hij geeft Daredevil zijn billyclub (een stok die op allerlei manieren kunt gebruiken) uit de comics.

Frank bezoekt voor het eerst sinds de moord op zijn familie zijn oude huis en maakt het Punisher-logo op het vest dat hij heeft meegenomen. Elektra meld Stick dat de kinderen die hij heeft getraind zijn oorlog gaan vechten, terwijl hij vastzit en Matt is klaar om te gaan. Dan belt Foggy die meld vanuit de 15th Precinct Police Station dat Brett Mahoney in elkaar geslagen is en dit is gebeurd omdat mensen geheime dossiers over Daredevil wilden hebben. Matt gaat ernaartoe als Daredevil, waar Brett uitlegt dat hij de dossiers heeft afgestaan toen ze zijn moeder bedreigde en in die dossiers staan alle mensen die Daredevil heeft gered. The Hand zit dus achter die mensen aan en heeft ze al gekidnapt: Karen Page en Turk Barrett zijn de belangrijkste gezichten!

Matt gaat snel naar Karen’s huis waar hij ontdekt dat The Hand haar al heeft. Karen praat met Turk en komt erachter dat hij een enkelband draagt na zijn zoveelste arrestatie en zo wellicht de politie achter hen aan kunnen sturen en gered kunnen worden van The Hand. Een oude man die ook gevangen zit met Karen en de rest staat op en laat zien dat hij niet bang is. Dit word hem echter fataal als een van de leiders van The Hand hem doodschiet. Turk zet zijn enkelband weer aan, waardoor de politie hem kan gaan zoeken en ze gered kunnen worden.

ep-13-elektra-and-daredevil

Daredevil probeert te ontdekken waar Karen vast word gehouden, maar word afgeleid door alle geluiden. Elektra motiveert hem en gebruikt dezelfde techniek die Stick haar leerde: adem diep in en uit en concentreer je goed op waar je op wil focussen. Hij hoort dat er een bus stopt en concludeert dat The Hand ze zo heeft vervoerd. Karen, Turk en de rest van de gevangenen worden uit de bus gehaald en de politie is gelukkig al onderweg om Turk te vinden. De leider van The Hand gaat ervandoor en licht Nobu in over wat er gebeurd is zodat ze verder kunnen met hun plannen. De politie komt aan, maar ze zijn maar met z’n tweeën en kunnen dus niet veel uitrichten tegen het legertje Hand-boogschutters dat hen neermaait. Gelukkig pikt Matt wel een gesprek op de politieradio op zodat hij ze kan gaan redden. Dat lijkt Elektra geen goed plan, aangezien dat precies is wat Nobu wil, Daredevil afgeleid en Elektra alleen en voor het grijpen. Matt kan Karen en de rest van de mensen die hij heeft gered niet aan hun lot overlaten en gaat ze redden. Hij weet te voorkomen dat een van de ninja’s Turks been eraf zaagt als ze ontdekken dat hij een enkelband heeft en redt zo Karen, Turk en de rest. Elektra had geen zin meer om te wachten en vecht toch, met haar nieuwe awesome kostuum, tegen de ninja’s van The Hand.

Nobu bereid zich voor op het gevecht en krijgt zijn oude wapens weer in handen, terwijl Elektra en Daredevil afwachten en zich even verschuilen voor de ninja’s. Karen en de rest worden opgevangen door Brett Mahoney en Foggy komt ook aan om te kijken wat Daredevil gaat doen tegen de sekte.

Matt en Elektra besluiten naar het dak te gaan voor het laatste gevecht en zijn ingesloten door ninja’s die naar boven komen en die al wachten op het dak. Matt belooft dat hij haar overal naartoe zal volgen als ze het overleven, hij heeft haar nodig om echt te kunnen leven en is zelfs bereid om van identiteit te veranderen en New York achter zich te laten voor haar. Maar eerst moeten ze The Hand verslaan!

Samen vechten ze zij aan zij tegen de ninja’s en Nobu. Ze zijn echter flink in de minderheid en Nobu weet hen beiden te overpoweren. Als Nobu Matt dreigt te doden, grijpt Elektra in en doodt Nobu haar! Ze offert zich op om The Hand te verzwakken en sterft in de armen van Matt. Nobu laat het wapen vallen waarmee hij de Black Sky heeft vermoord en vlucht. De ninja’s vallen Matt aan, maar hij verslaat ze makkelijk en krijgt ook nog hulp van Frank die er een paar neerschiet, zijn rug dekt en compleet met Punisher-symbool zich aan de politie en het publiek toont en afscheid van Daredevil neemt met See you around, Red (The Punisher ontmoeten we weer in zijn eigen Netflix-serie of daarvoor al mocht hij verschijnen in The Defenders volgend jaar). Daredevil heeft Nobu verslagen en rouwt om Elektra. Nobu dreigt dan opnieuw levend te ontkomen, maar laat dat maar aan Stick over. Die steekt hem dood en hakt zijn hoofd eraf om voorgoed van hem af te zijn.

ep-13-punisher

Stick en Matt begraven Elektra en zijn toch maar wat blij dat de oorlog eindelijk afgelopen is. Foggy en Karen drinken een drankje bij Josie’s Bar en besluiten om, ondanks dat ze niet meer samenwerken, elkaar te blijven zien als vrienden, ook nu Matt er niet meer bij is. Foggy betaalt de grote openstaande Nelson And Murdock-rekening. Karen probeert, op kerstavond, toch nog van start te gaan met een artikel voor de Bulletin. Ze heeft opnieuw een writers block, maar krijgt hulp van Elisson die haar adviseert om iets heel nieuws te schrijven, geen exposé of profiel van Frank Castle, maar wat zij allemaal heeft meegemaakt de afgelopen weken en maanden. Terwijl zij vertelt en schrijft, zien we mensen Kerst en Chanoeka vieren, loopt Matt Murdock over straat en laat The Punisher zijn verleden achter zich door zijn oude huis op te blazen en neemt alleen een CD met de titel Micro (een verwijzing naar het karakter David Lieberman aka Microchip die we waarschijnlijk gaan zien in de The Punisher-serie) mee. Matt ontmoet Karen weer bij het oude kantoor van Nelson And Murdock en vertelt dat hij Daredevil is! En van Elektra en The Hand zijn we nog niet af, want de ninja’s die nog over zijn hebben haar lichaam gekaapt en haar in de sarcofaag gelegd om haar later weer tot leven te wekken.ep-13-karenep-13-matt-shows-helmet-to-karen-1024x574daredevil-season-2-episode-13-a-cold-day-in-hells-kitchen

Op de volgende Netflix-serie hoeven we gelukkig nog maar een paar dagen te wachten, Agents of SHIELD Seizoen 4 met Ghost Rider is ondertussen ook begonnen en Doctor Strange is nog maar een maand van release verwijderd.

MARVEL NOW PREVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/18/marvel-now-2-0-divided-we-stand-gaat-van-start-in-oktober-met-o-a-great-lakes-en-us-avengers-mercs-for-money-solotitels-en-death-of-x-marvel-maandag-65/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/05/marvel-now-update-civil-war-ii-vertraagd-x-men-inhumans-resurrxion-event-en-monsters-unleashed-januari-2017-marvel-maandag-71/

MARVEL NETFLIX EN ABC

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/20/daredevil-seizoen-2-episode-1-tm-3-youre-just-one-bad-day-away-from-being-me-marvel-maandag-62/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/11/daredevil-seizoen-2-episode-4-origin-of-the-punisher-and-elektra-appears-marvel-maandag-64/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/22/daredevil-seizoen-2-episode-5-en-6-elektra-daredevil-team-up-the-roxxon-corporation-and-jessica-jones-easter-egg-marvel-maandag-69/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/05/daredevil-seizoen-2-episode-7-en-8-people-vs-frank-castle-ninja-attack-and-surprise-returns-marvel-maandag-71/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/12/daredevil-seizoen-2-episode-9-en-10-punisher-in-prison-the-blacksmith-and-claire-temple-marvel-maandag-72/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 11 Bouncing Back MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 12 The Inside Man MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 1 Episode 13 Russian Coup And Sad Goodbye MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 14 Watchdogs And Lots of MCU Easter Eggs MARVEL MAANDAG #52

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/agents-of-shield-seizoen-3-episode-15-spacetime-marvel-maandag-53/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/25/agents-of-shield-seizoen-3-episode-16-en-17-paradise-lost-and-the-team-marvel-maandag-55/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agents-of-shield-seizoen-3-episode-18-en-19-the-singularity-and-failed-experiments-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/06/agents-of-shield-seizoen-3-episode-20-tm-22-emancipation-absolution-and-ascension-marvel-maandag-60/

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

ROAD TO DEADPOOL

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

MARVEL NIEUWS

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

Nieuwe X-Men Apocalypse Trailer, Civil War Trailer 2 met Spiderman, Luke Cage-serie komt op 30 september en Finn Jones bevestigd als Iron Fist MARVEL MAANDAG #51

Colleen Wing gecast, Mads Mikkelsen gespot in Doctor Strange-setfoto’s, Kingsman-sequel, New Mutants-geruchten en Marvel’s Most Wanted-casting MARVEL MAANDAG #52

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/spiderman-titels-gelekt-star-lord-en-thor-in-infinity-war-cloak-and-dagger-serie-pedro-pascal-voegt-zich-bij-kingsman-2-cast-en-boyd-holbrook-vijand-in-wolverine-3-marvel-maandag-52/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/18/doctor-strange-teaser-trailer-civil-war-clips-kevin-feige-phase-3-update-spiderman-homecoming-tessa-thompson-in-thor-ragnarok-en-netflix-nieuws-marvel-maandag-54/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/25/iron-fist-set-fotos-inhumans-film-uitgesteld-rdj-in-spiderman-homecoming-en-scarlet-witch-in-infinity-war-marvel-maandag-55/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/02/laatste-x-men-apocalypse-trailer-taylor-swift-dazzler-punisher-serie-officieel-nathan-fillion-wonder-man-in-gotgv2-wolverine-3-casting-en-toch-iron-man-4-marvel-maandag-56/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agent-carter-en-most-wanted-gecancelled-rocket-raccoon-captain-marvel-infinity-war-lupita-nyongo-in-black-panther-whih-civil-war-en-new-mutants-lineup-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/captain-america-civil-war-bioscoop-review-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/23/jeff-goldblum-en-karl-urban-in-thor-ragnarok-michael-keaton-toch-in-spiderman-homecoming-en-carrie-anne-moss-in-marvels-iron-fist-marvel-maandag-58/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/30/luke-cage-diamondback-setfotos-miles-morales-animated-spiderman-film-2018-en-jeff-bridges-in-kingsman-the-golden-circle-marvel-maandag-59/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/06/brie-larson-eerste-keus-voor-captain-marvel-elizabeth-debicki-speelt-vijand-in-gotgv2-hugh-jackman-draagt-old-man-wolverine-baard-en-namor-rechten-terug-bij-marvel-studios-marvel-maandag-60/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/13/kenneth-choi-en-michael-barbieri-in-spiderman-homecoming-madame-gao-in-iron-fist-norman-reedus-ghost-rider-en-the-wolverine-3-setfotos-met-professor-x-en-x-23-marvel-maandag-61/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/20/donald-glover-martin-starr-en-logan-marshall-green-in-spiderman-homecoming-en-mcu-phase-4-geruchten-marvel-maandag-62/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/27/spiderman-homecoming-setfotos-kaecilius-en-night-nurse-in-doctor-strange-deadpool-2-begint-volgend-jaar-met-filmen-en-punisher-serie-komt-in-november-2017-marvel-maandag-63/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/11/all-new-ghost-rider-in-agents-of-shield-thor-ragnarok-start-met-filmen-spiderman-homecoming-kostuum-setfotos-daredevil-seizoen-1-toch-op-dvd-en-marvel-op-sdcc-marvel-maandag-64/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/18/gotgv2-promo-art-met-nebula-en-yondu-hellfire-serie-geschrapt-voor-mysterieus-mutant-project-door-marvel-en-fox-en-thor-ragnarok-setvideos-marvel-maandag-65/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/25/luke-cagelegioniron-fist-trailers-surtur-in-thor-ragnarok-brie-larson-captain-marvel-michael-b-jordan-killmonger-ego-the-living-planet-en-ghost-rider-casting-marvel-maandag-66/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/08/jason-omara-nieuwe-director-of-shield-misty-knight-in-iron-fist-daredevil-seizoen-3-jessica-jones-seizoen-2-2018-cotati-in-thor-ragnarok-marvel-maandag-67/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/15/luke-cage-main-trailer-white-tiger-netflix-pilot-michael-chernus-is-the-tinkerer-kyle-chandler-en-mackenzie-davis-in-deadpool-2-en-loki-en-the-warriors-three-in-thor-ragnarok-marvel-maandag-68/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/22/thor-bezoekt-de-sanctum-santorum-en-new-york-met-loki-in-thor-ragnarok-setfotos-zendaya-toch-mary-jane-watson-the-runaways-serie-op-hulu-en-luis-keert-terug-in-ant-man-and-the-wasp-marvel-maandag/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/29/gotgv2-speelt-zich-af-in-2014-luke-cage-speelt-zich-af-tijdens-daredevil-s2-hobo-odin-setfoto-en-thor-during-civil-war-mockumentary-marvel-maandag-70/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/05/new-mutants-line-up-squirrel-girl-new-warriors-abc-show-iron-fist-aunt-may-setfotos-happy-hogan-spiderman-homecoming-doctor-strange-gotgv2-thor-ragnarok-geruchten-marvel-maandag-71/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/12/the-shocker-spiderman-homecoming-setfotos-mr-sinister-the-wolverine-3-aos-s4-trailer-en-lorenzo-james-henrie-gabe-reyes-marvel-maandag-72/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/19/aos-s4-first-look-colleen-wing-iron-fist-setfotos-en-ben-barnes-villain-the-punisher-s1-marvel-maandag-73/

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

REBIRTH PREVIEWS EN REVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/rebirth-previews-batman-rebirth-1-superman-rebirth-1-green-lanterns-rebirth-1-en-green-arrow-rebirth-1-dc-dinsdag-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/07/rebirth-week-2-previews-aquaman-rebirth-1-flash-rebirth-1-wonder-woman-rebirth-1-action-comics-957-detective-comics-934-dc-dinsdag-19/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/14/rebirth-week-3-previews-titans-rebirth-1-batman-1-superman-1-green-lanterns-1-green-arrow-1-dc-donderdag-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/21/rebirth-week-4-previews-aquaman-1-detective-comics-935-action-comics-958-the-flash-1-wonder-woman-1-dc-dinsdag-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/05/rebirth-week-5-previews-justice-league-rebirth-1-aquaman-2-batman-2-superman-2-green-arrow-2-green-lanterns-2-dc-dinsdag-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/12/rebirth-week-6-previews-nightwing-rebirth-1-hal-jordan-the-green-lantern-corps-rebirth-1-new-super-man-1-wonder-woman-2-the-flash-2-detective-comics-936-action-comics-959-dc-dinsda/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/19/rebirth-week-7-previews-the-hellblazer-rebirth-1-batgirl-the-birds-of-prey-rebirth-1-justice-league-1-batman-3-aquaman-3-superman-3-green-arrow-3-green-lanterns-3-dc-dinsdag-24/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/26/rebirth-week-8-previews-red-hood-the-outlaws-rebirth-1-the-flash-3-nightwing-1-hal-jordan-the-green-lantern-corps-1-titans-1-batgirl-1-action-comics-960-detective-comics-93/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/02/rebirth-week-9-previews-suicide-squad-rebirth-1-harley-quinn-1-aquaman-4-batman-4-superman-4-green-arrow-4-green-lanterns-4-nightwing-2-justice-league-2-dc-dinsdag-26/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/09/rebirth-week-10-previews-action-comics-961-all-star-batman-1-deathstroke-rebirth-1-the-flash-4-hal-jordan-the-green-lantern-corps-2-new-superman-2-red-hood-the-outlaws-1-sup/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/16/rebirth-week-11-previews-aquaman-5-batman-5-superman-5-green-arrow-5-green-lanterns-5-justice-league-3-batgirl-the-birds-of-prey-1-harley-quinn-2-nightwing-3-suicide-squad-1/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/23/rebirth-week-12-previews-action-comics-962-batgirl-2-blue-beetle-rebirth-1-deathstroke-1-detective-comics-939-hal-jordan-the-green-lantern-corps-3-the-hellblazer-1-the-flash-5-t/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/06/rebirth-update-justice-league-vs-suicide-squad-event-en-jla-rebirth-dc-dinsdag-30/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/06/rebirth-week-13-previews-cyborg-rebirth-1-supergirl-1-aquaman-6-batman-6-superman-6-green-arrow-6-nightwing-4-justice-league-4-harley-quinn-3-dc-dinsdag-30/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/13/rebirth-week-14-previews-action-comics-963-all-star-batman-2-batgirl-the-birds-of-prey-2-deathstroke-2-detective-comics-940-the-flash-6-hal-jordan-the-green-lantern-corps-4-new-superman/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/20/rebirth-week-15-previews-cyborg-1-trinity-1-batman-7-nightwing-5-aquaman-7-superman-7-green-arrow-7-green-lanterns-7-justice-league-5-harley-quinn-4-dc-dinsdag-32/

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/supergirl-naar-the-cw-powerlesskrypton-series-doutzen-kroes-in-wonder-woman-en-willem-dafoe-in-justice-league-part-one-batmanbooster-goldharley-quinn-films-dc-dinsdag-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/16/citizen-steel-en-nieuwe-versie-van-vixen-in-legends-of-tomorrow-seizoen-2-wild-dog-big-bad-arrow-seizoen-5-en-superman-en-lena-luthor-in-supergirl-seizoen-2-dc-donderdag-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/23/justice-league-film-details-tyler-hoechlin-superman-en-lynda-carter-in-supergirl-seizoen-2-arrow-seizoen-5-introduceert-artemis-en-nieuwe-poison-ivy-in-gotham-seizoen-3-dc-donderdag-23/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/05/bvs-en-suicide-squad-bts-fotos-tom-felton-in-the-flash-s3-vixen-gecast-voor-legends-of-tomorrow-s2-detective-malone-stardust-susan-williams-in-arrow-s5-en-sdcc-schema-onthult-dc-dinsdag-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/14/kid-flash-flashpoint-setfotos-met-mysterieuze-speedster-john-barrowman-in-alle-flarrowverse-shows-supergirl-cast-maggie-sawyer-en-snapper-carr-iris-west-in-flash-film-dc-donderdag-23/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/26/wonder-woman-trailer-eerste-beelden-van-justice-league-vixen-seizoen-2-legion-of-doom-en-stargirl-in-lot-s2-ragman-in-arrow-s5-mon-el-in-supergirl-s2-en-flashpoint-trailer-dc-dinsdag-25/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/18/man-of-steel-2-cyborg-in-the-flash-dolph-lundgren-arrow-s5-superman-vs-metallo-miss-martian-supergirl-s2-mirror-master-the-flash-s3-lance-henriksen-obsidian-lot-s2-justice-league-dark-dc-donderd/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/25/top-magenta-en-the-rival-the-flash-s3-doug-liman-regisseur-dark-universe-dceu-film-wil-traval-human-target-arrow-s5-en-lynda-carter-supergirl-s2-setfotos-dc-donderdag-26/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/01/the-rogues-flash-film-deathstroke-in-justice-league-metallo-supergirl-s2-ishmael-gregor-arrow-s5-flashbacks-legacy-en-flashpoint-promo-fotos-dc-donderdag-27/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/08/black-lightning-tv-show-booster-gold-geen-dceu-film-oliver-queen-en-einstein-legends-of-tomorrow-s2-kevin-smith-the-flash-s3-supergirl-s2-lyta-zod-krypton-tv-show-dc-donderdag-28/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/15/deathstroke-gecast-harley-quinn-spinoff-billy-crudup-henry-allen-black-lightning-op-fox-twee-obsidians-in-lot-s2-flash-s3-killer-frost-episode-arrow-s5-setfotos-en-supergirl-s2-promofotos-dc/

SUPERGIRL S1

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

Supergirl Seizoen 1 Episode 16 en 17 Red Kryptonite And Project Cadmus ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #20

Supergirl Seizoen 1 Episode 18 Flash Team Up And Silver Banshee Origins DC DINSDAG #17

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/supergirl-seizoen-1-episode-19-en-20-myriad-and-big-cliffhanger-dc-dinsdag-18/

ARROW S1 

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/18/arrow-seizoen-1-episode-1-tm-3-review-batman-castaway-dc-donderdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/23/arrow-seizoen-1-episode-4-tm-6-review-new-beginnings-green-lantern-en-flash-easter-eggs-dc-dinsdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/25/arrow-seizoen-1-episode-7-tm-9-review-the-huntress-and-the-dark-archer-dc-donderdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/07/14/arrow-seizoen-1-episode-10-tm-12-count-vertigo-and-trust-issues-dc-dinsdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

ARROW S2

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

ARROW S3 + THE FLASH S1

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

THE FLASH S2 + ARROW S4 + LEGENDS OF TOMORROW S1

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 8 Racist Fifties And Hawk Monsters DC DONDERDAG #19

The Flash Seizoen 2 Episode 16 Trajectory Arrives And Velocity 9 DC DINSDAG #17

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/the-flash-seizoen-2-episode-17-tm-19-pied-piper-returns-zooms-backstory-and-griffin-grey-dc-dinsdag-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/14/the-flash-seizoen-2-episode-20-tm-23-rupture-the-runaway-dinosaur-black-siren-and-the-race-of-his-life-dc-dinsdag-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/02/arrow-seizoen-4-episode-16-tm-19-darhks-trial-cupid-and-bug-eyed-bandit-and-canary-cry-dc-donderdag-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/14/arrow-seizoen-4-episode-20-tm-23-rubicon-genesis-and-return-of-brother-eye-and-anarky-dc-dinsdag-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/02/legends-of-tomorrow-seizoen-1-episode-9-tm-12-chronos-revealed-per-degaton-jonah-hex-and-the-pilgrim-dc-donderdag-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/16/legends-of-tomorrow-seizoen-1-episode-13-tm-16-the-vanishing-point-2166-thanagar-and-surprise-reveal-dc-donderdag-22/

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

The Dark Knight Rises (2012) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

Man of Steel (2013) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

VUELTA A ESPANA 2016

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/21/team-sky-wint-de-ploegentijdrit-in-parque-nautico-kwiatkowski-neemt-rode-trui-over-van-kennaugh-en-meersman-wint-in-baiona-vuelta-a-espana-2016-1-2/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/22/geniez-wint-in-mirador-de-ezaro-fernandez-verovert-rood-op-kwiatkowski-kruijswijk-en-contador-verliezen-tijd-na-movistar-coup-miguel-angel-lopez-valt-en-barguil-geeft-op-vuelta-a-espana-3/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/23/lilian-calmejane-wint-in-san-andres-de-teixido-atapuma-neemt-rood-over-van-fernandez-vuelta-a-espana-2016-4/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/25/simon-yates-wint-in-luintra-meersman-wint-zijn-tweede-etappe-en-groen-terug-atapuma-behoudt-rood-en-kruijswijk-stapt-af-met-sleutelbeenbreuk-vuelta-a-espana-2016-5-6/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/26/van-genechten-wint-in-puebla-da-sanabria-atapuma-behoudt-rood-contador-valt-alweer-en-transfernieuws-stef-clement-naar-lottonl-jumbo-en-pim-ligthart-naar-roompot-vuelta-a-espana-2016-7/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/28/de-la-cruz-wint-op-alto-del-naranco-en-verovert-rood-op-quintana-contador-leeft-op-lagutin-wint-zware-bergrit-vuelta-a-espana-2016-8-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/01/keukeleire-wint-in-bilbao-quintana-is-terug-en-herovert-rood-met-etappewinst-froome-wint-voor-de-tweede-keer-in-carriere-op-pena-caberga-vuelta-a-espana-2016-10-12/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/02/valerio-conti-wint-in-urdax-dantxarinea-uit-een-kopgroep-met-20-minuten-voorsprong-quintana-behoudt-rode-trui-vuelta-a-espana-2016-13/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/04/brambilla-wint-in-sallent-de-gallego-quintana-en-contador-zetten-froome-op-twee-minuten-achterstand-gesink-wint-op-col-daubisque-vuelta-a-espana-2016-14-15/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/08/magnus-cort-nielsen-wint-in-gandia-mathias-frank-en-jempy-drucker-winnen-berg-en-sprintetappe-quintana-heeft-nog-steeds-de-rode-trui-vuelta-a-espana-2016-16-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/10/latour-wint-op-de-alto-de-aitana-quintana-verzekert-van-eindwinst-gesink-weer-in-de-kopgroep-en-froome-wint-de-tijdrit-in-calp-vuelta-a-espana-2016-19-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/11/magnus-cort-nielsen-wint-in-madrid-en-quintana-wint-de-ronde-vuelta-a-espana-2016-21/

TOUR DE FRANCE 2016

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/02/cavendish-wint-bij-utah-beach-en-contador-loopt-schouderwond-op-bij-valpartij-tour-de-france-2016-1/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/03/sagan-pakt-geel-groen-en-de-etappe-in-cherbourg-kelderman-en-mollema-doen-goede-zaken-en-contador-valt-opnieuw-tour-de-france-2016-2/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/04/cavendish-wint-in-angers-en-sagan-behoudt-gele-trui-tour-de-france-2016-3/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/05/kittel-wint-nipt-in-limoges-en-dylan-groenewegen-word-vierde-tour-de-france-2016-4/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/06/van-avermaet-wint-in-le-lorian-en-neemt-geel-over-de-gendt-heeft-de-bolletjestrui-en-contador-verliest-opnieuw-tijd-tour-de-france-2016-5/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/07/cavendish-wint-opnieuw-in-montauban-en-heeft-groene-trui-weer-groenewegen-word-zevende-tour-de-france-2016-6/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/08/cummings-wint-in-lac-de-payolle-van-avermaet-behoudt-geel-op-fenomenale-wijze-en-pinot-verliest-al-tijd-tour-de-france-2016-7/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/10/tom-dumoulin-wint-in-andorra-alcalis-contador-stapt-af-en-froome-blijft-leider-in-het-algemeen-klassement-na-spectulaire-afdaling-van-gisteren-tour-de-france-2016-8-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/13/sagan-wint-in-montpellier-na-geweldige-coup-met-froome-in-etappe-met-valpartijen-en-waaiers-matthews-wint-eindelijk-zijn-etappe-en-sagan-herovert-groen-tour-de-france-2016-10-11/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/15/dumoulin-wint-tweede-etappe-in-la-caverne-mollema-stijgt-naar-twee-froome-behoudt-en-verstevigt-geel-de-gendt-wint-heeft-bergtrui-stevig-in-handen-tour-de-france-2016-12-13/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/17/jarlinson-pantano-wint-in-culoz-en-van-garderen-verliest-tijd-cavendish-won-gisteren-opnieuw-in-rustige-sprintetappe-tour-de-france-2016-14-15/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/18/sagan-wint-zijn-derde-etappe-in-bern-en-alaphillippe-martin-koppeltijdrit-houdt-het-lang-vol-als-vlucht-van-de-dag-tour-de-france-2016-16/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/20/zakarin-wint-in-finhaut-emosson-mollema-behoudt-zijn-positie-quintana-kraakt-en-van-garderen-duikelt-uit-de-top-tien-tour-de-france-2016-17/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/21/froome-wint-de-klimtijdrit-in-megeve-en-mollema-handhaaft-positie-in-het-klassement-tour-de-france-2016-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/22/bardet-wint-in-saint-gervais-les-bains-en-stijgt-naar-twee-ten-koste-van-mollema-froome-behoudt-geel-ondanks-fikse-val-en-dumoulin-uit-de-tour-na-val-tour-de-france-2016-19/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/23/jon-izagirre-wint-in-morzine-aru-krijgt-hongerklop-kelderman-leeft-een-beetje-op-ondanks-val-in-afdaling-en-rodriguez-in-de-top-tien-na-slimme-aanval-tour-de-france-2016-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/24/greipel-wint-in-parijs-chris-froome-wint-zijn-derde-tour-de-france-tour-de-france-2016-21/

OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016

E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Ronde van Vlaanderen OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #1

Parijs-Roubaix OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE #2

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/amstel-gold-race-en-waalse-pijl-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-3/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/luik-bastenaken-luik-op-weg-naar-de-tour-de-france-4/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/01/ronde-van-romandie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-5/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/07/giro-ditalia-etappe-1-dumoulin-pakt-de-roze-trui-in-apeldoorn-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-6/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/08/giro-ditalia-etappe-2-kittel-vernietigt-de-concurrentie-in-nijmegen-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-7/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-3-marcel-kittel-wint-opnieuw-in-arnhem-en-neemt-roze-over-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-4-diego-ulissi-wint-in-praia-a-mare-dumoulin-opnieuw-in-het-roze-en-kruijswijk-doet-goede-zaken-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/11/giro-ditalia-etappe-5-andre-greipel-wint-in-benevento-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-10/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/12/giro-ditalia-etappe-6-tim-wellens-wint-op-meesterlijke-wijze-in-rocarasso-dumoulin-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-11/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/13/giro-ditalia-etappe-7-andre-greipel-wint-opnieuw-in-foligno-neemt-de-rode-trui-over-van-kittel-en-tim-wellens-eerste-in-bergklassement-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-12/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/14/giro-ditalia-etappe-8-gianluca-brambilla-wint-in-arezzo-en-dumoulin-verliest-roze-trui-aan-de-etappewinnaar-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-13/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/15/giro-ditalia-etappe-9-roglic-wint-in-chianti-en-brambilla-behoudt-roze-trui-met-1-seconde-voorsprong-op-ploeggenoot-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-14/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/giro-ditalia-etappe-10-ciccone-wint-in-sestola-en-bob-jungels-is-de-nieuwe-man-in-het-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-15/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/18/giro-ditalia-etappe-11-ulissi-wint-zijn-tweede-etappe-in-asolo-jungels-loopt-uit-en-dumoulin-stapt-af-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-16/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/19/giro-ditalia-etappe-12-greipel-wint-opnieuw-in-bibione-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-17/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/20/giro-ditalia-etappe-13-mikel-nieve-wint-in-cividale-del-friuli-en-amador-neemt-roze-trui-over-van-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-14-chaves-wint-in-corvara-kruijswijk-pakt-roze-op-indrukwekkende-wijze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-19/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-15-foliforov-wint-in-alpe-di-siusi-en-kruijswijk-zet-nibali-op-3-minuten-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/24/giro-ditalia-etappe-16-valverde-wint-in-andalo-kruijswijk-loopt-uit-op-chaves-en-nibali-krijgt-twee-minuten-aan-zijn-broek-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/25/giro-ditalia-etappe-17-roger-kluge-verrast-het-peloton-in-cassano-dadda-kruijswijk-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/26/giro-ditalia-etappe-18-trentin-verrast-moser-en-wint-in-pinerolo-kruijswijk-behoudt-roze-opnieuw-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-23/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/27/giro-ditalia-etappe-19-nibali-wint-in-risoul-en-kruijswijk-verliest-roze-aan-chaves-en-heeft-nu-1-minuut-achterstand-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-24/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/28/giro-ditalia-etappe-20-taaramae-wint-in-santanna-di-vinadio-en-nibali-wint-de-giro-na-aanval-op-chaves-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-25/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/29/giro-ditalia-etappe-21-arndt-wint-in-turijn-na-declassering-van-nizzolo-nibali-winnaar-van-de-99ste-ronde-van-italie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-26/

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

Advertenties

32 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.