Agents Of S.H.I.E.L.D Seizoen 4 Episode 1 en 2 Quake VS Ghost Rider, Darkhold Ghosts, Life Model Decoys And The New Director Is…. MARVEL MAANDAG #76

on

Door Hidde Heikoop

Dit seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D belooft alvast veel goeds. Ik heb heel erg genoten van de eerste twee episodes en het voelt bijna als een nieuwe show met Ghost Rider en de teamleden op heel andere plekken dan we gewend zijn van ze en S.H.I.E.L.D staat op het punt om zichzelf weer aan de wereld te tonen met een nieuwe Director (gespeeld door Jason O’Mara) en dat kan zomaar eens betekenen dat we Coulson en de andere karakters ooit nog eens gaan zien in de films of bijvoorbeeld op Netflix in The Defenders of een andere show.

agents-of-shield-s4-poster

Episode 1 The Ghost

Daisy aka Quake is voor zichzelf begonnen als vigilante en probeert onder andere de Watchdogs, de anti-Inhuman groep en terroristische organisatie, uit te schakelen en is inmiddels in Los Angeles aangekomen om de bondgenoten van de Watchdogs, de Aryan Brotherhood, aan te pakken. Dan ziet ze een Dodge Charger aankomen en kidnapt Ghost Rider een van de Aryans. We zien hem nog niet in vol ornaat, maar dat komt later.

We zien Coulson in een nieuwe rol dit seizoen. Hij is geen Director meer en vliegt 24/7 de wereld rond voor missies met zijn collega Mack. Ze worden teruggeroepen naar HQ, waar Agent May (die nu de trainer is van alle S.H.I.E.L.D-agenten en ze flink door de mangel haalt) hen opwacht en ze op de hoogte brengt van de gebeurtenissen in Los Angeles. Het enige wat ze weten is dat er mensen bruut vermoord zijn door een mogelijke Enhanced Individual (dat kan zowel een Inhuman zijn of iemand anders met superkrachten) en dat er al iemand ondervraagt is die in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt. Die heeft een meisje gezien die hij herkende van het nieuws.

May heeft Coulson en Mack expres teruggeroepen en ze er niet meteen op af gestuurd, omdat ze eigenlijk van Quake’s zaak af zijn gehaald door de nieuwe Director die denkt dat ze niet genoeg hun best hebben gedaan om haar terug te halen. Coulson weet wat Quake aan het doen is, ze zit achter de Wathdogs aan en vernietigd hun financiële middelen (dit zagen we al eerder in de flashforward aan het eind van Seizoen 3, waar ze banken vernietigd en de VS doortrekt om lokale Watchdogs-cellen te vernietigen). Coulson en Mack gaan er uiteraard wel op af en May waarschuwt hen dat er een shoot-to-kill is afgegeven voor het Quake-gevaar. Ze moeten dus opschieten en ervoor zorgen dat een andere partij Daisy niet vermoord wat ze niet gedaan heeft.

Daisy bezoekt ondertussen de gewonde patiënt en komt meer te weten over de persoon die zijn vrienden heeft vermoord en al meerdere keren heeft toegeslagen in Los Angeles. Van de mensen die hij heeft verbrand, zijn ook gelijk hun zielen gemarkeerd en ze sterven dan ook al snel nadat hij ze een bezoekje heeft gebracht. Dit gebeurt ook bij de gewonde patiënt en Quake heeft zo weer een dode op haar lijst van criminele daden, ondanks dat ze hem niet zelf heeft vermoord. Ze vlucht voordat de politie haar kan arresteren.

Simmons test een nieuw VR-apparaat uit voor Fitz, dat hij samen met Holden Radcliffe heeft bedacht (Radcliffe komt met de ideeën en Fitz voert ze uit, want Radcliffe mag zelf geen dingen meer creëren na zijn samenwerking met Hive en de vreselijke monsters die daaruit voortkwamen) en dat zou May bijvoorbeeld kan gebruiken bij virtuale trainingen in plaats van blauwe plekken en kneuzingen veroorzaken bij real life trainingen. Ze krijgen bezoek van Coulson en Mack en Simmons heeft ook een nieuwe rol in S.H.I.E.L.D, zij is de speciale adviseur van de nieuwe Director en runt het lab en de rest van HQ. Haar nieuwe baas is flink paranoïde dat S.H.I.E.L.D opnieuw geïnfiltreerd zal worden en heeft allerlei maatregelen genomen om dat te voorkomen zoals leugentests elke dag, speciale badges en andere programma’s om het allemaal lekker bureaucratisch te maken. Coulson en Mack hebben helaas niet veel tijd en krijgen wat nieuwe technologische snufjes van Fitz zoals een ontploffende pen gewoon omdat het kan voor Mack en een nieuwe robothand voor Coulson met wat speciale tools om te helpen bij missies. Fitz wil uiteraard weten waarom ze zo’n haast hebben, maar dat mogen ze niet vertellen (It’s Classified, een klassieke catchphrase als het om S.H.I.E.L.D draait). Simmons moet er ook alweer vandoor en Fitz vind het heel erg jammer dat ze elkaar en hun oude team zo weinig zien.

Daisy verbindt haar polsen die vol met kneuzingen en blauwe plekken zit, blijkbaar gebruikt ze haar krachten iets te veel en begint dat nu zijn tol te eisen (toen ze pas haar krachten had, waren blauwe plekken standaard en die werden alleen verholpen door de handschoenen die Simmons voor haar heeft gemaakt, die werken nu niet meer naar behoren). Ze krijgt een locatie van een onbekende bron en gaat op onderzoek uit om meer informatie over Ghost Rider te vinden.

Robbie Reyes aka Ghost Rider haalt ondertussen meer informatie uit het gevangen Aryan Brotherhood-lid over hun opdrachtgever. De Aryan zegt dat ze samenwerken met de Chinezen, wat op zich apart is aangezien de Aryan Brotherhood normaal niks moet hebben van andere rassen, maar ze doen blijkbaar alles voor geld.

dodge-ghost-rider

Coulson en Mack kijken wat hun missie is en ze gaan op zoek naar de gestolen vrachtwagen die de Aryan Brotherhood hebben bemachtigd voor ze werden uitgeschakeld door de mysterieuze Enhanced aka Ghost Rider. Voordat ze kunnen vertrekken, stapt er nog iemand aan boord: Elena Rodriguez aka Yo Yo. Die wil nog steeds wat met Mack, maar die is afwachtend en kan eigenlijk geen relatie beginnen met een assett. Mack stelt haar wat vragen om te zorgen dat ze geen illegale dingen doet die tegen de Sokovia Accords in gaan, die zij inmiddels heeft ondertekent (een mooie verbinding met Captain America Civil War) en dit betekent onder andere voor haar dat ze haar krachten niet mag gebruiken en nergens een stap mag zetten zonder dat de autoriteiten daarvan op de hoogte zijn. Elena mag Coulson en Mack dan ook niet helpen en gaat weer terug naar huis (Miami), maar niet voordat ze Mack uitnodigt om langs te komen en erop aandringt dat hij ook gewoon mag leven zonder allerlei regels. De gestolen vrachtwagen is inmiddels gevonden en Coulson en Mack gaan door.

Fitz bezoekt Radcliffe om een voetbalwedstrijd te gaan kijken en ontmoet per ongeluk de volledig naakte AIDA, een Life Model Decoy en robot die niet van echt te onderscheiden is (in de flashforward aan het eind van Seizoen 3 werd al getoond hoe Radcliffe zijn creatie voltooide). Radcliffe heeft tegen de regels iets gebouwd, wat hem nog flink in de problemen zou kunnen brengen als het bekend word. Hij was geïnspireerd door het werk van Fitz en Simmons en wil eigenlijk hun hulp om AIDA te verbeteren en nog meer op een echt mens te laten lijken om bijvoorbeeld in te kunnen zetten bij missies en nog meer dode S.H.I.E.L.D-agenten te voorkomen (in de comics zijn er inmiddels zoveel LMD’s geweest dat het bijna niet meer bij te houden is, van de klassieke Nick Fury en Dum Dum Dugan bijvoorbeeld). Fitz wil hem eigenlijk niet helpen, maar heeft niet echt een keuze want hij is al medeplichtig en wil natuurlijk stiekem ook meer weten over deze revolutionare technologie.

Daisy praat met Elena (die stiekem samenwerkt en haar geheime bron is achter de rug van S.H.I.E.L.D om) en die vertelt dat Coulson en Mack een gestolen vrachtwagen hebben gevonden en geeft haar pillen die ze van S.H.I.E.L.D heeft tegen Quake’s gebroken polsen. Yo Yo maakt zich zorgen over Daisy, maar die wuift het weg en vertelt waarom ze dit keer langer blijft. Lokale bendes in LA werken namelijk samen met de Watchdogs en hierbij is ze een seriemoordenaar tegen het lijf gelopen waar ze uiteraard meer over wil weten en hem desnoods tot stoppen te dwingen als dat mogelijk is. Daisy wil niet dat Elena gepakt word en dringt er dan ook op aan dat ze niet zelf polshoogte gaat nemen ergens en gaat op zoek naar Robbie Reyes.

agents-shield-season-4-premiere-gabriel-luna-robbie-reyes

Simmons brengt May wat nieuwe technologische snufjes om te helpen bij haar trainingen en legt uit hoe de nieuwe gradaties en levels van agenten eruit zien. Zo heb je Level Yellow, dit zijn vooral de normale S.H.I.E.L.D-agenten; Level Red: dit zijn de speciale S.H.I.E.L.D-agenten zoals May, Coulson en Mack en dan nog Level Orange: Simmons, de Director en andere leidinggevenden hebben dit level (het nummersysteem is afgeschaft, dus geen Clearance Level 8 meer voor Coulson en May, wat dan ook weer betekent dat zij geen of nauwelijks toegang hebben tot informatie). Simmons is dus eigenlijk May’s baas, waar May natuurlijk niet blij mee is. Ze kat Simmons dan ook af dat ze geen info heeft over de nieuwe dode waar Daisy bij betrokken is, aangezien ze geen toegang heeft tot de Director en andere nuttige informatie en Simmons heeft dat als een van de weinige agenten nog wel.

ghost-rider-art

Coulson en Mack zijn aangekomen bij de gestolen vrachtwagen, waar Robbie Reyes is door de aanwijzing van zijn gevangene. Hij werkt voor een junkyard met autoonderdelen en Daisy is al op zoek naar de Dodge Charger om dan vanzelf bij de Ghost Rider uit te komen en is dus al in de buurt. Coulson en Mack onderzoeken de vrachtwagen en ontdekken twee lichamen die elkaar flink toegetakeld hebben door iets wat in de vrachtwagen lag en zien een soort infinite-logo op het uniform waar ze verder mee kunnen in hun onderzoek. Robbie is klaar met zijn gevangene en verplettert hem met zijn Dodge Charger.

dt-09-final-infinity

Daisy vraagt rond naar de Dodge Charger en krijgt info van een autoverkoper die haar naar een junkyard stuurt waar ze Dodge Charger-onderdelen hebben liggen. Simmons heeft ondertussen ontdekt dat Daisy in Los Angeles is en May Coulson en Mack heeft geholpen met hun illegale missie om haar te vinden en onderzoek te doen naar de seriemoordenaar. Simmons is boos dat May haar niet op de hoogte heeft gebracht, want nu moet ze straks liegen tegen de Director en ze is een hele slechte leugenaar. May is nog steeds woedend hoe Simmons is veranderd in een bazig type en zomaar de nieuwe Director vertrouwd, maar eigenlijk is dit niet helemaal zo, want Simmons weet dat sinds Talbot de locatie van hun hoofdkwartier aan President Ellis heeft gegeven dingen zouden veranderen bij S.H.I.E.L.D en het oude team expres uit elkaar zou worden gehaald. Ze blijft uiteraard nog steeds May’s baas en dwingt haar dan ook om samen met een groep agenten Coulson en Mack te stoppen. Die zijn ondertussen aangekomen bij Cosmogenic Labs, het bedrijf waar een van de personen die ze dood aantroffen in de vrachtwagen voor werkte.

Fitz maakt kennis met AIDA en Radcliffe legt uit dat het geen AI is zoals Ultron, maar meer een robot die op een mens lijkt en niet echt een eigen intelligentie heeft. Fitz vraagt aan AIDA waar ze precies voor gebouwd is en ze legt uit dat zij ervoor kan zorgen dat S.H.I.E.L.D-agenten zich niet meer in gevaarlijke situaties hoeven te begeven door zelf bijvoorbeeld op missies als afleiding te zorgen zodat agenten veilig weg kunnen komen. Fitz is overtuigd en wil AIDA nog niet aan Simmons en S.H.I.E.L.D laten zien voordat ze perfect is.

fitz-radcliffe

Coulson en Mack wachten af bij Cosmogenic Labs totdat de overgebleven werknemers het apparaat dat hun collega’s moordlustig heeft gemaakt word overgedragen aan de Chinese bende die het in handen wil krijgen als wapen tegen Enhanced Individuals zoals Inhumans. De leider opent de kist en er komen geesten uit, die hem bezeten maken en zijn mannen als monsters laat zien aan hem. Hij schiet ze neer met een machinegeweer. Coulson en Mack bellen voor support en  May komt toevallig net aan met haar S.T.R.I.K.E-team arriveren en neemt de operatie van Coulson en Mack over. De Chinezen blijken lid van de Watchdogs te zijn en de geest die hun leider had bezeten, hangt nu in Agent May’s lichaam rond! De rest van de gewonde Watchdogs word overgebracht naar SHIELD HQ. De bezeten May en Coulson en Mack keren ook terug naar HQ.

shield-season-4-premiere

Daisy heeft Robbie Reyes gevonden, die net de werkplaats heeft opgeruimd en naar huis wil gaan. Hij nodigt haar uit binnen om te komen kijken naar Dodge-onderdelen, maar vermoed al dat ze achter zijn geheime identiteit is gekomen en het gevecht begint vrijwel meteen tussen Quake en Ghost Rider.

Daisy is nog best opgewassen tegen de Ghost Rider (in de normale menselijke vorm is hij niet zo heel sterk), die vertelt waarom hij een leraar en politieagent heeft vermoord (het waren een pedofiel en een corrupte moordenaar) en zegt dat hij niet degene is die beslist. Dat klopt, want hij word bezeten door de psychopatische geest van zijn oom Elias Morrow, althans dat is zo in de comics, maar aangezien ze zich vrijwel volledig aan deze origin story houden zal dat wel hetzelfde blijven. De Ghost Rider laat dan zijn echte gezicht zien met een indrukwekkende transformatie en overpowert Quake. Die zegt dat ze verdient om te sterven (ze is nog steeds in de war van haar tijd met Hive en wil boete doen voor haar daden), maar Ghost Rider bepaalt dat ze niet hoeft te sterven en verlaat het terrein.

Fitz en Simmons gaan slapen en je ziet aan Fitz dat hij al spijt heeft van het geheim houden van AIDA, die weer terug word opgesloten door Radcliffe. Robbie Reyes in mensenvorm haalt zijn gehandicapte broertje Gabe op, die in een rolstoel zit en Daisy ziet dit vanaf een afstandje en weet nu waarom Robbie het doet. ”Everyone is attached to something.”

May en Coulson spelen een spelletje Backgammon en May zegt dat de Director wel met Coulson wil praten over het akkefietje met hun ongeautoriseerde missie en merkt voor het eerst dat er iets mis is met zichzelf.

Episode 2 Meet The New Boss

Het huis van een jongen en zijn vader word bezeten door een geest. De geest neemt het lichaam van de vader over en die ziet zijn zoon net als May bij Coulson een monster worden. Blijkbaar zijn er dus nog meer van dit soort geesten actief.

Robbie Reyes begint alsof er niks gebeurd is met zijn werk bij de junkyard en merkt dat hij gevolgd word door een busje (Daisy/Quake is dit natuurlijk). Fitz en Simmons onderzoeken de kist waar de geesten uit kwamen. Ze ontdekken aanvankelijk niks, maar Fitz gebruikt een apparaatje om toch te checken of er iets in zit wat ze zo op het blote oog niet kunnen zien en ze ontdekken een soort geavanceerd apparaat wat hun kunnen te boven gaat (dit is ongetwijfeld een Easter Egg voor Doctor Strange, omdat het een beetje op de symbolen lijkt die Stephen Strange gebruikt bij spreuken zoals in te zien in de trailers en TV-spots). Mack komt binnen en meldt dat de vader die we in de openingsscene zagen in een containment module zit opgesloten en het heeft over geesten die in zijn huis zaten. Fitz en Simmons geloven dit uiteraard niet, maar dan laat Mack de camerabeelden van de operatie met de Watchdogs zien waar de leider werd bezeten en er is wel degelijk een geest te zien.

May en Coulson wachten tot de Director eindelijk eens tijd voor ze heeft en balen dat ze het zelf niet meer voor het zeggen hebben (President Ellis heeft blijkbaar echt ingegrepen, want het lijkt erop dat Coulson toch echt afgezet is in plaats van zelf opgestapt) en spotten met de nieuwe bureaucratisch rompslomp en perfectionistische manieren van de nieuwe Director.

Robbie loopt met een krik naar het busje toe om Quake te confronteren, maar treft hem leeg aan. Daisy is namelijk al binnen en is hem komen opzoeken om haar busje te laten repareren en zo te vertellen dat ze alles weet over hem (met haar hackskills kan ze natuurlijk zo alles over Robbie Reyes vinden, ze weet waar hij naar school is geweest en weet van zijn oom) en sloopt opzettelijk haar busje opnieuw om Robbie te dwingen meer te vertellen over zichzelf en Ghost Rider.

Coulson en May praten met de slijmerige nieuwe Director met een Norman Osborn-achtige haarstijl 🙂 Hij blijkt helemaal niet zo boos te zijn over de ongeautoriseerde missie, maar wil wel dat er weer vertrouwen is en dat Daisy alsnog gepakt word om ervoor te zorgen dat S.H.I.E.L.D op een goede manier terugkomt bij het publiek en niet straks bekend staat als bankrovers door Quake. Coulson verzekert hem ervan dat ze Daisy zullen stoppen voordat S.H.I.E.L.D weer officieel terugkeert en wil natuurlijk hetzelfde als de nieuwe Director. May word weggestuurd, die nu het gezicht van de nieuwe Director als monster ziet. De nieuwe Director heeft een speciale opdracht voor Coulson.

Mack, Fitz en Simmons redeneren nog even verder over de geesten en wat het precies betekent voor de mensen die ervan bezeten zijn geweest. Ze noemen Tobias Ford (die werd bezeten door de Darkforce en ook een soort geest was, de Darkforce zagen we én in Agents of S.H.I.E.L.D Seizoen 1 én later nog in Agent Carter Seizoen 2, ook een kleine verbinding met mysterieuze krachten en Doctor Strange) waar ze al eens eerder mee te maken hadden en die qua verschijning leek op deze geesten. Mack zegt dat het ook gewoon geesten kunnen zijn en dat is ook een theorie volgens Simmons. Fitz heeft nog onderzoek gedaan naar het materiaal van de kist en komt uit bij Momentum Alternative Energy die maar op drie plekken in de VS gevestigd zijn en toevallig zitten ze ook in Pasadena, de woonplaats van de vader die bezeten werd door een van de geesten. Fitz en Mack gaan de zaak verder onderzoeken en Simmons moet achterblijven voor een heuse rondleiding van het hoofdkwartier.

De speciale opdracht van Coulson blijkt die rondleiding te zijn en de nieuwe Director complimenteert hem met zijn kennis van de SSR/S.H.I.E.L.D-historie om hem over te halen te vertellen over zijn base en S.H.I.E.L.D. Coulson moet wel, want het nieuwe S.H.I.E.L.D heeft geen ongelimiteerd budget zoals eerst (ze zijn nu afhankelijk van de VN, de Sokovia Accords en het House Of Representatives Committee On Appropriatons) en een paar Congresleden die voor de rondleiding komen moeten een goed verhaal krijgen om S.H.I.E.L.D bij de Amerikaanse overheid te gaan steunen.

Mack en Fitz zijn op de goede weg, want de geest gaat naar het Momentum Alternative Energy Lab in Pasadena en we zien daar nog een stuk of wat kisten waar ongetwijfeld nog een heel stel geesten in verblijven. De geest heet Lucy en die laat geest Hugo vrij, die niet weet wat er gebeurt is en vraagt wat ”hij” (daarmee zegt hij dat de geesten gecreërd zijn door iemand) gedaan heeft en hoe ze in deze wezens zijn veranderd. Lucy weet wat meer over hoe lang ze in de kisten hebben gezeten, geen dagen maar jaren!

Daisy praat nog wat verder met Robbie, maar als ze laat merken dat ze weet hij een broer heeft, flipt hij alsnog, slaat haar knockout en neemt haar mee naar zijn werkplaats.

Coulson leidt de Congresleden rond en vertelt over HQ dat gebouwd is in 1949 en dat was in opdracht van niemand minder dan Peggy Carter (hopelijk doen ze later nog wat met Peggy Carter in Agents of S.H.I.E.L.D, misschien een paar flashbacks zoals in Agents of S.H.I.E.L.D Seizoen 2 of een soort tijdreisepisode). May ziet opnieuw geesten bij deze rondleiding en gaat een van de Watchdogs die ze nog gevangen houden ondervragen over wat het nou precies is wat haar is overkomen. De man kan niet veel meer uitkramen dan It’s Everywhere en hij kopt net zolang het raam totdat hij neervalt en Simmons aan komt redden om hem in slaap te brengen met tranquilizer-gas.

Lucy en Hugo maken nog een geest wakker en zweren wraak op degene die de Darkhold (een fictioneel en mystiek boek dat allerlei spreuken bevat en onder andere bekend is uit de Darkhold-comic uit de jaren 90 en in de Doctor Strange-comics ook wel eens voorbij is gekomen) heeft gebruikt om hen in deze wezens te veranderen.

Daisy word vastgebonden wakker en krijgt van Robbie te horen dat ze een gekneusde arm heeft en zichzelf niet kan bevrijden, want dan zal haar arm nog erger gewond raken. Hij vertelt dat hij naar bewijs aan het zoeken is dat Daisy het wel verdient om te sterven (de Spirit in hem zei dat hij haar moest doden, maar Robbie heeft het niet gedaan) aangezien zij de enige is die hem ontdekt heeft als Ghost Rider en dat het een probleem is dat uit de weg geruimd moet worden op een of andere manier. Als hij iets vind waardoor ze het verdient om te sterven, komt haar wens om te sterven uit en anders moeten ze het op een andere manier oplossen. Robbie komt meer te weten over haar verleden en ontdekt informatie over sporen van de Watchdogs die ze volgt en ontdekt een foto van Lincoln en concludeert dat ze niet hoeft te sterven. Hij ziet dat ze goed in zich heeft en als ze dan over het Momentum Alternative Energy Lab in Pasadena begint, gaat hij erop af (blijkbaar weet hij daar meer van) en Daisy bevrijd zich met pijn en moeite uit haar touwen en gaat aan de Dodge Charger hangen om mee te liften. Robbie weet wat ze probeert en schudt haar van zijn auto af.

May loopt verward in HQ rond langs haar trainingsgroepje en Simmons komt midden in de rondleiding terecht na het verdoven van het slachtoffer van de geesten. Terwijl ze zich uit de situatie probeert te wurmen en snel nog even een scherm omdraait waar de geesteszieke slachtoffers aan het ronddolen zijn, redt Coulson haar door erop aan te dringen niet naar de containment rooms te gaan. De nieuwe Director verbloemt het allemaal mooi en begeleidt de groep naar de quinjets. Coulson en Simmons praten over Chang, de gast die zijn hoofd suf bonkte op het glas en dat May raar doet de laatste tijd. Coulson vind May al snel in de lockerroom waar ze alles overhoop aan het halen is en hij kalmeert haar door te zeggen dat ze naar het lab kunnen gaan om daar meer te vinden over wat er is gebeurd.

May voelt argwaan, ziet Coulson en haar trainingsgroep weer als monsters en lost het op met de enige manier die ze kent: erop los rammen! Coulson had al door dat ze ziek was en laat haar maar begaan totdat de nieuwe Director ingrijpt en onthult dat hij een Inhuman is met een soort ijzeren huid en supersterk is! Hij schakelt haar uit en laat haar ophalen voor onderzoek. Hij maakt de tour af en dringt er bij de Congresmannen en vrouwen op aan dat ze geen foto’s posten tot de volgende rondleiding geweest is als S.H.I.E.L.D weer echt openbaar is. Dan praat hij met Coulson en word alsnog onthult dat Coulson zelf opgestapt is als Director en erop aangedrongen heeft om een Enhanced/Inhuman als nieuwe Director aan te stellen. Aangezien Steve Rogers nergens te vinden was, kwamen ze met Jeffrey Mace (zijn naam werd niet genoemd in de episode zelf, maar later werd onthuld dat de nieuwe Director Jeffrey Mace is, de derde Captain America uit de comics en ook wel The Patriot genoemd). Mace kan helaas niets zeggen over May’s behandeling, want dat is classified uiteraard.

Mack en Fitz zijn ondertussen aangekomen bij het Momentum Alternative Energy Lab in Pasadena en lopen daar gelijk een geest tegen het lijf. De andere geesten zijn er al vandoor en het gebouw staat op het punt van ontploffen. Dan komt Robbie aan die de geest bij Fitz weghaalt (Mack is opgesloten door de geest in de reactor) en aan Fitz en Mack laat zien wat hij is. Ghost Rider verbrandt de geest, hij kan hem namelijk wel aanraken en dat is een teken dat de geesten iets met hem te maken hebben, en Quake komt aan om Fitz te helpen met het bevrijden van Mack. Als Mack dan achter Ghost Rider aan wil gaan, houdt Daisy hem tegen. Ze verraad hen eigenlijk opnieuw door niet voor S.H.I.E.L.D te kiezen (en onthult zonder iets te zeggen dat ze de medicijnen die Mack belooft al in handen heeft door Yo Yo), maar zich bij Ghost Rider aan te sluiten om uit te vinden wat de geesten en de Watchdogs met elkaar verbind.

Na een week pauze is het morgen alweer tijd voor S4E3 Uprising, waarin een wereldwijde blackout plaatsvind, Simmons en Radcliffe May proberen te redden en Coulson en Yo Yo worden aangevallen. Hieronder kun je promo’s en de sneak peeks vinden van Episode 3:

MARVEL NOW PREVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/18/marvel-now-2-0-divided-we-stand-gaat-van-start-in-oktober-met-o-a-great-lakes-en-us-avengers-mercs-for-money-solotitels-en-death-of-x-marvel-maandag-65/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/05/marvel-now-update-civil-war-ii-vertraagd-x-men-inhumans-resurrxion-event-en-monsters-unleashed-januari-2017-marvel-maandag-71/

https://hitaar.wordpress.com/2016/10/09/marvel-now-update-america-chavez-deadpool-the-duck-richard-rider-nova-kate-bishop-hawkeye-en-jennifer-walters-hulk-comics-marvel-maandag-76/

https://hitaar.wordpress.com/2016/10/03/marvel-now-previews-week-1-all-new-wolverine-13-champions-1-cage-1-deadpool-the-mercs-for-money-4-deadpool-back-in-black-1-death-of-x-1-doctor-strange-12-jessica-jones-1-marvel/

https://hitaar.wordpress.com/2016/10/09/marvel-now-week-2-previews-great-lakes-avengers-1-gwenpool-7-mosaic-1-solo-1-clone-conspiracy-1-uncanny-avengers-15-marvel-maandag-76/

MARVEL NETFLIX EN ABC

DAREDEVIL S1

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/20/daredevil-episode-1-tm-6-review-een-toffe-misdaad-serie-in-de-mcu-marvel-maandag-10/

https://hitaar.wordpress.com/2015/04/27/daredevil-e7-tm-e13-review-flashbacks-en-opbouw-van-seizoen-2-doctor-strange-in-iron-fist-marvel-maandag-11/

JESSICA JONES S1

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/21/jessica-jones-seizoen-1-episode-1-tm-4-the-big-green-dude-and-his-crew-marvel-maandag-39/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/jessica-jones-seizoen-1-episode-5-tm-8-jewel-and-kilgrave-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/jessica-jones-seizoen-1-episode-9-tm-11-nuke-and-dorothy-walker-marvel-maandag-41/

Jessica Jones Seizoen 1 Episode 12 – 13 Luke Cage And Claire Temple + Easter Eggs MARVEL MAANDAG #42

DAREDEVIL S2

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/20/daredevil-seizoen-2-episode-1-tm-3-youre-just-one-bad-day-away-from-being-me-marvel-maandag-62/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/11/daredevil-seizoen-2-episode-4-origin-of-the-punisher-and-elektra-appears-marvel-maandag-64/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/22/daredevil-seizoen-2-episode-5-en-6-elektra-daredevil-team-up-the-roxxon-corporation-and-jessica-jones-easter-egg-marvel-maandag-69/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/05/daredevil-seizoen-2-episode-7-en-8-people-vs-frank-castle-ninja-attack-and-surprise-returns-marvel-maandag-71/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/12/daredevil-seizoen-2-episode-9-en-10-punisher-in-prison-the-blacksmith-and-claire-temple-marvel-maandag-72/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/26/daredevil-seizoen-2-episode-11-tm-13-blacksmith-revealed-surprise-cameo-and-team-daredevil-vs-the-hand-marvel-maandag-74/

AOS S3E10-22

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/14/agents-of-shield-seizoen-3-episode-10-maveth-marvel-maandag-38/

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 11 Bouncing Back MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 12 The Inside Man MARVEL MAANDAG #51

Agents of SHIELD Seizoen 1 Episode 13 Russian Coup And Sad Goodbye MARVEL MAANDAG #52

Agents of SHIELD Seizoen 3 Episode 14 Watchdogs And Lots of MCU Easter Eggs MARVEL MAANDAG #52

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/agents-of-shield-seizoen-3-episode-15-spacetime-marvel-maandag-53/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/25/agents-of-shield-seizoen-3-episode-16-en-17-paradise-lost-and-the-team-marvel-maandag-55/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agents-of-shield-seizoen-3-episode-18-en-19-the-singularity-and-failed-experiments-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/06/agents-of-shield-seizoen-3-episode-20-tm-22-emancipation-absolution-and-ascension-marvel-maandag-60/

AGENT CARTER S2

Agent Carter Seizoen 2 Episode 1 t/m 3 Whitney Frost And Future Jarvis Easter Eggs MARVEL MAANDAG #45

Agent Carter Seizoen 2 Episode 4 Peggy Carter & Whitney Frost Origins MARVEL MAANDAG #46

Agent Carter Seizoen 2 Episode 5 t/m 7 Dottie Returns And Hostile Council Takeover MARVEL MAANDAG #50

ROAD TO DEADPOOL

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/xmen-2000-road-to-deadpool-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/x2-xmen-united-2003-road-to-deadpool-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/xmen-the-last-stand-2006-road-to-deadpool-marvel-maandag-42/

X-Men Origins Wolverine (2009) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #43

X-Men First Class (2011) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #44

The Wolverine (2013) ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #45

X-Men Days of Future Past & Rogue Cut Extra Scenes ROAD TO DEADPOOL MARVEL MAANDAG #46

Deadpool Bioscoop-review ***** MARVEL MAANDAG #47

MARVEL NIEUWS

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/28/eerste-fotos-van-cumberbatch-als-doctor-strange-deadpool-christmas-trailer-en-banner-en-hulk-1-persoon-in-thor-ragnarok-animated-spiderman-film-in-december-2018-marvel-maandag-40/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/04/daredevil-seizoen-2-komt-waarschijnlijk-in-maart-kevin-feige-over-phase-3-films-deadpool-fotos-en-apocalypsex-forcecivil-war-concept-art-marvel-maandag-41/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/11/avengers-infinity-war-bevat-maar-liefst-62-karakters-marvels-most-wanted-komt-binnenkort-met-pilot-daredevil-seizoen-2-premiere-op-18-maart-foxs-gambit-begint-met-filmen-dit-jaar-en-legion-seri/

Jessica Jones S2 komt eraan! Ryan Coogler regisseur Black Panther, ABC-serie nummer 6 in ontwikkeling, Legion-serie in alternatieve Xmen-tijdlijn, Hellfire komt later MARVEL MAANDAG #43

Benedict Wong is Wong in Doctor Strange, Drie nieuwe Guardians voegen zich bij het team, Magneto vader van Quicksilver in Apocalypse MARVEL MAANDAG #44

Dominic Fortune gecast voor Marvel’s Most Wanted, Luke Cage-serie komt waarschijnlijk in november en Planet Hulk-storyline in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War?! MARVEL MAANDAG #45

Epische Superbowl TV Spots, Dan Stevens speelt David Haller in Legion TV-serie, Nieuwe Daredevil S2-teaser, Deadpool-reviews 100% positief en Nieuwe Psylocke-foto MARVEL MAANDAG #46

Daredevil Seizoen 2 Trailer, Onzekerheid over Agent Carter S3, GOTGV2 begint met filmen, Ragnarok Geruchten en Deadpool 2 MARVEL MAANDAG #47

Martin Freeman Everett Ross in Civil War, Crossbones First Look, Doctor Strange Set-foto’s, Captain Marvel misschien in GOTGV2 en Slingshot en Absorbing Man in AOS S3B MARVEL MAANDAG #48

Daredevil Seizoen 2 Elektra Trailer, Finn Jones gecast als Iron Fist, Fox kondigt twee nieuwe Marvel-films aan MARVEL MAANDAG #49

Agent of SHIELD S3B Sneak Peeks, Sony werkt aan standalone Venom-spinoff?! Shang Chi in Marvel’s Iron Fist en Stallone-cameo in GOTGV2 MARVEL MAANDAG #50

Nieuwe X-Men Apocalypse Trailer, Civil War Trailer 2 met Spiderman, Luke Cage-serie komt op 30 september en Finn Jones bevestigd als Iron Fist MARVEL MAANDAG #51

Colleen Wing gecast, Mads Mikkelsen gespot in Doctor Strange-setfoto’s, Kingsman-sequel, New Mutants-geruchten en Marvel’s Most Wanted-casting MARVEL MAANDAG #52

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/11/spiderman-titels-gelekt-star-lord-en-thor-in-infinity-war-cloak-and-dagger-serie-pedro-pascal-voegt-zich-bij-kingsman-2-cast-en-boyd-holbrook-vijand-in-wolverine-3-marvel-maandag-52/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/18/doctor-strange-teaser-trailer-civil-war-clips-kevin-feige-phase-3-update-spiderman-homecoming-tessa-thompson-in-thor-ragnarok-en-netflix-nieuws-marvel-maandag-54/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/25/iron-fist-set-fotos-inhumans-film-uitgesteld-rdj-in-spiderman-homecoming-en-scarlet-witch-in-infinity-war-marvel-maandag-55/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/02/laatste-x-men-apocalypse-trailer-taylor-swift-dazzler-punisher-serie-officieel-nathan-fillion-wonder-man-in-gotgv2-wolverine-3-casting-en-toch-iron-man-4-marvel-maandag-56/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/16/agent-carter-en-most-wanted-gecancelled-rocket-raccoon-captain-marvel-infinity-war-lupita-nyongo-in-black-panther-whih-civil-war-en-new-mutants-lineup-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/captain-america-civil-war-bioscoop-review-marvel-maandag-57/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/23/jeff-goldblum-en-karl-urban-in-thor-ragnarok-michael-keaton-toch-in-spiderman-homecoming-en-carrie-anne-moss-in-marvels-iron-fist-marvel-maandag-58/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/30/luke-cage-diamondback-setfotos-miles-morales-animated-spiderman-film-2018-en-jeff-bridges-in-kingsman-the-golden-circle-marvel-maandag-59/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/06/brie-larson-eerste-keus-voor-captain-marvel-elizabeth-debicki-speelt-vijand-in-gotgv2-hugh-jackman-draagt-old-man-wolverine-baard-en-namor-rechten-terug-bij-marvel-studios-marvel-maandag-60/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/13/kenneth-choi-en-michael-barbieri-in-spiderman-homecoming-madame-gao-in-iron-fist-norman-reedus-ghost-rider-en-the-wolverine-3-setfotos-met-professor-x-en-x-23-marvel-maandag-61/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/20/donald-glover-martin-starr-en-logan-marshall-green-in-spiderman-homecoming-en-mcu-phase-4-geruchten-marvel-maandag-62/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/27/spiderman-homecoming-setfotos-kaecilius-en-night-nurse-in-doctor-strange-deadpool-2-begint-volgend-jaar-met-filmen-en-punisher-serie-komt-in-november-2017-marvel-maandag-63/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/11/all-new-ghost-rider-in-agents-of-shield-thor-ragnarok-start-met-filmen-spiderman-homecoming-kostuum-setfotos-daredevil-seizoen-1-toch-op-dvd-en-marvel-op-sdcc-marvel-maandag-64/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/18/gotgv2-promo-art-met-nebula-en-yondu-hellfire-serie-geschrapt-voor-mysterieus-mutant-project-door-marvel-en-fox-en-thor-ragnarok-setvideos-marvel-maandag-65/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/25/luke-cagelegioniron-fist-trailers-surtur-in-thor-ragnarok-brie-larson-captain-marvel-michael-b-jordan-killmonger-ego-the-living-planet-en-ghost-rider-casting-marvel-maandag-66/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/08/jason-omara-nieuwe-director-of-shield-misty-knight-in-iron-fist-daredevil-seizoen-3-jessica-jones-seizoen-2-2018-cotati-in-thor-ragnarok-marvel-maandag-67/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/15/luke-cage-main-trailer-white-tiger-netflix-pilot-michael-chernus-is-the-tinkerer-kyle-chandler-en-mackenzie-davis-in-deadpool-2-en-loki-en-the-warriors-three-in-thor-ragnarok-marvel-maandag-68/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/22/thor-bezoekt-de-sanctum-santorum-en-new-york-met-loki-in-thor-ragnarok-setfotos-zendaya-toch-mary-jane-watson-the-runaways-serie-op-hulu-en-luis-keert-terug-in-ant-man-and-the-wasp-marvel-maandag/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/29/gotgv2-speelt-zich-af-in-2014-luke-cage-speelt-zich-af-tijdens-daredevil-s2-hobo-odin-setfoto-en-thor-during-civil-war-mockumentary-marvel-maandag-70/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/05/new-mutants-line-up-squirrel-girl-new-warriors-abc-show-iron-fist-aunt-may-setfotos-happy-hogan-spiderman-homecoming-doctor-strange-gotgv2-thor-ragnarok-geruchten-marvel-maandag-71/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/12/the-shocker-spiderman-homecoming-setfotos-mr-sinister-the-wolverine-3-aos-s4-trailer-en-lorenzo-james-henrie-gabe-reyes-marvel-maandag-72/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/19/aos-s4-first-look-colleen-wing-iron-fist-setfotos-en-ben-barnes-villain-the-punisher-s1-marvel-maandag-73/

https://hitaar.wordpress.com/2016/10/09/wolverine-3-heet-logan-iron-fist-17-maart-2017-sam-neill-thor-ragnarok-forest-whitaker-black-panther-sigourney-weaver-defenders-villain-punisher-cast-micro-en-jigsaw-marvel-maandag-76/

DC DINSDAG EN DC DONDERDAG

REBIRTH PREVIEWS EN REVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/rebirth-previews-batman-rebirth-1-superman-rebirth-1-green-lanterns-rebirth-1-en-green-arrow-rebirth-1-dc-dinsdag-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/07/rebirth-week-2-previews-aquaman-rebirth-1-flash-rebirth-1-wonder-woman-rebirth-1-action-comics-957-detective-comics-934-dc-dinsdag-19/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/14/rebirth-week-3-previews-titans-rebirth-1-batman-1-superman-1-green-lanterns-1-green-arrow-1-dc-donderdag-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/21/rebirth-week-4-previews-aquaman-1-detective-comics-935-action-comics-958-the-flash-1-wonder-woman-1-dc-dinsdag-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/05/rebirth-week-5-previews-justice-league-rebirth-1-aquaman-2-batman-2-superman-2-green-arrow-2-green-lanterns-2-dc-dinsdag-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/12/rebirth-week-6-previews-nightwing-rebirth-1-hal-jordan-the-green-lantern-corps-rebirth-1-new-super-man-1-wonder-woman-2-the-flash-2-detective-comics-936-action-comics-959-dc-dinsda/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/19/rebirth-week-7-previews-the-hellblazer-rebirth-1-batgirl-the-birds-of-prey-rebirth-1-justice-league-1-batman-3-aquaman-3-superman-3-green-arrow-3-green-lanterns-3-dc-dinsdag-24/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/26/rebirth-week-8-previews-red-hood-the-outlaws-rebirth-1-the-flash-3-nightwing-1-hal-jordan-the-green-lantern-corps-1-titans-1-batgirl-1-action-comics-960-detective-comics-93/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/02/rebirth-week-9-previews-suicide-squad-rebirth-1-harley-quinn-1-aquaman-4-batman-4-superman-4-green-arrow-4-green-lanterns-4-nightwing-2-justice-league-2-dc-dinsdag-26/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/09/rebirth-week-10-previews-action-comics-961-all-star-batman-1-deathstroke-rebirth-1-the-flash-4-hal-jordan-the-green-lantern-corps-2-new-superman-2-red-hood-the-outlaws-1-sup/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/16/rebirth-week-11-previews-aquaman-5-batman-5-superman-5-green-arrow-5-green-lanterns-5-justice-league-3-batgirl-the-birds-of-prey-1-harley-quinn-2-nightwing-3-suicide-squad-1/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/23/rebirth-week-12-previews-action-comics-962-batgirl-2-blue-beetle-rebirth-1-deathstroke-1-detective-comics-939-hal-jordan-the-green-lantern-corps-3-the-hellblazer-1-the-flash-5-t/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/06/rebirth-update-justice-league-vs-suicide-squad-event-en-jla-rebirth-dc-dinsdag-30/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/06/rebirth-week-13-previews-cyborg-rebirth-1-supergirl-1-aquaman-6-batman-6-superman-6-green-arrow-6-nightwing-4-justice-league-4-harley-quinn-3-dc-dinsdag-30/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/13/rebirth-week-14-previews-action-comics-963-all-star-batman-2-batgirl-the-birds-of-prey-2-deathstroke-2-detective-comics-940-the-flash-6-hal-jordan-the-green-lantern-corps-4-new-superman/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/20/rebirth-week-15-previews-cyborg-1-trinity-1-batman-7-nightwing-5-aquaman-7-superman-7-green-arrow-7-green-lanterns-7-justice-league-5-harley-quinn-4-dc-dinsdag-32/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/27/rebirth-week-16-previews-batman-beyond-rebirth-1-teen-titans-rebirth-1-blue-beetle-1-action-comics-964-detective-comics-941-batgirl-3-deathstroke-3-flash-7-wonder-woman-7-hal-jordan/

https://hitaar.wordpress.com/2016/10/04/rebirth-week-17-previews-aquaman-8-batman-8-green-arrow-8-green-lanterns-8-superman-8-nightwing-6-harley-quinn-5-justice-league-6-cyborg-2-dc-dinsdag-34/

NIEUWS EN PILOT REVIEWS

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-trailer-2-de-trinity-en-het-begin-van-de-justice-league-dc-donderdag-6/

Wonder Woman First Look, Suicide Squad Trailer 2 en Dawn of Justice League Special! DC DONDERDAG #12

Lucifer Seizoen 1 Episode 1 The Devil Made You Do It DC DONDERDAG #13

CBS en CW werken aan Supergirl en The Flash-crossover die 28 maart op televisie verschijnt! DC DONDERDAG #14

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/supergirl-naar-the-cw-powerlesskrypton-series-doutzen-kroes-in-wonder-woman-en-willem-dafoe-in-justice-league-part-one-batmanbooster-goldharley-quinn-films-dc-dinsdag-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/16/citizen-steel-en-nieuwe-versie-van-vixen-in-legends-of-tomorrow-seizoen-2-wild-dog-big-bad-arrow-seizoen-5-en-superman-en-lena-luthor-in-supergirl-seizoen-2-dc-donderdag-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/23/justice-league-film-details-tyler-hoechlin-superman-en-lynda-carter-in-supergirl-seizoen-2-arrow-seizoen-5-introduceert-artemis-en-nieuwe-poison-ivy-in-gotham-seizoen-3-dc-donderdag-23/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/05/bvs-en-suicide-squad-bts-fotos-tom-felton-in-the-flash-s3-vixen-gecast-voor-legends-of-tomorrow-s2-detective-malone-stardust-susan-williams-in-arrow-s5-en-sdcc-schema-onthult-dc-dinsdag-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/14/kid-flash-flashpoint-setfotos-met-mysterieuze-speedster-john-barrowman-in-alle-flarrowverse-shows-supergirl-cast-maggie-sawyer-en-snapper-carr-iris-west-in-flash-film-dc-donderdag-23/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/26/wonder-woman-trailer-eerste-beelden-van-justice-league-vixen-seizoen-2-legion-of-doom-en-stargirl-in-lot-s2-ragman-in-arrow-s5-mon-el-in-supergirl-s2-en-flashpoint-trailer-dc-dinsdag-25/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/18/man-of-steel-2-cyborg-in-the-flash-dolph-lundgren-arrow-s5-superman-vs-metallo-miss-martian-supergirl-s2-mirror-master-the-flash-s3-lance-henriksen-obsidian-lot-s2-justice-league-dark-dc-donderd/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/25/top-magenta-en-the-rival-the-flash-s3-doug-liman-regisseur-dark-universe-dceu-film-wil-traval-human-target-arrow-s5-en-lynda-carter-supergirl-s2-setfotos-dc-donderdag-26/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/01/the-rogues-flash-film-deathstroke-in-justice-league-metallo-supergirl-s2-ishmael-gregor-arrow-s5-flashbacks-legacy-en-flashpoint-promo-fotos-dc-donderdag-27/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/08/black-lightning-tv-show-booster-gold-geen-dceu-film-oliver-queen-en-einstein-legends-of-tomorrow-s2-kevin-smith-the-flash-s3-supergirl-s2-lyta-zod-krypton-tv-show-dc-donderdag-28/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/15/deathstroke-gecast-harley-quinn-spinoff-billy-crudup-henry-allen-black-lightning-op-fox-twee-obsidians-in-lot-s2-flash-s3-killer-frost-episode-arrow-s5-setfotos-en-supergirl-s2-promofotos-dc/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/29/commissioner-gordon-first-look-arrow-s5flash-s3supergirl-s2-trailers-dichen-lachman-roulette-supergirl-s2-dc-donderdag-30/

https://hitaar.wordpress.com/2016/10/04/the-dominators-big-bad-superflarrowlot-crossover-justice-society-first-look-superhero-fight-club-2-0-seg-el-krypton-tv-show-casting-dc-dinsdag-34/

SUPERGIRL S1

Supergirl Seizoen 1 Episode 1 t/m 3 Kara Zor-El And Reactron ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #14

Supergirl Seizoen 1 Episode 4 t/m 6 Livewire And Red Tornado ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #15

Supergirl Seizoen 1 Episode 7 t/m 9 Martian Manhunter And Aunt Astra ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #17

Supergirl Seizoen 1 Episode 10 t/m 12 Toyman And White Martian ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #18

Supergirl Seizoen 1 Episode 13 t/m 15 Black Mercy And Indigo ROAD TO WORLD’S FINEST DC DINSDAG #16

Supergirl Seizoen 1 Episode 16 en 17 Red Kryptonite And Project Cadmus ROAD TO WORLD’S FINEST DC DONDERDAG #20

Supergirl Seizoen 1 Episode 18 Flash Team Up And Silver Banshee Origins DC DINSDAG #17

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/supergirl-seizoen-1-episode-19-en-20-myriad-and-big-cliffhanger-dc-dinsdag-18/

ARROW S1 

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/18/arrow-seizoen-1-episode-1-tm-3-review-batman-castaway-dc-donderdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/23/arrow-seizoen-1-episode-4-tm-6-review-new-beginnings-green-lantern-en-flash-easter-eggs-dc-dinsdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/06/25/arrow-seizoen-1-episode-7-tm-9-review-the-huntress-and-the-dark-archer-dc-donderdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/07/14/arrow-seizoen-1-episode-10-tm-12-count-vertigo-and-trust-issues-dc-dinsdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/19/arrow-seizoen-1-episode-13-tm-15-slade-wilson-and-birth-of-team-arrow-dc-donderdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/24/arrow-seizoen-1-episode-16-tm-18-identity-reveal-and-roy-harper-gets-saved-by-the-arrow-dc-dinsdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/26/arrow-seizoen-1-episode-19-tm-21-double-fallout-and-bludhaven-undertaking-dc-donderdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/03/arrow-seizoen-1-episode-22-en-23-malcolm-merlyn-and-the-glades-dc-donderdag-6/

ARROW S2

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/08/arrow-seizoen-2-episode-1-tm-4-dc-isabel-rochev-and-the-dollmaker-dc-dinsdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/10/arrow-seizoen-2-episode-5-tm-9-mirakuru-and-barry-allen-dc-donderdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/15/arrow-seizoen-2-episode-10-tm-13-amanda-waller-and-nyssa-al-ghul-dc-dinsdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/17/arrow-seizoen-2-episode-14-tm-17-suicide-squad-and-birds-of-prey-dc-donderdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/22/arrow-seizoen-2-episode-18-tm-23-deathstroke-and-a-r-g-u-s-dc-dinsdag-6/

ARROW S3 + THE FLASH S1

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/29/the-flash-seizoen-1-episode-1-tm-7-captain-cold-and-weather-wizard-dc-dinsdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/arrow-seizoen-3-episode-1-tm-7-ray-palmer-and-corto-maltese-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/31/the-flash-seizoen-1-en-arrow-seizoen-3-episode-8-en-9-the-brave-and-the-bold-ras-al-ghul-and-the-reverse-flash-dc-donderdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/05/the-flash-seizoen-1-episode-10-tm-18-firestorm-and-time-travel-dc-dinsdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/07/arrow-seizoen-3-episode-10-tm-18-black-canary-and-brick-dc-donderdag-10/

The Flash Seizoen 1 Episode 19 t/m 23 Gorilla Grodd And Going Back In Time DC DINSDAG #9

Arrow Seizoen 3 Episode 19 t/m 23 Deathbolt And Katana DC DONDERDAG #11

THE FLASH S2 + ARROW S4 + LEGENDS OF TOMORROW S1

The Flash Seizoen 2 Episode 1 t/m 7 Jefferson Jackson And Earth 2 DC DINSDAG #10

Arrow Seizoen 4 Episode 1 t/m 7 Green Arrow And Damien Darhk DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 en Arrow Seizoen 4 Episode 8 en 9 Vandal Savage And Wally West DC DONDERDAG #12

The Flash Seizoen 2 Episode 10 The Turtle And Slowing Down Time DC DINSDAG #11

Arrow Seizoen 4 Episode 10 Who Is In The Grave? And Return of Anarky DC DINSDAG #11

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 1 Let’s Go Get Weird In The 70’s DC DONDERDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 11 The Reverse Flash Returns And Who is Zoom? DC DINSDAG #12

Arrow Seizoen 4 Episode 11 Shadowspire And Overwatch DC DONDERDAG #14

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 2 Hawkman’s Fate And Spark A Doobie DC DONDERDAG #14

The Flash Seizoen 2 Episode 12 Tar Pit And Going To Earth-2 DC DINSDAG #13

The Flash Seizoen 2 Episode 13 Killer Frost, Deathstorm And Welcome To The Multiverse DC DINSDAG #14

Arrow Seizoen 4 Episode 12 en 13 The Calculator And Nyssa VS Merlyn DC DONDERDAG #15

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 3 en 4 Zaman Druce And Soviet Firestorm DC DONDERDAG #15

The Flash Seizoen 2 Episode 14 Jay Garrick And Killer Frost Redemption DC DINSDAG #15

Arrow Seizoen 4 Episode 14 Demolition Team And Mayor Queen DC DONDERDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 5 Gulag Prison Break DC DONDERDAG #16

The Flash Seizoen 2 Episode 15 King Shark And Zoom Is…… DC DONDERDAG #17

Arrow Seizoen 4 Episode 15 Taking Back William And Vixen Seizoen 1 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 6 Connor Hawke And Star City 2046 DC DONDERDAG #18

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 7 Time Pirates And Heatwave’s Fate DC DINSDAG #16

Legends of Tomorrow Seizoen 1 Episode 8 Racist Fifties And Hawk Monsters DC DONDERDAG #19

The Flash Seizoen 2 Episode 16 Trajectory Arrives And Velocity 9 DC DINSDAG #17

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/31/the-flash-seizoen-2-episode-17-tm-19-pied-piper-returns-zooms-backstory-and-griffin-grey-dc-dinsdag-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/14/the-flash-seizoen-2-episode-20-tm-23-rupture-the-runaway-dinosaur-black-siren-and-the-race-of-his-life-dc-dinsdag-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/02/arrow-seizoen-4-episode-16-tm-19-darhks-trial-cupid-and-bug-eyed-bandit-and-canary-cry-dc-donderdag-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/14/arrow-seizoen-4-episode-20-tm-23-rubicon-genesis-and-return-of-brother-eye-and-anarky-dc-dinsdag-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/02/legends-of-tomorrow-seizoen-1-episode-9-tm-12-chronos-revealed-per-degaton-jonah-hex-and-the-pilgrim-dc-donderdag-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/06/16/legends-of-tomorrow-seizoen-1-episode-13-tm-16-the-vanishing-point-2166-thanagar-and-surprise-reveal-dc-donderdag-22/

ROAD TO BATMAN V SUPERMAN

Superman (1978) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #14

Superman II (1980) en Richard Donner Cut (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #15

Superman III (1983) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #15

Superman IV (1987) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #16

Superman Returns (2006) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #17

Batman (1989) & Batman Returns (1992) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #18

Batman Forever (1995) And Batman & Robin (1997) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DINSDAG #16

Batman Begins (2005) & The Dark Knight (2008) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #19

The Dark Knight Rises (2012) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

DC EXTENDED UNIVERSE

Man of Steel (2013) ROAD TO BATMAN V SUPERMAN DC DONDERDAG #20

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/29/batman-v-superman-dawn-of-justice-ultimate-edition-2016-if-man-wont-kill-god-the-devil-will-do-it-dc-donderdag-30/

VUELTA A ESPANA 2016

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/21/team-sky-wint-de-ploegentijdrit-in-parque-nautico-kwiatkowski-neemt-rode-trui-over-van-kennaugh-en-meersman-wint-in-baiona-vuelta-a-espana-2016-1-2/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/22/geniez-wint-in-mirador-de-ezaro-fernandez-verovert-rood-op-kwiatkowski-kruijswijk-en-contador-verliezen-tijd-na-movistar-coup-miguel-angel-lopez-valt-en-barguil-geeft-op-vuelta-a-espana-3/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/23/lilian-calmejane-wint-in-san-andres-de-teixido-atapuma-neemt-rood-over-van-fernandez-vuelta-a-espana-2016-4/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/25/simon-yates-wint-in-luintra-meersman-wint-zijn-tweede-etappe-en-groen-terug-atapuma-behoudt-rood-en-kruijswijk-stapt-af-met-sleutelbeenbreuk-vuelta-a-espana-2016-5-6/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/26/van-genechten-wint-in-puebla-da-sanabria-atapuma-behoudt-rood-contador-valt-alweer-en-transfernieuws-stef-clement-naar-lottonl-jumbo-en-pim-ligthart-naar-roompot-vuelta-a-espana-2016-7/

https://hitaar.wordpress.com/2016/08/28/de-la-cruz-wint-op-alto-del-naranco-en-verovert-rood-op-quintana-contador-leeft-op-lagutin-wint-zware-bergrit-vuelta-a-espana-2016-8-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/01/keukeleire-wint-in-bilbao-quintana-is-terug-en-herovert-rood-met-etappewinst-froome-wint-voor-de-tweede-keer-in-carriere-op-pena-caberga-vuelta-a-espana-2016-10-12/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/02/valerio-conti-wint-in-urdax-dantxarinea-uit-een-kopgroep-met-20-minuten-voorsprong-quintana-behoudt-rode-trui-vuelta-a-espana-2016-13/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/04/brambilla-wint-in-sallent-de-gallego-quintana-en-contador-zetten-froome-op-twee-minuten-achterstand-gesink-wint-op-col-daubisque-vuelta-a-espana-2016-14-15/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/08/magnus-cort-nielsen-wint-in-gandia-mathias-frank-en-jempy-drucker-winnen-berg-en-sprintetappe-quintana-heeft-nog-steeds-de-rode-trui-vuelta-a-espana-2016-16-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/10/latour-wint-op-de-alto-de-aitana-quintana-verzekert-van-eindwinst-gesink-weer-in-de-kopgroep-en-froome-wint-de-tijdrit-in-calp-vuelta-a-espana-2016-19-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/09/11/magnus-cort-nielsen-wint-in-madrid-en-quintana-wint-de-ronde-vuelta-a-espana-2016-21/

TOUR DE FRANCE 2016

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/02/cavendish-wint-bij-utah-beach-en-contador-loopt-schouderwond-op-bij-valpartij-tour-de-france-2016-1/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/03/sagan-pakt-geel-groen-en-de-etappe-in-cherbourg-kelderman-en-mollema-doen-goede-zaken-en-contador-valt-opnieuw-tour-de-france-2016-2/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/04/cavendish-wint-in-angers-en-sagan-behoudt-gele-trui-tour-de-france-2016-3/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/05/kittel-wint-nipt-in-limoges-en-dylan-groenewegen-word-vierde-tour-de-france-2016-4/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/06/van-avermaet-wint-in-le-lorian-en-neemt-geel-over-de-gendt-heeft-de-bolletjestrui-en-contador-verliest-opnieuw-tijd-tour-de-france-2016-5/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/07/cavendish-wint-opnieuw-in-montauban-en-heeft-groene-trui-weer-groenewegen-word-zevende-tour-de-france-2016-6/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/08/cummings-wint-in-lac-de-payolle-van-avermaet-behoudt-geel-op-fenomenale-wijze-en-pinot-verliest-al-tijd-tour-de-france-2016-7/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/10/tom-dumoulin-wint-in-andorra-alcalis-contador-stapt-af-en-froome-blijft-leider-in-het-algemeen-klassement-na-spectulaire-afdaling-van-gisteren-tour-de-france-2016-8-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/13/sagan-wint-in-montpellier-na-geweldige-coup-met-froome-in-etappe-met-valpartijen-en-waaiers-matthews-wint-eindelijk-zijn-etappe-en-sagan-herovert-groen-tour-de-france-2016-10-11/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/15/dumoulin-wint-tweede-etappe-in-la-caverne-mollema-stijgt-naar-twee-froome-behoudt-en-verstevigt-geel-de-gendt-wint-heeft-bergtrui-stevig-in-handen-tour-de-france-2016-12-13/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/17/jarlinson-pantano-wint-in-culoz-en-van-garderen-verliest-tijd-cavendish-won-gisteren-opnieuw-in-rustige-sprintetappe-tour-de-france-2016-14-15/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/18/sagan-wint-zijn-derde-etappe-in-bern-en-alaphillippe-martin-koppeltijdrit-houdt-het-lang-vol-als-vlucht-van-de-dag-tour-de-france-2016-16/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/20/zakarin-wint-in-finhaut-emosson-mollema-behoudt-zijn-positie-quintana-kraakt-en-van-garderen-duikelt-uit-de-top-tien-tour-de-france-2016-17/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/21/froome-wint-de-klimtijdrit-in-megeve-en-mollema-handhaaft-positie-in-het-klassement-tour-de-france-2016-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/22/bardet-wint-in-saint-gervais-les-bains-en-stijgt-naar-twee-ten-koste-van-mollema-froome-behoudt-geel-ondanks-fikse-val-en-dumoulin-uit-de-tour-na-val-tour-de-france-2016-19/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/23/jon-izagirre-wint-in-morzine-aru-krijgt-hongerklop-kelderman-leeft-een-beetje-op-ondanks-val-in-afdaling-en-rodriguez-in-de-top-tien-na-slimme-aanval-tour-de-france-2016-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/07/24/greipel-wint-in-parijs-chris-froome-wint-zijn-derde-tour-de-france-tour-de-france-2016-21/

OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016

E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem en Ronde van Vlaanderen OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE 2016 #1

Parijs-Roubaix OP WEG NAAR DE TOUR DE FRANCE #2

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/amstel-gold-race-en-waalse-pijl-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-3/

https://hitaar.wordpress.com/2016/04/24/luik-bastenaken-luik-op-weg-naar-de-tour-de-france-4/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/01/ronde-van-romandie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-5/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/07/giro-ditalia-etappe-1-dumoulin-pakt-de-roze-trui-in-apeldoorn-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-6/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/08/giro-ditalia-etappe-2-kittel-vernietigt-de-concurrentie-in-nijmegen-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-7/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-3-marcel-kittel-wint-opnieuw-in-arnhem-en-neemt-roze-over-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/10/giro-ditalia-etappe-4-diego-ulissi-wint-in-praia-a-mare-dumoulin-opnieuw-in-het-roze-en-kruijswijk-doet-goede-zaken-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/11/giro-ditalia-etappe-5-andre-greipel-wint-in-benevento-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-10/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/12/giro-ditalia-etappe-6-tim-wellens-wint-op-meesterlijke-wijze-in-rocarasso-dumoulin-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-11/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/13/giro-ditalia-etappe-7-andre-greipel-wint-opnieuw-in-foligno-neemt-de-rode-trui-over-van-kittel-en-tim-wellens-eerste-in-bergklassement-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-12/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/14/giro-ditalia-etappe-8-gianluca-brambilla-wint-in-arezzo-en-dumoulin-verliest-roze-trui-aan-de-etappewinnaar-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-13/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/15/giro-ditalia-etappe-9-roglic-wint-in-chianti-en-brambilla-behoudt-roze-trui-met-1-seconde-voorsprong-op-ploeggenoot-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-14/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/17/giro-ditalia-etappe-10-ciccone-wint-in-sestola-en-bob-jungels-is-de-nieuwe-man-in-het-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-15/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/18/giro-ditalia-etappe-11-ulissi-wint-zijn-tweede-etappe-in-asolo-jungels-loopt-uit-en-dumoulin-stapt-af-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-16/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/19/giro-ditalia-etappe-12-greipel-wint-opnieuw-in-bibione-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-17/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/20/giro-ditalia-etappe-13-mikel-nieve-wint-in-cividale-del-friuli-en-amador-neemt-roze-trui-over-van-jungels-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-18/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-14-chaves-wint-in-corvara-kruijswijk-pakt-roze-op-indrukwekkende-wijze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-19/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/22/giro-ditalia-etappe-15-foliforov-wint-in-alpe-di-siusi-en-kruijswijk-zet-nibali-op-3-minuten-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-20/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/24/giro-ditalia-etappe-16-valverde-wint-in-andalo-kruijswijk-loopt-uit-op-chaves-en-nibali-krijgt-twee-minuten-aan-zijn-broek-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-21/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/25/giro-ditalia-etappe-17-roger-kluge-verrast-het-peloton-in-cassano-dadda-kruijswijk-behoudt-roze-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-22/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/26/giro-ditalia-etappe-18-trentin-verrast-moser-en-wint-in-pinerolo-kruijswijk-behoudt-roze-opnieuw-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-23/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/27/giro-ditalia-etappe-19-nibali-wint-in-risoul-en-kruijswijk-verliest-roze-aan-chaves-en-heeft-nu-1-minuut-achterstand-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-24/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/28/giro-ditalia-etappe-20-taaramae-wint-in-santanna-di-vinadio-en-nibali-wint-de-giro-na-aanval-op-chaves-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-25/

https://hitaar.wordpress.com/2016/05/29/giro-ditalia-etappe-21-arndt-wint-in-turijn-na-declassering-van-nizzolo-nibali-winnaar-van-de-99ste-ronde-van-italie-op-weg-naar-de-tour-de-france-2016-26/

STAR WARS ZATERDAG

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/07/episode-i-the-phantom-menace-1999-star-wars-zaterdag-1/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/14/episode-ii-attack-of-the-clones-2002-star-wars-zaterdag-2/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/21/episode-iii-revenge-of-the-sith-2005-star-wars-zaterdag-3/

https://hitaar.wordpress.com/2015/11/28/episode-iv-a-new-hope-1977-star-wars-zaterdag-4/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/05/episode-v-the-empire-strikes-back-1980-star-wars-zaterdag-5/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/12/episode-vi-return-of-the-jedi-1983-star-wars-zaterdag-6/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/19/episode-vii-the-force-awakens-2015-bioscoop-review-spoilers-star-wars-zaterdag-7/

https://hitaar.wordpress.com/2015/12/26/caravan-of-courage-en-battle-for-endor-the-ewok-adventures-19841985-star-wars-zaterdag-8/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/02/clone-wars-animatieserie-2003-2005-star-wars-zaterdag-9/

https://hitaar.wordpress.com/2016/01/09/the-clone-wars-film-2008-star-wars-zaterdag-10/

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 1 t/m 4 Malevolence STAR WARS ZATERDAG #11

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 5 t/m 8 Nute Gunray And Jedi Jar Jar STAR WARS ZATERDAG #12

Episode VIII begint met filmen, Benicio Del Toro en Laura Dern voegen zich bij de cast STAR WARS ZATERDAG #13

The Clone Wars Seizoen 1 Episode 9 t/m 12 Kit Fisto And Dooku Captured STAR WARS ZATERDAG #13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

23 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.